هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#_دسر_لوکوم_رولتی
طرز تهیه مواد سفید:
۲ قاشق غذاخوری نشاسته گل
۲ لیوان (دسته دار فرانسوی) شیر
کره ۲ قاشق مرباخوری
۷۰ گرم شکر معادل یک استکان کمر باریک ترکیه ایی
وانیل یک قاشق چای خوری
ابتدا شکر و نشاسته و شیر را روی حرارت قرار میدیم تا شکر کامل حل شود وبه غلظت مناسب برسد.حرارت را قطع کرده و وانیل را اضافه میکنیم و کره را اضافه کرده و هم میزنیم تا از حرارت بیوفتد.داخل یه سینی پودر نارگیل میریزیم ،کاملا با پودر نارگیل پوشش بدید و هیچ جای خالی نزارید،مواد لوکوم بعد از اینکه از داغی افتاد و گرم بود داخل سینی بریزید و داخل یخچال بزارید تا سفت بشه،بعد روشو به دلخواه خامه فرم گرفته بزنید میتونید هم نزنید ولی بزنید بهتره و یه لایه پودر اجیل هم بزنید مثل گردو یا بادوم،و بعد خیلی اروم با چاقو برش بدید و رول کنید،در اخر با پودر پسته یا شکلات چیپسی یا شکلات تخته ایی رنده شده تزیین میکنیم.
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاپ_کورن_مرغ😍😍
فلیک های طلایی و اسپایسی برای سوخاری کردن
پودر مرینیت برای مزه دار کردن مرغ
و پودر بتر که جایگزین تخممرغ برای سوخاری کردنه
⚠️نکته اینکه بعد از اینکه مرغ و پنیر رو با فلیک ها پوشوندیم بهتره حداقل نیم ساعت داخل فریزر بذاریم بعد سرخش کنیم.
این کار باعث میشه روکش سوخاری از روی مواد جدا نشه.
همه توضیحات داخل ویدئو هست جز سسی که درست کردم.🙏🏻
که اونم ترکیب ۳ قاشق مایونز،۱ قاشق خردل،نصف پیاز کوچیک خرد شده و ۲ تا خیار شور خرد شده و شوید خشک.این سس هم خیلی با سوخاری خوشمزه میشه.
خدمت شما و اعضای عزیز کانال،من قبلا فقط دو وعده اصلی رو میپختم چقدرم فکر میکردم کدبانو هستم،🤦♀😁اما الان که از دستورات کانالهای اشپزیم غذاها و شیرینی میپزم میفهمم قبلا چقدر کم کاری کردم برای بچه ها و شوهرم🤦♀اما از هر زمانی شروع کنید دیر نیست برای یک کدبانوی جذاب برای خانواده شدن😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برنجک_مخصوص_کودکان👭
خدمت شما و اعضای عزیز کانال،من قبلا فقط دو وعده اصلی رو میپختم چقدرم فکر میکردم کدبانو هستم،🤦♀😁اما الان که از دستورات کانالهای اشپزیم غذاها و شیرینی میپزم میفهمم قبلا چقدر کم کاری کردم برای بچه ها و شوهرم🤦♀اما از هر زمانی شروع کنید دیر نیست برای یک کدبانوی جذاب برای خانواده شدن😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیبیجا_گیلانی
#غذای_شمالی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد.
دیبیجا را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید.
مواد لازم برای 4نفر:
اشپل (ماهی سفید) :1عدد
انار (دان شده): نصف پیمانه
کره : 100گرم
گلپر : 1/4 قاشق چای خوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
ابتدا تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید
و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود
اشپل ماهی را داخل تابه بریزید تا رنگ آن در اثر گرما تغییر کند و تفت دهید
انار و گلپر را هم به اشپل اضافه کنید .تا طعم خوبی بگیرد.
دیبیجای آماده شده را با برنج کته و آب نارنج تازه میل کنید.
نکات:
سعی کنید تا حد ممکن از روغن کمی استفاده کنید چون اشپل خودش حاوی روغن زیادی است.
در شمال کشور معمولا آن را با چلوکباب، زیتون پرورده، باقالی و مغز گردو میل می کنند.
خدمت شما و اعضای عزیز کانال،من قبلا فقط دو وعده اصلی رو میپختم چقدرم فکر میکردم کدبانو هستم،🤦♀😁اما الان که از دستورات کانالهای اشپزیم غذاها و شیرینی میپزم میفهمم قبلا چقدر کم کاری کردم برای بچه ها و شوهرم🤦♀اما از هر زمانی شروع کنید دیر نیست برای یک کدبانوی جذاب برای خانواده شدن😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آبلیموی_خانگی
1⃣➖ برایآبلیمویطبیعی،بهتراستلیموهایزرد رنگوپوستنازک را انتخاب کنید.
لیموها را پس از خرید،حتما بشویید چون پر از گردو غبار و آلودگی هستند.
2⃣➖سپسرویپارچهروبرویآفتابیکتادوروز پهن کنیدتاکمیپوستآنهانازکشدهوتاحدزیادی احتمالتلخی،کمشود.
3⃣➖میتوانیدلیموهارابا دستگاه هایخانگی (آب مرکبات گیری دستی یا برقی) آببگیرید که در این صورت ، آبلیموی شفافتریخواهیدداشت.ویا لیموهارابادستگاههای آبلیموگیریصنعتیآبگیری کنید.من لیموهارا بردممغازهآبلیموگیری، و آب گرفتم.
4⃣➖با روشصنعتی، احتمالتلخیابلیموبیشتر است، چون لیموها درستهداخلدستگاهریخته میشوندوباپوستهوهسته لِه وآبگیری میشوند. در اینروش پالپِ لیمو زیاد است ( پالپ همان گوشت لیمو است ). من ابلیمورا ازیکسبد رد میکنم تا هستهها و پالپ از ابلیمو...
خدمت شما و اعضای عزیز کانال،من قبلا فقط دو وعده اصلی رو میپختم چقدرم فکر میکردم کدبانو هستم،🤦♀😁اما الان که از دستورات کانالهای اشپزیم غذاها و شیرینی میپزم میفهمم قبلا چقدر کم کاری کردم برای بچه ها و شوهرم🤦♀اما از هر زمانی شروع کنید دیر نیست برای یک کدبانوی جذاب برای خانواده شدن😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#اموزش_توسط_اساتید_برتر_کشور
🔥آموزش تکنیکهای سلامت عاطفی مردان و زنان
#دکتر_عزیزی
🔥 مدیریت دوران عقد #دکتر_حبشی
🔥 همایش سلامت عاطفی و جنسی همسران با حضور استاد #حکیم_خیر_اندیش
#مزاج_زندگی 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3191275612C2709c1ff21
65%تخفیف به مدت محدود↪️
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسپاگتی_مرغ
ماکارونی رشته ای: ۱بسته
کره: ۱ قاشق غذاخوری
سینه مرغ: حدود ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱عدد
فلفل دلمه ای قرمز : ۲عدد
فلفل سبز: ۵-۴ عدد
سیر: ۵-۴حبه
رب فلفل: ۱قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۱قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: ۲عدد
نمک،فلفل سیاه، زیره،آویشن:به مقدار لازم
جعفری خردشده: ۱مشت
یک بسته ماکارونی را داخل آب جوش ریخته و بگذارید تا بپزد. سپس آبکش کنید. از طرف دیگر روغن را داخل ماهیتابه ریخته کمی که داغ شد مرغ ها را که در سایز کوچک تکه کرده اید اضافه کنید و خوب تفت دهیدتا زمانی که رنگ مرغ ها تغییر کند و آب مرغ کشیده شود. کره را اضافه کرده ودوباره تفت دهید. وقتی مرغ ها کمی سرخ شد پیاز خرد شده را اضافه کنید. وقتی پیازها نرم شد و کمی رنگشان تغییر کرد سیر، فلفل دلمه و فلفل سبز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. سپس ادویه و نمک را اضافه کنید.رب گوجه فرنگی و رب فلفل را اضافه کرده و تفت دهیددر آخر گوجه فرنگی را اضافه کنیدحالا از همان آب جوش ماکارونی ها حدود ۱ لیوان به این مواد اضافه کنید وبگذارید خیلی کم بجوشد. وقتی آبش کمی خشک شد ماکارونی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و بگذارید کمی روی شعله بماند
خدمت شما و اعضای عزیز کانال،من قبلا فقط دو وعده اصلی رو میپختم چقدرم فکر میکردم کدبانو هستم،🤦♀😁اما الان که از دستورات کانالهای اشپزیم غذاها و شیرینی میپزم میفهمم قبلا چقدر کم کاری کردم برای بچه ها و شوهرم🤦♀اما از هر زمانی شروع کنید دیر نیست برای یک کدبانوی جذاب برای خانواده شدن😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دورچین جدید
خدمت شما و اعضای عزیز کانال،من قبلا فقط دو وعده اصلی رو میپختم چقدرم فکر میکردم کدبانو هستم،🤦♀😁اما الان که از دستورات کانالهای اشپزیم غذاها و شیرینی میپزم میفهمم قبلا چقدر کم کاری کردم برای بچه ها و شوهرم🤦♀اما از هر زمانی شروع کنید دیر نیست برای یک کدبانوی جذاب برای خانواده شدن😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش نان شکم پر🍓
#کلیپ_آموزش_نان_شکم_پر😋
خدمت شما و اعضای عزیز کانال،من قبلا فقط دو وعده اصلی رو میپختم چقدرم فکر میکردم کدبانو هستم،🤦♀😁اما الان که از دستورات کانالهای اشپزیم غذاها و شیرینی میپزم میفهمم قبلا چقدر کم کاری کردم برای بچه ها و شوهرم🤦♀اما از هر زمانی شروع کنید دیر نیست برای یک کدبانوی جذاب برای خانواده شدن😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_ترش
گوشت چرخ کرده حدود ۴۰۰گرم
پیاز رنده واب گرفته شده یک عدد بزرگ
جعفری وگشنیز تازه ویاوخشک کمی
ابغوره نصف استکان
رب یک قاشق پر
گوجه فرنگی سه عدد
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وروغن به میزان لازم
همه مواد جز رب و آبغوره وروغن وگوجه باهم مخلوط کنید حدود ده دقیقه ورز بدید به اندازه نارنگی کوچک بردارید وبا دست شکل بدید و سرخ کنیدیک عدد پیاز رو رنده درشت ویا ریز خرد وسرخ کنید رب وادویه هم باهاش تفت بدید پوره گوجه فرنگی رواضافه گرده ومیزاریم گوجه فرنگی کاملا سرخ بشه یک الی دو لیوان اب بریزد وبزارید سس به جوش بیاد شامی سرخ شده رو بزارید توش ،,آبغوره بریزید ودرشو بزاری تا سس غلیظ بشه ده دقیقه آخر چند عدد گوجه گیلاسی زدم به جای آبغوره ،آب نارنج بریزید
خدمت شما و اعضای عزیز کانال،من قبلا فقط دو وعده اصلی رو میپختم چقدرم فکر میکردم کدبانو هستم،🤦♀😁اما الان که از دستورات کانالهای اشپزیم غذاها و شیرینی میپزم میفهمم قبلا چقدر کم کاری کردم برای بچه ها و شوهرم🤦♀اما از هر زمانی شروع کنید دیر نیست برای یک کدبانوی جذاب برای خانواده شدن😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓آموزش خورش قیمه آلو🍓
#گیف_آموزش_خورش_قیمه_آلو😋
من سعی کردم حتی تزیینات کانالهای اشپزی رو ذخیره کنم و در فرصت مناسب ببینم و یاد بگیرم،تا برای دور چین غذاهام استفاده کنم
آقایون دیداری هستن از چشم اول ،لذت میبرن
اگه به تزیین برسیم هم از ظاهر غذا هم طعمش لذت میبره کلی از خانوما تعریف میکنن😉
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه قشنگ😂
من سعی کردم حتی تزیینات کانالهای اشپزی رو ذخیره کنم و در فرصت مناسب ببینم و یاد بگیرم،تا برای دور چین غذاهام استفاده کنم
آقایون دیداری هستن از چشم اول ،لذت میبرن
اگه به تزیین برسیم هم از ظاهر غذا هم طعمش لذت میبره کلی از خانوما تعریف میکنن😉
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
ساقی بچه مذهبیا رو براتون آوردم😅😂
لینک کانال احمد نوایی رو براتون میزارم حتما هر چی خواستید یا هر جا گیر افتادید بهش پیام بدید
😉مشکلتونو حل میکنه😉
توضیح بیشتر نمیدم خودتون برید ببینید👇
https://eitaa.com/joinchat/235667643Ca0c45b43ad
🆔#ساقی😂
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#_دسر_لوکوم_رولتی
طرز تهیه مواد سفید:
۲ قاشق غذاخوری نشاسته گل
۲ لیوان (دسته دار فرانسوی) شیر
کره ۲ قاشق مرباخوری
۷۰ گرم شکر معادل یک استکان کمر باریک ترکیه ایی
وانیل یک قاشق چای خوری
ابتدا شکر و نشاسته و شیر را روی حرارت قرار میدیم تا شکر کامل حل شود وبه غلظت مناسب برسد.حرارت را قطع کرده و وانیل را اضافه میکنیم و کره را اضافه کرده و هم میزنیم تا از حرارت بیوفتد.داخل یه سینی پودر نارگیل میریزیم ،کاملا با پودر نارگیل پوشش بدید و هیچ جای خالی نزارید،مواد لوکوم بعد از اینکه از داغی افتاد و گرم بود داخل سینی بریزید و داخل یخچال بزارید تا سفت بشه،بعد روشو به دلخواه خامه فرم گرفته بزنید میتونید هم نزنید ولی بزنید بهتره و یه لایه پودر اجیل هم بزنید مثل گردو یا بادوم،و بعد خیلی اروم با چاقو برش بدید و رول کنید،در اخر با پودر پسته یا شکلات چیپسی یا شکلات تخته ایی رنده شده تزیین میکنیم.
من سعی کردم حتی تزیینات کانالهای اشپزی رو ذخیره کنم و در فرصت مناسب ببینم و یاد بگیرم،تا برای دور چین غذاهام استفاده کنم
آقایون دیداری هستن از چشم اول ،لذت میبرن
اگه به تزیین برسیم هم از ظاهر غذا هم طعمش لذت میبره کلی از خانوما تعریف میکنن😉
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی رو اینجوری پختی
من سعی کردم حتی تزیینات کانالهای اشپزی رو ذخیره کنم و در فرصت مناسب ببینم و یاد بگیرم،تا برای دور چین غذاهام استفاده کنم
آقایون دیداری هستن از چشم اول ،لذت میبرن
اگه به تزیین برسیم هم از ظاهر غذا هم طعمش لذت میبره کلی از خانوما تعریف میکنن😉
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کیک کشک بادمجان🍓
#گیف_آموزش_کیک_کشک_بادمجان😋
من سعی کردم حتی تزیینات کانالهای اشپزی رو ذخیره کنم و در فرصت مناسب ببینم و یاد بگیرم،تا برای دور چین غذاهام استفاده کنم
آقایون دیداری هستن از چشم اول ،لذت میبرن
اگه به تزیین برسیم هم از ظاهر غذا هم طعمش لذت میبره کلی از خانوما تعریف میکنن😉
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش ماهی سالمون🍓
#گیف_آموزش_ماهی_سالمون😋
من سعی کردم حتی تزیینات کانالهای اشپزی رو ذخیره کنم و در فرصت مناسب ببینم و یاد بگیرم،تا برای دور چین غذاهام استفاده کنم
آقایون دیداری هستن از چشم اول ،لذت میبرن
اگه به تزیین برسیم هم از ظاهر غذا هم طعمش لذت میبره کلی از خانوما تعریف میکنن😉
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش روغن و کره شیرینی پزی🍓
#گیف_آموزش_روغن_و_کره_شیرینی_پزی😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
من سعی کردم حتی تزیینات کانالهای اشپزی رو ذخیره کنم و در فرصت مناسب ببینم و یاد بگیرم،تا برای دور چین غذاهام استفاده کنم
آقایون دیداری هستن از چشم اول ،لذت میبرن
اگه به تزیین برسیم هم از ظاهر غذا هم طعمش لذت میبره کلی از خانوما تعریف میکنن😉
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کرم کارامل🍓
#گیف_آموزش_کرم_کارامل😋
من سعی کردم حتی تزیینات کانالهای اشپزی رو ذخیره کنم و در فرصت مناسب ببینم و یاد بگیرم،تا برای دور چین غذاهام استفاده کنم
آقایون دیداری هستن از چشم اول ،لذت میبرن
اگه به تزیین برسیم هم از ظاهر غذا هم طعمش لذت میبره کلی از خانوما تعریف میکنن😉
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش قهوه موکا🍓
#گیف_آموزش_قهوه_موکا😋
من سعی کردم حتی تزیینات کانالهای اشپزی رو ذخیره کنم و در فرصت مناسب ببینم و یاد بگیرم،تا برای دور چین غذاهام استفاده کنم
آقایون دیداری هستن از چشم اول ،لذت میبرن
اگه به تزیین برسیم هم از ظاهر غذا هم طعمش لذت میبره کلی از خانوما تعریف میکنن😉
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_مرنگ_رنگی
سفيده ي تخم مرغ يك عدد
شكر ١/٣پيمانه
اب ليمو تازه ١/٤ق چ
وانيل١/٢ق چ .
ابتدا سفيده ي تخم مرغ رو با همزن اونقدرررر مبزنيم تا پفكي بشه بد شكر رو اضافه مبكنيم و هم ميزنيم بد وانيل و ابليمو تازه رو بهش اضافه ميكنيم و باز هم ميزنيم خيلي مهمه كه اينقدر هم بزنيد تا جاي پره هاي همزن رو بتونيد ببيند چون اكه كم هم بزنيد وا ميره مرنگتون توي فر .حالا از ي ماسوره ي ساده يا شياردار يا هرطرحي ك دوست داريد استفاده ميكنيم بد قيف رو برعكس كنيد توي دستتون و رنگ بزنيد بد مواد مرنگ رو بريزيد داخلش و ماسوره بزنيد .بد بزاريد داخل فر توي سيني اي ك كاغذ روغني داره (از قبل بزاريد فر گرم بشه) با دماي ١٦٠ درجه بمدت ١٠ دقيقه / دماي فرا باهم فرق داره ، خودتون حواستون باشه هي سر بزنيد بهش كه ي وقت زيادي نمونه توي فر كه ترك ميخوره
من سعی کردم حتی تزیینات کانالهای اشپزی رو ذخیره کنم و در فرصت مناسب ببینم و یاد بگیرم،تا برای دور چین غذاهام استفاده کنم
آقایون دیداری هستن از چشم اول ،لذت میبرن
اگه به تزیین برسیم هم از ظاهر غذا هم طعمش لذت میبره کلی از خانوما تعریف میکنن😉
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شکلات_پشمک_قالبی
قالب رو با روغن مایع کمی چرب کنید
شکلات تخته ای رو با کارد تکه تکه کنید
شکلات خرد شده رو بریزید تو کاسه استیل وبزارید رو بخار آب به روش بن ماری روان کنیدنه خامه نه روغن مایع بزنید فقط شکلات با قاشق سیلیکونی یا قاشق چوبی بزنید تا شکلات روان ویکدست آب بشه سپس بریزید تو قالب مدام بچرخونید تا شکلات کم کم یکدست سفت بشه اگه شکلات بریزید و قالب رو نچرخونید شکلات چون روان هست ته قالب میره وکناره ها لایه نازکی میمونه موقع برگردونن میشکنه شکلات که سفت شد حدود ده دقیقه کم کم سفت میشه(یخچال نمیخواد) پشمک رو لایه لایه بریزید هر لایه که ریختی فشار دهید تا تو قالب فشرده بشه قالب که پر شد لایه ای از شکلات روان شده روش بریزید وبا قاشق روشو صاف کنید وبزارید جای خنک یا یخچال تا شکلات کاملا سفت بشه سپس دو طرف مقابل قالب رو به طرف بیرون بکشید تاشکلات از قالب جدا بشه برگردونید تو ظرف مورد نظر عزیزان موقع برش حتما کارد رو کمی گرم کنید تا با گرمی کارد شکلات به راحتی برش بخوره وشکسته نشه
من سعی کردم حتی تزیینات کانالهای اشپزی رو ذخیره کنم و در فرصت مناسب ببینم و یاد بگیرم،تا برای دور چین غذاهام استفاده کنم
آقایون دیداری هستن از چشم اول ،لذت میبرن
اگه به تزیین برسیم هم از ظاهر غذا هم طعمش لذت میبره کلی از خانوما تعریف میکنن😉
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a