eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.3هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک دستور دیگه زولبیا ببینیم کسانی که با گرفتن روزه دچار معده درد می شوند وقت کافی برای میل سحری در نظر بگیرند تا غذا را به طور کامل بجوند و وقت بیشتری برای جویدن غذا بگذارند... هرچه جویدن بهتر باشد معده سالم تر می ماند و نیز میتوانند موقع افطار یک لیوان جوشانده ی نعناع با نبات نیشکری یا عسل میل کنند @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
داغ زدن بامیه خیلی مهمه از ده دقیقه تا بیست دقیقه باید داغ بزنید اگربامیه ها بعد از سرخ شدن بلافاصله درشهد ریخته شود مقدار زیادی شهد به خودش جذب می کنه و بامیه شهد دار میشه اگه بعد از سرخ شدن بامیه ها ..بذارید کاملا سرد بشه بعد داخل شهد بندازید میشه اصطلاحا بامیه خشک میگن چون فقط سطحش به شهد اغشته میشه و به علت هوا کشیدن بامیه شهد به داخل نفوذ نمی کنه ارد بامیه قویتر بشه آب بیشتری میخواد آب کمتری بریزین در اینصورت چون گفتیم داغ زدن ۱۰ دقیقه در غیر اینصورت بخوایین کمتر بدین کال هست مشکل دار میشه همون تایم داغ بزنین خمیرتون سفت شده و ..... آرد مشتری همهههه لوازم قنادیا دارن بهترین برند هس ارد سنگک سفت میکنه ارد لواش خمیر میکنه ارد ۳ صفر پوک میکنه تردیش کمه ⛔⛔ بار اول برای سرخ کردن بامیه روغن سرده برای دفعات بعد چیکار کنیم؟؟ چی باعث میشه بعد سرد شدن بامیه نرم بشه ؟ نشانه به اندازه داغ زدن خمیرش چیه؟ بیشتر داغ بخوره بده؟ شربت بامیه سرد بشه فقط تو نفوذ داخلش اثر داره؟ ممکنه تخم مرغ کم باشه برای این مواد و تو قیف سخت پایین بیاد؟؟ بیشتر داغ بخوره احتمال اینکه ترک بخوره موقع سرخ کردن زیاده. و هم اینکه موقع سرخ کردن پرز پرز میشه بامیه زیاد توی شربت بمونه نرم میشه ۵ الی ۷ دقیقه سلام استاد میشه خمیر بامیه و زولبیا رو تویخچال نگه داریم و هروقت خواستیم یکم ازش سرخ کنیم و دوباره تویخچال نگه داریم?🔴🔴🔴 بله به شرطی که مستقیم روی مواد بامیه رو بپوشونین نه روی کاسه والی خشک میشه بیشتر از یک روز یعنی ۲۴ ساعت نگه ندارین ترشیده میشه کفگیری که توی روغن هست به هیچ عنوان داخل شربت نزنید سعی کنید از دو کفکیر استفاده کنید عمر روغن بیشتر میشه(جلوگیری از کف کردن روغن حین سرخ کردن ترکیدن بامیه یعنی اینکه تخم مرغ زیاده باید کم کنید خمیر شدن داخل بامیه یعنی اینکه یا شربت خیلی داغه یا شعله گاز کمه سفتی بامیه یعنی اینکه شربت سرده شهد نکشیده و نرم نشده کج شدن بامیه موقع قیف زدن یعنی اینکه خمیر سفته و باید با تخم مرغ شل بشه این نشان دهنده این است که شربت بامیه خیلی جوشیده و آب شربت خیلی کم شده است. همیشه دقت کنید که بعد از اینکه گلوکز را اضافه کردید و گلوکز باز شد، شعله را خاموش کنید. اگر بعد از جوش آمدن شربت و حل شدن شکر شربت خیلی روی گاز بماند، آبش کم شده و شکرک میزند. دلیل دیگر 👈هم زدن آب و شکر هست زمانی که شهد رو آماده میکنید پس موقع آماده کردن شهد تا حل شدن خودبخود شکر به هیچ عنوان آب و شکر را مخلوط نکنید🔴 کسانی که با گرفتن روزه دچار معده درد می شوند وقت کافی برای میل سحری در نظر بگیرند تا غذا را به طور کامل بجوند و وقت بیشتری برای جویدن غذا بگذارند... هرچه جویدن بهتر باشد معده سالم تر می ماند و نیز میتوانند موقع افطار یک لیوان جوشانده ی نعناع با نبات نیشکری یا عسل میل کنند @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نارنگی دروغی کسانی که با گرفتن روزه دچار معده درد می شوند وقت کافی برای میل سحری در نظر بگیرند تا غذا را به طور کامل بجوند و وقت بیشتری برای جویدن غذا بگذارند... هرچه جویدن بهتر باشد معده سالم تر می ماند و نیز میتوانند موقع افطار یک لیوان جوشانده ی نعناع با نبات نیشکری یا عسل میل کنند @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♋️ تاحالا شده احساس کنی یه وسیله ای و جایی گذاشتی ولی الان فراموش کردی کجاست؟ 🅰 حتما هم خیلی نگران شدی که داری آلزایمر میگیری🤦‍♀ 🅱 نگران نباش میشه جلوش و گرفت 😍 ببین استاد خیراندیش چی میگه 😍 آخه مگه میشه اینقدر ساده با فراموشی جنگید ؟😍👇 https://eitaa.com/joinchat/3992649824C3ea7ab06b8 🔴 درمان فراموشی بوسیله استاد خیراندیش
با داشتن این پیام از ۱۰٪ تخفیف برای خرید محصولات سآریاب استفاده کنید😳👌🏻 برای خرید همه ی اجناس با این پیام ۱۰٪ تخفیف بگیر🤩 https://eitaa.com/joinchat/3992649824C3ea7ab06b8
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 نگاه روایت شنیدنی از تاثیر و وزن نگاه غصبناک در محاسبه ی اعمال تجربه‌گر: آقای میلاد دولت آبادی پخش: هر روز ساعت ۱۸:۳۰ بازپخش: ساعت ۲۳:۳۰ و ۱۲ روز بعد شبکه چهار سیما .┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
تندخوانی جز8 - www.mplib.ir.mp3
4.16M
💠 تلاوت تحدیر (تندخوانی) 💠 ⚜ #قرآن_کریم ⚜ 📥توسط استاد معتز آقایی ⏲ «در ۳۰ دقیقه یک جزء تلاوت کنید» 📩 به دوستان خود هدیه دهید. .┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
دعای روز هشتم رمضان - آیت الله مجتهدی.mp3
3.88M
﷽ 🌹شرح دعاهای هر روز ماه رمضان 🌷مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی روز 8⃣ 🌴اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی فِیهِ رَحْمَةَ الْأَیْتَامِ وَ إِطْعَامَ الطَّعَامِ وَ إِفْشَاءَ السَّلاَمِ وَ صُحْبَةَ الْکِرَامِ بِطَوْلِکَ یَا مَلْجَأَ الْآمِلِین 🍃خدایا روزیم کن به ترحم به یتیمان و طعام نمودن به مردمان و افشاءسلام و مصاحبت با کریمان به فضل خودت ای پناه آرزومندان 🌳اگر قلب انسان زنگ بزند چند امر باعث جلای آن است؛ یکی: تلاوت قرآن دوم: استغفار در سحر ها و دیگری هم رحمت بر ایتام و دستگیری از ایشان 🍃اطعام یک برنامه و مطلب مهمی است که مورد تاکید شرع اسلام است و برکات بسیاری برای جامعه و فرد دارد.به فقرا هم افطاری بدید خدایا مرا با نیکان همنشین کن شعر: 🍁با بدان کم نشین که چو صحبت بد گر چه پاکی تو را پلید کند آفتاب بدین بزرگی را لکه ابر ناپدید کند 🍁 👌یکی از رموز موفقیت من اینه ،رفیقای خوب اختیار میکردم ، این چهار دعا یعنی یتیم نوازی، افطاری دادن (اطعام طعام)، بلند سلام کردن و هم نشینی با خوبان را در حق ما مستجاب کن ای کسی که پناه آرزومندان هستی .┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
سلام روز یکشنبه تون بخیر امروزو به نام مبارک حضرت امیر( ع) و بی بی دو عالم حضرت فاطمه( س ) متبرک کنیم تمام پخت و پزها و خوراکی هارو و هدیه کنیم به مادران معظم و بزرگوار ایشان خانوم فاطمه بنت اسد و خانوم خدیجه کبری س رو ائمه به مادرانشون ارادت ویژه دارند و باعث خشنودیشون میشه و غذای ما دو قبضه متبرک میشه به انوار خوبان❤️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاشت سبزی خوردن در منزل بلافاصله خوابیدن بعد از غذا سنگ دلی می آورد بنابراین بعد از میل کردن سحری نخوابید وحتی المقدور بین الطلوعین بیدار باشید. @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شبا خیلی میچسبه بلافاصله خوابیدن بعد از غذا سنگ دلی می آورد بنابراین بعد از میل کردن سحری نخوابید وحتی المقدور بین الطلوعین بیدار باشید. @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زولبیا بازاری بدون نشاسته بلافاصله خوابیدن بعد از غذا سنگ دلی می آورد بنابراین بعد از میل کردن سحری نخوابید وحتی المقدور بین الطلوعین بیدار باشید. @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
همیشه دوس داشتم زولبیارو بدون نشاسته درست کنم ،به همین خاطر گشتم و گشتم تا یه دستور خوب ازش پیدا کردن😍😋 . دیشب درستش کردم و دیدم عه چه خوب شده 🤗 . شما هم حتما درستش کنید چون پشیمون نمیشید 😘 . مواد لازم زولبیا: آرد سفید ۱ پیمانه معادل ۱۵۰ گرم نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری جوش شیرین ۱/۴ ق چ خ ماست ۴ ق غذاخوری پودر زعفران یا رنگ پودری ۱/۴ ق چ خ آب ۱۵۰ میلی لیتر . مواد لازم شربت زولبیا: شکر ۳ پیمانه آب ۱/۵ پیمانه هل ۶_۷عدد آب لیموترش تازه ۲ ق چ خ . @sara_haaghighi Video:https://youtu.be/pdFm9Rnz4H8 .
مصلحات گوشت بلافاصله خوابیدن بعد از غذا سنگ دلی می آورد بنابراین بعد از میل کردن سحری نخوابید وحتی المقدور بین الطلوعین بیدار باشید. @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدس :۲/۳ پیمانه(۱۲۵گرم) عدس قرمز:۲/۳ پیمانه(۱۲۵گرم) پیاز: ۱عدد سیر۲حبه پودر دانه چیا:۱قاشق غذاخوری پودر سوخاری۲/۳ پیمانه(۸۵ گرم) آرد نخودچی:۲/۵ غذاخوری روغن:۱قاشق غذاخوری جعفری:۳ قاشق غذاخوری زیره:۱/۵ قاشق چایخوری زردچوبه/نمک/فلفل بعد از اینکه از یخچال در اوردین دوباره مخلوط کنین و با دست مرطوب اندازه دلخواهتون سرخ کنین خانوم گلم اسراف کردن معتیش اشپزخونه رو گرم کردن نیست☺️ چند نوع غذا درست کنی بذاری تو سفره، کدبانوگری نیست صرفا خودتو تو اشپزخونه خسته کنی ،همسرداری نکنی هنر نیست اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
داغ زدن بامیه خیلی مهمه از ده دقیقه تا بیست دقیقه باید داغ بزنید اگربامیه ها بعد از سرخ شدن بلافاصله درشهد ریخته شود مقدار زیادی شهد به خودش جذب می کنه و بامیه شهد دار میشه اگه بعد از سرخ شدن بامیه ها ..بذارید کاملا سرد بشه بعد داخل شهد بندازید میشه اصطلاحا بامیه خشک میگن چون فقط سطحش به شهد اغشته میشه و به علت هوا کشیدن بامیه شهد به داخل نفوذ نمی کنه ارد بامیه قویتر بشه آب بیشتری میخواد آب کمتری بریزین در اینصورت چون گفتیم داغ زدن ۱۰ دقیقه در غیر اینصورت بخوایین کمتر بدین کال هست مشکل دار میشه همون تایم داغ بزنین خمیرتون سفت شده و ..... آرد مشتری همهههه لوازم قنادیا دارن بهترین برند هس ارد سنگک سفت میکنه ارد لواش خمیر میکنه ارد ۳ صفر پوک میکنه تردیش کمه ⛔⛔ بار اول برای سرخ کردن بامیه روغن سرده برای دفعات بعد چیکار کنیم؟؟ چی باعث میشه بعد سرد شدن بامیه نرم بشه ؟ نشانه به اندازه داغ زدن خمیرش چیه؟ بیشتر داغ بخوره بده؟ شربت بامیه سرد بشه فقط تو نفوذ داخلش اثر داره؟ ممکنه تخم مرغ کم باشه برای این مواد و تو قیف سخت پایین بیاد؟؟ بیشتر داغ بخوره احتمال اینکه ترک بخوره موقع سرخ کردن زیاده. و هم اینکه موقع سرخ کردن پرز پرز میشه بامیه زیاد توی شربت بمونه نرم میشه ۵ الی ۷ دقیقه سلام استاد میشه خمیر بامیه و زولبیا رو تویخچال نگه داریم و هروقت خواستیم یکم ازش سرخ کنیم و دوباره تویخچال نگه داریم?🔴🔴🔴 بله به شرطی که مستقیم روی مواد بامیه رو بپوشونین نه روی کاسه والی خشک میشه بیشتر از یک روز یعنی ۲۴ ساعت نگه ندارین ترشیده میشه کفگیری که توی روغن هست به هیچ عنوان داخل شربت نزنید سعی کنید از دو کفکیر استفاده کنید عمر روغن بیشتر میشه(جلوگیری از کف کردن روغن حین سرخ کردن ترکیدن بامیه یعنی اینکه تخم مرغ زیاده باید کم کنید خمیر شدن داخل بامیه یعنی اینکه یا شربت خیلی داغه یا شعله گاز کمه سفتی بامیه یعنی اینکه شربت سرده شهد نکشیده و نرم نشده کج شدن بامیه موقع قیف زدن یعنی اینکه خمیر سفته و باید با تخم مرغ شل بشه این نشان دهنده این است که شربت بامیه خیلی جوشیده و آب شربت خیلی کم شده است. همیشه دقت کنید که بعد از اینکه گلوکز را اضافه کردید و گلوکز باز شد، شعله را خاموش کنید. اگر بعد از جوش آمدن شربت و حل شدن شکر شربت خیلی روی گاز بماند، آبش کم شده و شکرک میزند. دلیل دیگر 👈هم زدن آب و شکر هست زمانی که شهد رو آماده میکنید پس موقع آماده کردن شهد تا حل شدن خودبخود شکر به هیچ عنوان آب و شکر را مخلوط نکنید🔴 کسانی که با گرفتن روزه دچار معده درد می شوند وقت کافی برای میل سحری در نظر بگیرند تا غذا را به طور کامل بجوند و وقت بیشتری برای جویدن غذا بگذارند... هرچه جویدن بهتر باشد معده سالم تر می ماند و نیز میتوانند موقع افطار یک لیوان جوشانده ی نعناع با نبات نیشکری یا عسل میل کنند @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
وای چه کیف های گوگولی وخوشکلی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 دنبال خوشگل با برای دخترتون میگردین 🧕 کانال ما پر از و با طرح حجاب برای دخترای خوشکلتونه بدو بیا تا تموم نشده 😉 👇👇👇❌👇❌👇 https://eitaa.com/joinchat/3407282350Cb54eca7eae
"با تعصب به دنبال کالای ایرانی باشید" مقام معظم رهبری 🌷وسایل شیک وخواستنی برای کودکان شما 🌷 از یک سالگی تا نوجوانی 👶👧👫 ✅پاسخگویی منظم ✅ارسال سریع ✅ضمانت درخرید ✅امکان مرجوعی ✅ارزان ومنصف 👇👇👇❌👇❌👇 https://eitaa.com/joinchat/3407282350Cb54eca7eae
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 بهشت و دوزخ برزخی مشاهده ی فضاهایی از بهشت و جهنم در برزخ توسط تجربه گر تجربه‌گر: آقای میلاد دولت آبادی پخش: هر روز ساعت ۱۸:۳۰ بازپخش: ساعت ۲۳:۳۰ و ۱۲ روز بعد شبکه چهار سیما .┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
جزء9.mp3
4.11M
💠 تلاوت تحدیر (تندخوانی) 💠 ⚜ ⚜ 📥توسط استاد معتز آقایی ⏲ «در ۳۰ دقیقه یک جزء تلاوت کنید» 📩 به دوستان خود هدیه دهید. .┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak