eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.3هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.6هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳سوپ_شیر👩‍🍳 جو پوست کنده 1 لیوان آب مرغ 2 لیتر مرغ ریش ریش شده 3 ق غ برنج نیم دونه 2 ق غ( من به جای سس سفید میریزم) هویچ رنده شده 2 ق غ جعفری خرد شده 1 ق غ قارچ شش عدد متوسط کره سی گرم شیر 3 لیوان خامه صبحانه صورتیا 3 ق.غ نمک و فلفل به میزان لازم ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
🔴مواد لازم🔻🍚 ▪️آرد 2 پ ▪️شکر 1 پ ▪️شیر نصف پ ▪️تخم مرغ 3 عدد ▪️روغن مایع نصف پ ▪️پسته خلال شده 1 پ سرخالی ▪️ب پ 1 ق غ سرخالی ▪️وانیل 1/4ق چ ▪️اسانس دلخواهی 🔴طرز تهیه🔻🍰 🔸تخم مرغ+شکر+وانیل+اسانس را با همزن انقدر میزنیم تا شکر حل شود و کشدار و خامه ای بشه روغن و بعد شیر رو اضافه کرده و کمی با همزن میزنیم. 🔸خلال پسته رو از جای معتبر بخرید که بجای خلال پسته ، خلال باقلا بهتون نفروشن. یا پسته بخرین و خلال کنید .سپس پسته را می افزاییم و مخلوط میکنیم. 🔸ارد+بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و به مواد تخم مرغی اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم. 🔸مواد را در قالب دلخواه ریخته، در فر با درجه 180 بمدت 50 دقیقه الی 1ساعت قرار دهید. با خلال چک کنید.
بادمجان
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
_خرفه بدون فر ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
13.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببینید🔉 هم خیلی مقویه، هم خوشمزه، حتی اگر سرما نخوردین هم این آش رو درست کنید عدس : 1/2 لیوان برنج: 1/2 لیوان سبزی آش: 2 پیمانه عصاره قلم: یک پیمانه پیاز: یک عدد گوشت چرخ کرده: 200 گرم نعناع داغ: 2 ق غ شلغم: 4 عدد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
باقالی پلو با گوشت اونم از نوع قالبی براتون نگم از ته دیگ روش🙃 من برای درست کردن باقالی پلو یا همون شوید باقالی، همیشه سعی می کنم باقالی رو جدا کمی نیم پز کنم. چون ریسکه اگر بخواهیم برنج و باقالی رو باهم بپزیم امکان اینکه باقالی ها خوب پخته نشن وجود داره. موقع پخت کف روش رو میگیرم وقتی نیم پزشد همراه برنج خیس خورده،به آب درحال جوش اضافش می کنم. من علاوه بر اینکه به برنج درحال خیس خوردن نمک میزنم داخل آب جوش هم مقداری نمک میریزم تا باقالی ها بی نمک نباشن. بعد از آبکشی، برنج و باقالی رو با شوید خشک مخلوط میکنم و دم میذارم.برنج بخار افتاد کمی آب روغن روش میدم تا بهتر دم بکشه و عالی دربیاد. گوشت های تکه ای رو ابتدا توی روغن تفت میدم تا دوطرفش کمی سرخ بشه. یدونه پیاز رنده شده رو توی همون روغن سرخ می کنم به همراه زردچوبه، دوست داشتم یکی دو حبه سیر رنده شده رو هم باهاش تفت میدم یکی دوقاشق رب بهش میزنم شما نخواستین رب نزنین.گوشتهارواضافه می کنم حدود دولیوان آب میریزم با شعله ملایم میذارم حدود سه ساعتی بپزه. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
سیصد وپنجاه گرم گوشت چرخ شده ویک عدد پیاز ویک تخم مرغ ودوتا قاشق سبزی محلی چوقاق وگشنیز خرد شده ونمک وادویه را مخلوط وخوب ورز میدهیم وبعد شامی ها را با حرارت مناسب سرخ میکنیم بعد داخل تابه یک پیاز خرد میکنیم وتفت میدهیم بعد زردچوبه وپاپریکا وپودر سیر وفلفل وجوز هندی را اضافه میکنیم .یک قاشق رب گوجه رو کمی تفت میدهیم سپس پوره پنج تا شش گوجه رو بهش اضافه میکنیم ودر انتها نمک میزنیم ونصف استکان چای ابغوره میریزیم .بعد که سس چند دقیقه جوشیدشامی رو اضافه کرده ومیزاریم تا مغز پخت بشه طعم سس به خوردشون بره ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز