هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#تزیین _ماست
پ.ن
با پودر ژلاتین این ماست قالبی رو زده
کاش میشد بجای پودر ژلاتین مثلا نشاسته زد🤔
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#نخود_پلو_با_نخود_آبگوشتی 🍛 😋
🔸اول از همه نخود رو از شب قبل خیس بکنید چند بارم آبشو عوض کنید
تو یه ظرف پیاز داغ درست کنید وقتی پیاز ها کمی سبک و شفاف شد فلفل زردچوبه ادویه بزنید حالا گوشت یا ماهیچه رو اضافه کنید و تفت بدید چند دقیقه
بعد نوبت اضافه کردن نخود های آبکش شده هست یکی دو دقیقه دیگه تفت میدیم حالا آب اضافه میکنیم و میزاریم گوشت و نخود با هم بپزن رو شعله ملایم زعفرون هم اضافه میکنیم
وقتی آبش به یک سوم رسید برنجو اضافه میکنیم و نمک هم اندازه میکنیم وکته میکنیم حالت چلو گوشت
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#کوکو_سیب_زمینی_میکری
سیب زمینی ابپز شده 1عدددرشت
کره 3قاشق غذا خوری
شیر 4 قاشق غذا خوری
پکینگ پودر 1قاشق چای خوری
جعفری یک قاشق غذا خوری پر
زرشک مقداری
نمک فلفل زردچوبه مقداری
ارد 1 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 3 عدد
اول سیب زمینی رو بکوبید کره شیر وتخم مرغ ها رو اضافه کرده خوب مخلوط کنید جعفری ارد پکینگ پودر نمک فلفل زردچوبه رو هم لریزید مخلوط کنید ودر اخر کمی زرشک داخلش بریزید هم بزنید
دستگاه ساندویج ساز رو به برق بزنید داغ شد با قاشق از مواد سیب زمینی کوکو داخلش بریزید روش چند تا زرشک روش بریزید درش رو ببندید تا تایمش تموم بشه واز دستگاه در بیارید💥 یا داخل روغن سرخ کنید روی اجاق گاز💥
یا داخل قیف بریزید سینی رو کاغذ روغنی بندازید و مواد رو شکوفه بزنید داخل مایکرو پیش گرمایش 160 15 تا 20 دقیه بزارید تا خوب پف کنه و بپزه 💥
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤲🤲برای همدیگه دعا کنیم، من برای شما دعا کردم شما هم😍😍 برای من
#آش #آش_نذری #آشپزی
مقدار مواد آش برای ظروف تک نفره، حدودا 80 نفر
سبزی آش دو کیلو خرد شده یعنی اینکه سبزی بعد از تمیز شدن و شستن و خرد شدن دو کیلو هستش، نخود و لوبیا روی هم یک کیلو، لوبیا چیتی یک کیلو، عدس دو کیلو، رشته دو بسته، کشک برای داخل آش ربع کیلو و یک شیشه پاستوریزه هم برای تزیین، پیاز سرخ شده که هر چی بیشتر بهتر، سیر رو بعد از خلالی کردن همزمان با روغن روی آتیش میزارم و مرتب هم میزنم تا تفت بخوره ولی سرخ نشه چون تلخ میشه، و توی روغنش هم زرچوبه میریزم، پیاز هارو هم توی روغن فراوون سرخ میکنم و مرتب هم میرنم تا حالت کرانچی بگیرن، نعنا هم خودم خشک میکنم بعد با میکسر خرد میکنم و با زرچوبه تفت میدم، من توی آش آرد نمیریزم چون از آب خوده حبوبات استفاده میکنم و آب حبوبات غلیظه و نیاز به آرد نداره، البته اگه آب زیادی توی آش بریزید مسلما شل میشه و نیاز به آرد پیدا میکنه، امیدوارم استفاده کنید، سس پاپریکا هم دستورشو میزارم استفاده کنید
ارسالی ازدوست خوبمون افسانه جون
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤲🤲برای همدیگه دعا کنیم، من برای شما دعا کردم شما هم😍😍 برای من
#آش #آش_نذری #آشپزی
مقدار مواد آش برای ظروف تک نفره، حدودا 80 نفر
سبزی آش دو کیلو خرد شده یعنی اینکه سبزی بعد از تمیز شدن و شستن و خرد شدن دو کیلو هستش، نخود و لوبیا روی هم یک کیلو، لوبیا چیتی یک کیلو، عدس دو کیلو، رشته دو بسته، کشک برای داخل آش ربع کیلو و یک شیشه پاستوریزه هم برای تزیین، پیاز سرخ شده که هر چی بیشتر بهتر، سیر رو بعد از خلالی کردن همزمان با روغن روی آتیش میزارم و مرتب هم میزنم تا تفت بخوره ولی سرخ نشه چون تلخ میشه، و توی روغنش هم زرچوبه میریزم، پیاز هارو هم توی روغن فراوون سرخ میکنم و مرتب هم میرنم تا حالت کرانچی بگیرن، نعنا هم خودم خشک میکنم بعد با میکسر خرد میکنم و با زرچوبه تفت میدم، من توی آش آرد نمیریزم چون از آب خوده حبوبات استفاده میکنم و آب حبوبات غلیظه و نیاز به آرد نداره، البته اگه آب زیادی توی آش بریزید مسلما شل میشه و نیاز به آرد پیدا میکنه، امیدوارم استفاده کنید، سس پاپریکا هم دستورشو میزارم استفاده کنید
ارسالی ازدوست خوبمون افسانه جون
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
#قیمه_نذری مجلسی
این مقدار برای صد تا صد و بیست نفر کافی هست .
پنج و نیم کیلو گوشت گوساله ، اگه گوسفندی باشه یک کیلو بیشتر باشه .
سه و نیم کیلو لپه .
صد عدد لیمو عمانی .
چهار کیلو پیاز .
نمک ، فلفل ، زردچوبه ، گلاب ، زعفران ، ادویه قیمه ، چوب دارچین .
روغن و رب گوجه فرنگی
پیاز رو نگینی میکنم و با روغن توی قابلمه می ریزم ، شعله رو زیاد میکنم و چهار پنج دقیقه تفت میدم و گوشت رو اضافه میکنم .
کامل تفت میدم تا اب اون کاملا جمع بشه بعد زردچوبه و فلفل سیاه و ادویه قیمه رو اضافه میکنم .
رب گوجه فرنگی رو جدا گانه سرخ میکنم و به گوشت اضافه میکنم .
اب گرم روی گوشت می ریزم و اجازه میدم تا گوشت بپزه .
هشتاد عدد لیمو عمانی رو توی آب جوش می ریزم ونیم ساعت میزارم بمونه تا تلخی اون گرفته بشه و آبکش میکنم .
من همیشه لپه رو جداگانه میپزم ، هم رنگ خورشت قشنگ تر میشه ، هم نفخ اون کمتر میشه و هم شکل لپه ها بهتر میشه چون تایم پخت لپه و گوشت فرق داره و اینجوری خیالم راحت تر هست. لپه ها رو میپزم اما نباید له بشه بعد آبکش میکنم .
بیست عد لیمو عمانی رو میشکنم و هسته و پوست اون رو دور می ریزم .
نیم ساعت آخر ، لپه ها ، لیمو عمانی های خیس کرده ، لیمو عمانی های پوست کننده ، نمک ، زعفران ، گلاب رو اضافه میکنم و وقتی به جوش اومد ، شعله رو خیلی کم میکنم تا جا بیفته .
از همون اول مقدار آب رو زیاد نریزید ، اگه دیدین که اب خورشت خیلی کم هست ، اب جوش اضافه کنید .
ادویه قیمه رو به صورت آماده از عطاری ها یا فروشگاه های بزرگ میخرم .
برنج رو هم پانزده تا هجده کیلو برنج بپزید . ما از مخلوط ایرانی و هندی استفاده میکنیم .
#نذری #قیمه #قیمه_مجلسی
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
امروز جمعه همه وعده ها رو با نام امام زمان عج و مادر بزرگوارشون بپزید
جمعه روز صلوات
به غذاها صلوات بخوانید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کمپوت سیب🍓
#گیف_آموزش_کمپوت_سیب😋
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
بانوی باردار برای شوهرت با حرص و عصبانیت آشپزی نکن باعث میشه بچه در نوجوانی بسیار با پدرش دشمن بشه ... (خانم پرتو اعلم روانشناس)
#دعای_خاص_نداریم_برای_غذای_نذری
#با_هر_دعا_سوره_میشه_غذا_را_متبرک_کرد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بیسکویت_خرمایی
با صدا ببینید🔈
حدود دومشت پر خرما را بدون هسته کنید وروی بخار اب بذارید با در بسته تا کاملا نرم بشه بعد چنگ بزنید تا یکدست بشه سه تا تخم مرغ را با کمی وانیل بزنید تا پف کنه بعد سه چهارم لیوان شکر وسه چهارم لیوان روغن مایع اضافه وکمی مخلوط کنید بعد سه جهارم لیوان شیر خشک نیدو یا قنادی با نصف قاشق جایخوری پودر هل را اضافه ومخلوط کنید ارد میزان دقیقی نداره کم کم اضافه کنید با یک قاشق مرباخوری بیکنبک پودر ومخلوط کنید تا جایی ارد اضافه کنید که خمیری لطیف وبدست نچسبد نیاز به استراحت نداره تابه دوطرفه را کاغذ روغنی بذارید دولایه با ارده یا روغن جامد چرب کنید نصف خمیر را کف تابه باز کنید خرما را روش باز کنید ومجددا باقی خمیر را باز کنید وکنجد بپاشید وروی حرارت متوسط روبه کم با شعله پخش کن بذارید حدود یک ساعت وقتی طلایی شد تابه را برگردونید تا روی بیسکویت هم طلایی بشه وبه سایز دلخواه برش بزنید توی ظرف در دار تا یکماه توی یخجال قابل نگهداریه توی فر خواستید درست کنید 180درجه طبقه وسط بمدت تقریبی 45تا 60دقیقه
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 روایت تجربه گر مرگ موقت از سفر به دوران اصحاب کهف
▪️این قسمت: مسافررزمان
▫️تجربهگر : آقای مجتبی اسلامی فر
┄┅┅❅🔻◽️🔻🔵🔻◽️🔻❅┅┅┄
@khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش جوجه کباب تابه ای🍓
#کلیپ_آموزش_جوجه_کباب_تابه_ای😋
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
سلام خانوم ستایش پیرو صحبت خانم پرتو اعلم میخواستم بگم ما دو تا خواهریم که خواهرم خیلی تو اشپزی فعاله هر جا بره چه مهمون باشه چه میزبان زیاد کمک میکنه ،من ولی خیلی علاقه ندارم به فعالیت و اشپزی،
به چشمم دیدم که خواهرم با نمایش گذاشتن دستپختش هم کلی ازش تقدیر میشه همه بعنوان یک کدبانوی حرفه ای شناخته شده هم مدام شوهرش نامحسوس به شوهر من پز میده🤦♀😂
خلاصه که خانوما تنبل نباشید تو کمک کردن در اشپزی ،لامصب غذا همه رو جذب میکنه و از اشپزش هم کلی تقدیر بعمل میاد و دیده میشه☺️و شوهرتون بهتون افتخار میکنه😉
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یخچالی_فوری
با صدا ببینید🔈
شیر ۱ لیتر
نشاسته ذرت ۴ ق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ
شکر ۱ استکان چایخوری
کره ۱۰۰ گرم
چیپس شکلات ۱ استکان چایخوری (بجاش میتونین از شکلات تخته ای خرد شده استفاده کنین)
بیسکوییت پتی بور ۳ بسته
برای روش👇
خامه صبحانه ۱ پاکت
چیپس شکلات یا شکلات تخته ای سفید ۱ استکان چایخوری
برای سس شکلاتی همه ی مواد رو غیر از کره و چیپس شکلات با هم مخلوط کرده و روی حرارت بذارین تا غلیظ شه، از روی حرارت بردارین بهش کره و چیپس شکلات اضافه کنید، همونجوری که داغه به بیسکوییت خرد شده اضافه کنید و کاملا مخلوطش کنید. اگه عجله دارین میتونین ۱ ساعت بذارین تو فریزر، اگه نه شب تا صبح بذارین توی یخچال بمونه.خامه رو روی حرارت بذارین تا داغ شه و قبل از اینکه بجوشه از روی حرارت برش دارین و بهش چیپس شکلات یا شکلات تخته ای سفید اضافه کرده و خوب مخلوط کنید (یا اگه دوست داشتین میتونین از شکلات قهوه ای معمولی یا شکلات تلخ استفاده کنید)بریزین روی کیک و برش زده و سرو کنید
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═
سلام خانوم ستایش پیرو صحبت خانم پرتو اعلم میخواستم بگم ما دو تا خواهریم که خواهرم خیلی تو اشپزی فعاله هر جا بره چه مهمون باشه چه میزبان زیاد کمک میکنه ،من ولی خیلی علاقه ندارم به فعالیت و اشپزی،
به چشمم دیدم که خواهرم با نمایش گذاشتن دستپختش هم کلی ازش تقدیر میشه همه بعنوان یک کدبانوی حرفه ای شناخته شده هم مدام شوهرش نامحسوس به شوهر من پز میده🤦♀😂
خلاصه که خانوما تنبل نباشید تو کمک کردن در اشپزی ،لامصب غذا همه رو جذب میکنه و از اشپزش هم کلی تقدیر بعمل میاد و دیده میشه☺️و شوهرتون بهتون افتخار میکنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_میوه_ای_ویژه_یلدا
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان پودرشکر
1 استکان شیر(استکان کمر باریک ترک) حدود100 گرم
125 گرم کره نرم در دمای اتاق
1 بسته بیکینگ پودر10 گرمی(1 قاشق مرباخوری)
1 استکان نشاسته ذرت(حدود40تا50گرم)
1 بسته وانیل 5گرمی ترک(یا کمی وانیل ایرانی)
1/5 لیوان آرد
برای روی کیک:
توت فرنگی کیوی موز پرتقال
ابتدا تخم مرغ وشکر را با همزن برقی بزنید تا حجم مواد دو برابر وسبک شود،کره نرم (آب نشده باشه) +شیر را اضافه ومخلوط میکنیم، و درآخر پودر نشاسته و وانیل و(آردو بیکینگ پودر) که از قبل الک کرده بودید را ریخته وبا لیسک مخلوط تا مایه صاف ویکدست شود.قالب را چرب کنید ومایه کیک را در قالب بریزید وطبق فیلم میوه ها رو برش بزنید و آهسته بزارید روی مایه کیک وقالب رو بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 35 تا 45 دقیقه تا کیک پخته وطلایی شود.سعی کنید از قالب تارت استفاده کنید که ارتفاع کم دارد. حتما حواستون به فر باشه چون دمای فرها با هم فرق میکنه وتوی دستور زمان پخت گفته نشده ومن زمان تقریبی را گفتم.برای میوه پرتقال یا نارنگی حتما بعد پوست کندن وبرش زدن قاچ های پرتقال را فیله کنید
**سلام خانوم ستایش پیرو صحبت خانم پرتو اعلم میخواستم بگم ما دو تا خواهریم که خواهرم خیلی تو اشپزی فعاله هر جا بره چه مهمون باشه چه میزبان زیاد کمک میکنه ،من ولی خیلی علاقه ندارم به فعالیت و اشپزی،
به چشمم دیدم که خواهرم با نمایش گذاشتن دستپختش هم کلی ازش تقدیر میشه همه بعنوان یک کدبانوی حرفه ای شناخته شده هم مدام شوهرش نامحسوس به شوهر من پز میده🤦♀😂
خلاصه که خانوما تنبل نباشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کشک_بادمجون
بادمجون: ۱ کیلوگرم
گوجه فرنگی: ۰.۵ کیلوگرم
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۱ بوته
کشک: ۱ پیمانه
گردو: به مقدار لازم (حدود ۱ پیمانه)
فلفل سیاه، زردچوبه، نعناع خشک و نمک: به مقدار لازم
بادمجون ها را بعد شستن، پوست گرفتن و برش دادن، آغشته به نمک می کنیم و برای دو ساعت کنار می گذاریم تا آب بندازه و تلخی آن گرفته شود.بعد خشک کردن بادمجون ها آنها را داخل روغن مایع سرخ می کنیم.پیاز ها را نگینی ریز کرده و داخل روغن تفت می دهیم، پس از طلایی شدن، سیر رنده شده، فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، پوره گوجه فرنگی و بادمجون ها و یک لیوان آب اضافه کرده و در حین پخت غذا، بادمجون ها را له می کنیم، بعد از خشک شدن آب و به روغن افتادن غذا، نعناع داغ، گردو و کشک را اضافه می کنیم و هم می زنیم، پس از ۱۵-۱۰ دقیقه غذای ما آماده هست.
سلام خانوم ستایش پیرو صحبت خانم پرتو اعلم میخواستم بگم ما دو تا خواهریم که خواهرم خیلی تو اشپزی فعاله هر جا بره چه مهمون باشه چه میزبان زیاد کمک میکنه ،من ولی خیلی علاقه ندارم به فعالیت و اشپزی،
به چشمم دیدم که خواهرم با نمایش گذاشتن دستپختش هم کلی ازش تقدیر میشه همه بعنوان یک کدبانوی حرفه ای شناخته شده هم مدام شوهرش نامحسوس به شوهر من پز میده🤦♀😂
خلاصه که خانوما تنبل نباشید تو کمک کردن در اشپزی ،لامصب غذا همه رو جذب میکنه و از اشپزش هم کلی تقدیر بعمل میاد و دیده میشه☺️و شوهرتون بهتون افتخار میکنه😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش حلیم🍓
#کلیپ_آموزش_حلیم😋
سلام خانوم ستایش پیرو صحبت خانم پرتو اعلم میخواستم بگم ما دو تا خواهریم که خواهرم خیلی تو اشپزی فعاله هر جا بره چه مهمون باشه چه میزبان زیاد کمک میکنه ،من ولی خیلی علاقه ندارم به فعالیت و اشپزی،
به چشمم دیدم که خواهرم با نمایش گذاشتن دستپختش هم کلی ازش تقدیر میشه همه بعنوان یک کدبانوی حرفه ای شناخته شده هم مدام شوهرش نامحسوس به شوهر من پز میده🤦♀😂
خلاصه که خانوما تنبل نباشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش تارت انار🍓
#گیف_آموزش_تارت_انار😋
**سلام خانوم ستایش پیرو صحبت خانم پرتو اعلم میخواستم بگم ما دو تا خواهریم که خواهرم خیلی تو اشپزی فعاله هر جا بره چه مهمون باشه چه میزبان زیاد کمک میکنه ،من ولی خیلی علاقه ندارم به فعالیت و اشپزی،
به چشمم دیدم که خواهرم با نمایش گذاشتن دستپختش هم کلی ازش تقدیر میشه همه بعنوان یک کدبانوی حرفه ای شناخته شده هم مدام شوهرش نامحسوس به شوهر من پز میده🤦♀😂
خلاصه که خانوما تنبل نباشید
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_لوبیا_چیتی
حدودا ۱۲ عدد کوکو به این شکل شداز نظر تعدادحدودا برای ۳ تا ۴ نفر .
لوبیا چیتی یک پیمانه
سیب زمینی ۲ عدد کوچک
تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر به میزان لازم
لوبیا رو از ۲۴ ساعت قبل خیسوندم و آبش رو عوض کردم و بعد گذاشتم بپزه و آبی نمونه بعد داخل میکسر ریختم تا حسابی له بشه سیب زمینی ها رو هم از قبل آبپز کردم و پوستش رو کندم و رنده کردم لوبیا و سیب زمینی رو با هم مخلوط کردم تخم مرغ رو هم بهش اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر هم کمی ریختم اگر دو تا تخم مرغ ریختین و دیدین موادتون سفت هست تخم مرغ سوم رو هم اضافه کنید اگر دیدین وا میره تخم مرغش کمه . من دو تا تخم مرغ زدم اول دیدم می خواد وابره یکی دیگه هم اضافه کردم حسابی منسجم شد داخل تابه روغن ریختم و گرم شد با قاشق ازمواد برداشتم و داخل تابه ریختم و پهن کردم و سرخ کردم
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
سلام خانوم ستایش پیرو صحبت خانم پرتو اعلم میخواستم بگم ما دو تا خواهریم که خواهرم خیلی تو اشپزی فعاله هر جا بره چه مهمون باشه چه میزبان زیاد کمک میکنه ،من ولی خیلی علاقه ندارم به فعالیت و اشپزی،
به چشمم دیدم که خواهرم با نمایش گذاشتن دستپختش هم کلی ازش تقدیر میشه همه بعنوان یک کدبانوی حرفه ای شناخته شده هم مدام شوهرش نامحسوس به شوهر من پز میده🤦♀😂
خلاصه که خانوما تنبل نباشید تو کمک کردن در اشپزی ،لامصب غذا همه رو جذب میکنه و از اشپزش هم کلی تقدیر بعمل میاد و دیده میشه☺️و شوهرتون بهتون افتخار میکنه😉
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش راحت الحلقوم میوه ای🍓
#کلیپ_آموزش_راحت_الحلقوم_میوه_ای😋
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
سلام خانوم ستایش پیرو صحبت خانم پرتو اعلم میخواستم بگم ما دو تا خواهریم که خواهرم خیلی تو اشپزی فعاله هر جا بره چه مهمون باشه چه میزبان زیاد کمک میکنه ،من ولی خیلی علاقه ندارم به فعالیت و اشپزی،
به چشمم دیدم که خواهرم با نمایش گذاشتن دستپختش هم کلی ازش تقدیر میشه همه بعنوان یک کدبانوی حرفه ای شناخته شده هم مدام شوهرش نامحسوس به شوهر من پز میده🤦♀😂
خلاصه که خانوما تنبل نباشید تو کمک کردن در اشپزی ،لامصب غذا همه رو جذب میکنه و از اشپزش هم کلی تقدیر بعمل میاد و دیده میشه☺️و شوهرتون بهتون افتخار میکنه😉
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_پنبهای_مغزدار
با صدا ببینید🔈
۱ و ۳/۴ پیمانه شیر گرم رو با ۱ عدد سفیده تخم مرغ و ۱/۳ پیمانه روغن مایع مخلوط کنید سپس ۲ قغ شکر و ۱ قچ نمک و ۱ قغ پودر خمیر مایع آماده بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و بزارید ۱۰ دقیقه با در بسته بمونه تا عمل کنه،این مخلوط رو به کاسه حاوی ۴ و ۱/۲ پیمانه آرد اضافه کنید و اول کمی مخلوط کنید و بعد شروع به ورز دادن کنید تا جایی که خمیر نرم و یکدستی بدست بیارید،یک کاسه رو چرب کنید و روی خمیرم چرب کنید و بزارید داخل کاسه و روشو ۱ ساعت بپوشونید تا حجمش دو برابر بشه،۱/۲ پیمانه پنیر فتا یا انواع پنیر صبحانه و کمی پیازچه خورد شده و یا انواع سبزی تازه مورد علاقتون و ۱/۲ پیمانه پنیر پیتزا رو با هم مخلوط کنید،وقتی خمیر استراحت کرد اونو به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمتو برداریدبا وردنه صاف کنید و مقداری مواد وسطش بزارید و مثل فیلم مثلتی ببندین بعد همه رو کنار هم در قالب چرب شده بزارید و روشونو کمی چرب کنید و برای ۱ ساعت مجددا استراحت بدین با زرده رومال کنید و کمی کنجد و سیاهدانه برای تزیین بریزید و ۴۰دقیقه فر ۱۹۰درجه که از قبل گرم شده قرار بدین و سپس سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنیر_خانگی
با صدا ببینید🔈
4لیتر شیر
نصف لیوان سرکه
یکی دو قاشق نمک
اول 4 لیتر شیر گاو از لبنیاتی ها به صورت باز خریدم توی قابلمه ریختم و گذاشتم جوش بیاد در این مدت چند بار بهم میزنیم وقتی جوش اومد زیرشو کم میکنیم و میذاریم 20 دقیقه بجوشه بعد از 20دقیقه شعله رو خاموش میکنیم و بلافاصله نصف لیوان سرکه سفید بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم در کمتر از یک دقیقه پنیر تشکیل میشه و تمام.
یه دستمال تمیز داخل یه آبکش میذاریم و پنیرو داخلش میریزیم و آب اضافیش رو میگیریم بعد داخل یه آبکش دیگه میذاریم و یه جسم سنگین روش میذاریم دو سه ساعت بمونه و بعد پنیر منسجم میشه و شکل میگیره برش میدیم و داخل آب پنیری که با نمک مخلوط کردیم نگهداری میکنیم.نمک رو میچشیم و اضافه میکنیم که شور نشه
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
سلام خانوم ستایش پیرو صحبت خانم پرتو اعلم میخواستم بگم ما دو تا خواهریم که خواهرم خیلی تو اشپزی فعاله هر جا بره چه مهمون باشه چه میزبان زیاد کمک میکنه ،من ولی خیلی علاقه ندارم به فعالیت و اشپزی،
به چشمم دیدم که خواهرم با نمایش گذاشتن دستپختش هم کلی ازش تقدیر میشه همه بعنوان یک کدبانوی حرفه ای شناخته شده هم مدام شوهرش نامحسوس به شوهر من پز میده🤦♀😂
خلاصه که خانوما تنبل نباشید تو کمک کردن در اشپزی ،لامصب غذا همه رو جذب میکنه و از اشپزش هم کلی تقدیر بعمل میاد و دیده میشه☺️و شوهرتون بهتون افتخار میکنه😉
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش چیز کیک یخچالی🍓
#کلیپ_آموزش_چیز_کیک_یخچالی😋
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
سلام خانوم ستایش پیرو صحبت خانم پرتو اعلم میخواستم بگم ما دو تا خواهریم که خواهرم خیلی تو اشپزی فعاله هر جا بره چه مهمون باشه چه میزبان زیاد کمک میکنه ،من ولی خیلی علاقه ندارم به فعالیت و اشپزی،
به چشمم دیدم که خواهرم با نمایش گذاشتن دستپختش هم کلی ازش تقدیر میشه همه بعنوان یک کدبانوی حرفه ای شناخته شده هم مدام شوهرش نامحسوس به شوهر من پز میده🤦♀😂
خلاصه که خانوما تنبل نباشید تو کمک کردن در اشپزی ،لامصب غذا همه رو جذب میکنه و از اشپزش هم کلی تقدیر بعمل میاد و دیده میشه☺️و شوهرتون بهتون افتخار میکنه😉
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 نسبت زندگی دنیا با آخرت چیست؟
▪️این قسمت: مسافررزمان
▫️تجربهگر : آقای مجتبی اسلامی فر
┄┅┅❅🔻◽️🔻🔵🔻◽️🔻❅┅┅┄
@khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ
مواد مزه دار کردن مرغ ها:
ران مرغ: ۸-۶ عدد
آب لیمو: ۶-۵ قاشق غذاخوری
روغن: ۴-۳ قاشق غذاخوری
سس: ۱ قاشق غذاخوری (کچاپ یا فلفل یا باربیکیو یا تریاکی)
ماست: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، پودر سیر، زیره سبز و آویشن: به مقدار لازم
مواد مزه دار کردن سیب زمینی ها:
سیب زمینی متوسط: ۶ عدد
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
نمک، فلفل، پودر سیر، آویشن و زیره: به مقدار لازم
ابتدا مرغ ها رو با آب لیمو، روغن، سس، ماست و ادویه ها (نمک، فلفل، پودرسیر، زیره و آویشن) مزه دار کنید و اجازه بدید به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه، همین طور سیب زمینی های خرد شده را با خامه و ادویه ها (نمک، فلفل، پودر سیر، زیره و آویشن) مزه دار کرده و در سینی فر بچینید. در انتها در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰-۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه بپزید.اگر زیر و روی مواد رو کاغذ روغنی قرار بدید باعث میشه به ظرف نچسبند و همین طور خشک نشوند.به جای سیب زمینی می توانید از سبزیجات دلخواه استفاده کنید.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
بهترین نحوه تغذیه برای سلامت انسان که مورد سفارش قران است خوردن صبحانه و شام است.
یعنی غذای روزانه در دووعده اول روز و اخر روز صرف گردد.این شیوه غذا خوردن بهشتیان است که در سوره مریم ایه ۶۲ آمده است.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#فینگرفود_کوکو_سبزی 😋
🔸مواد کوکوسبزی رواماده می کنیم(من یه سیب زمینی،سبزی کوکو،تخم مرغ،گردو و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هممخلوط می کنم )بعد نان باگت یا فرانسوی رو دوسانت دوسانت برش میزنیم وتوش روخالی می کنیم و توی تابه کمی روغن میریزیم و دوطرف نان ها رو به روغن اغشته می کنیم(خیلی چرب نکنید)بعد توی نان ها رو از مواد کوکومیریزیم درب تابه رو میذاریم وبا حرارت کم میذاریم تا سرخ بشه،طرف دیگه رو هم سرخ می کنیم
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
علامه حسن زاده آملی:
باید انسان یه مقدار زیاده بر معمول غذا خوررن و استراحت کردن را کم کند تا جنبه حیوانیت کمتر و روحانیت قوت بگیرد .....مطلب ادامه دارد
#دعای_خاص_نداریم_برای_غذای_نذری
#با_هر_دعا_سوره_میشه_غذا_را_متبرک_کرد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# پیتزا_ پاستا
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
علامه حسن زاده آملی:
باید انسان یه مقدار زیاده بر معمول غذا خوررن و استراحت کردن را کم کند تا جنبه حیوانیت کمتر و روحانیت قوت بگیرد .....مطلب ادامه دارد
#دعای_خاص_نداریم_برای_غذای_نذری
#با_هر_دعا_سوره_میشه_غذا_را_متبرک_کرد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی