eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 استاد فرشچیان تاثیر مشاهدات در تجربه نزدیک به مرگ، در آثار استاد فرشچیان قسمت یازدهم؛ رنگ بی رنگی تجربه‌گر: دکتر مهدی کلهر برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کوفته سیخی
کوفته سیخی مواد لازم: گوشت قرمز چرخ کرده: 400 گرم جعفری: به اندازه دلخواه پیاز رنده شده: 1 عدد آرد (آرد نان فطیر یا معمولی): 3تا 4 قاشق غذا خوری تخم مرغ: 1 عدد نمک. پودر فلفل قرمز.پودر فلفل سیاه: به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه سس: گوجه فرنگی: 3 عدد پیاز:1 عدد سیر: 3 حبه فلفل دلمه ای قرمز رنگ: نصف یک عدد روغن: 3تا4 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی: 1قاشق غذاخوری نم، فلفل سیاه و شکر: به مقدار لازم مشخصات طرزتهیه: مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و آنها را خوب مخلوط می کنیم. از مواد به دست آمده کوفته های کوچکی به صورت قلقلی درست کرده و به سیخ می زنیم. برای کباب کردن روی منقل یا اجاق گاز قرار می دهیم و یا اینکه در ماهی تابه قرار داده و دربش را می گذاریم تا پخته شود. طرز تهیه سس: فلفل دلمه ای،پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن تفت می دهیم. سپس گوجه فرنگی‌های رنده شده و رب را اضافه کنید و هم بزنید و نصف استکان آب اضافه کنید.نمک و ادویه جات و پودر شکر را هم اضافه کرده تا کمی مواد جوش بیاید. خانوم خونه میخوای سرحال باشی ،بین الطلوعین نخواب ،اشپزی کن یک نسخه مجرب و عالی که حتما خیلیهامون تجربه ش کردیم میدونیم صبح بخوابیم افسرده میشیم،غذا نپزیم همه خانواده افسرده میشن نه فقط خودمون اول سرچ بعد سوال ┄┅┅❅🤰🤱👶👩‍🦰🤰🤱❅┅┅┄ @farzandbano اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d
کیک هویج محلبی
♡کیک هویج با محلبی♡ ‌ ‌ 🥕مواد لازم👇🏻 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر 1 استکان روغن مایع 1 استکان گردو نصف استکان شیر 1 پاکت بکینگ پودر 1 ق م دارچین نوک 1 ق چ پودر میخک 2 لیوان هویج رنده شده 2 لیوان آرد نصف پوست پرتقال رنده شده (پوست نارنگی هم میشه) ‌ 🥕برای محلبی👇🏻 2 لیوان شیر 1 استکان شکر 2 ق غ آرد 1 ق غ نشاسته 1 پاکت وانیل شکری 1 ق غ کره (50 گرم) ‌ 🥕برای روش👇🏻 پوست پرتقال رنده شده گردو دارچین ‌ 🥕طرز تهیه👇🏻 تخم مرغ و شکر رو 3 تا 4 دقیقه خوب هم می‌زنیم بعد روغن مایع و شیر رو اضافه کرده خیلی کم هم می زنیم سپس آرد الک شده رو با بکینگ پودر الک کرده، به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم. در نهایت هویج، گردو، دارچین، پودر میخک و پوست پرتقال رنده شده رو اضافه کرده و با کاردک هم می‌زنیم سپس داخل قالب روغن مالی و آرد پاشی شده می ریزیم و توی فر با دمای 180 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه می‌پزیم. برای محلبی شیر، آرد، نشاسته و شکر رو روی اجاق گذاشته و تا وقتی که قوام بیاد هم می‌زنیم. وقتی به قوام محلبی رسید وانیل و کره رو اضافه کرده و از روی اجاق برمی داریم و می ذاریم خنک بشه. برای این که صاف بشه 2 تا 3 دقیقه با همزن هم می‌زنیم سپس محلبی رو روی کیک می مالیم در نهایت روش رو تزیین کرده و 3 تا 4 ساعت بعد سرو می کنیم. نوش جان🥰😍 ‌‌ خانوم خونه میخوای سرحال باشی ،بین الطلوعین نخواب ،اشپزی کن یک نسخه مجرب و عالی که حتما خیلیهامون تجربه ش کردیم میدونیم صبح بخوابیم افسرده میشیم،غذا نپزیم همه خانواده افسرده میشن نه فقط خودمون اول سرچ بعد سوال ┄┅┅❅🤰🤱👶👩‍🦰🤰🤱❅┅┅┄ @farzandbano اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d
جوجه ویژه یه آموزش خوشمزه داریم من خودم عاشق طعمش شدم🥰 براى مزه دار كردن حتما نياز نيس بال و كتف باشه همون مرغ درسته هم ميشه بدون فر ؛ جوجه ها رو در تابه بچينيد درش رو ٢٠ دقيقه بزارين تا مغز پخت بشه و بعد در رازبرداشته و با حرارت زياد سرخ تا ابش تبخير بشه و هر دو طرفش سرخ بشه ✅ اما بهتره تو تابه گريل قشنگ كبابى كنيد👌🏻 انگار رو كباب پز دارين ميپزين مواد لازم براى ٢٠ تا تكه 1 عدد پیاز بزرگ 1 حبه سیر (بیشتر هم میتونید) جعفری و پیازچه خرد شده باهم 2 ق غ خ سس گوجه 2 ق غ خ لیمو ترش (ابلیمو هم میشه) نمک به میزان لازم ادویه ها؛ فلفل سیاه، سماق، پول بیبر از هر کدام 1 ق چ خ . طرز تهیه :👇🏻 جوجه ها را به مواد جز پیلز اغشته و 2 ساعت استراحت (هر چه استراحت کنه بیشتر ) و بعد کف ظرف مناسب پیاز را چیده (بدون پیاز هم میشه) و جوجه ها را بچینید و در فر که یک ربع قبل با 180 درجه گرم شده به مدت 1 ساعت تا مغز پخت و سرخ بشه ✅ فر گازی اول حرارت پایین و بعد پخت 5 دقیقه گریل بالا روشن تا روش طلایی شده دقت داشته باشین دمای فر متفاوت پس بهتره از 40 دقیقه چک کنید تا نسوزه. خانوم خونه میخوای سرحال باشی ،بین الطلوعین نخواب ،اشپزی کن یک نسخه مجرب و عالی که حتما خیلیهامون تجربه ش کردیم میدونیم صبح بخوابیم افسرده میشیم،غذا نپزیم همه خانواده افسرده میشن نه فقط خودمون اول سرچ بعد سوال ┄┅┅❅🤰🤱👶👩‍🦰🤰🤱❅┅┅┄ @farzandbano اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d
♡محلبی با سس لیمویی♡ 🍋مواد لازم👇🏻 1 لیتر شیر 2 ق غ آرد 2 ق غ نشاسته 1 لیوان شکر ( اندازه لیوان 200 میلی لیتر ) 1 پاکت وانیل شکری 🍋برای سس روش👇🏻 1 استکان آب لیموی تازه 1/5 لیوان آب 1 لیوان شکر نصف ق چ زردچوبه 2 ق غ نشاسته 🍋🍹طرز تهیه 👇🏻 برای محلبی شیر رو داخل قابلمه ای ریخته سپس آرد ، نشاسته و شکر رو اضافه کرده و هم میزنیم بعد روی اجاق گذاشته و تا وقتی که به جوش بیاد هم میزنیم بعد از جوشیدن وانیل رو اضافه کرده و دوباره هم می زنیم محلبی آماده شده رو تا نصف لیوان هامون ریخته و داخل یخچال میذاریم. برای روش آب لیمو رو داخل قابلمه مناسبی ریخته سپس آب ، شکر ، نشاسته و زردچوبه رو اضافه کرده و هم میزنیم و روی اجاق تا وقتی که بجوشه هم میزنیم. بعد از این که به جوش اومد روی محلبی خنک شده ریخته و داخل یخچال میذاریم 3 تا 4 ساعت استراحت داده سپس سرو می‌کنیم. نوش جان خانوم خونه میخوای سرحال باشی ،بین الطلوعین نخواب ،اشپزی کن یک نسخه مجرب و عالی که حتما خیلیهامون تجربه ش کردیم میدونیم صبح بخوابیم افسرده میشیم،غذا نپزیم همه خانواده افسرده میشن نه فقط خودمون اول سرچ بعد سوال ┄┅┅❅🤰🤱👶👩‍🦰🤰🤱❅┅┅┄ @farzandbano اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d
محلبی با سس لیمویی
شام فوری هر عزیزی روش پختی داره 🌹این دستور را هم امتحان کنید ☺ بعضی از خانوما به جای رشته آش رشته سوپ میریزین اونم خوشمزه س ولی با رشته آش جا افتاده تره روش پخت من😊 اندازه های که میگم تقریبه هویج نگینی خرد شده دوعدد سیب زمینی متوسط دو عدد نگینی خرد شده ماست حدود سه لیوان پیاز ریز خرد شده یک عدد جعفری خرد شده نصف لیوان من جعفری تازه نداشتم جعفری خشک زدم رشته آش یک چهارم بسته ،نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز و وآب مرغ ویا آب قلم یک کاسه من از دو عدد عصاره مرغ استفاده کردم پیاز وهویج رو با دو قاشق روغن تفت بدهید تا بوی،خامیش گرفته بشه سرخ نمیکنیم ادویه ها رو هم بزنید عصاره مرغ اضافه کردم واب ریختم تا هویج نیم پز بشه بپزه سیب زمینی نگینی خرد شده و رشته آش ، اضافه میکنیم درشو میزاریم تا بپزه جعفری خرد شده میزنیم وقتی رشته ها لعاب بده ماست رو خوب زده تا یکدست بشه وکم کم بهش اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا ماست نبره توووووجه کنید ماست نباید جوش بزنه ماست فقط داغ بشه شعله رو خاموش کنید کمی نعنا داغ بریزید روش و نوووووش جان بفرمایید ☺ماست نه زیاد شیرین باشه نه ترش مزه (من از ماست خونگی استفاده کردم میتونید مخلوط جعفری و گشنیز استفاده کنید . خانوم خونه میخوای سرحال باشی ،بین الطلوعین نخواب ،اشپزی کن یک نسخه مجرب و عالی که حتما خیلیهامون تجربه ش کردیم میدونیم صبح بخوابیم افسرده میشیم،غذا نپزیم همه خانواده افسرده میشن نه فقط خودمون اول سرچ بعد سوال ┄┅┅❅🤰🤱👶👩‍🦰🤰🤱❅┅┅┄ @farzandbano اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d
• قطاب یزد مواد لازم :👇🏻👇👇🏽 آرد سفید قنادی دویست و پنجاه تا سیصد گرم (دو پیمانه) تخم مرغ یک عدد کامل به اضافه یک عدد زرده روغن جامد صد گرم (نصف پیمانه) ماست صد گرم (نصف پیمانه) مواد میانی : دو ق غ پودر نارگیل سه ق غ شکر هل یک ق مرباخوری دو ق غ پودر پسته برای مواد میانی من از هل درسته استفاده کردم . طرز تهیه :👇🏻👇👇🏽 هل و شکر و پودر نارگیل و پودر پسته را با هم آسیاب کنید، مواد کمی حالت خمیری میگیره و این دقیقا همون چیزی هست که ما میخوایم😊بزاریدش کنار بریم خمیرشو درست کنیم. یک دقیقه تخم مرغ ها را به همراه نصف ق چ پودر هل هم زده بهش روغن جامد (نرم شده) اضافه کرده هم بزنید. بعد ماست را اضافه کرده هم بزنید تا مواد یکدست شود و در اخر آرد را کم کم به مواد اضافه کرده هم بزنید تا خمیری نرم و لطیف و نچسب بهتون بده. نکته : ریختن بیش از حد ارد قطاب را خشک میکند و ورز دادن بیش از حد خمیر را به روغن می اندازد و در نهایت موجب خشکی قطاب میشد. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید مطابق فیلم مقداری از خمیر را برداشته بعد باز کرده و وسط آن را مواد میانی گذاشته و شکل دهید، حتما و حتما ترک های اطراف خمیر را بگیرید چون ترک ها باعث باز شدن قطاب ها موقع پختن میشوند، یک دقیقه بعد از پختن یا سرخ شدن قطاب ها را داخل پودر قند بغلتانید و اجازه بدید کاملا خنک شه و بعد میل كنيد كسايى كه ميخوان تو فر درست كنن طبقه وسط دمای صد و هشتاد براى فرهای گازى و دماى صد و شصت براى فرهاى برقى، به مدت بيست دقيقه. دوستان طعم هر دو هم تو فر هم سرخ كرده عالی و خوشمزه شد هيچ فرقی از نظر كيفيت نداشت، فقط كسايی كه ميخوان سرخ كنن روغن كه داغ شد حرارت رو متوسط كرده و اجازه بديد قطاب‌ها كاملا سرخ و مغز پخت شوند. خانومایی که روابط خوبی با شوهرشون ندارن برای شروع فقط سه تا کار انجام ندن ،رابطه تون عالی میشه انگیزه میگیرید بیشتر هوای شوهرتونو داشته باشید اول اینکه اصلا غر نزنید(اگه دلت پره برو سر سجاده برای خدا گریه کن تا دلت خالی شه) دوم اینکه قهر نکنید ابداااااا❌ سوم جواب شوهرتونو ندید اگه خوب صحبت نکرد کافیه یکماه همین سه تا کارو بکنید زندگیتون متحول میشه اول سرچ بعد سوال ┄┅┅❅🟤🟢🔴🟣❅┅┅┄ @t_banooo اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
🍜 😋 ▫️2 فنجان دال عدس(عدس قرمز) ▫️1 عدد پیاز بزرگ ▫️2 فنجان آب گوشت ▫️زنجبیل 1 قاشق چای خوری ▫️نمک 1 قاشق چای خوری 🔸برای تزئین سوپ ▫️کره 2 قاشق غذا خوری ▫️1 قاشق چای خوری فلفل قرمز 🔸عدس را شسته داخل قابلمه بریزید، پیاز را به طور درشت خرد کرده داخل قابلمه بریزید. نمک و زنجبیل را اضافه کنید و 2فنجان آب گوشت و 2-3 فنجان آب ریخته و بپزید.(می توانید از زودپز هم استفاده کنید) سوپ را با غذا ساز و یا گوشت کوب برقی به شکل پوره در آورید و روی سوپ را با کره آب شده و فلفل قرمز تزئین کنید. برای رنگ بهتر سوپ می توانید از زردچوبه هم استفاده کنید. خانوم خونه میخوای سرحال باشی ،بین الطلوعین نخواب ،اشپزی کن یک نسخه مجرب و عالی که حتما خیلیهامون تجربه ش کردیم میدونیم صبح بخوابیم افسرده میشیم،غذا نپزیم همه خانواده افسرده میشن نه فقط خودمون اول سرچ بعد سوال ┄┅┅❅🤰🤱👶👩‍🦰🤰🤱❅┅┅┄ @farzandbano اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d
🍡 😋 ▫️آب پرتقال : ۲ لیوان یا ۴ استکان چای (کمرباریک) ▫️شکر : ۱ استکان چای ▫️نشاسته : ۲ ق غ سر پر ▫️وانیل : نوک قاشق ▫️کره : ۱ ق ▫️پودر نارگیل : ۱ لیوان 🔸آب پرتقال و شکر و نشاسته و وانیل رو هم بزنین تا یکدست بشه بعد روی اجاق قرار بدین تا غلیظ بشه در آخر کره رو اضافه کنین و خوب هم بزنین تا مثل فرنی بشه بعد توی لیوان مورد نظر رو با آب سرد آب بکشین تا خیس بشن مواد رو بریزین توی لیوان و بزارین یخچال تا ۳ الی ۴ ساعت خوب میبنده بعد توی سینی پودر نارگیل بریزین و لیوان رو برگردونین توی پودر نارگیل و خوب بغلتونین و به اندازه دلخواه برش بدین و نوش جان کنین خانوم خونه میخوای سرحال باشی ،بین الطلوعین نخواب ،اشپزی کن یک نسخه مجرب و عالی که حتما خیلیهامون تجربه ش کردیم میدونیم صبح بخوابیم افسرده میشیم،غذا نپزیم همه خانواده افسرده میشن نه فقط خودمون اول سرچ بعد سوال ┄┅┅❅🤰🤱👶👩‍🦰🤰🤱❅┅┅┄ @farzandbano اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
خوش سلیقه هاااا دستا بالا✋✋😎 نزدیکه ها 😍 یه کانال آوردم براات معرکه🔥🔥 کلی چیزای جینگولی داره برای هدیه ارزونترین کانال ایتا اینم ادرسش👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/966197266C674d040ac0 پر از توپ‌ و عالی😍
🍘 😋 سینه مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد سیب زمینی ۱ عدد زرشک گردو زعفران دم کرده ۲ ق غ تخم مرغ ۵ عدد هویج پخته ۱ عدد پکینگ پودر ۱ ق م 🔸سینه مرغ رو پخته چرخ میکنیم و با پیاز تفت داده و هویج پخته و خورد شده و سیب زمینی آبپز رنده شده و زعفران و نمک و ادویه و تخم مرغ مخلوط میکنیم و ته ماهیتابه رو چرب میکنیم مواد رو میریزیم و روش زرشک و گردو میریزیم و در ظرف رو با فویل میپوشونیم و تو مایکروفر ۱۸۰ درجه نیم ساعت میذاریم تا خوب پخته بشه و سرخ بشه بعد سرد شدن برش میزنیم میتونید داخل ماهیتابه رو شعله گاز هم درست کنید و حتما زیرش شعله پخش کن بذارید و حرارت رو هم خیلی کم کنید خانوم خونه میخوای سرحال باشی ،بین الطلوعین نخواب ،اشپزی کن یک نسخه مجرب و عالی که حتما خیلیهامون تجربه ش کردیم میدونیم صبح بخوابیم افسرده میشیم،غذا نپزیم همه خانواده افسرده میشن نه فقط خودمون اول سرچ بعد سوال ┄┅┅❅🤰🤱👶👩‍🦰🤰🤱❅┅┅┄ @farzandbano اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 شوق رفتن روایت تجربه‌گری که دوست داشت همچون شهدا مرگ را تجربه کند قسمت یازدهم؛ رنگ بی رنگی تجربه‌گر: دکتر مهدی کلهر برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♡آچما سیب زمینی پنیری♡ ‌ 🧀مواد لازم👇🏻 1 لیوان شیر ولرم کمتر از نصف لیوان روغن مایع 1 ق م پودر خمیر مایه 1 عدد سفیده تخم مرغ ( زرده برای روش) 2 ق غ شکر 1 ق چ نمک 3/5 لیوان آرد ‌ 🧀برای داخلش👇🏻 3_4 عدد سیب زمینی آب پز و خرد شده 1 عدد فلفل قرمز 1 عدد فلفل سبز 4 ق غ روغن مایع 1 ق م پول بیبر 1 ق م نمک اگه خواستین میتونین داخلش سوجوک، سالامی هم بزارین (هر موادی که دوست داشتین میتونین استفاده کنین) ‌‌ 🧀طرز تهیه👇🏻 خمیر رو ورز می‌ دیم 30_40 دقیقه استراحت داده بعد خمیر عمل اومده رو روی کاغذ روغنی باز کرده و به اندازه سینی بازش می‌کنیم. به دلخواه می تونیم قبل از اینکه مواد داخلش رو بزاریم داخل سینی قرار بدیم که وقتی می خوایم توی سینی بذاریم سخت نشه. از وسط به 8 قسمت برش زده مواد داخلش رو برای اینکه بیرون نریزه کناره هاش می ذاریم و روش پنیر چدار رنده شده اضافه کرده سپس مثل ویدئو نوارهای برش زده رو روش تا می‌کنیم و از پایین محکم می کنیم تا وقتی میپزه باز نشه. 15 دقیقه توی سینی که روشو پوشوندیم استراحت می دیم سپس روش زرده تخم مرغ مالیده و کناره هاش با چاقو خط هایی میندازیم به دلخواه می تونیم روش کنجد هم بپاشیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه وقتی که روش طلایی شد می پزیم. از فر در آورده و وقتی کمی خنک شد سرو می‌کنیم محشر میشه. نوش جان🌝🧀💛 خانومایی که عصبی هستند سعی کنن آب یس مصرف کنن(سوره یس را بخوانند به هر مبین که رسیدن به آب بدمند) ،و از ان اب در اشپزی و سماور استفاده کنن.. سوره والعصر به خوراکی ها بدمند و میل کنن @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آچما سیب زمینی پنیری