eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ونکات اسلامی
پودینگ خرما بدون شکر مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم
این پودینگ خرما خیلی مقویه حتما امتحان کنین و عکس های قشنگ شو برای منم بفرستین مواد مورد نیاز👇 دوازده عدد خرمای بدون پوست و هسته دوازده ق غ شیر داغ دو لیوان شیر سرد دو ق غ نشاسته ذرت یک ق م دارچین دو ق غ عسل یک ق غ کره طرزتهیه👇 پوست و هسته ی خرماهارو جدا میکنیم و بعد با شیر گرم مخلوط میکنیم وقتی نرم شد با پشت چنگال کاملا پوره میکنیم و کنار میذاریم حالا تو یه قابلمه یه لیوان شیر سرد رو با دارچین و نشاسته مخلوط میکنیم تا هیچ گوله ای باقی نمونه قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار میدیم و به طور مرتب هم میزنیم تا یکم مواد قوام بیاد بعد پوره ی خرمارو اضافه کرده و مجدد هم میزنیم تا بجوشه وقتی چند دقیقه ای جوشید و حسابی غلیظ شد از روی حرارت برداشته و بلافاصله کره رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم تا کره آب بشه قابلمه رو کنار میذاریم تا مواد کمی از حرارت بیوفته و بعد عسل رو اضافه میکنیم ترکیب میکنیم تا عسل روان بشه تو این مرحله من پودر گردو اضافه کردم که اختیاریه و بعد داخل ظرف سرو مورد نظر میریزیم در نهایت با هرچی میخوایم تزیین میکنیم که من از خلال پسته و بادوم،فندق و غنچه ی گل استفاده کردم ⛔اگه عسل نداشتین دو ق شکر جایگزین کنین و همراه نشاسته ذرت به شیر اضافه کنین و هم بزنین امیدوارم درست کنین و لذت ببرین نوش جان❤ مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات
💎 نقره‌سرای‌علیزاده 💎 و اما چرا ؟ 📌 تضمین کیفیت(اصالت جنس) 📌 با نازل‌ترین قیمت 📌 و نیم قرن سابقه کاری در فروش و ساخت انگشتر(هنری مورثی) 📌 عرضه علیه‌السلام با رعایت تمام آداب کتابت 📌 فروش و 📌با خرید از ما واسطه‌ها را حذف کنید.👌 💥خریدِ با کیفیت بالا و قیمت پایین را با تجربه کنید💥 🕌 قم، پاساژ الغدیر، بازار طلافروشان، نیم طبقه‌ی اول، پلاک ۳۴ http://eitaa.com/joinchat/4200202244C82c90aefde
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای راحت سه سوته و خوشمزه مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
غذای راحت سه سوته و خوشمزه مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر ل
این غذا خیلی خوشمزه اس هم فوری و راحت نیاز به روغن هم نداره عالی میشه 🥰 @ashpazkhuneye_banoo سیب زمینی پیاز گوشت چرخکرده رب گوجه کمی آب لیمو ادویه ها👇 نمک فلفل زردچوبه پولبیبر به پیاز و سیب زمینی زدم نمک فلفل زردچوبه پودر سیر و کمی ادویه کباب کوبیده به گوشت چرخکرده زدم برای سسش دو ق رب نمک فلفل و آب لیمو تازه و آب مخلوط کردم سیب زمینی و حلقه ای برش زده و پیاز خرد شده با ادویه ها ترکیب گوشت چرخکرده و یه پیاز رنده و با ادویه ها ورز داده و به دلخواه حالت داده و روی سیب زمینی ها چیده برای سسش رب و ادویه ها و مقداری آب ترکیب و روی مواد ریخته حالا اجازه میدیم بپزه به همین راحتی و خوشمزه گی 😍 نوش جان مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(مدیرپز) 📝مواد لازم سینه‌ و ران بوقلمون مخلوط 700 گرم روغن ارده کنجد یا روغن زیتون 50 گرم تخم مرغ محلی1 عدد آب و یخ100 گرم شکر قهوه ای1 قاشق چای‌خوری آرد سبوس دار 75 گرم سیر1 تا 2حبه بستگی به سلیقه خودتون داره 📝ادویه‌جات مورد نیاز در تهیه‌ کالباس خانگی میخک1 عدد فلفل سفید1/2 قاشق چای‌خوری پودر سیر1 قاشق چای‌خوری زنجبیل1/5 قاشق چای‌خوری هل سائیده شده1/2 قاشق چای خوری آویشن1 قاشق چای خوری پودر ریشه‌ی جوز1/4 قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز یک قاشق چای خوری نمک دریا 4 تا 5 قاشق چای خوری طرز تهیه‌ ابتدا گوشت تازه را در فریزر قرار دهید تا کمی منجمد شود. گوشت منجمد شده را با دو حبه سیر سه بار چرخ کنید. (در صورت استفاده از گوشت ابتدا پوست، چربی و استخوان مرغ را بگیرید و سپس چرخ کنید.) گوشت، روغن ارده کنجد یا روغن زیتون، تخم مرغ و ادویه‌ها را درون غذاساز بریزید و به مدت 5 دقیقه به خوبی مخلوط کنید. در این مرحله آب و یخ را اضافه کنید بدین صورت که چندین بار آب را در فریزر بذارید یخ بزند بعد بشکنید و دوباره یخ بزند تا شبیه یخ در بهشت شود آرد سبوس دار را به مخلوط بالا بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید. در مرحله آخر نمک و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر صورتی رنگی بدست آید. (در صورت تمایل از استفاده‌ی هویج، فلفل دلمه‌ای رنگی، قارچ و پسته می‌توانید در این مرحله به مخلوط بیفزایید.) سپس خمیر را توسط چرخ گوشت به محفظه‌ی نگهداری کالباس (روده) منتقل کنید و محکم گره بزنید. در این مرحله می‌توانید به جای استفاده از چرخ گوشت و روده از سلفون استفاده کنید.به این ترتیب که سلفون را پهن کرده و خمیر را روی آن قرار دهید. سپس با کمک سلفن خمیر کالباس را رول کرده به نحوی که حباب هوا در آن نباشد و خمیر به خوبی فشرده شود. سه دور سلفون را دور گوشت پیچیده و یک سر آن را با سیم محکم ببندید، سپس از طرف دیگر خمیر را به خوبی فشار دید و سر دیگر را نیز گره زده یا با سیم بسته بندی محکم ببندید. کالباس را بخارپز کنید؛ در یک ظرف بزرگ حاوی آب در حال جوش بگذارید به نحوی که تا دو سانتی‌متر زیر آب قرار بگیرد تا همه اطراف آن به خوبی پخته شود.  حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم رول کالباس را بخارپز کنید. اگر از حرارت مستقیم استفاده می کنید ۴۵ دقیقه تا یک ساعت کافی است اکنون رول آماده شده از کالباس‌ را به مدت ۸ ساعت در یخچال بگذارید و در صورت تمایل برش بزنید. پس از آن می‌توانید آن را به مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید. ✅نکات👇 🔸 اول که این دستور صددرصد امتحان شده هست با خیال راحت درست کنید و لذت ببرید. 🔸بگذارید کالباس مدتی در دمای بیرون سرد شود وقتی کامل سرد شد میتوانید از محفظه مخصوص یا سلفون خارج کنید. 🔸در طرز تهیه کالباس خانگی می‌توانید از گوشت قرمز بدون چربی و یا گوشت سینه‌ی مرغ استفاده نمایید. همچنین در صورت تمایل می‌توانید از فلفل دلمه‌ای رنگی، هویج خام و قارچ در ساختار و تزئین آن استفاده کنید. برای این منظور بهتر است 100 گرم قارچ را با یک لیوان آب و 1 قاشق چای خوری آب لیموی تازه به مدت 5 دقیقه بجوشانید و تا زمان استفاده در یخچال نگهداری کنید و در زمان نیاز آب آن را به طور کامل بگیرید و استفاده کنید. 🔸در صورت در دسترس نبودن فلفل سفید می‌توانید فلفل سیاه را جایگزین آن کنید. 🔸اگر از گوشت قرمز در تهیه‌ی کالباس  استفاده می‌کنید بهتر است مدت بیشتری آن را بخار‌پز کنید. 🔸توجه داشته باشید که در صورت استفاده از پسته در کالباس  باید حتما پسته را از شب قبل خیس کرده باشید 🔸به شخصه استراحت خمیر کالباس رو گذاشتم برای بعد از اضافه کردن ادویه و همه مواد لازم و اون موقع فریزر گذاشتم که مزه ها بیشتر به خرد یکدیگر برود. 🔸 به جای روغن ارده از روغن زیتون استفاده کردم 🔸به نظرم یک حبه بزرگ سیر هم کفایت میکنه ولی شما بنا به ذائقه تون حداکثر تا سه حبه سیر جا داره استفاده کنید. https://eitaa.com/joinchat/1840644147C71db452ce9 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
طبع این خوراکی کمی رو به خشکی است. برای مزاج های سردتر مناسب است . خون سازی خوبی دارد.معده های خیلی گرم ادویه ها را کاهش دهند. https://eitaa.com/joinchat/1840644147C71db452ce9
. ‎ کوکو لوبیا چشم بلبلی ‎گاهی وقت ها از غذا پختن خسته میشیموحتی از درست کردن غذای گوشتی خسته میشیم ولی میخواهیم یه غذای خوشنزه ومقوی درست کنیم به نظرم این کوکو میتونه گزینه ی خوبی باشه هم خوشمزه س وخیلی هم سریع اماده میشه😋مواد لازمش هم در دسترس هممون هست. ‎مواد لازم: ‎١٥٠گرم لوبيا چشم بلبلی ‎۱۵٠گرم فيله مرغ ‎٢٠٠گرم سبزي جعفري خرد شده ‎يك عدد تخم مرغ ‎يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري يك عدد پياز رنده شده ‎نمك فلفل. زردچوبه مقداری ‎روغن برای سرخ کردن ‎طرز تهیه: ‎لوبيا چشم بلبلي رو ازشب قبل خيس كنيد ‎روز بعد پوستش رو دربياريد تو ميكسر بريزيد و ميكس كنيد ‎فيله مرغ رو با پياز نمك ،فلفل، زردچوبه بذاريد بپزه وبعد ‎فيله ها رو خرد كنيد ريز ريز چون فيله است پودري ميشه ،حالا ‎فيله مرغ خردشده لوبيا ميكس شده ، برگ جعفري خرد شده ،يك عدد تخم مرغ،يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري و يك عدد پياز رنده شده . ‎به همراه نمك فلفل. زردچوبه مخلوط کنیدوحسابي ورز بديد واز مایه کوکو به شکل گرد دراورده و داخل روغن داغ سرخ كنيد ولی حرارت رو کم کنید طلایی بشه👌 نوش جان كنيد😋😋 ═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━ خانومای خوشگل و فهیم با شوهرتون قهر نکنید قهر کردید حالا ،در اشپزخونه رو نبندید بگید کوفت بخوره 😐 حتی اون شوهرم حقش نیست کوفت بخوره چه برسه بچه ها که باید تو دعوای شما کوفت بخورن😒 بانو کار به قهرت ندارم، جان عزیزت غذا بپز😢 بوی غذا باعث میشه به رابطه تون کمک کنه اما سردی اشپزخونه قهرو شدید تر میکنه ╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش راحت الحلقوم میوه ای🍓 😋 ╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━ سلام خانوم ستایش پیرو صحبت خانم پرتو اعلم میخواستم بگم ما دو تا خواهریم که خواهرم خیلی تو اشپزی فعاله هر جا بره چه مهمون باشه چه میزبان زیاد کمک میکنه ،من ولی خیلی علاقه ندارم به فعالیت و اشپزی، به چشمم دیدم که خواهرم با نمایش گذاشتن دستپختش هم کلی ازش تقدیر میشه همه بعنوان یک کدبانوی حرفه ای شناخته شده هم مدام شوهرش نامحسوس به شوهر من پز میده🤦‍♀😂 خلاصه که خانوما تنبل نباشید تو کمک کردن در اشپزی ،لامصب غذا همه رو جذب میکنه و از اشپزش هم کلی تقدیر بعمل میاد و دیده میشه☺️و شوهرتون بهتون افتخار میکنه😉 ╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت تو شیشه اقایون اول باید چشمشون از غذا خوشش بیاد بعد نوش جان کنن ،اقایون دیداری هستند و ما خانوما باید از این آپشن اقایون کمال استفاده رو بکنیم ،اگر استعداد تزئینات سرو غذا نداریم بریم یاد بگیریم ،پول کلاس ندارین از همین کانالای اشپزی براحتی ایده بگیرید،فیلمها و عکسهای تزیینات و دورچین ها رو چندین بار ببین سریع هم اجرا کن تا یاد بگیری و به ذهنت بشینه بانو😉 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🌹🍀حکایت های شیرین🍀🌹 از امیرالمومنین - علیه السلام - پرسیدند، کدام دو برادر بوده اند که در یک روز به دنیا آمده و در یک روز وفات نموده و سن یکی از ایشان پنجاه سال و دیگری صد و پنجاه سال بود؟ از امیرالمومنین - علیه السلام - پرسیدند؛ کدام پسر بوده که از پدرش بزرگتر بوده است؟ آن سه موجود زنده کدامند که در رحمی نبوده و از بدنی بیرون نیامده اند؟ کدام قبر بوده که صاحبش را گردش داده است؟ امام در پاسخ فرمودند....... 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1981939967C3e5796ab50
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر راحت و خوشمزه و قشنگ😍😋 یکی از خانوما میگن سوال پرسیدن عیب نیست چرا میگید نپرسیم؟عزیزان این یک بحث همسرداری هست ،ربطی به دورهمی های زنانه که همه دارن از تجربیات هم میگن نداره، مورد بحث ما تو دورهمی هایی که شوهر و فامیل شوهر هست یا جایی که وقت این سوالات نیست یهو یه خانوم میگه وای اینو چحور پختین؟هیچ خانومی نباید جلوی شوهرش ضعیف باشه اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده یلدایی مگه داریم کدو حلوایی در حد باقلوا؟؟؟ مگه میشه؟ نگم از طعمش بچه ها حتی کسایی که کدو حلوایی دوست ندارن با این روش عاشقش میشن @minaaaa.life @minaaaa.life مواد لازم کدو حلوایی اسلایس شده و پوست گرفته شده شکر به ازای هر اسلامیش یک قاشق غذاخوری(برای من نصف لیوان شکر شد) آب نصف لیوان چوب دارچین یک تکه (بهتره از چوب دارچین استفاده بشه پودر دارچین رنگشو تیره می کنه). زعفران دمکرده 2تا 3 ق غ هل شکسته 3 عدد کره گلاب ١/٣ لیوان انواع مغزها و بستنی اول توی تابه کره گذاشتم اسلایس های کدو حلوایی رو کمی سرخ کردم آب و شکر رو مخلوط کردم به همراه هل و چوب دارچین بهش اصافه کردم و گذاشتم با حرارت ملایم پخته بشه حالا گلاب و زعفرون رو اصافه کردم اجازه دادم تا سسمون کاراملی بشه و غلیظ بشه نوش جان 😍 خانومی میگفت با حرف شما اومدم چند روز خیلی غذا و خوراکی برای خانواده پختم ،واکنش شوهرم و بچه ها خارق العاده بود😳 شوهرم زودتراز سرکار میاومد خونه😁 همش هم تعریف میکرد از دستپختم🙈 پسرمم تا جلو تلویزیون بودم میاومد گوشی رو میداد دستم میگفت مامان بگیر یه خوراکی خوشمزه یاد بگیر بپز😂😂😂 اینه لینکش👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
یعنی اینو بگیری همه ازت میپرسن از کجا گرفتی😇😇😇 اینقدررررر که جنسش خوبه و خوشگلههه😍😍😍 از این مدل ها بازهم داریم هیچ جا دیگه پیداشون نمیکنی🌝🌝 چون هم طراحی از خودمونه هم تولیدش😎😎 قیمت رو ببینی تعجب میکنی با این کیفیت😳😳😳 ارسال مستقیم از کارخونه اونم رایگااااان💣 هرروز مدل جدید میزاریم😎 تازه اومدیم" ایتا🥰👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2842427595C338903a992
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنی موزی فقط میتونم بگم از دستش نده چون از خوشمزه های روزگاره با یه طعم متفاوت😍 شیر ۲ لیوان شکر نصف لیوان آرد شیرینی ،۲ ق غ سر پر گلاب. دو ق غ وانیل نوک ق چ موز یک عدد بزرگ @maryyam_goliii #پاناکوتا #مهمونی#دسرشکلاتی#شکلات_خونگی #دسرخونگی خانوما یادتون باشه چند تا خانوم دورهم جمع شدید یا در دور همی های فامیلی ،خودتونو کوچیک نکنید بگید اینو چحور درست کردی اونو چجور پختی به منم یاد بده ،تو جمع پرهیز کنید حتما چون باعث میشه تو جمع کوچیک بشید ،ملت رو شما حساب نکنن ،یا خصوصی برین بپرسین یا خودتون برین اینترنت دربیارید اون دستورو😍(خانم پرتو اعلم) اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر راحت یکی از خانوما میگن سوال پرسیدن عیب نیست چرا میگید نپرسیم؟عزیزان این یک بحث همسرداری هست ،ربطی به دورهمی های زنانه که همه دارن از تجربیات هم میگن نداره، مورد بحث ما تو دورهمی هایی که شوهر و فامیل شوهر هست یا جایی که وقت این سوالات نیست یهو یه خانوم میگه وای اینو چحور پختین؟هیچ خانومی نباید جلوی شوهرش ضعیف باشه اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🔶🔸🔶🔸🔶🔸 🔷🔹🔷🔹 ⚫️اخبار و تحلیلهای کوتاه و خواندنی روزانه به همراه اخبار هنرمندان و ورزشکاران 🖋🖋🖋 🔞سلبریتی‌های خارجی که از برند شیطانی Balenciaga حمایت میکن. ⛔️احضار و بازداشت سلبریتی های مزدور وطنی! ❌فرزندان سلبریتی ها، اهل کدام کشورها هستند؟ 🚭خر دجال کیست؟ ✅شمارش معکوس حیات سلبریتیسم در جهان، بدست امام زمان🌷 همه در 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2067791886C00959371cb
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 ۱ و ۳/۴ پیمانه شیر گرم رو با ۱ عدد سفیده تخم مرغ و ۱/۳ پیمانه روغن مایع مخلوط کنید سپس ۲ ق‌غ شکر و ۱ ق‌چ نمک و ۱ ق‌غ پودر خمیر مایع آماده بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و بزارید ۱۰ دقیقه با در بسته بمونه تا عمل کنه،این مخلوط رو به کاسه حاوی ۴ و ۱/۲ پیمانه آرد اضافه کنید و اول کمی مخلوط کنید و بعد شروع به ورز دادن کنید تا جایی که خمیر نرم و یکدستی بدست بیارید،یک کاسه رو چرب کنید و روی خمیرم چرب کنید و بزارید داخل کاسه و روشو ۱ ساعت بپوشونید تا حجمش دو برابر بشه،۱/۲ پیمانه پنیر فتا یا انواع پنیر صبحانه و کمی پیازچه خورد شده و یا انواع سبزی تازه مورد علاقتون و ۱/۲ پیمانه پنیر پیتزا رو با هم مخلوط کنید،وقتی خمیر استراحت کرد اونو به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمتو برداریدبا وردنه صاف کنید و مقداری مواد وسطش بزارید و مثل فیلم مثلتی ببندین بعد همه رو کنار هم در قالب چرب شده بزارید و روشونو کمی چرب کنید و برای ۱ ساعت مجددا استراحت بدین با زرده رومال کنید و کمی کنجد و سیاهدانه برای تزیین بریزید و ۴۰دقیقه فر ۱۹۰درجه که از قبل گرم شده قرار بدین و سپس سرو کنید
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 4لیتر شیر نصف لیوان سرکه یکی دو قاشق نمک اول 4 لیتر شیر گاو از لبنیاتی ها به صورت باز خریدم توی قابلمه ریختم و گذاشتم جوش بیاد در این مدت چند بار بهم می‌زنیم وقتی جوش اومد زیرشو کم میکنیم و میذاریم 20 دقیقه بجوشه بعد از 20دقیقه شعله رو خاموش میکنیم و بلافاصله نصف لیوان سرکه سفید بهش اضافه میکنیم و هم می‌زنیم در کمتر از یک دقیقه پنیر تشکیل میشه و تمام. یه دستمال تمیز داخل یه آبکش میذاریم و پنیرو داخلش میریزیم و آب اضافیش رو میگیریم بعد داخل یه آبکش دیگه میذاریم و یه جسم سنگین روش میذاریم دو سه ساعت بمونه و بعد پنیر منسجم میشه و شکل میگیره برش می‌دیم و داخل آب پنیری که با نمک مخلوط کردیم نگهداری میکنیم.نمک رو میچشیم و اضافه میکنیم که شور نشه ╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━ سلام خانوم ستایش پیرو صحبت خانم پرتو اعلم میخواستم بگم ما دو تا خواهریم که خواهرم خیلی تو اشپزی فعاله هر جا بره چه مهمون باشه چه میزبان زیاد کمک میکنه ،من ولی خیلی علاقه ندارم به فعالیت و اشپزی، به چشمم دیدم که خواهرم با نمایش گذاشتن دستپختش هم کلی ازش تقدیر میشه همه بعنوان یک کدبانوی حرفه ای شناخته شده هم مدام شوهرش نامحسوس به شوهر من پز میده🤦‍♀😂 خلاصه که خانوما تنبل نباشید تو کمک کردن در اشپزی ،لامصب غذا همه رو جذب میکنه و از اشپزش هم کلی تقدیر بعمل میاد و دیده میشه☺️و شوهرتون بهتون افتخار میکنه😉 ╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
این دختر بچه رو سنگ مزار شهدا گل میذاره مامانشم فیلم میگرفته که دختر بچه میاد میگه گفت دستت درد نکنه😢😢 بببینید از زبون دختر بچه👇 http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9 اون شهید عزیزو اعضا پیدا کردن عکسش اینجاس👆
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش چیز کیک یخچالی🍓 😋 ╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━ سلام خانوم ستایش پیرو صحبت خانم پرتو اعلم میخواستم بگم ما دو تا خواهریم که خواهرم خیلی تو اشپزی فعاله هر جا بره چه مهمون باشه چه میزبان زیاد کمک میکنه ،من ولی خیلی علاقه ندارم به فعالیت و اشپزی، به چشمم دیدم که خواهرم با نمایش گذاشتن دستپختش هم کلی ازش تقدیر میشه همه بعنوان یک کدبانوی حرفه ای شناخته شده هم مدام شوهرش نامحسوس به شوهر من پز میده🤦‍♀😂 خلاصه که خانوما تنبل نباشید تو کمک کردن در اشپزی ،لامصب غذا همه رو جذب میکنه و از اشپزش هم کلی تقدیر بعمل میاد و دیده میشه☺️و شوهرتون بهتون افتخار میکنه😉 ╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
همسران سَمّی⭕ من با خواندن کتاب ها و برگزاری سمینار ها متوجه شدم علت دلسرد شدن افراد از یکدیگر عدم آگاهی از نحوه برقراری ارتباط است. حتی اگر عاشق کسی هم باشید، مواقعی پیش می آید که معشوقتان شما را به شدت ناراحت یا عصبانی می کند😤 باید ارتباط برقرار کنید این تنها راهی است که می توانید با هم بمانید.... پادکست صمیمیت و نفوذ رو همین الان گوش دهید 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/936968388C91593302a9
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد مزه دار کردن مرغ ها: ران مرغ: ۸-۶ عدد آب لیمو: ۶-۵ قاشق غذاخوری روغن: ۴-۳ قاشق غذاخوری سس: ۱ قاشق غذاخوری (کچاپ یا فلفل یا باربیکیو یا تریاکی) ماست: ۲ قاشق غذاخوری نمک، فلفل، پودر سیر، زیره سبز و آویشن: به مقدار لازم مواد مزه دار کردن سیب زمینی ها: سیب زمینی متوسط: ۶ عدد خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم نمک، فلفل، پودر سیر، آویشن و زیره: به مقدار لازم ابتدا مرغ ها رو با آب لیمو، روغن، سس، ماست و ادویه ها (نمک، فلفل، پودرسیر، زیره و آویشن) مزه دار کنید و اجازه بدید به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه، همین طور سیب زمینی های خرد شده را با خامه و ادویه ها (نمک، فلفل، پودر سیر، زیره و آویشن) مزه دار کرده و در سینی فر بچینید. در انتها در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰-۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه بپزید.اگر زیر و روی مواد رو کاغذ روغنی قرار بدید باعث میشه به ظرف نچسبند و همین طور خشک نشوند.به جای سیب زمینی می توانید از سبزیجات دلخواه استفاده کنید. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بهترین نحوه تغذیه برای سلامت انسان که مورد سفارش قران است خوردن صبحانه و شام است. یعنی غذای روزانه در دووعده اول روز و اخر روز صرف گردد.این شیوه غذا خوردن بهشتیان است که در سوره مریم ایه ۶۲ آمده است. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami