🔵 #غلبه_سواد_و_درمان_خانگی 🔵
◀️ از مصرف غذاهای طبع سرد و خشک و سواد زا مثل بادمجان، نمک زیاد، ماهی دودی، ماهی شور، خیار شور، غذای پخته شده از قبل، غذای فریزری، پنیر، ماست، چای سیاه سبز سفید، شیر پاستوریزه، سس، رب، ساندویج، مرغ، عدس، سیب زمینی، بیسکویت، شکلات، یخمک، و یبوست آورها خود داری شود.
🔺نکته مهم در درمان این است که شکم نرم کار کند و اجابت مزاج خوبی داشته باشند و غذاهای طبع گرم و تر مصرف شود.
#سودا
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
اصلا فصل پاییز وخورش اسفناج مگه نه.😊
به نظرم گوشت این خورش لذیذ ترین مزه را توی خورش ها داره😋
دو تا سه عدد پیاز خرد شده را تفت بدید گوشت گوسفندی درشت خرد شده را(تقریبا سیصد گرم)را به پیاز اضافه کنید وخوب تفت داده سپس کمی زردچوبه وفلفل ونمک بزنید واب اضافه کنید گوشت که تقریبا پخته شد الو اگر دوست دارید افزوده واسفناجی که جدا درشت خرد کردید وتفت دادید اضافه کنید وبزارید با شعله کم خورش جا بیفته اب نداشته باشه🍂
بچه ها من همیشه موقع تفت گوشت کمی نمک میزنم ودر اخر پخت خورش نمک را اندازه میکنم
اسفناج هم تقریبا یک ونیم کیلو
الو هایی که استفاده میکنید اگر زود وامیره گوشت که پخته شد الو را بریزیید
دوس داشتید کمی اب لیمو برای چاشنی در اخر استفاده کنید ولی من معمولا وقتی الو میریزم چاشنی دیگه ای نمیزنم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
سالاد زمستانی
مواد لازم: بیبی اسفناج سه پیمانه، دانه انار سیاه یک دوم پیمانه، گردو خرد شده یک سوم پیمانه، هویج دو عدد، لبو یک عدد، شکر یک قاشق غذاخوری، سرکه بالزامیک یک قاشق غذاخوری، روغن زیتون به میزان لازم.
هویج و لبو را پوست گرفته و خلالی خرد می کنیم. خلال ها را با روغن زیتون و شعله کم تفت می دهیم تا کاملاً نرم شوند، سپس شکر را نیز اضافه می کنیم. گردو را بدون روغن با شعله کم، کمی تفت می دهیم.
پس از خنک شدن خلال ها و گردو، بیبی اسفناج، انار و سرکه را اضافه و مخلوط کرده و حداقل سی دقیقه قبل از سرو در ظرف درب دار در یخچال قرار می دهیم. نوش جان.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
جوونه تقریبا عضو ثابت کنار غذاهای منه به پیشنهاد دکتر جوونه یونجه و شبدر درمان کم خونی شدیده البته من محض پیشگیری مصرف میکنم😃 این یکی از هزار خاصیتیه که داره. برای بچه ها بسیار عالیه.
من مدت هاست که جوونه رو به روش های مختلف درست میکنم ولی توی اینستا گردی ها چشمم به یه پست بسییییار عالی و روشی خیلی آسونی برای تهیه جوونه خورد که امتحان کردم و خیلی عالی و بی دردسر بود روش تهیشو برای شما هم مینویسم.
حبوبات یا دونه های مورد نظر رو با آب سرد بیست و چهار ساعت خیس کنید گندم رو دو روز خیس کنید. چند بار ابشو عوض کنید.
بعد از خیس خوردن آبش رو تخلیه کنید در حدی که توی ظرف آبی نباشه و جمع نشه ولی دونه ها هم خشک نشن و مرطوب بمونن.
در ظرف رو بزارید و اجازه بدید تو محیط بمونن هر روز چند قطره اب بپاشید روشون که مرطوب بمونن و خشک نشن بسته به نوع دونتون بعد از 3 تا 4 روز امادن جوونه هاتون.
جوونه ها رو بشورید و اجازه بدید ابشون خارج بشه و توی ظرف دردار داخل یخچال نگهداری کنید و به همراه سالاد و یا کنار غذاتون استفاده کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک آشپز ایرانی در ایتالیا پیتزا چلو کباب را سرو می کند که ایتالیایی ها عاشقش شده اند!
واقعا باورش سخته که کباب کوبیده رو پیتزا کنید! خودتون ببینید تا باور کنید!
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#لوكوم_ايرميك
شير 4 ليوان
ايرميك(آرد سمولينا) 10 ق غ
وانيل 2 ق م
شكر 1 ليوان
پودر نارگيل 2 ليوان
كره 1 ق غ
پودر نارگيل براي تزيين مقداري
توي قابلمه شير ،شكر،ارد سمولينا و پودر نارگيل رو ريخته ميزاريم روي حرارت مدام هم ميزنيم تا بحرش بياد ي چند دقيقه ك جوشيد وانيل و كره را اضافه ميكنيم خوب همزده از رو حرارت برميداريم ميزاريم كاملا خنك بشه
بعد از اينكه خنك شد دستمون رو خيس كرده اندازه گردو برداشته توي دست گرد ميكنيم يك مقدار رو با پودر نارگيل ميغلطونيم و يك مقدارر رو هم ك ب پودر نارگيل 1 ق غ پودر كاكائو زديم ميغلطونيم و داخل ظرف سرو چيده و سرو ميكنيم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کمپوت_سیب_خونگی سیب 10 عدد/
شکر 6 قاشق غذاخوری/ آب 3 لیوان/ گلاب 1 قاشق غذاخوری/ آبلیمو 1 قاشق مرباخوری
سیب ها روخوب پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و هسته آنها را جدا کنیددرون قابلمه آب و شکر ،آبلیمو و گلاب رو بریزید و بگذارید به جوش بیادو بعد جوش آمدن سیب ها رو اضافه کنید و اجازه بدید بپزه و سس غلیظ بشه. نکته :اگر قبل اینکه سس کمپوت غلیظ بشه سیب ها پخت ،سیب ها رو جدا کنید واجازه بدید سس بجوشه وبه غلظت برسه بعد سس رو روی سیب ها بریزیدچون اگر سیب ها زیاد بپزه له میشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپز اینه بقیتون سوسول بازی اید 😁
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. #سالاد ماکارونی_و_کاهو
1 عددسینه مرغ
نصف یک عدد کاهو یا(کلم)
نصف از بسته پاستا(میتونید از هرنوع پاستا فرمی استفاده کنید )
1 تا2 کاسه ماست سیر
4 قاشق غذاخوری سس مایونز
نمک
نعناع یا(آویشن یازعتر) دلخواه
نصف فنجان روغن زیتون
طرزتهیه :
1_اول از همه، آب لیمو را روی مرغ بریزید وبزارید درقابلمه به همراه آب جوش تا مرغ پخته شود. وبعد مرغ را ریش یا خرد کنید.
2_ بعد از شستن کاهو را ریز خوردکنید.
3_ماکارونی را باآب ونمک وکمی روغن بزارید تا مدت زمانی که روی بسته نوشته شده پخته شود وبعد آبکشی کنید وبزارید خنک بشه.
بعد از اینکه همه مواد سالاد آماده وخنک شددر ظرف سرو بریزید و روغن زیتون ونمک رااضافه وبا ماست سیر و سس مایونز مخلوط کنید.(سالاد را میتونید یکروز قبل آماده کنید وموقع سرو سس را روش بریزید واستفاده کنید.) وبا نعناع تزیین کنید. نوش جان
پ. ن. برای پخت مرغ یک عددپیاز ویک برگ بو استفاده کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فردی به امام رضا(ع) مراجعه کرد و پرسید: «شما فرموده بودید پنیر مکروه است». امام رضا(ع) فرمودند: «ما گفته بودیم در روز پنیر نخورید، شب بخورید». یکی از دلایلش هم این است که وقتی کلسیم در بدن بالا میرود، فسفر مغز تخلیه میشود و چون میزان فسفر و کلسیم باید در خون مناسب باشد، در نتیجه خوابآلودگی ایجاد میشود. یک غذای کامل مثل حلوا آرده، عسل، آبگوشت، آش، عدسی و... مناسب صبحانهاند. غذاهایی که برای فصلهای سرد هست، گرم هستند
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنرنمایی جالب و دیدنی با پوست هندوانه 👌
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ترشک_انار
طرزتهیه: انارقرمزوترش یاملس رو دون کرده با گوشتکوب برقی یا دستی کمی له میکنیم تا آب اناربیرون بیاد یه تیکه نبات می اندازیم بعد باشعله کم گاز میگذاریم تابجوشد وغلیظ شود درانتها گلپر ویک قاشق رب انار میزنیم البته اگرتمایل داشتیم ترش تر شود رب انار بیشتر میزنیم این ترشک خوشمزه وخوشرنگ ومقوی است
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
#خبر_فوری
🔹مدارس تهران بازهم تعطیل شد😍😍
⭕️مدارس تبریز هم تعطیل شد😳😳
اعلام #تعطیلی مدارس بتفکیک #استانها👇
🆔 http://eitaa.com/joinchat/1358233632C1af584aff5
🆔 http://eitaa.com/joinchat/1358233632C1af584aff5
اعلام #تعطیلی مدارس بتفکیک #استانها☝️
#لواشک_نارنگی
مواد لازم :
نارنگی به مقدار لازم
آب یک فنجان
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا پوست نارنگی ها را بکنید. سپس آنها را از وسط نصف کنید و مقدار کمی نمک بزنید.
اکنون نارنگی ها را با یک فنجان آب روی حرارت بگذارید تا بپزد. زمانی که نرم شد آنها را در آبکشی که زیر آن ظرفی گذاشته اید بریزید.
در مرحله بعد نارنگی های را با کف دست فشار دهید تا پوسته های سفید از آن جدا شود.
زمانی که فقط پوسته های سفید باقی ماند. کف سینی را مقداری چرب کنید و نارنگی ها را در کف سینی بریزید.
نارنگی ها را به خوبی در کف سینی پهن و یکدست کنید.
سینی را در هوای آزاد و در جایی به دور از گردو غبار و آلودگی هوا و یا جلوی بخاری و شوفاز بگذارید تا خشک شود.
اگر لواشک نارنگی ترش دوست دارید کمی جوهر لیمو بزنید.
اکنون به همین آسانی لواشک نارنگی خوشمزه و خانگی شما آماده شده است.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
.
یه نفر از صبح تو آشپزخونس
وکیک مرغ درست کرده واسه دوستش🙈💗
.
میمیرم واسه این مدل غذاهایی که ناهار ،عصرونه و شام رو پوشش میده😁🙌
.
سینه مرغ یک عدد کامل،پخته وخرد شده
پیازچه خرد شدت ۶ عدد
جعفری خرد شده ۲۰۰ گرم
گردوخرد شده۲۰۰ گرم
نان تست یک بسته
خیارشورخرد شده ۱۵۰ گرم
سس مایونز نصف پیمانه
ماست خامه ای یک پیمانه
نمک،فلفل،آبلیمو به میزان لازم
.
مرغ رو با پیاز و برگ بو و یه حبه سیر و یه تکه کوچک فلفل دلمه ای بزارین بپزه،بعداز جهت مخالف بافتش به قطعات کوچک برش بدین،
پیازچه و جعفری ریز خورد شده،گردو،خیار شور، رو اضافه کنید ،سس مایونز،ماست خامه ای،نمک،آبلیمو و فلفل سیاه رو مخلوط کنید و به ترکیب اضافه کنید مخلوط کنید ویک ساعت زمان بدین تا مزه ها ترکیب بشه،
اطراف نون تست رو برش بدین و تو یه ظرف مستطیل بچینین،بسته به نوع ظرفتون اگه لازم شد نون تست رو نصف کنید تا ته ظرف رو بپوشونه،از مواد مرغ وسبزیجات لابلای نون تست بزارین وبه همین ترتیب تا انتها،نون تست رو برش بدین و بچینین،اطرافش رو سس بزنید بزارین داخل یخچال و تزئین کنین
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
هدایت شده از سوال بارداری،،بانوی بهشتی
خیلی تأکید میکنیم مادران ما از غذاهای حلال استفاده کنند. خودشان حساب خمس و زکات مالشان و غذاهایی را که در طول سال مانده است، داشته باشند و حتیالامکان به جاهایی مراجعه کنند و به مهمانیهایی بروند که اطمینان داشته باشند تغذیه در آنها حلال است.
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
اگر بیش از اندازه مواد غذایی وارد معده شود، ترشحات بسیار همراه با تعداد زیادی گلبول سفید از دیواره های معده، برای هضم غذا به معده سرازیر می شوند. در نتیجه خون بیشتری در دستگاه هاضمه جریان می یابد. بدین ترتیب دستگاه کنترل خون از سهم خونرسانی به مغز می کاهد و اکسیژن و مواد غذایی کمتری به مغز می رسد و این گونه از قدرت خلاقه و حس ابتکار و درک مطالب کاسته می شود.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
👑جواهرپلو 👑
.
.
غذای اصیل ایرانی و فوق العاده رسمی
ترکیبی از زرشک ، کشمش ، خلال پوست پرتقال(من حذف کردم و بجاش ورقه زردآلو ریختم) ، هویج خلالی که همه سرخ شدن و همراه با پیازداغ ، خلال پسته و بادام و دانه انار و برگ گل محمدی خشک و ... روی پلو سرو میشه ، درکنارشم مرغ زعفرونی که مرغ رو بصورت نواری برش زدم و رول کردم و با پودرسیر و زعفران دم شده و نمک و فلفل سیاه و کمی هم آبلیمو گذاشتم مزه دار بشه و بعدش با ترکیب کره و روغن زیتون روحرارت ملایم سرخ کردم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کتلت_برنجی
مواد لازم: ▫️برنج شفته شده یک پیمانه ▫️سیب زمینی خام یک عدد متوسط ▫️پیاز متوسط یک عدد
▫️گوشت چرخ شده به مقدار دلخواه ▫️تخم مرغ یک عدد
▫️نان باگت پودر شده و خشک شده 3 قاشق غ خ سر پر (نان باگت اسیاب کنید یا رنده کنید بزارید داخل سینی و جلو افتاب تا کامل خشک شه برای انواع کتلت و شامی استفاده کنید )
▫️فلفل زردچوبه نمک ب مقدار کافی ▫️سماق یک قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
سیب زمینی پیاز رنده با آسیاب کنید و گوشت و برنج و ادویه ها اضافه کنید سماق و پودر نان باگت و تخم مرغ هم مخلوط کنید با دست خوب ورز بدید تا حالت چسبندگی پیدا کنه اگر دیدید هنوز مواد ابدار هست نان باگت پودر شده یک قاشق دیگه بریزید خوب ورز بدید و در اخر داخل روغن داغ سرخ کنید
من با قالب فلافل کتلتهارو فرم دادم
این کتلت بینهایت روغن کم میبره
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ساندویچ_رولی ✍طرزتهیه:
برای درست کردن این ساندویچ نان لواش رو پهن میکنیم و روی نان ها رو یه لایه پنیر خامه ای می مالیم بعد ب ترتیب هر موادی ک داشتیم رو ب صورت نوارهای کنارهم میچینیم
موادی کمن زدم👇👇👇 هویج رنده ریز شده
کاهوی ریزشده
سینه مرغ پخته شده و ریش شده
گوجه ی ریز شده
خیارشور ریزشده
کلم بنفش ریز شده
و دوباره همینارو تکرار میکنیم
وبعد اروم رول میکنیم و برش میدیم
تویخچال نمیذاریم چون بد برش میخوره
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#سس_فلفل_دلمه 🌶🌶
سس فلفل دلمه ایی قرمز درست کردم خیلی عالیه و خوشمزه ست. میشه ازش به عنوان چاشنی همه نوع خورش یا سوپ استفاده کرد😋
👇👇
5 الی 6 عدد فلفل دلمه ایی قرمز را داخلشو تمیز کردم و گذاشتم با حرارت ملایم بدون آب نرم بشه. بعد چند عدد فلفل قرمز تند هم که تخماشو درآوردم به فلفلای نرم شده اضافه کردم.
بعد فلفل ها رو داخل یه لیوان دسته دار میریزم به این صورت که به ازای دولیوان فلفل، نصف لیوان سرکه و دو قاشق غذاخوری رب گوجه یه قاشق شکر و یه قاشق نمک میریزیم. همه رو داخل مخلوط کن میریزم تا یکدست شه سپس داخل یه ظرف شیشه ایی تو یخچال میذاریم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami