eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.1هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.2هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ونکات اسلامی
یه کیک فوق العاده نرم و اسفنجی که برای تولدا عالی میشه 😍 ❣️حتما این پست و سیو کنید که اولین فرصت درستش کنید برای آموزش های بیشتر پیجمون رو فالو کنید😍 @minaaaa.life @minaaaa.life بافت این کیک فوق العاده اسفنجی و نرمه من عاشقش شدم مرسی که با لایک هاتون انرژي میدید به من❤️ مقادیر برای قالب ١٨ سانتی تخم مرغ ۴ عدد وانیل ١/۴ ق چ شکر حدود نصف پیمانه آرد شیرینی پزی یک پیمانه سر خالی نمک یک گرم یا یک پنس شیر ١/٨ پیمانه (۴٠ گرم) روغن ١/٨ پیمانه ( ۴٠ گرم) ❣️این کیک نیاز به بیکینگ پودر نداره ❣️تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند ❣️فر رو از یک ربع قبل گرم کنید آموزش فر دست ساز : ( ویدئو ش توی هایلایت های پیج هست) از یک ربع قبل شعله پخش کن رو به همراه یک قابلمه بزرگ روی حرارت ملایم بزارید، یک رینگ یا سبد فلزی داخل قابلمه قرار بدید و قالب کیک تون رو روی رینگ فلزی بزارید و درش رو دم کنی بزارید حدود ۴٠ دقیقه تا ۵٠ دقیقه بعد آمادس. با خلال دندون چک کنید اگر به خلال دندون نچسبه پخته شده هر سوالی داشتید توی کپشن بپرسید 😍🥰 من مینا هستم و دارم تلاش می‌کنم غذاهای خوشمزه بهتون یاد بدم 😍 #کیک_اسفنجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کیک یخچالی راحت و خوشمز😋 با بیسکوییت و خامه و شکلات🍰🍰 خودم درست کردم عالی شد☺️📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از عین میم
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💙روز پدر زحمت کش ما مبارک💙 @panaah_org👇 https://eitaa.com/joinchat/456523903C903c49b409
تزیین کیک حرفه ای مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دورچین زیبا با هویچ خانوما امشبو تدارک ببینید برای همسرتون غذا و دسر و کیک،اقایون بیشتر از هر کادویی غذا براشون مهمه ،براورده کردن شکم اقایون از واجباته ،در کنارش هم حالا کادویی تدارک ببین ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@mrchef.iran 👈❤️ اگه از طعم و بوی دنبه خوشتون نمیاد اه اه و پیف پیف نکنین! 😄 چون اگه مو به مو این روشی که امروز بهتون گفتم رو اجرا کنین، یه روغنی درست میکنین که اصلا بوی دنبه نداره!👌❤️ تازه طبق نظر اطبای سنتی، کلی خاصیت هم داره که اگه خواصش رو هم کنار بذاریم، حداقلش اینه که ضررش از روغن های شرکتی خیلی کمتره، حتی اگه ضرر کمترش رو هم در نظر نگیریم، اصلاً چی بهتر از اینکه وقتی قحطی روغن میاد خودمون بتونیم توی خونه روغن تولید کنیم و به خودکفایی برسیم؟👏❤️‌‌😊 ‌‌ ⚪مقدار مواد لازم برای تهیه ۹۰۰ گرم روغن: دنبه: ۱/۵ کیلوگرم سیب: دو عدد هویج: یک عدد برگ بو: دو عدد چوب دارچین: یک عدد فلفل سیاه: یک قاشق غذاخوری هل: چهار عدد سرکه سیب: یک لیوان ماست: یک لیوان پیاز: ۱/۵ کیلو گرم شیر: یک لیوان نمک: یک قاشق غذاخوری‌‌ ‌‌ ⚪مهم‌ترین نکات برای درست کردن روغن دنبه: -اول اینکه شعله از اول تا آخر باید کمممم باشه. -دوم اینکه پیاز رو حتما بهش اضافه کنین تا کلسترول‌های بد روغن رو ازش بگیره. -سوم اینکه سرکه و ماست برای درست کردن این روغنِ بی بو الزامیه، بعضیا در آخر نصف لیوان گلاب هم بهش اضافه میکنن که به نظر من نیازی نیست.‌‌ ‌‌ 👈برای اینکه به چرخ گوشتتون هم فشار زیادی وارد نشه حتما دنبه ها رو دو سه ساعت توی فریزر بذارید تا یه ذره سفت بشن. ⚪این رو هم بگم که کلا از هر روغنی که استفاده میکنین، برای حفظ سلامتی‌تون لازمه فعالیت های بدنی و سوخت و ساز بدنتون رو افزایش بدین. 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 **بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇 گشنیز شیر سیب ترش سرکه
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک نون باگت داری نمیدونی چکارش کنی؟ 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇 گشنیز شیر سیب ترش سرکه مثلا بستنی نخور ،سوپ نخور و هر ماده غذایی که این مواد توش هست ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکل گل و گوجه شکل گل فیلم 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇 گشنیز شیر سیب ترش سرکه مثلا بستنی نخور ،سوپ نخور و هر ماده غذایی که این مواد توش هست ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# سرخ کردن _سیر 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇 گشنیز شیر سیب ترش سرکه مثلا بستنی نخور ،سوپ نخور و هر ماده غذایی که این مواد توش هست ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ڪلیپــ آموزشے ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 بانوی باردار برای شوهرت با حرص و عصبانیت آشپزی نکن باعث میشه بچه در نوجوانی بسیار با پدرش دشمن بشه ... (خانم پرتو اعلم روانشناس) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
11.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند با تخم مرغ مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a