eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فردی به امام رضا(ع) مراجعه کرد و پرسید: «شما فرموده بودید پنیر مکروه است». امام رضا(ع) فرمودند: «ما گفته بودیم در روز پنیر نخورید، شب بخورید». یکی از دلایلش هم این است که وقتی کلسیم در بدن بالا می‌رود، فسفر مغز تخلیه می‌شود و چون میزان فسفر و کلسیم باید در خون مناسب باشد، در نتیجه خواب‌آلودگی ایجاد می‌شود. یک غذای کامل مثل حلوا آرده، عسل، آبگوشت، آش، عدسی و... مناسب صبحانه‌اند. غذاهایی که برای فصل‌های سرد هست، گرم هستند  🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنرنمایی جالب و دیدنی با پوست هندوانه 👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#ترشک_انار طرزتهیه: انارقرمزوترش یاملس رو دون کرده با گوشتکوب برقی یا دستی کمی له میکنیم تا آب اناربیرون بیاد یه تیکه نبات می اندازیم بعد باشعله کم گاز میگذاریم تابجوشد وغلیظ شود درانتها گلپر ویک قاشق رب انار میزنیم البته اگرتمایل داشتیم ترش تر شود رب انار بیشتر میزنیم این ترشک خوشمزه وخوشرنگ ومقوی است 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔹مدارس تهران بازهم تعطیل شد😍😍 ⭕️مدارس تبریز هم تعطیل شد😳😳 اعلام مدارس بتفکیک 👇 🆔 http://eitaa.com/joinchat/1358233632C1af584aff5 🆔 http://eitaa.com/joinchat/1358233632C1af584aff5 اعلام مدارس بتفکیک ☝️
#لواشک_نارنگی مواد لازم : نارنگی به مقدار لازم آب یک فنجان نمک به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا پوست نارنگی ها را بکنید. سپس آنها را از وسط نصف کنید و مقدار کمی نمک بزنید. اکنون نارنگی ها را با یک فنجان آب روی حرارت بگذارید تا بپزد. زمانی که نرم شد آنها را در آبکشی که زیر آن ظرفی گذاشته اید بریزید. در مرحله بعد نارنگی های را با کف دست فشار دهید تا پوسته های سفید از آن جدا شود. زمانی که فقط پوسته های سفید باقی ماند. کف سینی را مقداری چرب کنید و نارنگی ها را در کف سینی بریزید. نارنگی ها را به خوبی در کف سینی پهن و یکدست کنید. سینی را در هوای آزاد و در جایی به دور از گردو غبار و آلودگی هوا و یا جلوی بخاری و شوفاز بگذارید تا خشک شود. اگر لواشک نارنگی ترش دوست دارید کمی جوهر لیمو بزنید. اکنون به همین آسانی لواشک نارنگی خوشمزه و خانگی شما آماده شده است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
. یه نفر از صبح تو آشپزخونس وکیک مرغ درست کرده واسه دوستش🙈💗 . میمیرم واسه این مدل غذاهایی که ناهار ،عصرونه و شام رو پوشش میده😁🙌 . سینه مرغ یک عدد کامل،پخته وخرد شده پیازچه خرد شدت ۶ عدد جعفری خرد شده ۲۰۰ گرم گردوخرد شده۲۰۰ گرم نان تست یک بسته خیارشورخرد شده ۱۵۰ گرم سس مایونز نصف پیمانه ماست خامه ای یک پیمانه نمک،فلفل،آبلیمو به میزان لازم . مرغ رو با پیاز و برگ بو و یه حبه سیر و یه تکه کوچک فلفل دلمه ای بزارین بپزه،بعداز جهت مخالف بافتش به قطعات کوچک برش بدین، پیازچه و جعفری ریز خورد شده،گردو،خیار شور، رو اضافه کنید ،سس مایونز،ماست خامه ای،نمک،آبلیمو و فلفل سیاه رو مخلوط کنید و به ترکیب اضافه کنید مخلوط کنید ویک ساعت زمان بدین تا مزه ها ترکیب بشه، اطراف نون تست رو برش بدین و تو یه ظرف مستطیل بچینین،بسته به نوع ظرفتون اگه لازم شد نون تست رو نصف کنید تا ته ظرف رو بپوشونه،از مواد مرغ وسبزیجات لابلای نون تست بزارین وبه همین ترتیب تا انتها،نون تست رو برش بدین و بچینین،اطرافش رو سس بزنید بزارین داخل یخچال و تزئین کنین 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
خیلی تأکید می‌کنیم مادران ما از غذاهای حلال استفاده کنند. خودشان حساب خمس و زکات مالشان و غذاهایی را که در طول سال مانده است، داشته باشند و حتی‌الامکان به جاهایی مراجعه کنند و به مهمانی‌هایی بروند که اطمینان داشته باشند تغذیه در آنها حلال است. http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
اگر بیش از اندازه مواد غذایی وارد معده شود، ترشحات بسیار همراه با تعداد زیادی گلبول سفید از دیواره های معده، برای هضم غذا به معده سرازیر می شوند. در نتیجه خون بیشتری در دستگاه هاضمه جریان می یابد. بدین ترتیب دستگاه کنترل خون از سهم خونرسانی به مغز می کاهد و اکسیژن و مواد غذایی کمتری به مغز می رسد و این گونه از قدرت خلاقه و حس ابتکار و درک مطالب کاسته می شود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👑جواهرپلو 👑 . . غذای اصیل ایرانی و فوق العاده رسمی ترکیبی از زرشک ، کشمش ، خلال پوست پرتقال(من حذف کردم و بجاش ورقه زردآلو ریختم) ، هویج خلالی که همه سرخ شدن و همراه با پیازداغ ، خلال پسته و بادام و‌ دانه انار و برگ گل محمدی خشک و ... روی پلو سرو میشه ، درکنارشم مرغ زعفرونی که مرغ رو بصورت نواری برش زدم و رول کردم و با پودرسیر و زعفران دم شده و نمک و فلفل سیاه و کمی هم آبلیمو گذاشتم مزه دار بشه و بعدش با ترکیب کره و روغن زیتون روحرارت ملایم سرخ کردم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کتلت_برنجی مواد لازم: ▫️برنج شفته شده یک پیمانه ▫️سیب زمینی خام یک عدد متوسط ▫️پیاز متوسط یک عدد ▫️گوشت چرخ شده به مقدار دلخواه ▫️تخم مرغ یک عدد ▫️نان باگت پودر شده و خشک شده 3 قاشق غ خ سر پر (نان باگت اسیاب کنید یا رنده کنید بزارید داخل سینی و جلو افتاب تا کامل خشک شه برای انواع کتلت و شامی استفاده کنید ) ▫️فلفل زردچوبه نمک ب مقدار کافی ▫️سماق یک قاشق مربا خوری طرز تهیه: سیب زمینی پیاز رنده با آسیاب کنید و گوشت و برنج و ادویه ها اضافه کنید سماق و پودر نان باگت و تخم مرغ هم مخلوط کنید با دست خوب ورز بدید تا حالت چسبندگی پیدا کنه اگر دیدید هنوز مواد ابدار هست نان باگت پودر شده یک قاشق دیگه بریزید خوب ورز بدید و در اخر داخل روغن داغ سرخ کنید من با قالب فلافل کتلتهارو فرم دادم این کتلت بینهایت روغن کم میبره 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#ساندویچ_رولی ✍طرزتهیه: برای درست کردن این ساندویچ نان لواش رو پهن میکنیم و روی نان ها رو یه لایه پنیر خامه ای می مالیم بعد ب ترتیب هر موادی ک داشتیم رو ب صورت نوارهای کنارهم میچینیم موادی ک‌من زدم👇👇👇 هویج رنده ریز شده کاهوی ریزشده سینه مرغ پخته شده و ریش شده گوجه ی ریز شده خیارشور ریزشده کلم بنفش ریز شده و دوباره همینارو تکرار میکنیم وبعد اروم رول میکنیم و برش میدیم تویخچال نمیذاریم چون بد برش میخوره 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#سس_فلفل_دلمه 🌶🌶 سس فلفل دلمه ایی قرمز درست کردم خیلی عالیه و خوشمزه ست. میشه ازش به عنوان چاشنی همه نوع خورش یا سوپ استفاده کرد😋 👇👇 5 الی 6 عدد فلفل دلمه ایی قرمز را داخلشو تمیز کردم و گذاشتم با حرارت ملایم بدون آب نرم بشه. بعد چند عدد فلفل قرمز تند هم که تخماشو درآوردم به فلفلای نرم شده اضافه کردم. بعد فلفل ها رو داخل یه لیوان دسته دار میریزم به این صورت که به ازای دولیوان فلفل، نصف لیوان سرکه و دو قاشق غذاخوری رب گوجه یه قاشق شکر و یه قاشق نمک میریزیم. همه رو داخل مخلوط کن میریزم تا یکدست شه سپس داخل یه ظرف شیشه ایی تو یخچال میذاریم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#محلبي_دورنگ_ليواني شير 1ليتر آرد 3 ق غ نشاسته ذرت 2 ق غ وانيل 1ق م كره 1 ق غ شكر 1 ليوان بيسكويت بتي پور 2 بسته شكلا تخته ايي 80 گرم شير،شكر،آرد و نشاسته رو باهم قاطي كرده ميزاريم روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا بجوش بياد وقتي ب جوش امد وانيل و كره را اضافه كرده همزده از رو حرارت برداشته موادرو دو قسمت تقسيم ميكني ب يك قسمت شكلات تخته ايي اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا شكلات توي محلبي حل بشه بيسكويتارو با اسياب پودر ميكنيم حالا مقداري از محلبي كاكائويي را كف ليوان ريخته بعد بيسكوييت اسياب شده دو باره از محلبي وانيلي اضافه كرده بهمين شكل تا اخر محلبي هاي اماده شده را بمدت 3ساعت داخل يخچال قرار داده تا خنك بشه بعد سرو مينماييم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#شنیسل #شنیسل_مرغ یک عدد سینه مرغ کامل را خوب بشورید بزارید آب اضافیش کشیده بشه حالا از عرض با کارد به چند قسمت برش دهید حدودا با قطر یک یا دو سانت حالا تیکه ها را لای کیسه فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب بکوبید تا نازک و یکدست شوند سپس تیکه ها را در آب پیاز و کمی نمک و فلفل سیاه به مدت ۲ ساعت استراحت دهید بعد از استراحت کمی آبلیمو و زعفران دم کرده بزنید سه ظرف مناسب انتخاب کنید در یکی آرد ، دیگری دو عدد تخم مرغ زده شده به اضافه زعفران و کمی فلفل قرمز سومی پودر سوخاری 👌 گوشت های مزه دار شده را اول به آرد بعد به تخم مرغ و در آخر به پودر سوخاری خوب آغشته کنید و در روغن گرم شده قرار دهید با شعله متوسط تا دو طرفش سرخ شود و در کنار سبزیجات نوش جان نمایید 😊 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
امروزه نیز این فرضیه مطرح است که آیا بشر می تواند با نوع غذا، فرزندانی هشیارتر و باایمان پرورش دهد یا نه البته در اسلام، این موضوع به اثبات رسیده است که انسان می تواند، با انتخاب غذای حلال و منزه ویژگی های شخصیتی دلخواه را در فرزندان خود ایجاد کند. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨تزریق انرژی مثبت ❤️ عشق الهی هم اکنون در من و از طریق من به عالی‌ترین کار خود سرگرم است و برای من سلامت کامل و ثروت فراوان و سعادت بیکران می‌آورد.🌹 خداوندا سپاسگزارم🙏🏻 امروز دوشنبه متعلق به اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست خوردنی ها و دست پخت هارو متبرک کنیم به نام مبارکشون با ذکر شریف #السلام #ایده_سبزی_آرایی 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. خوراک سیرابی تنوری . سیرابی یا شکمبه رو تمیز کرده و با پیاز و ادویه جات دلخواه بپزید . بعد خرد کنید و با کره تفت بدید و فلفل و سیر رنده و رب فلفل و‌گوجه و نمک و فلفل و ادویه سرخ کنید و بعد داخل ظرف مناسب ریخته و پنیر موتزارلا اضافه کنید و داخل تنور یا فر بذارید تا پنیر ذوب بشه . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم: آرد: ۲پیمانه  شکر:یک و یک‌دوم پیمانه تخم‌مرغ: ۴ عدد  بیکینگ‌پودر: ۲ قاشق چای‌خوری نمک: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری  دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری روغن مایع: ۱۰۰گرم  کدو حلوایی: ۴۰۰گرم  روش تهیه: کدو حلوایی را پوست کنده و به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید، سپس با مقداری آب بپزید و بعد از پخت له کنید. ( آب را تا حدی بریزید که بعد از پخت هیچ آبی درون قابلمه نمانده باشد و حین پخت همه به خورد کدوها برود).فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی‌گراد) روشن کنید تا گرم شود.آرد، گردو، هل، دارچین، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.تخم مرغ‌ها را درون ظرف شکسته و با سرعت بالای همزن به‌مدت ۵ دقیقه خوب بزنید.روغن و شکر را با هم مخلوط و به تخم‌مرغ زده شده اضافه کرده و بعد کدو را به آن اضافه کنید.وسط مواد آردی و خشک را باز کنید و مخلوط تخم‌مرغ و کدو حلوایی را در آن بریزید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد با یکدیگر مخلوط شود.مایه را درون قالب بریزید. (اگر قالب شما تفلون نیست، قالب را از قبل کمی چرب کرده و آرد بپاشید)قالب را به‌مدت ۴۰ دقیقه درون فری که از قبل گرم شده قرار دهید.کیک را بدون اینکه از قالب خارج کنید، به‌مدت ۲ ساعت زمان دهید تا خوب خنک شود.نکته:برای تزیین روی کیک من تنها از گاناش شکلات سفید استفاده کرده‌ام که برای تهیه آن می‌توانید از ۱۵۰ گرم شکلات سفید، ۱۰۰گرم خامه که روی حرارت می‌گذارید استفاده کنید. وقتی مواد کمی ولرم شد روی کیک دهید.البته من چند قطره رنگ خوراکی نارنجی زدم تو گاناشم تا به رنگ کدو حلوایی در بیاد .اگر تخم‌مرغ‌ها را برای ۵دقیقه هم نزنید ممکن است به بافت پوکی دست نیابید پس لطفا زمان را دقیق رعایت کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کیک_کدو_حلوایی #ایده_یلدا 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#دسر_نارنگی آب نارنگي 3 ليوان شكر 3 ق غ نشاسته ذرت 3 ق غ لايه شيري👇 شير 3 ليوان نشاسته ذرت 2 ق غ آرد 1 ق غ وانيل 1 ق م شكر 1/2 ليوان كره 1 ق غ داخل ظرفي اب نارنگي،نشاسته و شكر را ريخته خوب باهم قاطي ميكنيم ميزاريم روي حرارت مدام هم ميزنيم تا مايع ب جوش بياد وقتي بجوش امد از رو حرارت برداشته قالب را با اب خنك خيس كرده مواد را داخل قالب ميريزيم ميزاريم كنار شروع ب درست كردن لايه شيري ميكنيم شير،شكر،نشاسته،آرد را بهم مخلوط كرده خوب همزده ميزاريم روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا غليظ بشه در اخر وانيل و كره را اضافه كرده همزده و روي لايه نارنگي ميريزيم و داخل يخچال بمدت 3تا4 ساعت قرار ميدهيم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
خورشت تره که اکثرا در کردستان درست میشه گوشت گوساله،لوبیا سفید،پیاز،ادویه،رب دو ق غ،سبزی تره،لیمو عمانی یا آبغوره یه پیاز رو خلالی خرد کردم و کمی تفت دادم بعد گوشت رو بهش اضافه کردم تا سرخ شه ادویه رو اضافه میکنیم و اب رو به اندازه کافی میریزیم لوبیا رو که از شب خیس کردیم اضافه میکنیم و میزاریم نیم پز بشه تره رو یه تفتی میدیم و رب رو اضافه میکنیم و بعد رب و نمک و تره و لیمو عمانی رو به گوشت اضافه میکنیم ومیزاریم بپزه و خوب جا بیفته و همراه برنج سرو میکنیم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#شامی_گیلانی مواد لازم 👇 گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم پیاز: 1 عدد سیب زمینی: 2 عدد نخود 300گرم لپه: 250 گرم مغز گردو: در صورت تمایل سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم به جای این سبزیها میتونید فقط از جعفری هم استفاده کنید تخم مرغ: 5 تا 6 عدد میتونید کمتر هم استفاده کنید روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل: به میزان لازم طرز تهیه: گوشت، پیاز و لپه و نخود را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک لیمو ۴ عدد تخم مرغ ۱.۵ استکان شکر (۱۰۰ گرم) یک استکان روغن مایع (۷۰ گرم) یک لیوان آب سرد ۱ بسته وانیل ( در حد کم حدودا ۱/۴ قاشق چایخوری) ۱ بسته بیکینگ پودر ( ۱ قاشق مربا خوری) یک عدد لیمو ( آب یک عدد لیمو را بگیرید) رنده پوست لیمو ( یک عدد لیمو رو پوستش رو رنده کنید) ۳ لیوان آرد تخم مرغ و شکر رو پنج دقیقه با همزن بزنید و وانیل را هم اضافه کنید . روغن را اضافه کنید و سپس آب را بریزید . یک عدد لیمو را پوستش را رنده کرده و ریخته و آب یک عدد لیمو را هم بگیرید و بریزید و مخلوط کنید . آرد و بیکینگ پودر الک شده را اضافه کرده و مدت کم مخلوط کنید . داخل قالب که چرب شده بریزید و در فر ۱۷۵ درجه قرار دهید . تایم پخت حدودا ۴۵ تا ۵۰ دقیقه . حتما چک کنید . اجازه دهید کیک کمی خنک شود و بعد از قالب بیرون بیارید و روش کمی پودر قند بریزید . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
قبل اینکه دستورشو بگم جا داره یه قدردانی ویژه از پاناکوتا کنم، آقا چه دسر نجیبیه آخه این پاناکوتا، یعنی هر بلایی سرش بیاری، هر جور درستش کنی، هر چی بهش اضافه کنی بازم خوشمزه اسو خوب درمیاد  اول شیرو بریزی بعد خامه بریزی، ژلاتینو جدا آب کنی بریزی یهو بریزی، شیرو کم کنی خامه رو زیاد، خامه رو کم کنی شیرو زیاد .... اصن هر کاری کنی بازم خوشمزه اسو خوب درمیاد خلاصه که اصن راه نداره خراب بشه.... این پاناکوتا این دفعه ایم من اینطوری درست کردم که شونزده گرم پودر ژلاتینو با نصف پیمونه آب گذاشتم رو حرارت تا ژلاتین خوب تو آب حل شدو محلولم یکنواخت شد. بعدش تو یه قابلمه دیگه چهارصد گرم خامه، یک پیمونه شیر و نصف پیمونه شکرو با یه همزن دستی مخلوط کردم تا شکر خوب حل شدو یکنواخت شد حرارت کم باشه و اصلا بجوش نیاد فقط اینکه حل بشه کافیه. بعدش یک سوم پیمونه گلابو به اندازه ایکه رنگشو دوست داشتم زعفرون دم کرده ام اضافه کردمو آخرشم محلولو آب ژلاتینم ریختم توشو هم زدمو تماااام حالا بریزینش تو قالب دو تا نهایتا سه ساعت بعدش آماده اس، نوش جونتون 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami