دستور #خاگینه_مغزدار_👇👇👇 برای شربتش نصف پیمانه شکر و نصف پیمانه آب و یک چهارم پیمانه گلاب و دو تا دونه هل و یکم زعفرون دم کرده رو با هم مخلوط کردم و گذاشتم رو حرارت تا یکم غلیظ بشه بعدم گذاشتمش تو یخچال تا خنک بشه این از شربت .
برای خود خاگینه هم من دو تا تخم مرغ و یکم وانیل و با همزن خوب زدم و بعد بهش دو قاشق غ پر ماست سفت و دو قاشق غ ارد سفید و یه ق چایخوری بکینگ پودر اضافه کردم و با قاشق همزدم بعد ظرف رو گرم کردم یکم روغن ریختم نصف مواد و ریختم در ظرف رو گذاشتم یکم که گرفت یه مقدار مغز گردو خرد شده ریختم رو لایه اول و روش یکم دارچین پاشیدم و بعدم بقیه مواد و ریختم و در ظرف و گذاشتم تا حسابی پف کنه بعد برگردوندم که روشم طلایی بشه بعدم که شربت خنک شده رو ریختم روش تمووووم😌
نکته : اندازه شربت سلیقه ایه من خودم کم شیرین دوسدارم و اینکه حرارت باید ملایم باشه
دمکنی هم بزارید خوبه
اگه فاصله قابلمه و حرارت کمه شعله پخش کن هم بزارید
بچه ها من این مقدار مواد و تو قابلمه خیلی کوچیک که مخصوص سیسمونی نوزاده درست کردم برای همین پف میکنه😊
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
نان برنجی قزوین
مواد لازم
آرد برنج نرم ... 2 و 1/2 پیمانه
پودر شکر ... 1/2 پیمانه + 1 قاشق چای خوری
پودر هل تازه ... 1/3 قاشق چای خوری
گلاب ... 1/2 پیمانه
روغن جامد ... 125 گرم
زعفران غلیظ ... 1-2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ ... یک عدد
تخم خرفه یا خلال پسته ... به مقدار لازم
طرز تهیه
1- ابتدا روغن را آب کنید و بگذارید خنک شود به حدی که دست را نسوزاند.
2- سپس با پودر شکر داخل همزن برقی بزنید.
3- هل را اضافه کنید و هم بزنید تا پودر شکر و روغن خوب یکدست شود.
4- یک عدد تخم مرغ شکسته زرده را جدا میکنیم و سفیده را به دو قسمت تقسیم می کنیم ( فقط نصف سفیده + زرده رو برای داخل شیرینی نیاز داریم)
5- تخم مرغ و گلاب را کمی هم زده و به مواد اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
6- در این مرحله آرد برنج را داخل مواد بریزید و خوب مخلوط کنید.
7- زعفران آب شده غلیظ را اضافه کنید اگر خواستید نان برنجی قزوینی زیاد زرد بشه میتوانید کمی زعفران بیشتری به آن اضافه کنید.
8- اگر خواستید شیرینی هاتون دو رنگ شود قبل از اضافه کردن زعفران نصف خمیر را جدا کنید .
9- همزن را خاموش کنید و با دست سعی کنید خمیر را یک دست جمع کنید . اگر خمیر خشک بود یعنی به ورز دادن بیشتری نیاز دارد.
10- اگر خمیر شل بود اشکالی ندارد بعد استراحت نرم میشود.
11- یک تکه کوچک از خمیر جدا کنید و در دستتان گرد کنید اگر به راحتی گرد شد و ترک نخورد خمیرتان آماده است.
12- اگر خمیر ترک خورد 1-2 قاشق روغن مایع اضافه و دوباره ورز دهید. به هیچ عنوان به خمیر نان برنجی قزوینی گلاب بیشتری اضافه نکنید زیرا باعث میشود شیرینی ها سفت شود.
13- در این مرحله خمیر رو خوب گرد کنید و داخل یک پلاستیک بپیچید و بگذارید یک جای خنک ( نیازی به یخچال نیست) به مدت 12 ساعت تا خمیر استراحت کند.
14- اگر بعد از دوازده ساعت نتوانستید خمیر را درست کنید، می توانید آن را داخل یخچال منتقل کنید و به مدت یک هفته نگهداری کنید خمیر را بعد از در آوردن از یخچال کمی ورز دهید و بعد بپزید.
15- پس از استراحت خمیر را آورده و از آن گوله هایی کوچکتر از گردو جدا کنید.
16- داخل دستتان گرد کرده و پهن کنید و با یک شی گرد روی آن شکل بیندازید و یا اگر مهر مخصوص این شیرینی را دارید روی آن مهر بزنید.
17- سپس روی شیرینی ها تخم خرفه بپاشید یا یک عدد خلال پسته را دقیقا در مرکز شیرینی فرو کنید.
18- نان برنجی قزوینی ها را داخل سینی و داخل فر روی 325 درجه فارنهایت به مدت 15-20 دقیقه بگذارید.
19- شیرینی ها را پس از پخت داخل ظرف در بسته نگهداری کنید .
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
باسلوق شیره انگور
مواد لازم:
نشاسته 1ليوان
اب ٥ليوان
شیره انگور ٢ليوان
گلاب نصف ليوان
کره(در صورت تمایل)50گرم
گردونگيني شده
كمي وانيل
طرز تهیه:
نشاسته و آب رو مخلوط كرده بعد شيره و گلاب رو اضافه كرده تا یک دست بشه(دوستان چك كنن اگه شيريني ش كم بود شيره يا شكر اضافه كنن) بعد روی حرارت گذاشته وهم میزنیم تا ته نگیره كره و وانيل هم مخلوط كرده وقتی حالت سفت به خود گرفتوخط قاشق روش موند میزاریم دم تا خاميش بره،براي ٥الي ده دقيقه،در آخر هم گردو خرد شده داخلش بريزيد،دوستان مي تونن توظرف پيركس بريزن ،يا روي سيني سلفون بكش و پودر نارگيل بريزن وروي پودرنارگيل مواد رو پهن كنن ووسطش گردو بزارن و كمي كه سردشد رول كنن و تو يخچال بزارن وقتي كاملا بسته شد برش بزنن،يا اينكه روي پودر نارگيل به صورت گرد بريزن بادست شكل بدن و روش گردو بزارن به صورت گرد بشه
✅دوستان اينار من ته قالبم رو چرب كردم و نصف مواد رو ريختم بعد كيك وسطش گذاشتم بعد مابقي مواد رو ريختم و گذاشتم يخچال تا كاملا ببنده،يك شب تو يخچال بمونه خيلي راحت از قالب جدا ميشه😊
⭕️❓❓❗️❗️اندازه دقيق..يعني به ازاي هر ليوان آب دو ق غ نشاسته و سه الي چهار ق غ شيره ست
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
پشمک شکلاتی
مواد لازم
پشمک ساده: به میزان لازم
اکلیل خوراکی طلایی: به میزان لازم
شکلات تختهای سیاه: 400 گرم
مغزهای بادام، پسته، فندق پودر شده: به دلخواه یک چهارم پیمانه
روغن مایع: 50 گرم
گردو پودر شده: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه
1- شکلات تختهای و روغن را روی حرارت غیرمستقیم ذوب میکنیم، داخل قالب سیلیکونی نیمکره میریزیم میگذاریم داخل فریزر تا سفت شود.
2- سپس پشمکها را در قالب نیمکره دیگری فشرده میکنیم.
3- شکلاتها را از داخل قالب خارج میکنیم.
4- پشمکهای قالب زده شده را داخل کاسههای شکلاتی گذاشته و همراه با پودر گردو و اکلیل خوراکی طلایی تزیین میکنیم.
نکته 1» درصورت دلخواه مغزهای مختلف مثل گردو، بادام، فندق پودر شده را با پشمک مخلوط کنید؛ سپس پشمکها را قالب بزنید.
نکته 2» برای اینکه پشمک راحتتر از قالب خارج شود حتما داخل قالب را سلفون بکشید و بعد پشمکها را فشرده کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
کباب کوبیده مرغ
روزتون بخیر دوستان؛
مواد لازم :
_۲ عدد سینه مرغ
_ ۲۰۰ گرم دنبه گوسفندی
_ یک حبه سیر
_۱ عدد پیاز
_زعفران
_نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز
_جعفری دو ق غ
طرز تهیه :
دو عدد سینه ی مرغ رو دو بار با دنبه ها چرخ کنید تا خوب یکدست له بشن. من با همون چرخ گوشت پیاز و سیر چرخ میکنم که کاملا محو بشن و فقط طعمشون باقی بمونه توجه کنید وقتی پیاز و رنده یا چرخ کردید آبشو حتما بگیرید که گوشتا روی آتیش وا نرن. خوب هم بزنید و زعفران و ادویه هاتون رو بش اضافه کنید و 2 ساعت توی یخچال قرار بدید مرحله آخر هم که سیخ گرفتن و کباب کردنه و در آخر نوش جان 😍
پ.ن: اضافه کردن دنبه برای نرم شدن کباب هست و اگر رژیم دارید می تونید از دستور کباب حذف کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#پياز_داغ_عسلی
ابتدا يک ظرف رو پر از آب ميكنیم و به تعداد نياز پياز بزرگ رو پوستشو ميكنیم خلال خلال نازك ميكنیم سپس داخل صافی ميريزم كه خوب آبش خشك بشه، بعد تويه قابلمه روغن ميريزیم.
روغن بايد رويه پيازا رو بگيره، تا ربع ساعت اول بهش دست نميزنيم بعد كه رنگ پيازا تغيير كرد با قاشق خوب پيازا رو هم ميزنيم كه يه دست بشه تا زمانی كه قشنگ رنگ پيازا عسليه روشن شد شعله رو خاموش مي كنيم چون روغن جوشه اگه زود خاموش نكنيم مي سوزه بعد ميام صاف ميكنیم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍲باقلا قاتق🍲
#کلیپ_آموزش_مرحله_به_مرحله
غذای شمالی بینظیر بفرست به همه ی کدبانوها یاد بگیرن💃💖
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کوفته_بوقلمون_و_کدو_سبز
🍵🍵🍵مواد لازم:
گوشت بوقلمون چرخکرده 500 گرم
کدو سبز 1 عدد
پیاز 1/4 یک عدد
گشنیز یا جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
زیره سبز 1 قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
سس تند 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد (میتواند حذف شود)
روغن زیتون برای چرب کردن قالب
🍞🍞🍞🍞طرز تهیه:
فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. کدو سبز را رنده کنید. سپس آن را با دست فشار دهید تا آب اضافی اش جدا شود (میتوانید آب کدو سبز را دور بریزید یا از آن برای تهیه اسموتی استفاده کنید). کدو سبز را داخل کاسه بزرگی قرار دهید.
پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و همراه با گوشت بوقلمون چرخکرده، گشنیز خرد شده، رب گوجه و در صورت تمایل یک عدد تخم مرغ داخل کاسه بریزید. چاشنی ها یعنی زردچوبه، زیره سبز، پودر سیر، زنجبیل، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و مخلوط را به خوبی هم بزنید. برای مخلوط کردن میتوانید از دست استفاده کنید.
روی سینی فر مورد نظرتان کاغذ روغنی بکشید. روی کاغذ را با کمی روغن زیتون هم چرب کنید. دستتان را کمی خیس کنید و مایه را با دست به شکل کوفته در بیاورید و روی سینی با فاصله بچینید. سینی را بیش از حد شلوغ نکنید. سایز کوفته ها کمی کوچکتر از توپ تنیس باشد. روی هر کوفته چند قطره سس تند بریزید و بعد سینی را 18-20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کوفته ها پخته شوند.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
animation.gif
126.1K
حلوای آلبالوی خوش رنگ
مواد لازم :
آرد سفید شیرینی پزی 200 گرم
آرد سنگک 40 گرم
آب 350 میلی لیتر
شکر 300 گرم
مارگارین225 گرم
روغن مایع80 میلی لیتر
آلبالو بدون هسته300 گرم
جوهرلیمو1 قاشق چایخوری
رنگ آلبالویی چند قطره
شربت آلبالو200 میلی لیتر
روش تهیه :
ابتدا آرد سنگک را آنقدر تفت میدهیم تا كاملا برشته شود. سپس آن را الک كرده، كنار میگذاریم.
آرد سفید شیرینی پزی را تا حدی تفت میدهیم كه بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگش خیلی تغییر نكند. در قابلمهای گود آب، شربت، شكر، آلبالو، رنگ و جوهرلیمو را مخلوط كرده، روی حرارت میگذاریم تا جوش آید.
داخل تابهای كه میخواهیم حلوا را تهیه كنیم كره را ذوب كرده، آردها را داخل آن الک میكنیم سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه میكنیم و یک دقیقه تفت میدهیم.
حال با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط آرد و كره اضافه كرده، هم میزنیم تا جایی كه حلوای لطیفی حاصل شود؛ حال از روی حرارت بر میداریم و آن را با آلبالو و ترافل های شكلاتی و ورق طلای خوراكی تزیین میکنیم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#بیگناه_بخندیممم😁
خاطره #شب_عروسی😉
استدلال اقا قرائتی درباره #زناشویی 😄
طنز خنده دار یک دختر پسر نامزد ، رو منبر😅
مقایسه رابطه همسرانه ایرانی ها با خارجیها🤣
http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
همهههههه طنزهای حاج اقا😁👆
دعای سفر و اهمیت آن.mp3
1.68M
💠 حجت الاسلام و المسلمین #عالی
🔰موضوع : دعای سفر و اهمیت آن‼️
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_کیوسکی
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
مواد لازم جهت تهیه " واویشکا" برای 4 نفر :
سیر 2 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
گوشت چرخ کرده 500 گرم
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی خرد شده 3 عدد
آب1/2 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
زردچوبه به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
گرد غوره به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه واویشکا :
ابتدا سیر را خرد کنید و کمی تفت بدهید.
ابتدا سیر را ریز خرد کنید و سرخ کنید
سپس پیاز را نگینی خرد کنید و به سیرها اضافه کنید و تفت دهید.
پیاز نگینی را به سیرها اضافه کنید
در این مرحله گوشت چرخ کرده، زردچوبه، نمک و رب را اضافه کنید و آن را سرخ کنید.
گوشت و رب را اضافه کنید و تفت بدهید
سپس گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید و آن را مخلوط کنید و به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گرد غوره را اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا به مدت سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.
گوشت و رب را اضافه کنید و تفت بدهید
وقتی غلظت مایع به اندازه غلظت درون تصویر شد. در این مرحله می توانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.
ترشی و نمک غذا را بچشید
حسابی که آب خورش واویشکا کم شد اگر دوست داشتید یک تخم مرغ روی غذا بشکنید.
وقتی آب آن کشیده شد یک تخم مرغ روی آن بشکنید
نکاتی برای تهیه واویشکا :
این غذا مثل خورش و با برنج سفید خورده می شود.
واویشکا به صورت های متفاوت طبخ داده می شود می توانید مانند دستور بالا مایه گوشتی را تهیه کنید البته می توانید گوجه را هم از داخل آن حذف کنید و در آخر تخم مرغ اضافه نکنید و به جای آن سیب زمینی سرخ کنید و در کنار آن در ظرف سرو قرار بدهید.
در بعضی مناطق واویشکا را از جگر چرخ کرده و یا به صورت ریز خرد کنید تهیه می کنند و بعضی افراد آن را با گوشت ریز خرد کرده تهیه می کنند.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
🔴 #راه_جالب_برای_جذب_رزق
💠 رزق و روزی، مثل ظرف آب مرغداری است. کمی بالاتر از لبه ظرف آب خوری جوجهها را #سوراخ کرده و آن را پر از آب میکنند و روی یک ظرف بشقاب مانند، بر میگردانند و آب، داخل بشقاب زیرین جمع میشود. آب بشقاب وقتی مقابل سوراخ ظرف رسید #متوقف میشود و جوجهها از آبها میخورند. یعنی وقتی آب مصرف شود #تولید میشود نه این که آب تولید میشود تا مصرف شود. اگر ده جوجه آب بخورند آب بیشتری بیرون میآید و اگر پنج جوجه بخورند، آب کمتری بیرون میآید.
💠 #روزی انسان این چنین است. اگر کسی هزینه چند خانواده را تامین کند، مصرف آنها، موجب زیاد شدن #درآمد میشود زیرا هرکس روزی خودش را میخورد و نمیتواند روزی شخص دیگری را بخورد.
💠 اگر انسان این معنی را بداند، وقتی کسی از او #کمک بخواهد؛ خوشحال میشود و میفهمد که بناست خداوند به او روزی بیشتری بدهد. اما اگر سفرهاش را بست و جلوی مصرف دیگران را گرفت، #روزی هم بند میآید.
🔴 #آیتالله_حائری_شیرازی(ره)
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#كيك_مخمل_قرمز 😋😍❤
آرد: 2 و 1/2 پیمانه
کره بدون نمک: 1 پیمانه
تخم مرغ بزرگ: 3 عدد
باتر میلک: 1 پیمانه
بیکینگ پودر: 1و 1/2 ق چ
بیکینگ سودا(جوش شیرین): 1 ق چ
پودر کاکائو: 2 ق غ
سرکه سفید: 1 ق غ
شکر: 1و 1/4 پیمانه
عصاره وانیل: 1 ق غ
رنگ خوراکی قرمز: 2 ق غ
نمک: 1 ق غ
مواد لازم برای کرم
پنیر خامه ای: 2 پیمانه
خامه زده شده: 1و 1/4 پیمانه
شیر هالف اند هالف: 1/4 پیمانه
پودر شکر: 3/4 پیمانه
عصاره وانیل: 1 ق غ
طرز تهیه کیک
1- در یک کاسه آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
2- پودر کاکائو را در کاسه ای الک کرده و با آرد مخلوط کرده و هم بزنید.
3- در یک کاسه بزرگ کره را بزنید تا نرم شود شکر اضافه کرده و مجددا با ویسک بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
4- تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هم بزنید.
5- عصاره وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.
6- در صورت استفاده از مخلوط کن مواد را به کاسه ی بزرگی منتقل کنید.
7- در یک فنجان رنگ قرمز خوراکی را با باتر میلک مخلوط کنید.
8- مخلوط کره ی قرمز رنگ و مخلوط آرد وکاکائو را آرام و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و حین افزودن هم بزنید.
9- 1 ق چ بیکینگ سودا(جوش شیرین) را با 1 ق چ سرکه سفید مخلوط کرده و به خمیر اضافه کنید. خوب هم بزنید.
10- دو قالب به قطر 25 سانت را با اسپری روغن چرب کنید.
11- خمیر را در دو قالب تقسیم کرده و با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید.
12- کیک ها را از فر بیرون آورده و صبر کنید تا خنک شود. سپس از قالب بیرون آورده و به مدت 20 دقیقه دیگر نیز صبر کنید تا خنک شود.
13- کیک ها را با کیسه فریزر پوشانده و به مدت 40 دقیقه در یخچال قرار دهید
14- در این میان خامه را درست کنید.
خامه
15- دو پیمانه پنیر خامه ای را با ویسک بزنید تا نرم شود.
16- پودر شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید.
17- عصاره وانیل اضافه کرده و خوب هم بزنید.
18- خامه غلیظ زده شده ریخته و هم بزنید.
19- شیر هالف اند هالف اضافه کرده و هم بزنید.
20- کیک را از یخچال بیرون بیاورید.
21- سطح بالایی کیک ها را برش بزنید تا صاف شوند.
22- کیک ها را به طور افقی از وسط برش بزنید. اکنون 4 تکه کیک داریم.
23- خامه را روی لایه های کیک ریخته و کیک ها را روی هم قرار دهید.
24- روی کیک را با خامه بپوشانید.
25- کیک را در یخچال گذاشته و حداقل به مدت 40 دقیقه پیش از سرو بگذارید خنک شود.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#شیرینی_پفکی_گردویی_مدرن_پز
#شیرینی_پیچ_انگشتی
چنتا قلق داره بهتره تو فیلم دنبال کنین خصوصا غلظت مواد شیرینی
مواد لازم:
گردو ۷۰ گرم
زرده تخم مرغ ۴ عدد
پودر قند ۱۲۰ گرم یا ۴ قاشق غذاخوری قله ای
وانیل یک پاکت دکتر اتکر یا ۱ هشتم ق چ
پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه:
ابتدا ما باید گردو رو بو بدیم و پوستش رو جدا کنیم.(گردو عطرو طعمش محسوستر میشه دو چندان خوشمزه میشه و پوست تیرش کمی جدا میشه شیرینیتون رو تیره نمیکنه)
برای این کار فرتون رو ۱۸۰ داغ کنین گردو ها را روی سینی پهن کنید و داخل فر بگذارید تا زمانیکه گردو را داخل دست فشار دادیم پوست خشک شده اش حدودا جدا بشه.
گردو ها رو لای دستمال ریخته بسابین تا پوستشون کمی جدا بشه گردوها را خرد کنید چرخ نکنید گردو ها داخل شیرینی باید زیر دندون بیاد با دست یا چاقو خردشون کنید. که من با چاقو انجام میدم
زرده های تخم مرغ با وانیل را با همزن ۲ دقیقه خوب بزنید تا یکدست و کمی روشن بشن
حالا پودر قند را اضافه میکنیم
مخلوط تخم مرغ و پودر قند را ۵ تا ۸ دقیقه بزنید تا کاملا روشن و سفت بشه.(حین هم زدن رد پره های همزن روش بیفته) اگه تو این مرحله به اندازه کافی مواد رو هم نزنید شیرینی ها ممکنه تو فر خیلی پهن بشن پس مخلوط رو اونقدری بزنید که روشن و کشدار بشه.
گردو را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.
کف سینی را با کاغذ .... بپوشانید. از مایه خمیرمون اندازه قاشق چای خوری برداشته و با فاصله کف سینی از خمیرتون بگذارید. البته اندازه شیرینی رو میتونید با سلیقه خودتون کوچکتر هم بگیرید یا اینکه مواد شیرینی رو داخل کپسول های مینی کاپ کیک که با رنگ و طرح های مختلف هستن هم بریزید. خیلی زیبا میشه و بچه ها رو جلب میکنه.
روی شیرینی ها را با پودر پسته تزیین کنید.
سینی را داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده است قرار دهید مدت زمان پخت این شیرینی ۱۰ دقیقه میباشد
زمانی که انگشت زدین رویه شیرینی بدستتون نچسبید
زمانیکه شیرینی ها آماده شد از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کاملا سرد شود.
این شیرینی بسیار خوش خوراک و خوشمزه است و خیلی هم ساده آماده میشه. به همون سرعتی که آماده میشه به همون سرعت هم خورده میشه. چون دقیقا مثل پفک سبکه و راحت میشه چندتاشو خورد... به صورت سنتی داخلش گردو می ریزن ولی میتونین هر مغزی دیگه ای هم اضافه کنین
وانیل تو این شیرینی خیلی مهمه وانیل کافی بزنید که موقع خوردن بوی تخم مرغ حس نشه(من طعم هل رو هم خیلی میپسندم)
میتونین ب.پ هم بزنین کمی پف کنن ولی در اینصورت شیرینیهاتون سریع خشک میشن
میتونین ۱ ق غ آرد برنج هم بزنین تا میزان مواد کمی زیاد بشه ولی شیرینیها خشک میشن و حالت کشداری نخواهد داشت
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami