eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
#اسفناج_پلو با #گوشت اول یه پیاز کوچیک رو نگینی ریز کردم و تفت دادم تا طلایی بشه. بعد تقریبا سیصد گرم اسفناج رو خرد کردم و اضافه کردم به پیاز داغ و تفت دادم تا ابش کشیده بشه. میتونید به حبه سیر هم رنده کنید سلیقه ایه من به جاش کمی پودر سیر زدم. کمی نمک و فلفل هم زدم. حدود پنج دقیقه فقط تفت دادم. زیاد تفت بدیم اسفناج تیره میشه. اخرش که خاموش کردم بک قاشق آب نارنج هم بهش زدم. بعد برنجو ابکشی درست کردم و موقع دم کردن، لابلای برنج این مایه اسفناجی رو ریختم و دم کنی گذاشتم تا دم بکشه. اخرش هم رو برنج کمی کره داغ شده ریختم. گوشت رو هم جدا درست کردم. یه پیاز تفت دادم، بعد گوشت گوسفندی رو اضافه کردم و تفت دادم. کمی زردچوبه و فلفل و خیلی کم دارچین زدم. مقدار گوشت دوبرابر توی عکس بود و برای اون مقدار یک استکان اب اضافه کردم و شعله رو خیلیی کم کردم و گذاشتم گوشت کاملا بپزه بعد نمک و کمی ابغوره بهش زدم. بهتره اولش اب زیاد نریزید. کمی که پخت و آبش کشیده شد دوباره هم بزنید و یه استکان دیگه بریزید تا وقتی که کاملا بپزه. گوشت گوسفندی زیاد اب لازم نداره و با اب زیاد بی مزه میشه. ده دقیقه اخرش هم چند تا آلو بخارا که از قبل ده دقیقه خیسومده بودم اضافه کردم و گذاشتم اب ش تقریبا کشیده بشه و بعد با برنج سرو کردم. این پلو خیلی خوشمزه و پرخاصیته به خاطر اسفناج. با مرغ هم میتونید درست کنید. ولی با گوشت خوشمزه تره به نظرم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#شیرینی_پفکی_مرنگ   سفیده تخم مرغ 4 عدد  .  پودر قند 250 گرم  .   نمک 1/8 قاشق چایخوری     طرز تهیه : تخم مرغ ها را از 1 ساعت قبل بیرون یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد و مدت زمان هم زدن کاهش پیدا کند ، سفیده های تخم مرغ را از زرده ها جدا کنید و دقت کنید که سر سوزنی زرده داخل سفیده نباشد ؛ سفیده ها را داخل کاسه بریزید ، نمک اضافه کنید و با همزن بزنید تا سفیده  خودش را بگیرد ( دقت کنید که کاسه و پره های همزن تمیز بوده و بدون لکه چربی باشند ).     پس از اینکه سفیده خودش را گرفت پودر قند را کم کم اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا سفیده غلظتی مانند خامه پیدا کند ( برای نتیجه عالی باید در تمام مراحل کار هم بزنید و توقف نداشته باشید ).     کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و سفیده های خامه ای شده را داخل قیف بریزید و به شکل دلخواه روی کاغذ روغنی شکل بزنید ، سینی را داخل فر با حرارت 150 درجه سانتیگراد به مدت 35-45 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و خشک شوند ( دمای فرها متفاوت میباشد و پس از 30 دقیقه باید شیرینی ها را چک کنید و اگر نرم بود بگذارید باز هم بپزد ، این شیرینی با دمای پایین باید پخته و خشک شود ).   نکته ها : در صورت تمایل میتوانید مقداری رنگ خوراکی به سفیده فرم گرفته اضافه کنید ، همچنین میتوانید اسانس وانیل یا پودر کاکائو همزمان با اضافه کردن پودر قند اضافه کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#پیراشکی_مرغ خمير: يك ليوان ارد نصف استكان شير ولرم يك ق غ خمير مايع بك ق غ شكر يك ق چ نمك نصف استكان روغن يك عدد تخم مرغ شير را بذاريد روي حرارت ولرم كه شد (داغ نشه) خمير مايع و شكر رو بهش اضافه كنيد و در شو بذاريد به مدت ده دقيقه تا عمل بيادارد و نمك و تخم مرغ و روغن را با قاشق مخلوط كنيد وشير را به ان اضافه كنيد و با دست ورز دهيدخمير نرمي به دست مياد كه به دست نميچسپه.كف دست خود را چرب كنيد روي سطح خمير بكشيد و بذاريد جاي كرم به مدت دو ساعت.مواد داخلش رو هر چي دوست داريد بذاريدمن مرغ ريش شده و پنير پيتزا و فلفل دلمه و سيب زميني كذاشتم.طرز پيچيدن هم هر جوري دوست داشتيد بپيچيد رومالش هم تخم مرغ و كنجد ريختم در فر 170به مدت بيست دقيقه كذاشتم نوش جان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
گوشت چرخ شده سینه یاران مرغ یابوقلمون یا مخلوطی ازهردو 500گرم پیاز 1عدد متوسط سیر2_3حبه تخم مرغ 1عدد اردسوخاری 2ق غ نمک ،فلفل ،زردچوبه یازعفران به میزان لازم مواد لازم برای بین رولت : این موادسلیقه ای وبه دلخواه می باشد می توان ازجعفری ساطوری شده،هویج پخته ونگینی شده،قارچ ورقه وتفت داده شده،نخودفرنگی پخته شده،فلفل دلمه ای ریزخردشده ،پنیرپیتزا وحتی تخم مرغ ابپزشده و....استفاده کرد. *من از هویج پخته نگینی شده وجعفری ساطوری شده وپنیرپیتزااستفاده کردم. طرزتهیه: گوشت چرخ شده را به همراه پیازوسیررنده شده ،تخم مرغ ،نمک ،فلفل ،زردچوبه یازعفران واردسوخاری مخلوط کنیدوخوب ورزدهیدتا حالت چسبندگی پیدا کند. *به دلخواه می توانید ازسبزیهای معطر نیزدرون گوشت استفاده کنید. سپس روی سطح کاریک پلاستیک فریزربازشده پهن کنید روی ان راکامل اردسوخاری بپاشید گوشت راروی ان منتقل کنید وبه شکل مستطیل وبه ضخامت یک سانت پهن کنید. هرباردستتان رادراب یاروغن زده که گوشت به دستتان نچسبد .رولت راصاف ویکنواخت پهن کنید. بعد روی ان کامل ازمواددلخواه تان _جعفری خردشده وهویج پخته نگینی وپنیرپیتزای فراوان_بپاشیدورولت رابه کمک پلاستیک زیرین رول کنید بعدازرول کردن رولت رابا چندبارغلطاندن روی سطح کاریکدست ومنظم کنیدوروی ان را کامل اردسوخاری بزنید. سپس همه طرف رولت رادرروغن و باحرارت بسیارملایم سرخ کنید درحدطلایی شدن وبعد ان را به مدت 20دقیقه درفربگذاریدتا مغزپخت شود. *من با حرارت بسیار بسیارملایم وکامل سرخ کردم وداخل فرنگذاشتم. سس رولت مرغ: یک عدد پیاز را درکمی روغن تفت دهید به دلخواه فلفل دلمه وهویج هم می توان اضافه کردسپس یکی دوقاشق رب اضافه کنید تفت دهید تا رنگ ان قرمز شود نمک ،فلفل ادویه بزنید ودولیوان اب روی ان بریزیدمی توانید این سس را بروی رولت مرغ بریزید واجازه دهید که رولت بروی حرارت با سس جا بیفتدوسس غلیظ شود ویا سس اماده وغلیظ شده راپوره کرد تا یکدست شودوسپس درکنارغذا وبه صورت جدا سرو کرد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#نمک تصفیه شده. یا طبیعی بامصرف نمک دریا همان« طبیعی» نود درصد از بیماری ها رو در خود کاهش دهیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👌 کشک بادمجون دودی #کشک_بادمجون بادمجون رو روی منقل و ذغال کبابی کنید، بعد از پوست کندن با چاقو بصورت رشته رشته برش بدید و بریزید داخل قابلمه، کشک، نمک، فلفل قرمز، نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ اضافه کنید و نصف لیوان آب، بذارید تا به روغن بیفته، نوش جان نکته 1 : بعد از کبابی کردن، بادمجون هارو بذارید داخل کیسه فریزیر تا کمی عرق کنه و پوست بادمجون ها راحت کنده بشه، نوش جان نکته 2 : میتونید بادمجون هارو به جای کباب کردن، پوست بکنید و داخل آب جوش آب پز کنید، نوش جان نکته 3 : کشک رو توی قیف و ماسوره ریختم و گل و برگ زدم، نوش جان نکته 4 : با پیازداغ، نعنا داغ و سیر داغ سرو کنید، نوش جان نکته 5 : توی نعنا داغ حتمااا زردچوبه بزنید، نوش جان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ ❌🍛 غذای مانده نخورید 🍛❌‍ 💫 پای صحبت های آیت الله ضیائی ✍️ امام صادق (ع) فرمودند: 👈 هر کسی که دوست دارد عمر طولانی وبا عافیت داشته باشد، غذای مانده نخورد. 🔶 غذای مانده خوردن هم عمر انسان را کوتاه می کند. ❌ احتمال عفونت های داخلی را بالا می برد. ❌ احتمال انواع تومورها و کیست های بدن را زیاد می کند. 🚷 هم یکی از علل ایجاد ناباروری در زنان و مردان است. #حدیث 💫 رسول خدا (ص) می فرمایند: ✍️ بَدان امت من، ❌ کسانی هستند که مغز استخوان را می خورند. 📚 منبع: طب النبی، ص ۵ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مجید قناد عزادار شد http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
#رولت_گوشت ارسالی از دوست عزیز chef_sam گوشت چرخ كرده٣٠٠ گرم آرد١ق س پياز ٢عدد تخم مرغ١عدد نمك و فلفل مواد داخل رولت تخم مرغ پخته خلال بادام وپسته نخودفرنگی پخته گردو خرد شده پياز سرخ كرده مقداري مواد سس رب ١ق س دارچين کمی آب ١ليوان آبليمو٢ق س ابتدا پياز را رنده ميكنيم وآب آن را ميگيريم بعد با گوشت دوبار چرخ شده ونمك وفلفل وآرد وتخم مرغ قاطي میکنیم بعد يه كيسه فريزر راباز ميكنيم و گوشت روي آن ميگذاريم بعد كيسه فريزر ديگري روي آن گذاشته وبا وردنه به صورت مستطيل باز ميكنيم و مواد مياني را روي سطح كار پخش ميكنيم با همان كيسه شروع به رول كردن ميكنيم ودر تابه با حرارت بالا كمي سرخ ميكنيم تا خودشو بگيره بعد مواد سس رو با هم مخلوط كرده و روي رولت ميريزيم وميگذاريم بپزد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#خورشت_کرفس من برای این خورشت اول سه تا پیاز متوسط رو نگینی کردم و تفت دادم. کمی که طلایی شد گوشت گوسفندی رو بهش اضافه کردم. بعد که رنگ گوشت برگشت، کرفس خرد شده به همراه سبزی خورشت رو بهش اضافه میکنم. سبزی هم ترکیب برگهای تازه کرفس و نعناع و جعفری (و در صورت تمایل خیییلی کم سبزی قرمه) است. بعد میذارم کاملا تفت بگیرن. اینطوری خورشت جا افتاده تر میشه. نمک و زردچوبه و فلفل هم زدم. یک دونه لیمو عمانی رو سوراخ کردم و توش انداختم. بعد به اندازه لازم و نه زیاد، آب ریختم و گذاشتم تا خورشت جا بیفته. اگه خورشتتون لعابش کم بود میتونید یه قاشق آرد گندم رو توی نصف استکان آب سرد مخلوط کنید و به خورشت اضافه کنید که باعث میشه لعاب خورشت بیشتر بشه. یه قاشق کوچیک هم رب انار زدم. دوباره یه کمی دیگه با شعله کم گذاشتم رو گاز و بعدش دیگه خورشت آماده است.😋😋 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍃 #بِه 🍃بِه در دوران بارداری‌‌⇩ 1تقویت قلب جنین 2درمان ویار بارداری 3جلوگیری از افسردگی پس از زایمان ⚜امام صادق(علیه السلام) : ✍ناشتا بِه خوردن،باعث پاکیزکی نطفه و نیکویی فرزند میگردد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🌺معجزه خداوند - زنبور عسل🌺 (((فیه شفاء للناس ))) 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 قرآن - نحل - 68-69 : و پروردگار تو به زنبور عسل وحی کرد که از پاره ای از کوهها و از برخی درختان و از آنچه داربست می کنند ؛ خانه هایی برای خود درست کن. سپس از همه میوه ها بخور - و راه پروردگارت را فرمانبردارانه بپوی - آنگاه از درون آن - شهدی که به رنگ های گوناگون است بیرون می آید. در آن برای مردم - درمانی است. براستی که در این قدرت نمایی برای مردمی که تفکر میکنند - نشانه های (قدرت الهی) است. (((فیه شفاء للناس))) 🌺صدق الله العلی العظیم🌺 🌿توضیحاتی پیرامون این موضوع : خاصیت درمانی و همچنین ضدعفونی کنندگی عسل از گل خود گیاه و همچنین وجود آنزیمی ناشی می‌شود که زنبورهای زحمتکش به شهد اضافه می‌کنند. نام این آنزیم گلوکز اکسیداز است. این آنزیم در تبدیل قند به پروکسید اکسیژن نقش دارد. پروکسید اکسیژن یک ماده‌ی ضدعفونی کننده است که با نام آب اکسیژنه شناخته می‌شود. به مدد همین خواص ضدعفونی کنندگی است که عسل می‌تواند سرفه را رفع و گلو درد را تسکین دهد. ✅ عکس : شاهین عسل دزد..😄 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🌺صبحانه ارده و شیره بخورید👇 👈 ازبین برنده زخم های چرکی 👈 تسکین دهنده درد 👈 درمانگر اختلالات کبد و کلیه ای 👈 ازبین برنده استخوان درد و درد مفاصل 👈 وگرم کننده بدن در فصل سرماست 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💠آیت الله مجتهدی تهرانی(ره): 💟✨اگر فامیلی دارید ڪه وضع مالی خوبی ندارد، شما هروقت به دیدارش مےروید یه گونی برنج و دو ڪیلو روغن و ... برایش ببرید 💟✨اینها صله رحِم است، نه اینڪه بروی تو خونش بنشینی و میوه‌ات را هم بخوری، اونو تو قرض بندازی! بعد بگی الحمدلله صله رحم بجا آوردم. 👌🏻این صله رحم ثواب ندارد، ڪباب دارد!‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁨🎗ایده های تخم مرغی 🥚 😳 #خلاقیت_های_اشپزی ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
هدایت شده از عشقعلی
🌹 برای #فرج بسیار دعا کنید که همانا #فرج شما در آن است... 🌹 😍 چهل روز زیارت عاشورا بخونیم و برای #فرج و #یکدیگر دعا کنیم 😍 ❌ با نصب اپلیکیشن عشقعلی در قرعه کشی #کربلا و #مشهد شرکت کنید. ⚠️ برای نصب اپلیکیشن عشقعلی از کافه بازار و یا گوگل پلی روی لینک های زیر بزنید. نصب از کافه بازار 👇 http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.eshghali&ref=share نصب از گوگل پلی 👇 https://play.google.com/store/apps/details?id=ir.eshghali
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
4_6041614939188102711.apk
7.91M
☝️ فایل نصب اپلیکیشن عشقعلی EshghAli.com
#سمنو گندم 1 كيلو آرد گندم 3الي 4 كيلو بادام يا فندق يا پسته با پوست به ميزان لازم طرز تهيه سمنو : گندم نقره اي شده را چرخ كرده سپس آن را در ظرفي ريخته مقداري آب روي آن مي ريزم و خوب مخلوط مي كنيم . از صافي رد كرده مواد موجود در صافي را بين دو دست فشار داده تا كاملاً شيره آن خارج شود . آرد را در ظرفي ريخته شيره گندم تهيه شده را بتدريج به آرد اضافه كرده و هم مي زنيم بطوري كه گلوله نداشته باشد . (بايد توجه داشت كه مقدار شيره در حدي باشد كه مايه را كاملاً رقيق كند) روي حرارت قرار داده و مايه را كاملاً هم مي زنيم تا زماني كه به جوش آيد و غليظ شود . اين مايه بايد مرتب هم زده شود زيرا سمنو زود ته مي گيرد. آنقدر زدن را ادامه مي دهيم تا اب آنكاملاً تبخير شده و به شكل حلوا در آيد و رنگ آن كمي سرخ شود (بايد متذكر شويم كه در سمنو شكر يا روغن اضافه نمي شود , زيرا جوانه گندم بطور طبيعي مقداري شيرين و چربي دارد) مجدداً بتدريج مقداري آب به مسنو اضافه كرده ,هم مي زينيم تا گلوله نشود و مايه يكدست و رقيق شود. حرارت را ملايم نموده وگاهي آن را هم مي زنيم تا زماين كه كاملاً غليظ شودو به صورت سمنو در آيد . در آخر پسته يا فندق يا بادام با پوست رادر سمنو ريخته بعد از بيست الي سه دقيقه حرارت را خاموش كرده و مورد استفاده قرار مي دهيم . قابل ذكر است كه اين غذاي سنتي ايراني براي كودكان بسيار مفيد و مغذي مي باشد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کیک_شکلاتی مواد لازم :سه عدد تخم مرغ سه پیمانه آرد بهمراه دو ق غ خوری کاکائو یک پیمانه روغن یک و یک چهارم پیمانه شکر یک پیمانه ماسطاب بکینگ پودر دو ق مرباخوری طرز تهیه:ابتدا تخم مرغها را در کاسه شکسته و با شکر قاطی کرده و بمدت پنج دقیقه با دور تند همزن زده تا خوب کرم مانند شود بعد روعن افزوده و قاطی کرده و آرد را کاکائو قاطی کرده و دو تا سه بار الک کرده و به مایه افزوده و خوب مخلوط میکنیم ...حالا ماست و اب که نصف پیمانه اب و نصف ماست بوده با هم مخلوط کرده و بکینگ پودر را افزوده و با چنگال داخل لیوان خوب زده و به مایه افزوده و با دو دور تند زده کافیست چون زیاد زدن بکینگ پودر پف کیک را می خواباند و قالب چرب کرده و مواد داخلش ریخته و بمدت 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده روی درجه 140 میگذاریم خوب بپزد ..وقتی از فر در آوردیم می گذاریم خوب خنک شود بعد از قالب در می آوریم 😉 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✨ ماجرای عجیب دکتری که همه مردان را زن میدید... 🔬دکتر حاج حسین توکلی از شاگردان عارف بالله شیخ رجبعلی خیاط، نقل می کند: روزی من از مطب دندان سازی خود حرکت کردم که جایی بروم، سوار ماشین شدم، میدان فردوسی یا پیش تر از آن ماشین نگه داشت، جمعیتی بالا آمد، سپس دیدم راننده زن است، نگاه کردم همه زن هستند همه یک شکل و یک لباس! دیدم بغل دستم هم زن است! خودم را جمع کردم و فکر کردم اشتباهی سوار شده ام. این اتوبوس کارمندان است. اتوبوس نگه داشت و خانمی پیاده شد، آن زن که پیاده شد همه مرد شدند! با این که ابتدا بنا نداشتم پیش شیخ بروم از ماشین که پیاده شدم {جهت روشن شدن قضیه} رفتم پیش مرحوم شیخ، قبل از این که من حرفی بزنم شیخ فرمود: 💠ادامه این داستان عجیب👇 ‌http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز جمعه متعلق به #صاحب_عصر_عج هست امروز تا میتونین بعد از وضو به نیت امام زمان عج غذا بپزید و ذکر صلوات بر محمد و ال محمد غذا با تبرک به حضرت صاحب الزمان آآی خوردن دارد😭😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
 فضیلت خوردن انار در روز جمعه (مفاتیح الجنان) اعمال روز جمعه؛ پيش از خوردن صبحانه انار و پيش‏ از ظهر هفت برگ كاسنى بخورد، از موسى بن جعفر عليهما السّلام روايت شده: هر كه در روز جمعه وقتى كه ناشتاست يك انار بخورد، تا چهل‏ روز دل او را نورانى گرداند. و اگر دو انار بخورد تا هشتاد روز و اگر سه انار،تا صد و بيست روز، وسوسه شيطان را از او دور گرداند و هركس وسوسه شيطان از او دور شود نافرمانى خدا نكند و هركه نافرمانى خدا نكند وارد بهشت شود. شيخ طوسى در كتاب «مصباح» فرموده: در مورد خوردن انار در روز و شب جمعه فضيلت بسيار روايت شده 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
#میرزا_قاسمی   بادمجان 5 عدد . سیر 1 بوته . تخم مرغ 3 عدد . گوجه فرنگی 2 عدد . نمک و فلفل مقدار لازم     طـرز تهیه : بادمجان ها را روی آتش کباب کنید ( تا حدی کباب کنید که بادمجان نرم شده و پوست ان بسوزد ) ، همچنین میتوانید بادمجان ها را پوست بگیرید و درون روغن سرخ کنید.     بادمجان ها را پوست بکنید و ساطوری کنید ،  گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و خرد کنید ، سیرها را نیز بکوبید تا له شوند یا رنده کنید.     درون ماهیتابه روغن بریزید و سیرها را درون روغن سرخ کنید سپس گوجه فرنگی ها خرد شده و بادمجان های ساطوری شده را اضافه نمائید ، کمی نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید با حرارت ملایم اب غذا کشیده شود و به روغن بیفتد.     در این فاصله درون ماهیتابه ای جداگانه روغن بریزید و تخم مرغ ها را نیمرو کنید سپس درون میرزاقاسمی بریزید و لابلای ان جای دهید و بهمراه نان یا برنج سرو نمائید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami