eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این رول بادمجون فوق العاده غذای خوشمزه در عین حال جذابه که خیلی راحت هم آماده میشه. 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆 به نظر من که هر غذایی که با بادمجون درست بشه خوشمزه است نظرشما چیه بادمجون دوست دارید؟ 📥📥📥📥📥📥📥📥📥📥📥📥📥📥 حتما نظراتتون رو واسمون کامنت کنید. ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅ ✅ مواد مورد نیاز: 1️⃣دو عدد بادمجون قلمی 2️⃣دویست گرم گوشت چرخکرده 3️⃣دو عدد پیاز متوسط 4️⃣ یک ق غ پودر سوخاری 5️⃣ادویه ها شامل( فلفل سیاه نصف ق چ،زردچوبه،پودر سیر،پولبیبر،از هر کدوم یک ق چ نمک به میزان لازم) 6️⃣دو ق غ روغن سرخ کردنی 7️⃣یک ق غ رب گوجه 8️⃣دو ق غ آبلیمو 9️⃣دو لیوان آب 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇بادمجون ها رو به صورت ورقه ای به ضخامت یک سانتی متر برش بزنید.🔪🔪🔪🔪🔪 دو ق غ روغن رو داخل تابه بریزید بادمجونها رو داخل تابه گذاشته کمی نمک روشون بپاشید و دو تا سه ق غ آب اضافه کنید و در تابه رو ببندید که هم بادمجونها مغز پخت و هم با کمترین روغن سرخ شن. 🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖 گوشت چرخکرده رو همراه ادویه ها،پیاز رنده شده و دو ق غ آرد سوخاری ورز بدید✊✊ به صورت دوکی شکل درست کنید و داخل روغن سرخ کنید.🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆 هر تکه گوشت رو روی ورقه های بادمجون گذاشته و کاملا رول کنید. 🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄 بادمجونهای رول شده رو داخل تابه چیده کنارش از گوجه و فلفل دلمه و اگه دوست داشتید سیر استفاده کنید 🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣 برای درست کردن سس،رب گوجه نمک زردچوبه آبلیمو و آب رو با هم مخلوط کنید و روی بادمجون ها بریزید روی شعله گذاشته و ده دقیقه اجازه بدید تا خوراک جا بیفته ♨️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لذیذترین مرغی که بهت پیشنهاد میکنم مرغ نمکی هست هم میتونی شکم پر درستش کنی هم تیکه تیکه فقط نکته ی اصلیش اینه که مرغ رو بعد از مزه دار کردن خوووب خشک کنی بعد بزاری رو‌نمک و تماااااام مواد داخل شکم مرغ چیه!؟ سه تا پیاز خلالی شده نمک و فلفل و زردچوبه و یکم پودر دارچین کشمش یک مشت پر و‌گردو یک مشت و پرک لیموعمانی به اندازه دلخواه و آلو بخارا یا قیصی پنج عدد برای چاشنیش یکمم رب انار بریزی عالی میشه من نداشتم نریختم شکم مرغ رو با موادی که اماده کردی پر کن و بخیه بزن بعد کامل خشک کن و بزار رو‌ نمک حتما باید از دمکنی استفاده کنی بعد از سه ساعت مرغ امادست ده دقیقه اخر با یکم زعفرون دم کرده رومال بزن دوست داری خودت به تنهایی همشو بخوری🤭 ببین مرغ که شور نمیشه هیچ تازه باید وقتی پخت و بازش کردی یکمم نمک بهش برنی و بعد میل کنی تو دهن اب میشه 🤌🏻🤌🏻 @poopak_food . . @dastpokht_ironiii امام صادق علیه السلام می فرمایند: از زیاد آب نوشیدن اجتناب کنید؛ چرا که جذب کننده هر مرضی است. 📚 المحاسن، ج‏ ۲، ص ۵۷۱، ح ۹ خداحافظی رامبد جوان😳👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ترشی لوبیا سبز😋 لوبیا سبز ۱ کیلو سرکه سفید ۴ لیوان اب ۲ لیوان نمک ۱/۵قاشق غذاخوری سیر ۶ حبه فلفل قرمز ۲عدد ترخون و مرزه ۱ دسته کوچک @majaleye_banovan طرز تهیه:ابتدا لوبیارو میشوریم و داخل ابکش میریزیم تا اب اضافیش بره و رو یه پارچه پهن میکنیم تا کاملا خشک بشه حالا سر و تا لوبیا رو با کارد جدا میکنیم و در ادامه قابلمه رو گاز میزاریم و ۴ لیوان سرکه و ۲ لیوان اب داخل قابلمه ریخته و وقتی کمی گرم شد نمک اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حل بشه،سپس لوبیا سبز رو اضافه کرده و درب قابلمه رو میزاریم تا رنگ لوبیا تغییر کنه توجه داشته باشین که در تمام مراحل باید حرارت زیر قابلمه ملایم باشه تا ترکیب سرکه و آب تبخیر نشه. پس از اینکه رنگ لوبیا سبز تغییر کرد، اجازه می دیم به مدت ۱۰ دقیقه دیگه تو قابلمه بمونه تا کمی پخته بشه. پس از گذشت این زمان لوبیا سبز را از قابلمه خارج می کنیم و میزاریم کنار تا خنک بشه در ادامه یک شیشه مناسب را به خوبی می شوییم و با یک دستمال تمیز به طور کامل خشک می کنیم. و مرزه و ترخون و به همراه سیر و فلفل و لوبیا سبز در شیشه میچینیم در نهایت ترکیب سرکه و آب درون قابلمه را روی لوبیاها می ریزیم، سپس درب شیشه را محکم می بندیم به صورتی که هیچ گونه هوایی وارد شیشه نشه توجه کنید که ترکیب سرکه و آب باید حدود یک بند انگشت بالاتر از سطح مواد باشد. شیشه ترشی را در یک جای خشک و خنک قرار می دهیم تا ترشی آماده شوند. پس از گذشت ۷ تا ۱۰  روز ترشی آماده مصرف است. خیلی عالیه حتما درست کنین😋 امام صادق علیه السلام می فرمایند: از زیاد آب نوشیدن اجتناب کنید؛ چرا که جذب کننده هر مرضی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠عملی که زودتر از نماز و روزه به آن رسیدگی می شود ▪️این قسمت: اسیر آزاد ▫️تجربه‌گر : آقای مهدی معماریان برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• سلام 🌷عزیزان دلم @deser_va_shirinijat @deser_va_shirinijat کلیپ بالا آموزش یک کیک عالی و راحت است 😊😊 با چشمان خوشگلتون مشاهده کنید🌺🌺🌺 مواد لازم هم اینجاست👇👇👇 آرد سفید ۱۴۵ گرم تخم مرغ ۳ عدد شکر ۲۰۰ گرم روغن مایع ۸۰ گرم بیکینگ پودر ۱قاشق مرباخوری خامه صبحانه ۱۰۰ گرم وانیل کمی کنجد کمی @deser_va_shirinijat @deser_va_shirinijat . @ashpazi_plus1 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 ✍ کمبود آهن باعث فریاد کشیدن میشود که با خوردن غذاهای آهن دار جبران میشود.جوش شیرین برای قوام آمدن نان استفاده میشود که باعث فقر آهن است،و ما ایرانی ها هم مصرف نون بالا داریم حتما باید فقر اهن را جبران کنیم. علت دعواهای بین زن و شوهرها و پدرمادرها بخاطر فقر اهن است. آیا خندوانه تمام میشه؟👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنرنمایی با سیب زمینی😐👌 .┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم 1.سیب زمینی پخته شده 2عدددرشت رنگ سیب زمینی هرچقدرزردتر باشه مرغوب تره ،برای جلوگیری ازترک خوردن سیب زمینی وواردشدن اب درون ان وحالت پودری پیدا کردن به دوروش عمل کنید اب درون قابلمه بریزید وقتی جوش امد وغل خوردسیب زمینی ها راداخل ان بیندازیدحرارت باعث سفت شدن سریع نشاسته وجلوگیری ازترک خوردن ان می شودو یا سیب زمینی راشسته وکمی چرب کرده وداخل اب بیندازیدوبپزید. 2.هویج پخته شده 1عدددرشت یک ظرف اب کنیدوقتی جوش امدیک قاشق نمک ویک قاشق سرکه درون ان بریزیدوهویج راحدود20دقیقه جوشانده تا نیم پز شود خیلی له نشه ،بااین روش هویج خوشرنگ وخوش طعمی خواهیدداشت 3.خیارشور150گرم (6عدد )بسیارریزشده ،اگرخیارشور ریزشده اب داشت درون ابکش ریخته تااب اضافی ان خارج شود 4.ژامبون،کالباس یامرغ پخته شده 120گرم بسیارریزخردشده 5.پنیرگودا4ورق 6.نان باگت فرانسوی 2عدد 7.فلفل سبزتند1عددخیلی ریزشده 8.سس مایونز5_4 ق غ پر 9.سس فرانسوی 2_1 ق غ پر 10.شویدوجعفری تازه ساطوری شده روی هم 30گرم 11.پودرپنیرپارمسان 3_2ق غ پر دلخواه سیب زمینی ،هویج وخیارشور خیلی ریزخردشده رادرون ظرف ریخته ومخلوط کنید کمبود آهن باعث فریاد کشیدن میشود که با خوردن غذاهای آهن دار جبران میشود.جوش شیرین برای قوام آمدن نان استفاده میشود که باعث فقر آهن است،و ما ایرانی ها هم مصرف نون بالا داریم حتما باید فقر اهن را جبران کنیم. علت دعواهای بین زن و شوهرها و پدرمادرها بخاطر فقر اهن است. آیا خندوانه تمام میشه؟👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش چیز برگر🍓 😋 کمبود آهن باعث فریاد کشیدن میشود که با خوردن غذاهای آهن دار جبران میشود.جوش شیرین برای قوام آمدن نان استفاده میشود که باعث فقر آهن است،و ما ایرانی ها هم مصرف نون بالا داریم حتما باید فقر اهن را جبران کنیم. علت دعواهای بین زن و شوهرها و پدرمادرها بخاطر فقر اهن است. آیا خندوانه تمام میشه؟👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش سلمی برگر🍓 😋 کمبود آهن باعث فریاد کشیدن میشود که با خوردن غذاهای آهن دار جبران میشود.جوش شیرین برای قوام آمدن نان استفاده میشود که باعث فقر آهن است،و ما ایرانی ها هم مصرف نون بالا داریم حتما باید فقر اهن را جبران کنیم. علت دعواهای بین زن و شوهرها و پدرمادرها بخاطر فقر اهن است. آیا خندوانه تمام میشه؟👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠جوانی که به واسطه اشک در مجالس روضه از مرگ نجات یافت ▪️این قسمت: صعود ▫️تجربه‌گر : آقای حسن تحققی برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
کیک آلبالو تخم مرغ 3 عدد روغن مایع 100 گرم (تقریبا یک سوم لیوان) شکر 200 گرم (تقریبا یه لیوان) آب آلبالو 120 میلی (نصف لیوان) آلبالو 200 تا 250 گرم آرد سفید 280 گرم ( تقریبا دو لیوان) وانیل 1/4 ق چ بیکینگ پودر 5گرم (1 ق م) مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن 5 دقیقه خوب زدم . وانیل روهم اضافه کردم . روغن رو هم اضافه کردم و یه دقیقه هم زدم . آب آلبالو رو هم ریختم و یه دقیقه هم زدم . آب آلبالو رو من خودم طبیعی استفاده کردم (با آبمیوه گیری یا غذاساز می تونین استفاده کنین ) ترجیحا آب آلبالو تازه و طبیعی باشه . آب آلبالوهای بیرون شیرین تر هستند . آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخلش ریختم و با لیسک مخلوط کردم . هسته های آلبالوها رو گرفتم و داخل یه سبد قرار دادم تا آب اضافه اش گرفته بشه . آب دار نباشه . داخل قالب به قطر 25 در حدودا 20 سانت (یا دایره ای به قطر 23 سانت) رو کفش رو چرب کردم و مواد رو ریختم . روش آلبالوها رو چیدم . فر هم از یک ربع قبل گرم کردم . داخل فر 180 درجه به مدت 45 تا 50 دقیقه در طبقه وسط قرار دادم . بعد پخت با خلال دندون چک کردم ببینم پخته یا نه . مدت زمان تقریبی هست حتما خودتون چک کنین . نکات: جای آب البالو می تونین از شیر یا ماست استفاده کنین . بدون فر توی فر دست ساز یا تابه روی گاز می تونین درست کنین آیا میدانید شورکردن دهان هنگام خواب و قبل و بعد غذا(همان غذا را با نمک شروع و تموم کنید) از تخمیر ان و فساد دندان جلوگیری میکند و حتی میکروب معده را هم از بین میبرد. دلیل داغ کردن گشت ارشاد در اینروزا👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک آلبالو آیا میدانید شورکردن دهان هنگام خواب و قبل و بعد غذا(همان غذا را با نمک شروع و تموم کنید) از تخمیر ان و فساد دندان جلوگیری میکند و حتی میکروب معده را هم از بین میبرد. دلیل داغ کردن گشت ارشاد در اینروزا👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت گوشت آیا میدانید شورکردن دهان هنگام خواب و قبل و بعد غذا(همان غذا را با نمک شروع و تموم کنید) از تخمیر ان و فساد دندان جلوگیری میکند و حتی میکروب معده را هم از بین میبرد. دلیل داغ کردن گشت ارشاد در اینروزا👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
آشپزی ونکات اسلامی
کتلت گوشت آیا میدانید شورکردن دهان هنگام خواب و قبل و بعد غذا(همان غذا را با نمک شروع و تموم کنید
مقدار مواد در ویدئو مشخصه😍 اصیل ایرانی با سیب زمینی آب پز تهیه میشه ولی میتونید سیب زمینی ها رو خام رنده کنید و بشوئید تا نشاسته اونها گرفته بشه...خوب فشار بدید تا آب اضافی نداشته باشه و بعد بقیه مراحل رو انجام بدید. نکته خییلی مهم که حتما باید رعایت بشه این هست که سیب زمینی رو که آبپز میکنید در حدی پخته بشه که له و زیاد نرم نشه... پوست سیب زمینی رو بگیرید و حداقل دو ساعت کنار بذارید تا خوب خنک بشه و بعد با رنده درشت رنده کنید. خنک شدن کامل سیب زمینی هم باعث جذب کمتر روغن میشه و هم امکان پاشیدن کتلت رو بسیار کم میکنه. حتما پیاز متوسط رو با رنده درشت رنده و آبشو بگیرید در کتلت گوشت ادویه های اصلی نمک و فلفل و زردچوبه هستن علاوه برا اونها میتونید بنا به سلیقه از ادویه کتلت که عطاریها دارن هم استفاده کنید. به مواد کتلت 1 قاشق غذاخوری آرد سوخاری یا پودر سوخاری اضافه کنید هم کتلت رو ترد میکنه و هم در انسجام بیشتر کتلت موثره بسته به جنس سیب زمینی و ریزی و درشتی تخم مرغها...بین 1 تا 2 عدد تخم مرغ برای این میزان لازمه...اول یدونه از تخم مرغها رو اضافه و خوب مواد رو ورز بدید اگه بافت مواد یکدست و لطیف و منسجم شد کافیه...در غیر اینصورت تخم مرغ دوم را اضافه کنید. اگه زمان دارید بهتره مواد کتلت که آماده شد 1 ساعت روشو بپوشونید و بذارید یخچال تا کمی استراحت کنه وبعد شروع به سرخ کردن کنید...این نکته در حفظ انسجام کتلت بی تاثیر نیست و از طرفی طعم مواد کاملا به خورد هم میره و کتلت خوشمزه تر میشه. هر بار مقداری از مواد رو بردارید و کمی در دست بچرخونید تا درز و شکافی نداشته باشه و بعد در آرد سوخاری بغلتانید در حدی که فقط یک لایه نازک آرد سوخاری روشو بپوشونه نه بیشتر... در تابه مقداری روغن بریزید حرارت متوسط باشه و صبر کنید تا کاملا روغن داغ بشه و بعد کتلتها رو سرخ کنید. روغن نباید کم باشه وگرنه کتلت یکدست طلایی نمیشه...زیاد هم نباشه که کتلت زیاد چرب و روغنی نشه برای اطمینان از وا نرفتن کتلت میتونید اول یدونه از کتلتها رو در روغن سرخ کنید،اگر از دور شروع به پاشیدن کرد تخم مرغ دوم را به مواد اضافه و خوب ورز بدید. آیا میدانید شورکردن دهان هنگام خواب و قبل و بعد غذا(همان غذا را با نمک شروع و تموم کنید) از تخمیر ان و فساد دندان جلوگیری میکند و حتی میکروب معده را هم از بین میبرد. دلیل داغ کردن گشت ارشاد در اینروزا👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
🚨 رهبر انقلاب در نماز بر شهید سلیمانی چه شنیدند؟ ⭕️ آقای رحیم پورازغدی می‌گوید: فرمودند در نمازی که داشتم بر شهید سلیمانی می‌خواندم، از شنیدم که ...😔 🔻ادامه در اینجا سنجاق شده 👇👇 http://eitaa.com/joinchat/3870687243Cb7696c0270
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
⚫️إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ./ ایران تسلیت ◾️هم اکنون باخبر شدیم امروز صبح در حادثه ای تلخ و بسیار غم انگیز یکی از شهر های ما عزادار شد.😭 🎥 جزئیات دقیق + تصاویر👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2972123219C62efd80bb5
مواد لازم گوشت چرخی 200 گرم لازانیا یک بسته پیاز یک عدد قارچ بزرگ سه عدد خرد شده فلفل دلمه نگینی یک عدد نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم رب یک قاشق غذاخوری مواد شیر ولرم یک لیوان آرد سفید یک قاشق کره 25 گرم نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه پیاز رو نگینی خرد کردم و با زردچوبه تفت دادم سبک که شد گوشت چرخی ریختم خوب که سرخ شد رب رو ریختم تفت دادم رنگ که گرفت قارچ و فلفل دلمه و نمک و فلفل و آبلیمو رو ریختم و یه هم زدم و خاموش کردم گذاشتم کنار لازانیا رو تو آب جوش به مدت 8دقیقه جوشوندم و آبکش کردم یه مقدار از آب جوش رو موقع آبکش کنار گذاشتم و با آب سرد، ولرمش کردم لازانیا رو توش قرار دادم تا خشک نشه سس رو آماده میکنیم کره رو میریزیم آب شد آرد رو اضافه میکنیم تفت میدیم بعد شیر رو میریزیم و تا جایی هم میزنیم که سس به غلظت ماست برسه یکم آبکی باشه بهتره چون سرد بشه غلیظ‌تر میشه یکی یکی ورقه های لازانیا رو از ظرف آب بیرون آوردم اول سس بعد مواد گوشتی و روش پنیر پیتزا ریختم همه رو آماده کردم داخل ظرف پیرکس رو کمی چرب کردم لازانیا رو چیدم روش سس و پنیر ریختم و در فر از قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه با درجه‌ صد و هشتاد پختم 👇 تو تابه معمولی یا دوطرفه👇 اول یه ردیف سیب زمینی نازک می‌چیند بعد لایه های لازانیا رو به ردیف میذارید بعدم روش پنیر ميريزيد دمکنی میذارید و بیست و پنج دقیقه میپزید فقط روش طلایی نمیشه، ولی میتونید روش چند تکه پنیر گودا بریزید زرد رنگ و طلایی میشه تو تابه دوطرفه واشر قرمز رو درمیاریم و دمکنی نمیخواد نکته : اگر خواستید روش طلایی بشه یک دقیقه گریل یا شعله بالا رو روشن کنید 😜 برای اینکه لازانیا خشک نشه، بعد از آبکش، لازانیا رو تو آب ولرم میذاریم و اصلا از ظرف آب خارج نمی‌کنیم چون خشک میشه، فقط موقع رول کردن یکی یکی از ظرف برمی‌داریم فقط خیلی آروم رول کنید تا ورقه ها نشکنه آیا میدانید شورکردن دهان هنگام خواب و قبل و بعد غذا(همان غذا را با نمک شروع و تموم کنید) از تخمیر ان و فساد دندان جلوگیری میکند و حتی میکروب معده را هم از بین میبرد. دلیل داغ کردن گشت ارشاد در اینروزا👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا رولی آیا میدانید شورکردن دهان هنگام خواب و قبل و بعد غذا(همان غذا را با نمک شروع و تموم کنید) از تخمیر ان و فساد دندان جلوگیری میکند و حتی میکروب معده را هم از بین میبرد. دلیل داغ کردن گشت ارشاد در اینروزا👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 رهبر معظم انقلاب: حادثه ترور دانشمندان هسته‌ای نباید فراموش شود! ➕ اکران پانصد هزار تومانی 💢 در ایام سالروز شهادت به تماشای فیلم سینمایی قصه این قهرمان شهر ممنوعه هسته‌ای بنشینید. ◽️ ثبت درخواست با هزینه ۵۰۰ هزارتومانی ویژه مساجد، هیئات و پایگاه‌های بسیج در لینک زیر: 🌐 b2n.ir/henaas ⏰ فقط از یکم تا ششم مردادماه | به مناسبت سالگرد شهادت شهید رضایی‌نژاد مرجع انتشار و اکران آثار جبهه فرهنگی انقلاب👇 🆔 https://eitaa.com/joinchat/1460338702C7e130ac336
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 مواد A:قسمت زرد رنگ •50 میلی لیتر روغن 70 میلی لیتر خامه مایع(مخلوط خامه و شیر) 60 گرم آرد (الک شده) 4 عدد زرده تخم مرغ مواد B:برای شکلاتی کردن مرنگ 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل 8 گرم پودر کاکائو + 2 گرم قهوه فوری (ذوب شده با 2 قاشق غذاخوری آب داغ) قهوه فوری را می توان در صورتی که دوست ندارید حذف کنید :) مواد C (مرنگ) •4 عدد سفیده تخم مرغ 1 قاشق چایخوری آب لیمو کمی نمک • شکر 70 گرم ╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━ خانومی که ۵۰ تا کانال وپیج آشپزی داره نمیتونه یک کیک خوب دربیاره مدام میگه چی درست کنم کدبانو نیست فقط نت مصرف کرده🤦‍♀بانو جان روزی یکی از پست ها رو بپز تا کدبانوی نمونه فامیل بشی**😍 ╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 به سه عدد خرد شده گوشت گوسفندى ٣٠٠تا ٤٠٠گرم🐑🍖 لپه پخته يك پياله🥣 پوره گوجه فرنگى يك ونيم ليوان يا دو ق غ رب گوجه فرنگى🍅🍅 پياز يك عدد درشت🧅 سير دو حبه🧄 زعفران دم كرده غليظدو تا سه ق غ نمك و زردچوبه وفلفل سياه به مقدار لازم🧂🧂✅همونطور كه در ويديو اموزش ديديد گوشت ،گوسفندى و قلم دار باشه خيلى بهتره ✅اگر از پوره گوجه فرنگى استفاده كنيد كه خب طعم غذا خيلى خوشمزه تر ميشه ولى اگر گوجه بى رنگ بود مى تونيد از رب هم استفاده كنيد✅لپه هارو حتما چندساعت قبل خيس كنيد وبعد بپزيد ولى پختش كامل نشه چون اگه پختش كامل بشه تو خورشت له ميشه و وا مى ره✅حتما لپه ها رو با زعفرون تفت بديد كه بوى بد لپه گرفته بشه وبواسطه زعفرون خوش عطر بشه وهم تو خورشت وا نره ╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━ خانومی که ۵۰ تا کانال وپیج آشپزی داره نمیتونه یک کیک خوب دربیاره مدام میگه چی درست کنم کدبانو نیست فقط نت مصرف کرده🤦‍♀بانو جان روزی یکی از پست ها رو بپز تا کدبانوی نمونه فامیل بشی😍 ╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز