eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
27هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
20.2هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کیک سن تولد قسمت اول ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کیک سن تولد قسمت دوم سلام جان جانان 😘 آموزش امروز واقعا کاربردیه😍 چون هم برای یادگیری درست کردن اعداد سن تولد و هم برای روش های ساده و خوشگل تزئین اونها می‌تونه براتون کاربرد داشته باشه👌 ویدئوهاراببینید👆 ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤲🤲برای همدیگه دعا کنیم، من برای شما دعا کردم شما هم😍😍 برای من مقدار مواد آش برای ظروف تک نفره، حدودا 80 نفر سبزی آش دو کیلو خرد شده یعنی اینکه سبزی بعد از تمیز شدن و شستن و خرد شدن دو کیلو هستش، نخود و لوبیا روی هم یک کیلو، لوبیا چیتی یک کیلو، عدس دو کیلو، رشته دو بسته، کشک برای داخل آش ربع کیلو و یک شیشه پاستوریزه هم برای تزیین، پیاز سرخ شده که هر چی بیشتر بهتر، سیر رو بعد از خلالی کردن همزمان با روغن روی آتیش میزارم و مرتب هم میزنم تا تفت بخوره ولی سرخ نشه چون تلخ میشه، و توی روغنش هم زرچوبه میریزم، پیاز هارو هم توی روغن فراوون سرخ میکنم و مرتب هم میرنم تا حالت کرانچی بگیرن، نعنا هم خودم خشک میکنم بعد با میکسر خرد میکنم و با زرچوبه تفت میدم، من توی آش آرد نمیریزم چون از آب خوده حبوبات استفاده میکنم و آب حبوبات غلیظه و نیاز به آرد نداره، البته اگه آب زیادی توی آش بریزید مسلما شل میشه و نیاز به آرد پیدا میکنه، امیدوارم استفاده کنید، سس پاپریکا هم دستورشو میزارم استفاده کنید ارسالی ازدوست خوبمون افسانه جون ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
موسی پور در گاندو کیه؟ برادر روحانی در سریال گاندو👇😳 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340 معذرت خواهی سید بشیر حسینی از مژده لواسانی و بوسیدن دست همسرش
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
CQACAgQAAxkDAAE72ylhHNZbP_iRM8vJGjzOoWNM9GMsLgACgAkAAkLf6FBd_LVoreliNyAE.mp3
6.14M
🏴 روضۀ تاسوعا | یا عباس! با حسین(ع) چه کردی ... 🏴اخبار داغ سلبریتی ها🏴 ┄┅┅❅📀🖥📀❅┅┅┄ @BaSELEBRTY
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپرایز حضرت ابوالفضل در خیابونهای اصفهان عجب صحنه ای شد😭 🏴اخبار داغ سلبریتی ها🏴 ┄┅┅❅📀🖥📀❅┅┅┄ @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 صلوات های مادر و بازگشت فرزند به کالبد ▪️این قسمت: پرستو ▫️تجربه‌گر : خانم پرستو نظیفی 🏴اخبار داغ سلبریتی ها🏴 ┄┅┅❅📀🖥📀❅┅┅┄ @BaSELEBRTY
امروز روز جمعه ،روز امام عصر عج خوراکی ها و غذاها رو متبرک کنید به نام امام زمان عج و مادر بزرگوار حضرت هم فراموش نشه من شنیدم به نام مادر حضرت هم غذا طعم خیلی عالی و متبرکی میگیره 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
مجلسی این مقدار برای صد تا صد و بیست نفر کافی هست . پنج و نیم کیلو گوشت گوساله ، اگه گوسفندی باشه یک کیلو بیشتر باشه . سه و نیم کیلو لپه . صد عدد لیمو عمانی . چهار کیلو پیاز . نمک ، فلفل ، زردچوبه ، گلاب ، زعفران ، ادویه قیمه ، چوب دارچین . روغن و رب گوجه فرنگی پیاز رو نگینی میکنم و با روغن توی قابلمه می ریزم ، شعله رو زیاد میکنم و چهار پنج دقیقه تفت میدم و گوشت رو اضافه میکنم . کامل تفت میدم تا اب اون کاملا جمع بشه بعد زردچوبه و فلفل سیاه و ادویه قیمه رو اضافه میکنم . رب گوجه فرنگی رو جدا گانه سرخ میکنم و به گوشت اضافه میکنم . اب گرم روی گوشت می ریزم و اجازه میدم تا گوشت بپزه . هشتاد عدد لیمو عمانی رو توی آب جوش می ریزم ونیم ساعت میزارم بمونه تا تلخی اون گرفته بشه و آبکش میکنم . من همیشه لپه رو جداگانه میپزم ، هم رنگ خورشت قشنگ تر میشه ، هم نفخ اون کمتر میشه و هم شکل لپه ها بهتر میشه چون تایم پخت لپه و گوشت فرق داره و اینجوری خیالم راحت تر هست. لپه ها رو میپزم اما نباید له بشه بعد آبکش میکنم . بیست عد لیمو عمانی رو میشکنم و هسته و پوست اون رو دور می ریزم . نیم ساعت آخر ، لپه ها ، لیمو عمانی های خیس کرده ، لیمو عمانی های پوست کننده ، نمک ، زعفران ، گلاب رو اضافه میکنم و وقتی به جوش اومد ، شعله رو خیلی کم میکنم تا جا بیفته . از همون اول مقدار آب رو زیاد نریزید ، اگه دیدین که اب خورشت خیلی کم هست ، اب جوش اضافه کنید . ادویه قیمه رو به صورت آماده از عطاری ها یا فروشگاه های بزرگ میخرم . برنج رو هم پانزده تا هجده کیلو برنج بپزید . ما از مخلوط ایرانی و هندی استفاده میکنیم . ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ امروز جمعه همه وعده ها رو با نام امام زمان عج و مادر بزرگوارشون بپزید جمعه روز صلوات به غذاها صلوات بخوانید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با قاشق و چاقو 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ امروز جمعه همه وعده ها رو با نام امام زمان عج و مادر بزرگوارشون بپزید جمعه روز صلوات به غذاها صلوات بخوانید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami