5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کیک سن تولد
قسمت اول
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم
#تزیین_هویج_بشکل_برگ
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کیک سن تولد قسمت دوم
سلام جان جانان 😘
آموزش امروز واقعا کاربردیه😍
چون هم برای یادگیری درست کردن اعداد سن تولد و هم برای روش های ساده و خوشگل تزئین اونها میتونه براتون کاربرد داشته باشه👌
ویدئوهاراببینید👆
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤲🤲برای همدیگه دعا کنیم، من برای شما دعا کردم شما هم😍😍 برای من
#آش #آش_نذری #آشپزی
مقدار مواد آش برای ظروف تک نفره، حدودا 80 نفر
سبزی آش دو کیلو خرد شده یعنی اینکه سبزی بعد از تمیز شدن و شستن و خرد شدن دو کیلو هستش، نخود و لوبیا روی هم یک کیلو، لوبیا چیتی یک کیلو، عدس دو کیلو، رشته دو بسته، کشک برای داخل آش ربع کیلو و یک شیشه پاستوریزه هم برای تزیین، پیاز سرخ شده که هر چی بیشتر بهتر، سیر رو بعد از خلالی کردن همزمان با روغن روی آتیش میزارم و مرتب هم میزنم تا تفت بخوره ولی سرخ نشه چون تلخ میشه، و توی روغنش هم زرچوبه میریزم، پیاز هارو هم توی روغن فراوون سرخ میکنم و مرتب هم میرنم تا حالت کرانچی بگیرن، نعنا هم خودم خشک میکنم بعد با میکسر خرد میکنم و با زرچوبه تفت میدم، من توی آش آرد نمیریزم چون از آب خوده حبوبات استفاده میکنم و آب حبوبات غلیظه و نیاز به آرد نداره، البته اگه آب زیادی توی آش بریزید مسلما شل میشه و نیاز به آرد پیدا میکنه، امیدوارم استفاده کنید، سس پاپریکا هم دستورشو میزارم استفاده کنید
ارسالی ازدوست خوبمون افسانه جون
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
موسی پور در گاندو کیه؟
برادر روحانی در سریال گاندو👇😳
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
معذرت خواهی سید بشیر حسینی از مژده لواسانی و بوسیدن دست همسرش
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
CQACAgQAAxkDAAE72ylhHNZbP_iRM8vJGjzOoWNM9GMsLgACgAkAAkLf6FBd_LVoreliNyAE.mp3
6.14M
🏴 روضۀ تاسوعا | یا عباس! با حسین(ع) چه کردی ...
#محرم
🏴اخبار داغ سلبریتی ها🏴
┄┅┅❅📀🖥📀❅┅┅┄
@BaSELEBRTY
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپرایز حضرت ابوالفضل در خیابونهای اصفهان
عجب صحنه ای شد😭
#ما_ملت_امام_حسینیم
🏴اخبار داغ سلبریتی ها🏴
┄┅┅❅📀🖥📀❅┅┅┄
@BaSELEBRTY
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 صلوات های مادر و بازگشت فرزند به کالبد
▪️این قسمت: پرستو
▫️تجربهگر : خانم پرستو نظیفی
#تجربه_مرگ_موقت
🏴اخبار داغ سلبریتی ها🏴
┄┅┅❅📀🖥📀❅┅┅┄
@BaSELEBRTY
امروز روز جمعه ،روز امام عصر عج
خوراکی ها و غذاها رو متبرک کنید به نام امام زمان عج
و مادر بزرگوار حضرت هم فراموش نشه
من شنیدم به نام مادر حضرت هم غذا طعم خیلی عالی و متبرکی میگیره
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#قیمه_نذری مجلسی
این مقدار برای صد تا صد و بیست نفر کافی هست .
پنج و نیم کیلو گوشت گوساله ، اگه گوسفندی باشه یک کیلو بیشتر باشه .
سه و نیم کیلو لپه .
صد عدد لیمو عمانی .
چهار کیلو پیاز .
نمک ، فلفل ، زردچوبه ، گلاب ، زعفران ، ادویه قیمه ، چوب دارچین .
روغن و رب گوجه فرنگی
پیاز رو نگینی میکنم و با روغن توی قابلمه می ریزم ، شعله رو زیاد میکنم و چهار پنج دقیقه تفت میدم و گوشت رو اضافه میکنم .
کامل تفت میدم تا اب اون کاملا جمع بشه بعد زردچوبه و فلفل سیاه و ادویه قیمه رو اضافه میکنم .
رب گوجه فرنگی رو جدا گانه سرخ میکنم و به گوشت اضافه میکنم .
اب گرم روی گوشت می ریزم و اجازه میدم تا گوشت بپزه .
هشتاد عدد لیمو عمانی رو توی آب جوش می ریزم ونیم ساعت میزارم بمونه تا تلخی اون گرفته بشه و آبکش میکنم .
من همیشه لپه رو جداگانه میپزم ، هم رنگ خورشت قشنگ تر میشه ، هم نفخ اون کمتر میشه و هم شکل لپه ها بهتر میشه چون تایم پخت لپه و گوشت فرق داره و اینجوری خیالم راحت تر هست. لپه ها رو میپزم اما نباید له بشه بعد آبکش میکنم .
بیست عد لیمو عمانی رو میشکنم و هسته و پوست اون رو دور می ریزم .
نیم ساعت آخر ، لپه ها ، لیمو عمانی های خیس کرده ، لیمو عمانی های پوست کننده ، نمک ، زعفران ، گلاب رو اضافه میکنم و وقتی به جوش اومد ، شعله رو خیلی کم میکنم تا جا بیفته .
از همون اول مقدار آب رو زیاد نریزید ، اگه دیدین که اب خورشت خیلی کم هست ، اب جوش اضافه کنید .
ادویه قیمه رو به صورت آماده از عطاری ها یا فروشگاه های بزرگ میخرم .
برنج رو هم پانزده تا هجده کیلو برنج بپزید . ما از مخلوط ایرانی و هندی استفاده میکنیم .
#نذری #قیمه #قیمه_مجلسی
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
امروز جمعه همه وعده ها رو با نام امام زمان عج و مادر بزرگوارشون بپزید
جمعه روز صلوات
به غذاها صلوات بخوانید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم
#تزیین_حلوا با قاشق و چاقو
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
امروز جمعه همه وعده ها رو با نام امام زمان عج و مادر بزرگوارشون بپزید
جمعه روز صلوات
به غذاها صلوات بخوانید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami