#کلم_پلو
#پلو_مخلوط
🔹️مواد لازم برای۱۰ نفر
🔸️پیاز (متوسط) ۲ عدد
🔸️زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری
🔸️برنج 1.5 کیلوگرم
🔸️گوشت ۱ کیلوگرم
🔸️کلم 1.5 کیلوگرم
🔸️ادویه پلویی به مقدار لازم
🔸️نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
🔹️كلم ها را شسته و خرد كنید و در مقداری روغن خوب سرخ كنید.گوشت بستگی به ذائقه شما میتواند تكه ای و یا به صورت چرخ كرده استفاده شود
🔹️ اگر از گوشت تكه ای استفاده میكنید آن را جدا و با افزودنی دلخواه نیم پز كنید و اگر از گوشت چرخ كرده استفاده میكنید آن را به صورت قلقلی درآورده و در روغن سرخ كنید.
🔹️در هر دو صورت پس از آماده شدن گوشت آن را به كلم اضافه كرده و سایر ادویه ها را به آن اضافه كنید.
🔹️در ظرفی مناسب برنج را در آب جوش بریزید و آبكش كنید و مواد را در لابه لای برنج قرار دهید .زعفران را آب كرده و به لایه آخر برنج اضافه كرده و برنج را دم بیاندازید.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
#خانومی_غذای_نذری_تزریق_عشق_ائمه
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
#خورشت_کدو_سبز 🥘 😋
🔸کدو سبز ها روبک خط درمیان پوست گرفتم و سرخ کردم و کنار گذاشتم روی مرغها رو نمک و زرد چوبه زدم و حسابی سرخشون کردم حالا داخل همون روغن یک عدد پیاز بزرگ رو نگینی ریز رو ریخته و سرخ کردم بعد از سرخ شدن پیاز دو حبه سیر به همراه نصف قاشق زرد چوبه و نصف قاشق چای خوری گرد غوره و یک لیوان پوره گوجه فرنگی ویک لیوان اب اضافه کردم و روی شعله متوسط گاز گذاشتم تا جوش بیاد، مرغ و کدوها ی سرخ شده رو داخل تابه چیدم گوجه های قاچ شده وفلفل سبز رو اضافه کردم مواد سس رو روش ریختم و با شعله ملایم به مدت یک ساعت گذاشتم تا خورشت بپزه و جا بیفته
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
#خانومی_غذای_نذری_تزریق_عشق_ائمه
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
#کتلت_اسفناج 🍘 😋
▫️نخود پخته ۶۵۰ گرم
▫️گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
▫️تخم مرغ ۴ عدد بزرگ
▫️اسفناج خام ۵۵۰ گرم
▫️پیاز رنده شده آب گرفته یک عدد کوچک
▫️ادویه کاری یک قاشق چایخوری
▫️زردچوبه نمک و فلفل
🔸نخود رو جدا گانه با غذاساز کاملا لِه کنید بعد هم اسفناج رو با غذا ساز کاملا خورد کنید و همه مواد رو با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه و بعد توی روغن داغ فراوون سرخ کنید
♦️میتونید نخود رو همراه گوشت چرخ کنید
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
#خانومی_غذای_نذری_تزریق_عشق_ائمه
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سس_براق_فرانسوی
خیلی آسونه☺️با تمام فوت و فنش عالیه👌
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
#خانومی_غذای_نذری_تزریق_عشق_ائمه
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیش_اند_چیپس
─┅─═ঊ🍃🌸🍃ঈ═─┅─
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
#خانومی_غذای_نذری_تزریق_عشق_ائمه
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قند_هندوانه_ای
.
مواد لازم:
⬅️رنگ خوراکی به مقدار لازم
⬅️سفیده تخم مرغ زده شده ۴ قاشق چای خوری👇🏼
برای رنگ سبز و سفید هرکدوم ۱ق.چ سرپر
برای رنگ قرمز ۲ق.چ سرپر
⬅️شکر 👇🏼
برای رنگ سفید و سبز هرکدوم نصف فنجون
برای رنگ قرمز حدودا دو سوم فنجون
(قرمز باید بیشتر باشه )
طرز تهیه:
اول از همه شکر هاتون رو داخل ظرف بریزین .. و مقدار کمی رنگ خوراکی بهش اضافه کنین و حسابی ترکیب کنید تا رنگی بشن(رنگ سفید نیازی به رنگ نداره)
حالا به ترتیب رنگ داخل فیلم سفیده هارو به شکر رنگی هاتون اضافه کنید و بهم بزنین تا موادمون تقریبا شبیه ماسه خیس بشه
(سفیده تخم مرغ رو زیاد تر نزنید )
بعد کف یه سینی فلزی کاغذ روغنی بندازید و مثل فیلم به ترتیب لایه های شکرتون رو بریزید و برای مرتب تر شدن کنارهاش از کارد بزرگ استفاده کنید
سه لایه رو که ریختید خیلی خیلی با احتیاط مثل من اندازه قند برش بزنید (موقع برش زیاد تکونش ندید که خورد شه )
اخر هم میتونید قند هارو ۱۰دقیقه داخل فر بذارید تا سفت بشه یا مثل من روی بخاری بذارید خیلی راحت تره حدودا ده دقیقه ای کاملا سفت و عالی میشه
🍉⛔️🍉📛
هندوانه شب یلدا جز مرض و بیماری چیزی نداره.یلدا را سنتی برگزار کنیم تا از خاصیت شب بلند زمستون قشنگ بهره مند بشیم.
یلدای مدرن فقط شیکه خاصیت نداره
یلدای ژله ای و هندونه ای رو بذاریم کنار.
#بانو_بدون_وضو_سر_اجاق_نرو☝️😉
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
#رولت_مرغ_چیپسی
🥙نخود فرنگی نصف پیمانه سوسیس و کالباس 200 گرم در صورت تمایل تخم مرغ یک عدد.
چبپس یک بسته طرز تهیه اول از همه سینه مرغ رو چرخ میکنیم و بعد پیاز رنده شده رو اضافه میکنیم و هویج پخته شده و خرد شده و همه موادی که داشتیم رو اضافه میکنیم و به صورت هرمی شکل در میاریم و دورش رو با چیپس خرد شده میپوشونیم و تو فر 180 درجه به مدت یک ساعت میذاریم بپزه؛ مرتب پشت و رو میکنیم تا هر طرفش سرخ بشه
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح
#دعای_خاصی_برای_آشپزی_منظور_ما_نیست
از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آرشیو آشپزی
رول مرغ🍗
سینه مرغ رو بصورت ورقه های پهن با عرض یک سانت برش بزنید و اونو بین دو تا کیسه فریزر با گوشت کوب بیفتک خیلی اروم بکوبید تا کمی پهنتر و نازکتر بشه مراقب باشید سوراخش نکنید.. بعد با پودر سیر و کمی اب لیموی تازه و نمک و فلفل طعم دارش کنید و بذارید یک ساعت بمونه.. برای مواد میانی از هر نوع سبزیجاتی میتونید استفاده کنید یا مثلا اسفناج بخارپز شده و پنیر .. من اینجا از بامیه و هویج کمی پخته شده و برش گوجه استفاده کردم.. مواد میانی رو میگذارید لای فیله ها و اونو رول میکنید.. حالا میتونید اونو توی فویل بپیچید و تول فر بذارید یا با نخ یا خلال فیکس کنید و توی کمی روغن تفت بدید.. یا میتونید نیم ساعت توی فر بذارید تا ب مدت کم پخته بشه و در انتها توی تخم مرغ و ارد سوخاری بزنیدش و سرخش کنید.. من رول ها رو با کره خیلی کم سرخش کردم و با سبزیجات تف داده شده و پیاز سرخ شده کنار هم توی تابه گذاشتم به مدت نیم ساعت و بعد سروش کردم... نوش جان
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح
#دعای_خاصی_برای_آشپزی_منظور_ما_نیست
از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
برای اینکه نان باگت هنگام برش خرد نشود، چاقو را درون آب جوش قرار داده و سپس نان را ببرید
چاقو را درون آب جوش فرو کنید، یا آب جوش را با دست روی چاقو پاشیده و سپس برش بزنید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح
#دعای_خاصی_برای_آشپزی_منظور_ما_نیست
از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
21.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_اموزشي
#طرز_تهيه_شيريني_دانمارکي
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح
#دعای_خاصی_برای_آشپزی_منظور_ما_نیست
از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
11.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این سینی محشر برای شکموها😍😋
@ashpazi_V_hayjan
┄┅┅❅🔸🔹🔶🔲🔶🔹🔸❅┅┅┄
@khandehpak