#شیک_انبه
ببینید تو این گرما چی آوردم براتون؟
شیک انبه با یه مزه فوق العاده بهشتی که حتی اگه انبه دوست نداشته باشین بهتون قول میدم عاشق این شیک انبه بینظیر بشین
شیک به ترکیب شیر و خامه و بستنی گفته میشه که با اضافه کردن میوه دلخواهتون میتونید انواع شیک های میوه ای داشته باشید.
اگه دوست داشتین شیکتون خیلی خامه ای و خفن تر و البته پر کالری تر بشه میتونید ۲-۳ قاشق خامه صبحانه هم اضافه کنید که من اینکارو نکردم (سلیقه ای)
انبه رسیده ۲ عدد
بستنی پاستوریزه وانیلی لیوانی تک نفره ۳ عدد
شیر خنک ۱ لیوان
خامه صبحانه ۲-۳ قاشق غذاخوری (اختیاری) من نزدم
انبه + بستنی + شیر را درون میکسر یا مخلوط کن بریزید و ۳ دقیقه بزنید تا مخلوط و یکدست بشه.
داخل لیوان سرو بریزید و روی شیک را با انبه خرد شده و مغز گردو تزئین کنید.
بهتره انبه و شیر را از قبل در یخچال قرار بدین تا کاملا خنک شده باشن.
اگه شیک رقیق تر دوست دارین شیر را بیشتر کنید.
این مقدار مواد ۳ لیوان بزرگ شیک غلیظ به شما میده.
شیک نیازی به شکر نداره چون بستنی شیرینش میکنه.
میتونید ۲-۳ قاشق خامه صبحانه هم به مواد اضافه و میکس کنید.
میتونید روی شیک را با خامه فرم گرفته تزئین کنید.
با این رسپی میتونید انواع میوه ها مانند موز- توت فرنگی-شاتوت.... را جایگزین انبه کنید و انواع شیک میوه داشته باشید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
بهترین نحوه تغذیه برای سلامت انسان که مورد سفارش قران است خوردن صبحانه و شام است.
یعنی غذای روزانع در دووعده اول ردز و اخر روز صرف گردد.این شیوه غذا خوردن بهشتیان است که در سوره مریم ایه ۶۲ آمده است.
امروز شنبه غذاها را تبرک کنیم
#سکنجبین
.
شربت سکنجبین علاوه بر اینکه خیلی خوشمزه س خواص زیادی هم داره و صد البته که همه دوستان خودشون استادن
ولی باز من طرز تهیه رو میذارم☺
.
مواد لازم:
شکر 1 کیلوگرم
آب 2 لیوان
نعنا تازه با ساقه 150 گرم
سرکه سفید 100 گرم یا نصف لیوان
.
طرز تهیه:
شکر را در آب ریخته حل کرده و روی اجاق قرار دهید وقتی محلول بجوش آمد ساقه های نعناع را که خوب شسته اید با نخ ببندید و در محلول قرار داده تا عطر نعناع حسابی جذب شربت شود بعد از 15 دقیقه سرکه را بریزید و 10 دقیقه دیگر زمان دهید تا شربت بجوشد.
شربت را از روی اجاق برداشته و از صافی رد کنید و اجازه دهید سرد شود.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
بهترین نحوه تغذیه برای سلامت انسان که مورد سفارش قران است خوردن صبحانه و شام است.
یعنی غذای روزانع در دووعده اول ردز و اخر روز صرف گردد.این شیوه غذا خوردن بهشتیان است که در سوره مریم ایه ۶۲ آمده است.
امروز شنبه غذاها را تبرک کنیم به نام پیامبر اسلام ص
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
✅شربت خيار سكنجبين 😋
٢ليوان شكر رو با دو ليوان اب بزازيد رو شعله جوش بياد شكر حل بشه يك دسته نعنا حدودا ٢٠٠گرم پاك شده و شسته با ساقه هاش رو بريزيد توش (بعد اينكه شكر حل شد )بزاريد يك ربع تا بيست دقيقه اي بجوشه بهش رنگ و طعم بده بعد در بياريد همه نعنا هاتون رو و نصف استكان سركه رو اضافه كنيد بزاريد چند دقيقه ديگه بمونه تا غليظ بشه و قوام بياد و بعد بريزيد شيشه تو يخچال نگه داريد و هر وقت خواستيد ميل كنيد .
تو اين پارچ و ليوان ها ابتدا شربت رو ريختم روش يخ بعد خيار رنده شده و در انتها اب .
ميتونيد تخم شربتي هم بريزيد و ميل كنيد .
#شربت_خیار_سکنجبین
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
بهترین نحوه تغذیه برای سلامت انسان که مورد سفارش قران است خوردن صبحانه و شام است.
یعنی غذای روزانع در دووعده اول ردز و اخر روز صرف گردد.این شیوه غذا خوردن بهشتیان است که در سوره مریم ایه ۶۲ آمده است.
امروز شنبه غذاها را تبرک کنیم به نام پیامبر اسلام ص
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
فوت کوزه گری خیارشور
💢ظرفتون حتما تمیز باشه و خیارهاتون از نوع خیارهای گلخونه ای نباشه چون خراب میشه سرکه سیب یا انگور
نمک درشت خیلی بهتره یک و نیم لیوان حتما چند تا سوراخ با سوزن روی خیارشوراتون ایجاد کنین و حتما خیارها رو فشرده توی ظرف بزارین نخود خام هم اضافه کنین به ترد شدنش خیلی کمک میکنه
ترخون وشوید و چند حبه سیر یادتون نره
آب جوشیده سرد شده ده لیوان
جایی نگهداری کنین که سایه باشه و ظرفتون شفاف نباشه اینطوری خیارشورهاتون خوشرنگ تر می شه
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
بهترین نحوه تغذیه برای سلامت انسان که مورد سفارش قران است خوردن صبحانه و شام است.
یعنی غذای روزانع در دووعده اول ردز و اخر روز صرف گردد.این شیوه غذا خوردن بهشتیان است که در سوره مریم ایه ۶۲ آمده است.
امروز شنبه غذاها را تبرک کنیم به نام پیامبر اسلام ص
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
🌸🌸گروه فرهنگی «ایرا» برگزار میکند:
🌟🌟 مسابقه بزرگ «غدیر در کلام حسنیه»🌟🌟
💥 ۵۰۰هزار تومان به سه نفر اول
💥۱۰۰هزار تومان به پنج نفر
🍀هم عیدی بگیرید هم از شنیدن مطالب جذاب لذت ببرید🦚
برای شرکت در مسابقه و دریافت اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید:
پیام رسان ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/109183107C37723ff5b8
پیام رسان بله👇
https://ble.ir/hosneghadir
من یک غدیری ام....🌱🌱
🌟داستان کنیزی که با شهامت از علی (ع) به دفاع برخواست...
این داستان جذاب را بشنوید و عیدی بگیرید😌☘
💥💥جوایز نقدی۵۰۰هزار تومانی و ۱۰۰هزار تومانی☄☄
معطل نکن، ما اینجا منتظرتیم😊👇
https://eitaa.com/joinchat/109183107C37723ff5b8
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پندقرآنی؛ راه برگشت هست!
.
أَلَمۡ يَأۡنِ لِلَّذِينَ ءَامَنُوٓاْ أَن تَخۡشَعَ قُلُوبُهُمۡ لِذِكۡرِ ٱللَّهِ وَمَا نَزَلَ مِنَ ٱلۡحَقِّ ... ۞
.
آيا وقت آن نرسيده است كه دلهاى مؤمنان در برابر #ذكر_خدا و آنچه از حقّ نازل كرده است خاشع گردد؟! . . .*
.
#سوره_حديد 16
.
قُلۡ يَٰعِبَادِيَ ٱلَّذِينَ أَسۡرَفُواْ عَلَىٰٓ أَنفُسِهِمۡ لَا تَقۡنَطُواْ مِن رَّحۡمَةِ ٱللَّهِۚ إِنَّ ٱللَّهَ يَغۡفِرُ ٱلذُّنُوبَ جَمِيعًاۚ إِنَّهُۥ هُوَ ٱلۡغَفُورُ ٱلرَّحِيمُ۞
.
بگو: «اى بندگان من كه بر خود اسراف و ستم كرده ايد! از رحمت خداوند نوميد نشويد كه خدا همۀ گناهان را مى آمرزد، زيرا او بسيار آمرزنده و مهربان است*
.
#سوره_زمر آيه 53
┄┅┅❅🔸🔹🔶🔲🔶🔹🔸❅┅┅┄
@khandehpak
شکلات گل شاخه ای
ابتدا شکلات ها را روی بخار کتری ذوب میکنید توجه داشته باشید ظرفی که استفاده میشود کاملا خشک باشد اگر مشاهده کردید شکلات ها یک مقدار سفت هست به آن یک قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنیدسپس یک مقدار شکلات ها را داخل قالب ریخته و بعدمقداری مغز سپس شکلات و در آنها مغزیجات می تونید مغزیجات را با شکلات مخلوط کنید و یکباره در قالب بریزید ولی ممکن ظاهر گل شما را یک جاهای خراب کنه و مغزیجات پیدا باشه سپس قالب را در یخچال قرار میدهید ، وقتی یک مقدار شکلات بست نی را داخل آن قرار میدهید و دوباره داخل یخچال می گذارید تا کامل ببندد شکلات بایید یک مقداری ببندد تا نی داخل آن بایستد سپس وقتی کامل شکلات ها سفت شد ار یخچال خارج کرده و با ربان های رنگی تزیین میکنید
هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا:
من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم)
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
#مربا_سيب_درسته_يوناني 🍎 😋
🔸مواد لازم
1 کیلوگرم سیب1 کیلوگرم
شکر1 قاشق غذاخوری
آبلیمو1/2 استکان
گلاب2 قطره
رنگ خوراكي قرمز
#دستور_تهیه
🔸سيب هارو شسته و پوست انهارو گرفته (با پوست هم ميشه)وبا چاقو يا ابزار مخصوص وسط سيب را از زير خالي ميكنيم
🔸در يك قابلمه شكر را با اب داخل قابلمه ريخته ميزاريم ده ديقه بجوشد بعد سيب هارو داخل شربت ريخته بمدت ⏱40 دقيقه تا سيب ها پخته بشه و قوام بياد
🔸البته پخت سيب ها بسته ب نوع سيب داره اگه سيبتون سفت بود زمان بيشتري ميبره چون سيب من نرم بودن 35 دقيقه زمان برد و در اخر آبليمو و گلاب و رنگ قرمز خوراكي را اضافه كرد چند جوش كه زد از رو حرارت برداشته و وسط سيب هارو با گردو پر كرده سرو می نماییم.
هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا:
من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم)
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
بستنی_چوبی_آناناسی
آناناس: 1/2 ( نیمی از یک آناناس)
آب گلابی بزرگ: 2 عدد
آب لیمو: 2 عدد
آناناس و آب گلابی و آب لیمو را در بلندر ریخته و کاملا میکس و مخلوط می کنیم در صورت در دسترس بودن پشن فروت، ابتدا تا نیمه ی قالب بستنی پشن فروت ریخته و سپس روی آن از مخلوط آناناسی می ریزیم
و در غیراین صورت، قالب رابا مخلوط آناناسی کاملا پر می کنیم چوب های بستنی ها را در قالب گذاشته قالب ها را برای 3 ساعت یا تازمانی که بستنی ها کاملا منجمد شوند در فریزر می گذاریم
و سپس در این گرمای خردادی با شادی و لذت بستنی چوبی های خود را میل می کنیم
هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا:
من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم)
روز یکشنبه با نام حضرت علی ع و حضرت فاطمه س اشپزی کنید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
💢#ایده سرو كشک بادمجان
ابتدا کشک بادمجان را آماده کنید
بادمجان دلمه ایی را از وسط دو نیمه کنید و به آن نمک بزنید تا تلخی آن گرفته شود سپس شسته ، آبکش، خشک و سرخ کنید.
وسط شکم بادمجان سرخ شده را کمی خالی کنید و کشک بادمجان آماده شده رو درون ان بریزید و تزیین کنید.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا:
من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم)
روز یکشنبه با نام حضرت علی ع و حضرت فاطمه س اشپزی کنید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
#کیک_میکری
یکدونه تخم مرغ رو با چهار قاشق غذاخوری سر صاف شکر و کمی وانیل حساااابی هم بزنید.
وقتی تخم مرغ و شکر حسابی کشدار و کرم رنگ شد میتونید برای طعم پرتقالی یک قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده اضافه کنید .
دو قاشق غذاخوری روغن مایع و چهار قاشق غذاخوری شیر ولرم رو به تخم مرغ و شکر اضافه کنید .
شش قاشق غذاخوری سر صاف آرد رو با یک قاشق چایخوری بکینگ پودر الک کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و آروم هم بزنید .
مطمئن باشید که چیزی به صفحه ساندویچ سازتون نمیچسبه ، صفحات رو چرب کنید و صبر کنید حساااابی داغ بشه .
یک قاشق از مایه کیک بریزید تو قسمتهای مثلثی ، غلظت کیک باید جوری باشه که تو قالب پخش بشه ، اگر خیلی شل بود با احتیاط کمی آرد اضافه کنید و اگر خیلی سفت بود کمی شیر .
میتونید یک قاشق نوتلا یا مارمالاد یا عسل بریزید تو مرکز کیک تا مغزدار بشه.
در ساندویچ ساز رو ببندید ، با توجه به نوع دستگاه بین سه تا پنج دقیقه طول میکشه تا کیکها بپزه ، بعد از سه دقیقه چک کنید . برای هر سری قالب رو مجددا چرب کنید .
میتونید به مقداری از مایه کیک کمی پودر کاکائو اضافه کنید و چند تایی کیک کاکائویی درست کنید .
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا:
من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم)
روز یکشنبه با نام حضرت علی ع و حضرت فاطمه س اشپزی کنید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
#دستور_آشپزی
🍮مسقطی
۱ ليوان شير۱ لیوان نشاسته۲ لیوان شکر۵۰ گرم کره۱/۲ لیوان گلابنوک ق چ وانیل۴ عدد دانه هاى هل
براى تهیه این مسقطی ابتدا نشاسته را در شیر حل کنید و از صافی رد کنید.
بعد روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود و با شعله ى كم مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
بعد شکر را کم کم به آن اضافه کنید (من شكر كمترى استفاده كردم). بعد گلاب و وانیل و هل را اضافه کرده در آخر کره را اضافه كنيد.
پس از چند دقیقه كه غليظ شد از روی حرارت بردارید و در ظرفى بریزید و درون يخچال قرار دهيد. بعد كه كاملا بست و سفت شد با چاقو برش بزنيد و روی آن را با خلال بادام و پسته و...مى تونيد تزيينش كنيد.
هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا:
من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم)
روز یکشنبه با نام حضرت علی ع و حضرت فاطمه س اشپزی کنید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
#دسر_هلویاشلیل
مواد لازم :
بیسکوییت پتی بور ساده یا وانیلی یک بسته و نیم
هلو (شلیل) نسبتا نرم که شیرین تر هستن و به ترشی نمیزنن
نشاسته ذرت ۳ غ ق
شکر به مقداری که اگر هلو ها ترش بودن از حالتی ترشی دربیان.
خامه قنادی فرم گرفته(برای تزیین به دلخواه)
آب سرد دو سوم لیوان
طرز تهیه :
اول از همه بیسکوییت هارو داخل مخلوط کن میکس میکنیم تا پودری بشه،برای میکس بیسکوییت ها از گوشت کوب هم میتونین استفاده کنین ، بعد میزاریمشون کنار
بعد هلو هارو از هسته جدا کرده و داخل مخلوط کن میریزیم تا میکس بشن ، میکس که شد شکر و نشاسته و آب رو بهش اضافه میکنیم و دوباره میکس میکنیم(البته توجه کنین که نشاسته رو بسته به مقدار هلو اضافه کنین).
بعد یکم روی حرارت میزاریمش.
بعد از حرارت ، لیوان سرو مورد نظر رو برمیداریم و از ته لیوان یک لایه پوره هلو و لایه بعد بیسکوییت میریزیم تا آخر و سر آخر روشو خامه میزنیم و با پودر پسته با خلال پسته تزیین میکنیم.
هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا:
من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم)
روز یکشنبه با نام حضرت علی ع و حضرت فاطمه س اشپزی کنید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی بادمجان😋
بادمجون حدود یک کیلو
گوجه فرنگی تپل وگوشتی سه عدد
تخم مرغ سه الی چهار عدد
فلفل سبز تند یک عدد
ماست چکیده دو سوم لیوان
پیاز سرخ شده یک عدد سیر تفت داده شده دو حبه
زردچوبه وفلفل سیاه و روغن به میزان لازم
عزیزان تووووجه کنید چون به بادمجون نمک زدیم احتمال داره بادمجون شور باشه دیگه به مابقی مواد نمک نمیزینم اگه بی نمک بود آخر سر نمک بزنید.
طرز تهیه🔻
بادمجون رو پوست بگیرید حلقه ای برش بزنید نمک بپاشید حدود یکساعت کنار بزارید. تا تلخیش پس بده
بعد از یکساعت بریزید تو آبکش تا شوریش بره سپس رو پارچه تمیز آبشو بگیرید.
بادمجون ها رو سرخ کنید بعد از سرخ شده رو پارچه تمیز بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه.
پیاز داغ درست کنید.پیاز که سرخ شد سیر رو اضافه کنید وباهاش تفت بدید سیر رو زیاد تفت ندید وگرنه تلخ میشه
هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا:
من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم)
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
#ترفند 🌸🍃
با نشاط کردن گوجه نرم شده 👇🍅
بهترین کار این است که به مدت ده دقیقه گوجه فرنگی را درون یک ظرف آب سرد در یخچال قرار دهید 😇
🎀 🌸 🎀
هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا:
من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم)
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریانی مرغ
ابتدا درون قابلمه پیاز رو کمی تفت میدیم بعد بهش تکه های مرغ اضافه کرده تا سرخ بشن وبعد ادویه ها شامل فلفل سیاه، قرمز ،ادویه پلویی،و پودر زیره وزرد چوبه ونمک اضافه کرده وبعد سیب زمینی ،هویچ و گوجه ویه قاشق رب گوجه اضافه میکنیم و خوب که تفت خورد یه لیوان آب اضافه کرده و میذاریم مرغ وسبزیجات با حرارت ملایم بپزن وآبش به ربع لیوان برسه.
برنج رو جدا آبکش کرده سپس ورمیشل رو کمی در روغن تفت داده تا طلایی بشه کمی آب اضافه میکنیم تا نرم بشه بعد روی مرغ ها میریزیم وبعد برنج آبکش شده میریزیم و کمی زعفران ودم میدیم .
وقتی دم کشید قابلمه رو در سینی برگردون میکنیم .
نوش جان🌹
هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا:
من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم)
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
وزنه برداری که خودش را زن جا زده بود لو رفت🙈😳
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# سیب زمینی _سوخاری
هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا:
من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم)
روز یکشنبه با نام حضرت علی ع و حضرت فاطمه س اشپزی کنید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# کارامل_ ماکیاتو
هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا:
من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم)
روز یکشنبه با نام حضرت علی ع و حضرت فاطمه س اشپزی کنید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami