eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
🍀 #فواید_شگفت_انگیز_ریحان 👤 امام صادق (ع): 💠 ریحان سبزی انبیاست و در آن هشت خاصیت است: هضم کننده است، رگ‌ها و مجاری را باز می‌کند، بازدم را خوشبو می‌سازد، بدن را بوی خوش می‌بخشد، اشتها آور است، درد را از بدن بیرون می‌برد، از جذام در امان می‌دارد و چون وارد معده شود درد را به کلی از بین برد. 📚 منبع: کافی، جلد ۶، ص ۳۶۴ #ریحان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#ژله_چوبی_هندوانه ژله یکی از بهترین دسرها برای میهمانی های شب یلدا است. این بار با سه طعم مختلف ژله می توانید ژله هایی به شکل هندوانه درست کنید. ژله هندوانه را به صورت معمولی با یک لیوان آب جوش و سپس یک لیوان آب سرد مخلوط کنید. مایع را درون قالب ریخته و چوب مخصوص را درون آن قرار دهید. قالب را درون یخچال بگذارید تا ژله هندوانه کاملا ببندد. ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش و سپس با یک لیوان شیر مخلوط کرده و بعد از بستن کامل ژله هندوانه روی آن بریزید و مجدد در یخچال قرار دهید. بعد از بسته شدن کامل ژله آلوورا و شیر، پودر ژله لیمو را با یک لیوان آب جوش و سپس با یک لیوان آب سرد مخلوط کرده و روی ژله شیر و آلوورا بریزید. قالب را برای آخرین بار درون یخچال بگذارید. بعد از بستن ژله مرحله آخر قالب را درون آب جوش قرار داده و ژله را از درون قالب جدا کنید. به جای دانه های هندوانه از شکلات های آب شده استفاده کنید"نوش جان" #نکته مصرف ژله رو محدود کنید ❌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ایده #شب_یلدا #موس_انار مواد لازم: سفیده ی تخم مرغ 2 عدد پودر قند 40 گرم پنیر خامه ای 100 گرم خامه 100 گرم آب انار 3 ق غذاخوری انار 1 عدد طرز تهیه موس انار : ابتدا تخم مرغ را نیم ساعت در دمای اتاق قرار میدهیم.سپس سفیده را جدا کرده و با همزن برقی به خوبی میزنیم تا حالت اسفنجی پیدا کرده و از ظرف نریزد.پودر قند را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم . پنیر خامه ای، خامه و آب انار را جداگانه مخلوط میکنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند، سپس خیلی آرام آنها را به سفیده افزوده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم تا پف آن نخوابد. روی مواد را با یک لایه (نایلون یا سلفون) کاملا چسبیده به سطح میپوشانیم و برای یک ساعت در یخچال میگذاریم، بیشتر دانه های انار را در دو ظرف مخصوص سرو ریخته و موس را اضافه کنید و با باقی مانده های دانه های انار تزیین و سرو کنید. نکات: در صورت تمایل از مقداری خامه زده شده نیز برای تزیین استفاده کنید. میتوانید از یک لایه پودر بیسکویت هم در ظرف سرو استفاده کنید. #ایده_یلدا 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آش جو اول اينكه جو خيس شده رو داخل قابلمه ميريزيم وبهش آب اضافه ميكنيم تابپزه بعد از اينكه جوكمي پخت لوبيا قرمز پخته شده و نخود پخته شده رو بهش اضافه ميكنيم وبعد سبزي آش اضافه ميكنيم واجازه ميديم تا بپزه بعد داخل ي تابه تعدادي پياز نگيني خرد ميكنيم وداخل روغن داغ سرخ ميكنيم بعد زرچوبه بهش اضافه ميكنيم ووقتي كه پياز طلايي شد بهش رب گوجه اضافه ميكنيم وخوب تفت ميديم تا رب هم كمي سرخ بشه بعد پيازو به آش اضافه ميكنيم وخوب هم ميزنيم ودر آخر نمك وفلفل سياه واگر دوست داشتيد مقداري هم آبليمو اضافه ميكنيم واجازه ميديم تا آش جا بيفته ، نوش جان اميدوارم كه درست كنيد واز خوردنش لذت ببريد نكات مهم هرچقدر پياز داغ بيشتر باشه آشتون خوشمزه تر ميشه 😋 ميتونيد براي تزيين وسرواز نعنا داغ وكشك استفاده كنيد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
قدیما در خونه ها!!!! همیشه باز بود کسی هم از قبل خبر نمی داد،،،، چای محبت و سفره ی صمیمیت هم همیشه پهن وآماده بود،،،، یادش بخیر... 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
😍👈تزیین خلاقانه کدو مناسب شب یلدا ببین و با چند شاخه گل , سفره شب یلدا را زیبا بچین 😍👏 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🌼🍃نان حلال بر سر هيچ سفره ای بيات نميشود 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#دسر_پودینگ_موزی چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم . بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💟 داستان کوتاه بوی کتلت مادر آنقدر خوب بود و من هميشه آنقدر گرسنه بودم که اغلب سلام را فراموش می کردم. چهره ی خسته اما همیشه خندانش که توی قاب در ظاهر می شد، در جواب «آخ جون، کتلت» پاسخ «علیک کتلت!» را می شنیدم، پاسخی که تا مدت ها مفهوم آن را درک نمی کردم. کتلت های چیده شده در دیس، گوجه فرنگی های خرد شده ی توی بشقاب و نان تازه ی لواش، منتظر سیب زمینی های در حال سرخ شدن روی اجاق، و ما، در انتظار سفره ای که خوشمزه ترین غذای دنیا را توی خودش جای دهد. اصلأ کتلت، همه چیزش سرشار از خاطره است: از نحوه ی درست کردنش بگیر تا بوی مست کننده اش و لذت خوردنش که فکر می کردی هیچ وقت کافی نیست، که فرقي نداشت چند تا کتلت باشد و چند نفر آدم، که انگار هیچ وقت سیر نمی شدی از خوردن آن... کوچکتر که بودم، وقتی قد و قامتم به زحمت به ارتفاع اجاق گاز می رسید، کنار مادر می ایستادم و حرکت انگشت هایش را در برداشتن گلوله ای از مواد و صاف کردن آن روی کف دست چپش با انگشت های دست مخالف دنبال می کردم. از صدای «جلیز» تکه گوشتی که توی تابه مى افتاد لذت می بردم، و هميشه ی خدا، از او می خواستم که کتلت کوچولویی مخصوص من درست کند؛ چقدر آن کتلت کوچولو خوشمزه تر از بقیه بود، چقدر همه ی کتلت هاي مادر دلچسب و خوشمزه بودند. بزرگتر که شدم، در دوران دانشجویی، کتلت های مادر، توشه ی راه تقریبا هميشگي ام را، در رستوران بین راهی قره چمن یا توی خوابگاه دانشجويي با دوستانم می بلعیدیم! با همان سیب زمینی های سرخ شده ی درشت و گوجه فرنگی های همراهش و همان نان لواش لطیف کنارش. بعد از ازدواج، سال ها طول کشید تا کتلت خوب درست کردن را یاد بگيرم، فرمول های مختلف را امتحان می کردم تا کتلت هایم وا نرود، سفت نشود، شور یا بی نمک نباشد و خلاصه کمی شباهت به کتلت های مادر را داشته باشد. بی فايده بود، بی فایده است. سیب زمینی پخته یا خام یا هر دو، تخم مرغ کمتر یا بیشتر، آرد نخودچی یا نشاسته ی ذرت.... هیچ کدام مؤثر نیست. هیچ کتلتی در دنیا مزه ی کتلت های مادر را نمی دهد. بعد از بیست سال، کتلت هایی که درست مى کنم را همه دوست دارند جز خودم. این روزها، قلب مادر بیمار است، قامتش خمیده شده و دستانش لرزان. مدت هاست توانایی ساعت ها پای اجاق ایستادن و کتلت سرخ کردن را از دست داده است. خجالت می کشم توي این سن و سال از او بخواهم برايم کتلت درست کند، اما.... آرزو دارم تنها یک بار ديگر، بچگی هایم را مزه کنم، با خوردن کتلت دست پخت مادر. کتلت یک غذا نیست، یک شیوه ی زندگی است و هیچ کتلتی در دنيا هیچ وقت، مزه ی کتلت مادر را نمی دهد. اطمينان دارم این حس مشترک همه ی آدم های روی زمین است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
تخم مرغ:دوعدد شكر:يك پيمانه شير :سه چهارم پيمانه ارد:دوپيمانه سرپر وانيل:يك چهارم قاشق چاي خوري بكينگ پودر:يك قاشق مرباخوري روغن مايع:يك چهارم پيمانه شكر وتخم مرغ ووانيل رو با همزن پنج دقيقه بزنيد تا كشدار وحجيم بشه روغن مايع رو اضافه سي ثانيه هم بزنيد ارد وبكينگ رو مخلوط والك كنيد وبا شير به تناوب در سه مرحله اضافه وبا ليسك مخلوط كنيد در صورت تمايل ميتونيد يك قاشق مرياخوري زعفران دم كرده اضافه كنيد براي خوشرنگ شدن كيك دستگاه رو روشن تا گرم بشه از مايع داخل قالباي دستگاه كه كمي چرب كرديد بريزيد فقط پر نكنيد كه جاي پف داشته باشه درب دستگاه رو ببنديد شش تا هفت دقيقه بستگي به قدرت دستگاه داره كيك ميكري شما اماده هست دوستای خوبم اونایی که دستگاه میکر ندارن میتونن تو قالب تو فر درست کنن 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کتلت_مرغ ۱/سه عدد سیب زمینی متوسط و یک عدد پیاز درشت و سه حبه سیر رو رنده کنید و آبشو بگیرین ۲/چهارصد گرم سینه مرغ چرخ شده رو بهش اضافه کنید ۳/یک عدد تخم مرغ و یکم جعفری یا شوید ریز شده اضافه کنید ۴/ب این مواد نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید ۵/همه مواد رو با هم مخلوط کنید،یه مقدار از مواد بردارین و توی دستتون شکل بدین و توی روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید تا مغزپخت بشن 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
المثل ... ‌‌ زنی که پیش پسر و عروسش بسر میبرد زندگانی را به سختی میگذراند، زیرا عروسش غذای کافی به او نمیداد، همیشه در وقت بردن غذا برای پیرزن سنگی را توی دوری مینهاد و مقداری پلو رویش میریخت و آن را طوری میبرد که شوهرش میدید و در دل از اینکه زنش آن چنان صادقانه به مادرش خدمت میکرد خوشحال میشد، بیچاره پیرزن هم از ترس جرات نمیکرد موضوع را به پسرش بگوید لابد با همان غذای ناچیز میساخت، روز به روز در اثر گرسنگی لاغرتر میشد. یک روز که جمعه بود با خود گفت : «امروز جمعه است. به خانه دامادم بروم هم از دخترم دیدن کنم و هم یک شکم سیر غذای مناسبی بخورم.» با این خیال به خانه دخترش رفت. دختر از دیدن مادرش که مدت زیادی بود او را ندیده بود خوشحال شد و غذای خوب و چربی برایش پخت ولی از بی اقبالی پیرزن هنگامی که میخواست سفره را با غذا پیش مادرش ببرد شوهرش پیدا شد، با دیدن سفره و غذا فهمید که این غذا به خاطر مادرزنش پخته شده، شروع کرد به داد و فریاد و کتک زدن زنش. پیرزن بدبخت غذا نخورده بیرون رفت و به سوی خانه پسرش راه افتاد و در راه زیر لب زمزمه می کرد: «سرش پلو، زیرش سنگ، قربونت بشم یه دونه پسر» ‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به این مدل درست کردن انار، گل کردن #انار هم میگن هرچند توصیه های طب سنتی و اسلامی خوردن انار با پیه سفیدش هست اما اینم برا تنوع و بخصوص مهمونیا عالیه👌 یه روش دیگه هم داره که اول پوست انار رو نمیگیرن. اونم امتحان کردم سخت تره. این روش راحته دقت کنید پوست رو خیلی ضخیم نگیرید که دونه های انار خیلی زخمی و ناقص نشن. وقتی هم پوست رو کامل گرفتم، سعی کردم هر چی میونم قسمتهای سفیدش رو با چاقو بردارم تا وقتی انار باز میشه دیگه تمیز باشه. کیوی هم خیلی راحته مشخصه از وسط بصورت زیگزاگی کمی عمیق با چاقو برش میزنیم. عمق چاقو تا وسط دایره کیوی باشه. #ایده_یلدا 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین امام سجاد (ع) امام محمد باقر(ع) امام جعفر صادق (ع) میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید  ✅-ابتدا قبل از آشپزی وضو بگیرید ✅-هنگام وارد شدن به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم بگویید #ایده_ته_دیگ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#بهترین_روش_نگهداری_سیر بهترین روش برای نگهداری سیر دوستان عزیز نگهداری اون داخل روغن زیتونه به این صورت که هر مقدار سیر را که داریم پوست میکنیم و میشوریم بعد داخل بلندر میریزیم و خورد میکنیم ، داخل شیشه میریزیم و روش تا ارتفاع دو سه سانت بالاتر روغن زیتون میریزیم بعد درب شیشه رو میبندیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#بهترین_روش_نگهداری_سیر بهترین روش برای نگهداری سیر دوستان عزیز نگهداری اون داخل روغن زیتونه به این صورت که هر مقدار سیر را که داریم پوست میکنیم و میشوریم بعد داخل بلندر میریزیم و خورد میکنیم ، داخل شیشه میریزیم و روش تا ارتفاع دو سه سانت بالاتر روغن زیتون میریزیم بعد درب شیشه رو میبندیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
قابل تامل برای متاهلین😊 "مکث" تو لیست خرید برای همسرم نوشته بودم: "یک و نیم کیلو سبزی خوردن." همسرم آمد. بدوبدو "خریدها" را گذاشت خانه و رفت که به کارش برسد. وسایل را که باز میکردم سبزی ها را دیدم، "یک و نیم کیلو" نبود. از این بسته های کوچک آماده سوپری بود که مهمانی من را جواب نمی داد. "حسابی جا خوردم!" چرا اینطوری گرفته خب؟! بعد با خودم حرف زدم که "بی خیال" کمتر میگذارم سر سفره. سلفون رویش را که باز کردم بوی "سبزی پلاسیده" آمد. بعله... تره ها پلاسیده بود و آب زردش از سوراخ سلفون نایلون خرید را هم خیس کرده بود. در "بهت و عصبانیت ماندم،"از دست همسری که همه خریدهایش اینطوری است. به جای یک و نیم کیلو میرود "سبزی سوپری" میخرد و بوی پلاسیدگی اش را که نمی فهمد، از شکل سبزی ها هم "متوجه" نمی شود!! یک لحظه خواستم همان جا "گوشی تلفن" را بردارم زنگ بزنم به همسر که حالا وسط این کارها من از کجا بروم سبزی خوردن بخرم؟! و یک "دعوای بزرگ" راه بیاندازم. ح بعد"بی خیال"شدم، توی ذهنم کمی "جیغ و داد" کردم و بعد همان طور که با خودم همه نمونه های خریدهای مشابه این را مرور میکردم، فکر کردم: "شب که آمد یک تذکر درست وحسابی میدهم.!" بعد به خودم گفتم: خوب شد زنگ نزدی! شب که آمد هم "نرم تر" صحبت کن.! رفتم سراغ "بقیه کارها" و نیم ساعت بعد به این نتیجه رسیدم که اصلا "اتفاق مهمی" نیفتاده... "ارزش ندارد همسرم را به خاطرش سرزنش کنم. ارزش ندارد غرغر کنم. ارزش ندارد درباره اش صحبت کنم حالا! مگر چه شده؟! یک خرید اشتباهی، همین.!" دم غروب، همین منی که میخواست گوشی تلفن را بردارد و "آسمان و زمین" را به هم بریزد که چرا سبزی پلاسیده خریدی؟؟؟ "آرام گفتم:" "راستی ها سبزی هاش پلاسیده بود. یادمون باشه از این به بعد خواستیم سبزی سوپری بخریم فقط تاریخ اون روز باشه... تمام. " همسرم هم در ادامه گفت: آره عزیزم میخواستم از سبزی فروشی بخرم، بعد گفتم تو امروز "خیلی کار داری" و"خسته ﻣﻴﺸﻲ،" دیگه نمیخواد سبزی هم "پاک کنی." آن شب سر سفره سبزی خوردن نگذاشتم و هیچ اتفاق "عجیب و غریبی" هم نیفتاد. * مکث را تمرین کردم....* و ﺑﻪ همسرم "عاشقانه تر نگاه میکردم. "فهمیدم اگر اونموقع زنگ میزدم امکان داشت روز قشنگم تبدیل بشه به یک هفته قهر..." 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کیک_وانیلی_ساده با بادام کاراملی تخم مرغ 3 عدد روغن مایع 1 پیمانه شکر 1 پیمانه آرد 2 پیمانه شیر 1/2 پیمانه وانیل 1/4 ق چ پودر پوست پرتقال 1/2 ق چ ب پ 2 ق چ آرد و ب پ رو دوبار الک کردم و کنار گذاشتم تخم مرغ . شکر . پودر پوست پرتقال . وانیل رو چند دقیقه با همزن زدم تا زمانیکه کمی حجم گرفت. روغنو اضافه کردم و به همزدن ادامه دادم بعد شیرو مخلوط کردم سپس مخلوط آرد و ب پ الک شده رو در چند مرحله اضافه کردم و خیلی کم در حد مخلوط شدن هم زدم. مواد رو داخل قالبی که با کاغذ روغنی کفشو پوشوندم ریختم ودر فر از قبل گرم شده با درجه 175 گذاشتم. #بادام_کاراملی شکر 50 گرم خامه 50 گرم کره 30 گرم عسل 30 گرم زعفران به دلخواه بادام 100 گرم همه ی موادو با هم مخلوط کردم و به مدت چند دقیقه روی شعله ی ملایم گذاشتم تا زمانی که مواد کمی جوشید و کشدار شد . بعد از پختن کیک و جدا کردن از قالب کیکو داخل سینی گذاشتم و بادام کاراملی رو که کمی خنک شده روی کیک ریختم و دوباره داخل فر گذاشتم گریل رو روشن کردم تا سطح کیک همراه با بادام کاراملی کاملن طلایی شد. فوق العاده خوش طعم و خوشمزه . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سوپ پیاز 3 عدد پیاز بزرگ خرد شده 5-6 حبه سیر رنده شده 2-3 قاشق غذاخوری روغن کنجد 2-3 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد حدود 1 لیتر آب مرغ(میتونین نصف آب مرغ و نصف آب معمولی استفاده کنین) 100 میلی لیتر خامه یا شیر پنیر موزارلا حین سرو(اختیاری) پیاز و سیر رو در روغن کنجد تفت بدین،بعد کره رو اضافه کنین و حدود 10 دقیقه روی شعله ملایم تفت بدین، حالا آرد رو به پیاز کاراملیزه شده اضافه کنین و چند دقیقه تفت بدین و بعد آب مرغ رو اضافه کنین و بزارین بجوشه، بعد قبل از سرو کردن، خامه یا شیر یا هردو رو اضافه کنین و مخلوط کنین.اگه شیر میزنین میتونین بزارین بجوشه ولی اگه خامه زدین بهتره از روی حرارت بردارین و خامه رو در یک ملاقه از سوپ خوب مخلوط کنین بعد به سوپ اضافه کنین و نجوشونین تا نبره. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
كيك_دو رنگ خوشمزه و عاليي يه كيك عالی تخم مرغ چهار عدد شکر یک و نیم پیمانه ماست سه چهارم پیمانه روغن مايع نصف پیمانه) بکینگ پودر 2 ق چ وانیل1 ق چ آرد 3 پیمانه پر پودر کاکائو دو ق غ ✅دو ق غ ارد رو كنار بذاريد اول . تخم‌مرغ، شکر،وانیل رو با همزن زده تا کرم رنگ بشه + ماست و روغن رو هم اضافه کرده چند دور با همزن مخلوط میکنیم تا مواد کاملا یکدست بشه سپس مواد خشک را که دو بار الک کردیم آرام آرام به مواد تخم‌مرغی اضافه میکنیم مواد را با لیسک فولد کرده بعد از اینکه مواد کاملا یکنواخت شد خمیر رو به دو قسمت تقیسم میکنیم به یه قسمت دو ق غ پودر کاکائو و به قسمت دیگه دو ق غ آرد اضافه کرده و مخلوط میکنیم. قالب مناسب كه براي من 23بود رو چرب كنيد و مواد رو همزمان با هم بريزيد تو قالب و بعد بذاريد در فر از قبل گرم شده با درجه ١٧٠ به مدت 40دقيقه . نوش جان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کباب_تابه_ای ۳۰۰گرم گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز رنده شده ونمک وفلفل وادویه وزردچوبه خوب ورز میدیم تا چسبناک بشه وبعد به اندازه نارنگی از گوشت برداشته وبیضی میکنیم وسیخ چوبی رو تو گوشت فرو میکنیم وتو ماهی تابه کمی روغن گذاشته تا داغ بشه وسیخها رو تو ماهیتابه میچینیم واول حرارت رو زیاد میکنیم تا گوشت اب نندازه وبعد حرارت رو کم میکنیم تا مغز پخت بشه وگوجه فرنگی وفلفل رو تو ماهیتابه چیده تا سرخ بشه وبعد سرو میکنیم نوش جان. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#ترفندی_برای_کودکان👌 🍕نان را به شکل مثلث برش دهید. پنیر را با گردو خرد شده و سبزی خوردن خرد شده مخلوط کنید و روی نان ها بمالید.با کمی ،کنجد،گوجه فرنگی خرد شده 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami