فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کرم بیسکوییت خوشمزه و کم هزینه 🥰😍برای بچه ها و خودتون حتما درست کنید ❤
@shayli_cooking
@shayli_cooking
❌با چی درست کنیم؟
✅شیر:۱ لیوان سر خالی
✅بیسکوییت پتی بور:۲بسته(جمعا میشه ۴۰ تا)
✅کره:۲۰گرم
✅وانیل:کمی
✅شیر و همراه کره و وانیل میزاریم روی بخار کتری تا کره داخل شیر حل بشه
بعد بیسکوییت ها رو کاملا خوب پودر میکنیم و شیر و کره رو طی دو مرحله به بیسکوییت اضافه میکنیم .
🥰کرم و بریزید داخل ظرف در دار و داخل یخچال نگهداری کنید. چند روزه استفاده کنید چون مواد نگهدارنده نداره
🌻برای بچه ها بهتره از بیسکوییت مادر استفاده بشه
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
علّامه طباطبایی (ره) :
یک صلوات تبدیل به چنان نوری در عالم برزخ
برای مردگان می شود که آنها را از گرفتاری های آن عالم نجات می دهد.
تا میتوانید برای اموات خود صلوات بفرستید
که چشم انتظارند.
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
کانال اخلاقی و مفید داری بیا تبلیغ بزنم👇😁
http://eitaa.com/joinchat/4161601553C24a9ad89ab
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
11.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 اهل بهشت هم عذاب می بینند؟
▪️این قسمت: رنگی به قیمت عمر
▫️تجربه گر: خانم شفیعی انبوی
┄┅┅❅🔻◽️🔻🔵🔻◽️🔻❅┅┅┄
@khandehpak
روز شنبه روز حضرت محمد ص
ناهار و شام امروزو ان شالله به نام پیامبر بزرگ اسلام تبرک کنید و مادر گرامیشون
هر دعا و سوره ای در کنارش به غذا تلاوت کنید
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
ایده #مربا#کمپوت
#مربای_انجیر
.
بریم سراغ دستور😉😉
طرزتهیه مربای انجیر:
🔴انجیر 1 کیلو
🔴شکر 700 گرم
🔴آب 1 لیوان جوهرلیمو نوک قاشق غذاخوری
🔴گلاب 1 قاشق غذاخوری
🔴هل اسیاب شده ۱قاشق مرباخوری روش پخت مربای انجیر :
درون قابلمه بزرگی شکر و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و غلیظ شود سپس انجیرها را به این شیره اضافه نمائید.
حدود 15 تا 30 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بجوشد و انجیرها نرم شوند سپس گلاب وهل جوهرلیمو را اضافه کنید ، 5 دقیقه دیگر بجوشانید سپس از روی حرارت بردارید و درون ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا مربای انجیر خنک شود.
.
انجیرایی رو انتخاب کنید که زیاد نرم و شل نباشن.من انجیر زرد استفادا کردم چون مزش بهتر و شیرینتراز انجیر سیاه است.سعی کنید داخل همه مرباهاتون از جوهر لیمو استفاده کنید چون باعث میشه مرباتون اصلا شکرک نزنه.در زمان پخت مراقب باشین حرارت ملایم باشه که سرریز نکنه و اینکه اگه مثل من انجیرای درسته میخواین زمان پخت و بیارین پایین که وا نرن.
بازم سوالی بود درخدمتم...
.
═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
خانومای خوشگل و فهیم با شوهرتون قهر نکنید قهر کردید حالا ،در اشپزخونه رو نبندید بگید کوفت بخوره 😐
حتی اون شوهرم حقش نیست کوفت بخوره
چه برسه بچه ها که باید تو دعوای شما کوفت بخورن😒
بانو کار به قهرت ندارم، جان عزیزت غذا بپز😢 بوی غذا باعث میشه به رابطه تون کمک کنه
اما سردی اشپزخونه قهرو شدید تر میکنه
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
10.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام به روی ماهتون خوبید خوشید ؟
مواد لازم برای این نخوداب خوشمزه
نخود برای هر نفر یه پیمونه کوچولو
گوشت یا قلم
زردچوبه
فلفل سیاه
فلفل قرمز
پیاز
سیر ۲ حبه
طرز تهیه
اول از همه نخودو ۲۴ ساعت بزارید خیس بخوره ،بعد پیاز داغ درست کنید و گوشت یا قلمتونو بهش اضافه کنید ،و یه تفت کوچولو بدید و نخودو به همراه آب اضافه کنید ،مقدار آب باید جوری باید باشه که روی موادتونو بگیره .💚💚💚💚💚
سه چهار ساعت بزارید کامل پخته بشه و آخر سر با آبلیمو نوش جان کن 😌😌😌👌👌👌
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
علّامه طباطبایی (ره) :
یک صلوات تبدیل به چنان نوری در عالم برزخ
برای مردگان می شود که آنها را از گرفتاری های آن عالم نجات می دهد.
تا میتوانید برای اموات خود صلوات بفرستید
که چشم انتظارند.
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز