فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش گوشت لوبياچشم بلبلى 1ليوان
بلغورگندم1ليوان
يك ماهيچه گوسفندى با استخوان
زردچوبه كمى
نمك به ميزان دلخواه
آب 8ليوان
بلغورگندم روبشوريدو بگذاريدنيم ساعت خيس بخوره.همه موادروباهم بپزيد تاجابیوفته
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل ترد🇱🇧☄️🔥
.
.
شما ميتونيد ادويه مخصوص فلافل رو از عطاري ها تهيه كنيد،قبل از مرحله زدن بكينگ پودر و آب سرد ،ميتونيد فلافل رو فريز كنيد❤️
.
.
مواد لازم ( ٦ نفر)
نخود >> نيم كيلو
پياز >> ١ عدد
جعفري >> ١٥٠ گرم
گشنيز >> ١٠٠ گرم
سير >> ٦ حبه
فلفل قلمي شيرين >> ١ عدد
ادويه فلافل >> ٢ قاشق غ خ
نمك داخل فلافل >> ١ قاشق چ خ
نمك داخل نخود>> ١ قاشق چ خ
فلفل سياه >> نصف قاشق چ خ
بكينگ پودر >> ١/٢ قاشق مربا خوري
آب سرد براي داخل فلافل >>٤ قاشق غ خ .
.
كچاب ٢ قاش غ خ
مايونز>> ٢ قاشق غ خ .
.
طرز تهيه✍️
اول نخود رو با آب گرم و نمك ١٢ الي ١٤ ساعت خيس ميكنيم ، طول اين مدت ٣ الي ٤ بار آبش رو عوض ميكنيم ،بعد آبكش ميكنيم ،حالا نخود رو با سير و پياز و فلفل و گشنيز و جعفري ٢ بار چرخ ميكنيم ،سبزيجات رو وسط كار چرخ ميكنيم،حالا ادويه فلافل و نمك و فلفل سياه اضافه ميكنيم ٥ دقيقه ورز ميديم و ١ ساعت ميزاريم يخچال ،بعد بهش بكينگ پودرو آب سردو اضافه ميكنيم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ديگه ازين اسونتر و سالمتر نيست.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نخودپلو
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به به😋
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش
مقدار مواد آش برای ظروف تک نفره، حدودا 80 نفر
سبزی آش دو کیلو خرد شده یعنی اینکه سبزی بعد از تمیز شدن و شستن و خرد شدن دو کیلو هستش، نخود و لوبیا روی هم یک کیلو، لوبیا چیتی یک کیلو، عدس دو کیلو، رشته دو بسته، کشک برای داخل آش ربع کیلو و یک شیشه پاستوریزه هم برای تزیین، پیاز سرخ شده که هر چی بیشتر بهتر، سیر رو بعد از خلالی کردن همزمان با روغن روی آتیش میزارم و مرتب هم میزنم تا تفت بخوره ولی سرخ نشه چون تلخ میشه، و توی روغنش هم زرچوبه میریزم، پیاز هارو هم توی روغن فراوون سرخ میکنم و مرتب هم میرنم تا حالت کرانچی بگیرن، نعنا هم خودم خشک میکنم بعد با میکسر خرد میکنم و با زرچوبه تفت میدم، من توی آش آرد نمیریزم چون از آب خوده حبوبات استفاده میکنم و آب حبوبات غلیظه و نیاز به آرد نداره، البته اگه آب زیادی توی آش بریزید مسلما شل میشه و نیاز به آرد پیدا میکنه، امیدوارم استفاده کنید، سس پاپریکا هم دستورشو میزارم استفاده کنید
#نکته❌❌
ظروف کم مصرف برا غذای داغ ممنوع⛔️
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
پسر ایرانی با دختر زیبای ملکه افریقایی ازدواج کرد
فیلم رونمایی از دختر ملکه افریقا
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
نقاشی روی ماست
برای شروع هرطرحی که مد نظرتون هست رو جلوتون بگذارید و یا اگه ذهنی میکشید از قبل با خودتون به تفاهم برسید .
.
رنگهای ژله ای مورد نظر و خلال دندان و قلم موی سه صفر(باریکترین قلم موی طراحی) رو هم اماده کنید.
.
ابتدا خلال دندان رو در رنگ مورد نظر بزنید و طرحتون رو به آرامی و با دقت بکشید.خطوطی که با خلال دندان میکشید خیلی باریک هستن.در صورتی که تمایل دارید خطوط و یا طرح ضخیم تر باشه از قلم موی سه صفر استفاده کنید.من برای کشیدن خطوط اصلی گل رز ، از قلم مو استفاده کردم.
.
برای پخش کردن رنگ خلال دندان و یا قلم مو رو بصورت دایره وار بچرخانید.میبینید که رنگ پخش میشه. اگه به تصویر نگاه کنید داخل برگها و گلبرگها رو بهمین شیوه رنگ کردم.
.
دوستان گل پیشنهاد میکنم برای درک بهتر مطلب همین الان با یدونه خلال دندان، رنگ و کمی ماست اینکار رو انجام بدید .اونوقت خودتون متوجه راحتی و ساده گی کار میشید.
حتما از رنگ ژله ای استفاده کنید.در غیر اینصورت کمی بعد از طراحی رنگها پخش میشن.
حتما و الزاما از ماست پرچرب و غلیظ استفاده کنید.در غیر اینصورت باز هم یکی دوساعت بعد از طراحی رنگها پخش میشن.البته اگه قرار هست همون لحظه ماست رو مورد استفاده قرار بدید که این قضیه منتفی هست.
بعد از اینکه ماست رو در ظرف مورد نظر ریختید با قاشق کمی ماست رو هم بزنید تا سطح روی ماست یکدست بشه.
من ماستم رو خودم درست میکنم از شیر گاومیش و اصلا چربیه شیر رو هم نمیگیرم. ماستم کاملا سفت و غلیظ هست.بهمین دلیل وقتی روی ماست نقاشی میکشم حتی بعد از گذشتن دوسه روز باز هم طرح بهمون شکل و بدون پخش شدن و یا کمرنگ شدن باقی میمونه
شبیه چادر نماز شده
اگه دقت کنید رنگها کمی پخش شدن و علتش استفاده از رنگ مایع بود
#ایده_نقاشی_روی_ماست
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
تزئین ماست خیار قالبی و طرز تهیه ماست خیار ویژه مجالس
ماست خیار قالبی
طرز تهیه
من از سه لیوان ماست پرچرب استفاده کردم به ماست دو حبه سیر رنده شده و نمک زدم
بعد دو قاشق غذا خوری ژلاتین رو با نصف لیوان اب بن ماری میکنم وقتی از حرارت افتاد با ماست قاطی میکنم توو ظرفای جداگونه که واسه من (٢تاقابلمه کوچیک بود ریختم طبقه اخرشو توو لیوان ریختم ) و با کمی درار( یک نوع سبزی شمالی هست) قاطی کردم بعد که گذاشتم یخچال بست از قالب در اوردم و روی هم گذاشتم راحتم از قالب در میاد فقط کافیه دورشو با چاقو کمی ازاد کنید بعد هم تزیینش کردم ( روی ماست مروارید خوراکی هست که لوازم قنادی ها دارن)
این ماست خیار هم طعم خیلی خوبی داره و اصلا مزه ژلاتین در اون پیدا نیس.
#ایده_تزیین_ماست_مجلسی
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
#ترفندهای_خانه_داری
دیوارو هود آشپزخونت چربه
درز کاشی سرامیک جرم گرفته☹️
توالت،حمام بومیده😖
سینک ظرفشویی کدر شده
ترفندهای خانه داری بافیلم👇
http://eitaa.com/joinchat/2915893264Cfc16e4b7dd
دستور #خاگینه_مغزدار_👇👇👇 برای شربتش نصف پیمانه شکر و نصف پیمانه آب و یک چهارم پیمانه گلاب و دو تا دونه هل و یکم زعفرون دم کرده رو با هم مخلوط کردم و گذاشتم رو حرارت تا یکم غلیظ بشه بعدم گذاشتمش تو یخچال تا خنک بشه این از شربت .
برای خود خاگینه هم من دو تا تخم مرغ و یکم وانیل و با همزن خوب زدم و بعد بهش دو قاشق غ پر ماست سفت و دو قاشق غ ارد سفید و یه ق چایخوری بکینگ پودر اضافه کردم و با قاشق همزدم بعد ظرف رو گرم کردم یکم روغن ریختم نصف مواد و ریختم در ظرف رو گذاشتم یکم که گرفت یه مقدار مغز گردو خرد شده ریختم رو لایه اول و روش یکم دارچین پاشیدم و بعدم بقیه مواد و ریختم و در ظرف و گذاشتم تا حسابی پف کنه بعد برگردوندم که روشم طلایی بشه بعدم که شربت خنک شده رو ریختم روش تمووووم😌
نکته : اندازه شربت سلیقه ایه من خودم کم شیرین دوسدارم و اینکه حرارت باید ملایم باشه
دمکنی هم بزارید خوبه
اگه فاصله قابلمه و حرارت کمه شعله پخش کن هم بزارید
بچه ها من این مقدار مواد و تو قابلمه خیلی کوچیک که مخصوص سیسمونی نوزاده درست کردم برای همین پف میکنه😊
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
نان برنجی قزوین
مواد لازم
آرد برنج نرم ... 2 و 1/2 پیمانه
پودر شکر ... 1/2 پیمانه + 1 قاشق چای خوری
پودر هل تازه ... 1/3 قاشق چای خوری
گلاب ... 1/2 پیمانه
روغن جامد ... 125 گرم
زعفران غلیظ ... 1-2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ ... یک عدد
تخم خرفه یا خلال پسته ... به مقدار لازم
طرز تهیه
1- ابتدا روغن را آب کنید و بگذارید خنک شود به حدی که دست را نسوزاند.
2- سپس با پودر شکر داخل همزن برقی بزنید.
3- هل را اضافه کنید و هم بزنید تا پودر شکر و روغن خوب یکدست شود.
4- یک عدد تخم مرغ شکسته زرده را جدا میکنیم و سفیده را به دو قسمت تقسیم می کنیم ( فقط نصف سفیده + زرده رو برای داخل شیرینی نیاز داریم)
5- تخم مرغ و گلاب را کمی هم زده و به مواد اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
6- در این مرحله آرد برنج را داخل مواد بریزید و خوب مخلوط کنید.
7- زعفران آب شده غلیظ را اضافه کنید اگر خواستید نان برنجی قزوینی زیاد زرد بشه میتوانید کمی زعفران بیشتری به آن اضافه کنید.
8- اگر خواستید شیرینی هاتون دو رنگ شود قبل از اضافه کردن زعفران نصف خمیر را جدا کنید .
9- همزن را خاموش کنید و با دست سعی کنید خمیر را یک دست جمع کنید . اگر خمیر خشک بود یعنی به ورز دادن بیشتری نیاز دارد.
10- اگر خمیر شل بود اشکالی ندارد بعد استراحت نرم میشود.
11- یک تکه کوچک از خمیر جدا کنید و در دستتان گرد کنید اگر به راحتی گرد شد و ترک نخورد خمیرتان آماده است.
12- اگر خمیر ترک خورد 1-2 قاشق روغن مایع اضافه و دوباره ورز دهید. به هیچ عنوان به خمیر نان برنجی قزوینی گلاب بیشتری اضافه نکنید زیرا باعث میشود شیرینی ها سفت شود.
13- در این مرحله خمیر رو خوب گرد کنید و داخل یک پلاستیک بپیچید و بگذارید یک جای خنک ( نیازی به یخچال نیست) به مدت 12 ساعت تا خمیر استراحت کند.
14- اگر بعد از دوازده ساعت نتوانستید خمیر را درست کنید، می توانید آن را داخل یخچال منتقل کنید و به مدت یک هفته نگهداری کنید خمیر را بعد از در آوردن از یخچال کمی ورز دهید و بعد بپزید.
15- پس از استراحت خمیر را آورده و از آن گوله هایی کوچکتر از گردو جدا کنید.
16- داخل دستتان گرد کرده و پهن کنید و با یک شی گرد روی آن شکل بیندازید و یا اگر مهر مخصوص این شیرینی را دارید روی آن مهر بزنید.
17- سپس روی شیرینی ها تخم خرفه بپاشید یا یک عدد خلال پسته را دقیقا در مرکز شیرینی فرو کنید.
18- نان برنجی قزوینی ها را داخل سینی و داخل فر روی 325 درجه فارنهایت به مدت 15-20 دقیقه بگذارید.
19- شیرینی ها را پس از پخت داخل ظرف در بسته نگهداری کنید .
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686