#کیک_گوشت_2
دستورکلی:
تخم مرغ 4عدد ماست 1 لیوان آرد 1/5 لیوان روغن مایع نصف لیوان پکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم .ابتدا تخم مرغ ها رو حدود 5دفیقه با همزن می زنیم تا تخم مرغ ها کف کند بعد ماست روغن و نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم پکینگ پودر رو با آرد مخلوط کرده و دوبار الک کرده و اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط مایه می کنیم. مواد میانی رو هم مثل مایه ماکارونی درست می کنیم البته نباید چرب باشد و آبدار هم نباشد. فر را از قبل با دمای 180 درجه گرم کرده. مایه کیک را تقریبا نصف آنرا درون قالب ریخته بعد مواد گوشتی رو روی آن بریزید به دور قالب مواد گوشتی نریزید. بعد بقیه مایه کیک رو روی مواد گوشتی ریخته و 50 دقیقه با دمای 180 درجه طبقه وسط بذارید من توی مواد پنیر پیتزا هم ریختم به مواد خمیر هم زعفران زدم که بوی تخم مرغ نده.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
4_5904345447945732681.mp3
12.96M
محتوای داروهای طب اسلامی؟
هر خانواده یک طبیب داشته باشد.
زایمان در خانه یا سزارین در بیمارستان؟
#شبهات #مباحثه_طبی
جالبه گوش کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#شيريني_نخودچي
آرد نخودچي 200گرم
پودر قند 100گرم
روغن جامد 100گرم
پودر هل 1ق م
روغن جامد را روي حرارت اب كرده ميزاريم يخچال تا سفت بشه و چند ساعتي بمونه بعد همراه پودر قند ك الك كرديم با همزن بمدت 10دقيقه هم ميزنيم تا كرم رنگ بشه بعد پودر هل را اضافه ميكنيم و آرد نخودچي را ك يه بار الك كرديم اروم اروم اضافه كرده و ورز ميدهيم تا وقتي ك خمير منسجم بشه بعد توي نايلون گزاشته توي دماي محيط 10ساعت استراحت ميدهيم بعد از استراحت خمير را بين دونايلون با وردنه به ضخامت يك سانت باز كرده و قالب ميزنيم توي سيني فر ك كاغذ روغني انداختيم كنار هم ميچينيم روي شيريني خرفه پاشيده و توي فر ك از قبل با درجه حرارت160روشن كرديم بمدت 20دقيقه قرار ميدهيم.
اين شيريني تا داغه زود ميشكنه پس بعد از خنك شدن ب شيريني دست
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#پیراشکی
شیر نصف پیمانه . ماست نصف پیمانه . روغن یک سوم روغن. شکر ی ق م. آب یک چهارم پیمانه . تخم مرغ دو عدد .پودر خمیر ترش یک ق س آرد به اندازه ای که به دست نچسبد تقریبا سه لیوان و نیم .پودر خمیر ترش و شکر و آب ولرم را با هم مخلوط کنید و درب ظرف را بپوشانید و بگذارید تا در دمای آسپزخانه ده دقیقه بماند اگر خمیر ترش خوب پف کرد یعنی سالمه و خمیر پیراشکی خیلی خوبی هم خواهید داشت در غیر این صورت با خمیر ترشی که به عمل نیامده اصلا خمیر درست نکنید . در مرحله بعد تخم مرغ و شیر و ماست و روغن و نمک را با چنگال مخلوط کنید و بعد هم آرد را اضافه کنید تا خمیر بدستنون نچسبه . خیلی آرد اصافه نکنید و الا خمیر سفت میشه . لطافت خمیر مثل لاله گوش باشه . نرم و لطیف که چسبندگی هم ندارد یه دو سه دقیقه ای خمیر را ورز بدید . حالا کف ظرفی را چرب کنید خمیر و را داخل ظرف بگذارید و رویش را بپوشانید حالا هم باید دو ساعت یه جای گرم استراحت کند تا خمیر آماده بشه . بهترین کار این هست که فر را سه چهار دقیقه روشن کنید و بعد خاموش کنید و ظرف خمیر را داخل فر بگذارید تا استراحت کند.حجم خمیر باید دو الی سه برابر بشه بعد از استراحت هم خمیر را کمی ورز بدید و بعد هم پهن کنید و با هرجه دوست دارید پر کنید یا در روغن سرخ کنید یا در فر ۱۸۰درجه به مدت ۲۵ دقیقه بپزید .برای داخل فر گذاشتن حتما روی پیراشکی را با تخم مرغ رومال کنید و کنجد بپاشید خیلی هم خوشمزه تر هست.
اگر از دستور خوشتون اومد صلواتی در دل نثار امام مهرباتی ها کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#زيتون_پرورده
موادلازم📝
زیتون بی هسته 500 گرم . رب انار 2 پیمانه . گردو چرخ شده 300 گرم . آبلیمو 2 قاشق
نعنا خشک 1 قاشق . آویشن خشک 1 قاشق . دانه انار و روغن زیتون از هر کدام 2 قاشق
طرزتهيه📝
زیتون پرورده شمال با رب انار ، گردو ، روغن زیتون ، سبزی های محلی و افزودنی هایی مثل دانه انار خشکیده درست میشود.
بهتر است دانه انار خشک و رب انار را از شمال خریداری نمائید تا طعم واقعی زیتون پرورده را بچشید ، برای سبزی شمال هم جایگزین هایی وجود دارد
اگه زیتون شور یا ترش بود بین نیم تا یک ساعت درون آب خیس کنید ، اگر بیشتر از این مدت در آب بماند طعم واقعی اش را از دست میدهد ، زیتون را درون ابکش بریزید و پس از انکه اب اضافه خارج شد درون کاسه ای بزرگ بریزید.
رب انار ، ابلیمو و زیتون ها را به خوبی با هم مخلوط کنید ، بقیه مواد را نیز اضافه کنید و پس از اینکه بخوبی مخلوط شدند درون یخچال بگذارید تا خنک شود سپس میل نمائید.
اگر در زیتون پرورده از گردوی بیشتری استفاده نمائید رنگ زیتون پرورده شما روشن تر و در صورتی که از انار بیشتری استفاده نمائید رنگ ان تیره تر خواهد شد.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#حلواي_كدو_حلوايي
شكر 1/5پيمانه
آرد 1ليوان
پوره كدو حلوايي 2ليوان
كره 50گرم
گلاب 3ق غ
زعفرون دمكرده 2ق غ
پوره كدو حلوايي را با شكر مخلوط كرده روي حرارت ميزاريم وقتي ي جوش زد زعفران و گلاب را اضافه كرده هم زده از رو حرارت برميداريم.
آرد را با حرارت خيلي ملايم تفت ميديم تا بوي خامي ارد گرفته بشه بعد الك كرده دوباره ميزاريم روي حرارت كره را اضافه كرده تفت داده وقتي رنگ ارد تغيير كرد پوره كدو حلوايي را اضافه ميكنيم و خوب باهم مخلوط كرده وقتي حلوا وسط ظرف جمع شد از رو حرارت برداشته و به شكل دلخواه تزيين ميكنيم .
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
4_5904345447945732681.mp3
12.96M
محتوای داروهای طب اسلامی؟
هر خانواده یک طبیب داشته باشد.
زایمان در خانه یا سزارین در بیمارستان؟
#شبهات #مباحثه_طبی
جالبه گوش کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کوکی_اصیل_لاهیجان
مواد لازم 📝
گردوی خرد شده 350 گرم
تخم مرغ6 عدد
روغن مایع 100 گرم
روغن جامد یا کره 300 گرم
پودر قند 450 گرم (حدود سه و سه چهارم پیمانه)
کشمش پلویی 350 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
شیر 250 میلی لیتر (حدود یک و یک چهارم پیمانه)
آرد قنادی 850 گرم (حدود 6 پیمانه)
طرز تهیه📝
اول فر رو روی 160 درجه سانتی گراد روشن کنین، بیکینگ پودر و آرد رو مخلوط و الک کنین، روغن صاف جامد و پودر قند رو حدود 7 دقیقه با همزن بزنید تا یکتواخت و لطیف و پفکی بشه.
روغن مایع رو به این مواد اضافه کنین و سه دقیقه با همزن بزنید، تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنین و هر کدوم رو 1 دقیقه هم بزنین.
وانیل و شیر رو هم اضافه کرده و هم بزنید.
مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو کم کم با الک کردن اضافه کنید و آروم مخلوط کنید. توی مرحله آخر پودر کاکائو رو توی آرد بریزین و الک کنین توی مواد و مخلوط کنین (اگه کاکائو مرغوب باشه مقدار کمتری ازش لازم هست). حالا گروی خرد شده و کشمش رو هم بریزید و با لیسک مواد رو مخلوط کنید...
کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و با هر وسیله ای که راحت هستید (خامه ریز بدون ماسوره، اسکوپ زن یا حتی قاشق!) کوکی ها رو با فاصله بصورت مرتب روی کاغذ سینی فر بچینید. توجه کنید که کوکی ها از هم فاصله داشته باشن. چون هر چقدرم قبل پخت سفت باشه، بعد از داغ شدنِ مایه ی کوکی، یه مقدار شل میشه و به هم نزدیک میشن.
بسته به ضخامت کوکیهاتون 15 تا 20 دقیقه توی فر بپزین. در آخر کار برای یکی دو دقیقه شعله بالای فر رو روشن کنین تا رنگ روی کوکیهاتون کمی قهوه ای تر و زیبا تر شه (فقط حتما بالا سرش باشین و حواستون باشه که بیش از حد برشته نشه و خدای نکرده نسوزه!) بعد از پخت هم کمی بذارین خنک بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کیک_نوتلا
موادلازم📝
تخم مرغ 5 عدد
شکر 1 پیمانه
وانیل 1/4 ق.چ
روغن مایع یک پیمانه
آب جوشیده نصف پیمانه
پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری
نوتلا دو قاشق سوپخوری
آرد 1 و 1/2پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری
طرز تهیه📝
در ابتدا دو قاشق سوپخوری پودر کاکائو را در نصف لیوان آبجوش خوب حل کنید تا کاملا مخلوط شوند ، کمی که از حرارت افتاد 2 قاشق سوپخوری نوتلا را به مخلوط آب و کاکائو اضافه کنید و هم بزنید و کنار بزارید تا کمی خنک شود . در کاسه ای تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل خوب بزنید تا کرم رنگ شود وسبک شود.
روغن را اضافه و دوباره بزنید سپس مخلوط نوتلا و آبجو و پودر کاکائو را به مواد تخم مرغی اضافه کنید و دوباره هم بزنید ،
حالا مخلوط آرد و 2 ق سوپخوری پودر کاکائو و بکینگ پودر را که قبلا 3 بار الک کرده اید در چند مرحله اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست و یکنواخت شود . در قالب چرب شده وآرد پاشی شده در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت تقریبی35تا 45 دقیقه بزارید تا کیکتون پخته بشه حتما قبل از خارج کردن کیک رو با خلال چوبی چک کنید تا کاملا پخته باشه.
در اخر بعد از خنك شدن كيك با خامه شكلاتي خاكه كشي كردم و مقداري از كيك رو با دست پودر كردم و روي كارم ريختم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#فينگر_فود
.مواد لازم برای تهیه ی کوفته چوبی مرغ:
سینه مرغ خام چرخ کرده یا ساطوری خ 700 گرم
پیاز رنده شده و آب گرفته شده 1 عدد
پودر سوخاری 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
گشنیز و جعفری ساطوری 50 گرم
پودر زیره سبز یا سیاه 2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
روغن و نمک و فلفل به مقدار لازم
همه مواد را با نیمی از پودر سوخاری مخلوط و ورز داده و به مایه بدست آمده طبق شکل فرم داده و پس از غلطاندن در پودر سوخاری به سیخ کشیده و سرخ کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسری راحت و خوشمزه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
کیک خرمای چسبناک
موادلازم:
خرما هسته گرفته:۴۰۰ گرم
آب:۳/۴ پیمانه
قهوه فوری:۲ قاشق چای خوری
جوش شیرین:۱ قاشق چای خوری
کره:۷۵ گرم
شکر:۳/۴ پیمانه
وانیل:۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ:۲ عدد
آرد:۱/۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر:۲ قاشق چای خوری
سس کارامل
شکر:۱۰۰ گرم
خامه صبحانه:۲۰۰ گرم
نمک:نوک قاشق مربا خوری
وانیل:نوک قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. قالب گرد ۲۰ سانتی را چرب کرده و آرد بپاشید یا کاغذ روغنی گذاشته و چرب کنید. خرما و قهوه فوری و آب را مخلوط کنید.
روی حرارت متوسط به مدت ۵ تا ۷ دقیقه قرار داده و مرتب هم بزنید تا خرما کاملا نرم شود و آب جذب خرما گردد.
جوش شیرین و کره ( باید هم دما با هوای اتاق باشد) را به مخلوط اضافه کرده، با قاشق چوبی هم بزنید و برای ۱۰ دقیقه اجازه دهید سرد شود .در این مرحله خرما تبدیل به حالت کرم مانندی می شود.
شکر و وانیل را اضافه کنید و تخم مرغ ها را دانه دانه به مخلوط اضافه کرده خوب هم بزنید.
در آخر آرد و بیکینگ پودر رو به مخلوط اضافه کنید. قالب را به مدت ۵۵ تا ۶۰ دقیقه در فر قرار بدهید *(این زمان بسته به فر شما دارد و می تواند کم و زیاد شود پس دقت کنید تا کیک تون نسوزه و اول از دمای کم بزارید و اگه نپخت چند دقیقه دیگه بزارید در فر بمونه)*
تهیه کارامل :این کیک معمولا با کارامل سرو میشه ولی اگه نخواستید مشکلی نداره و استفاده از کارامل اختیاریه .
ابتدا شکر رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میذاریم.
بعد از چند دقیقه می بینیم که شکر کم کم به حالت مایع در میاد و طلایی میشه.صبر می کنیم تا شکر کاملا آب و طلایی بشه.
خامه رو بدون اینکه بجوش بیاد گرم می کنیم و بدون اینکه شعله رو خاموش کنیم خامه رو کم کم به شکر اضافه کرده و سریع هم میزنیم.
هم زدن رو تا جایی ادامه می دهیم که کارامل ما به غلظت دلخواه برسه ولی برای این کیک بهتره زیاد غلیظ نباشه .
در نهایت نمک و وانیل رو هم اضافه کرده خوب هم میزنیم تا کاملا در سس حل بشن. حالا سس کارامل حاضر شده … میتونیم سس کارامل رو تا چند روز در یخچال نگهداری کنیم … این سس برای گذاشتن در لایه های کیک یا پوشش روی سطح کیک عالیه و طعم کیک رو بی نظیر میکنه.
بعد از آماده کردن سس کارامل کیک رو از فر در بیارید و اجازه بدید ۵ دقیقه بمونه بیرون و سرد شه و بعد از قالب خارج کنید و روی یه توری قرار بدید و زیر توری یه بشقاب بزارید تا اضافه کارامل بریزه توش.
حالا کارامل را روی کیک ریخته و اجازه بدید خوب به خورد کیک بره این کار حدود ۱۰ دقیقه تا یه ربع طول میکشه .حالا کارامل توی ظرف زیرین رو مجددا روی کیک بریزید و البته باید قبلا یه ظرف دیگه زیرش گذاشته باشید.
همین کار رو مجددا تکرار کنید تا آخر که کارامل ریخته شده تو بشقاب تموم بشه. در آخر کیک را داخل ظرف سرو گذاشته و نوش جان کنید
.🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
زندگی هدیهای است که من هر روز صبح که از خواب بیدار میشوم، عاشقانه روبانهای دور آن را به آرامی باز میکنم ...
سلام
روز شنبه متعلق به حضرت نورانی ها پیامبر خداست
امروزمان را متبرک کنیم به نام #حضرت_رسول (ص)
امروز سعی کنید هر طبخی انجام میدید با نیت 👈پیامبر ص باشه و هدیه به مادر بزرگوار ایشان حضرت امنه س❤️
و با ذکر مقدس 👈یا عفیف
#ایده_تزیین_خرما
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#خورشت_به_آلو
.
گوشت خورشتي تقريبا ٣٠٠ گرم
به متوسط ٣ عدد
پياز ١ عدد متوسط
لپه تقريبا ١/٢ پ ( كمتر)
الو ١٠،١٥ عدد
رب گوجه نصف تا ١ ق غ
رب انار ٢ ،٣ ق غ.
.
پياز رو نگيني و بعد تفت بديد تا سبك بشه، گوشت خورشتي بريزيد و با پياز سرخ كنيد ... لپه شسته شده رو اضافه كنيد + ادويه جات مثل زرد چوبه، فلفل سياه .. مقداري هم رب بزنيد ( ن ب اندازه ايي ك ب خورشت قيمه ميزنيد خيلي كمتر) همه ك باهم تفت خوردن ،
رب انار بزنيد و آب جوش اضافه كنيد و اجاره بديد گوشت و لپه پخته بشن ... اواخر پخت به هايي ك خرد كرديد رو اضافه كنيد ( خيلي ريز نكنيد چون داخل خورشت له ميشه و جلوه زيبايي نخواهد داشت)..همچنين آلو...
( دوست داشتيد ميتونيد آلوها رو داخل كمي روغن تفت بديد تا داخل خورشت خوشگلتر بنظر بيان😍
.
در اخر كمي شكر ( ب ذائقه خودتون) و دارچين و زعفرون دم كرده زده ...
حرارت رو كم كرده تا غذا جا بيوفته و روغن بندازه😄
. .
✅نكته: لپه قابل حذفه.. ✅نكته: ب ذائقه خودتون ميتونيد شكر رو حذف و بجاي اون از ابغوره ب تنهايي استفاده كنيد....
#نیت_نذری_فراموش_نشه😋😋
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ترفند_آشپزى🍗
🔸چند نكته ضرورى براى پخت مرغ👇🏻
اگر هنگام پخت مرغ برای گرفتن بوی زهم آن پیاز ، برگ بو یا نظایر آن را ندارید میتوانید از هویج استفاده کنید .
مرغ را در سس یا آب لیمو بخوابانید.
با گیاهانی مانند رزماری، سیر و پیاز مرغ را طعم دار کنید تا بوی نامطبوع مرغ از بین برود.
در زمان سرخ کردن، زنجبیل به آن اضافه کنید.
در زمان خواباندن مرغ، از سیر رنده شده زیادی استفاده کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
سلام دوستای خوبم 🙋♀️🙋♀️🙋♀️
.
#کباب_تسبیحی_گوشت .
گوشت چرخ کرده ی گوساله۲۰۰گرم اگر دوست داشتین گوسفندی هم میتونین مخلوط کنی من فقط گوشت گوساله زدم. از گوشت ماهیچه کمی چرب
نمک فلفل زردچوبه کمی
کمی دارچین و کمی زیره و کمی سماق
پیاز۱عددو سیر هم ۱حبه.
تخم مرغ نصف ۱عدد. کامل نباشه
آرد گندم۱ق غ
پیاز و سیر رو رنده زده آبش رو دور میریزیم
گوشت رو با پیاز و سیر مخلوط کرده با ادویه ها خوب ورز داده تخم مرغ رو هم مخلوط کرده با چند قطره روغن. خوب ورز داده. قلقلی میکنیم. به سیخ چوبی میزنیم داخل تابه با کمی روغن میزاریم رو گاز با در بسته تا مغز پخت بشه و هم بریون بشه
کنارش گوجه گیلاسی رو داخل تابه ی دیگه سرخ کرده کنارش میزاریم
جای همگی سبز
ازسبزیهای محلی که از شمال آوردم. بادرنجبویه رو میبینین کنار ظرف (یا بارنبو) بوی ملایمی از لیمو و نارنج و بالنگ داره با خواص بسیار زیاد
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
4_389783606555314736.mp3
11.43M
فایل صوتی 🎧 ☝️
کانالی آموزنده ویژه ی خانم های باردار😍👇
#خانوم_دکتر_پرتو_اعلم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#شيريني_نخودچي
آرد نخودچي 200گرم
پودر قند 100گرم
روغن جامد 100گرم
پودر هل 1ق م
روغن جامد را روي حرارت اب كرده ميزاريم يخچال تا سفت بشه و چند ساعتي بمونه بعد همراه پودر قند ك الك كرديم با همزن بمدت 10دقيقه هم ميزنيم تا كرم رنگ بشه بعد پودر هل را اضافه ميكنيم و آرد نخودچي را ك يه بار الك كرديم اروم اروم اضافه كرده و ورز ميدهيم تا وقتي ك خمير منسجم بشه بعد توي نايلون گزاشته توي دماي محيط 10ساعت استراحت ميدهيم بعد از استراحت خمير را بين دونايلون با وردنه به ضخامت يك سانت باز كرده و قالب ميزنيم توي سيني فر ك كاغذ روغني انداختيم كنار هم ميچينيم روي شيريني خرفه پاشيده و توي فر ك از قبل با درجه حرارت160روشن كرديم بمدت 20دقيقه قرار ميدهيم.
اين شيريني تا داغه زود ميشكنه پس بعد از خنك شدن ب شيريني دست
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#اشترودل
مواد لازم برای تهیه خمیر:
آرد 500 گرم
آب ولرم یک چهارم پیمانه
شیر ولرم سه چهارم پیمانه
شکر یک ق غ
روغن زیتون 6 ق غ
تخم مرغ یک عدد،سفیده برای داخل خمیر و زرده رو برای رومال گذاشتم
مایع خمیر یک ق غ
نمک یک ق م
شکر،مایع خمیر و آب ولرم را مخلوط کرده و با درب بسته کنار میگذاریم تا عمل بیاد(10 دقیقه)
بقیه مواد بجز آرد را با هم ترکیب میکنیم،خمیر مایع عمل اومده رو به اون اضافه کرده و در این مرحله آرد رو کم کم میریزیم(ممکنه آرد کمتر یا بیشتری نیاز بشه)تا زمانی که به دست نچسبه.
ظرفی راچرب کرده خمیر را در آن قرار میدیم و روی آن را می پوشانیم مدت یک ساعت الی یک ساعت و نیم استراحت میدیم. بعد از این زمان کمی خمیر را ورز میدیم تا هوای اون گرفته بشه.
به شکل دلخواهتون به خمیر فرم بدید و موادتون رو داخلش بریزید و بزارید توی سینی فر چرب شده. 15 دقیقه دیگه بهش استراحت بدید برای رومال از زرده تخم مرغ،زعفران و کمی شیر میتونید استفاده کنید.
یه ظرف آب توی فر بزارید که اشترودل هاتون خشک نشه.
مواد میانی هر چیزی میتونه باشه من گوشت چرخ شده رو باپیاز سرخ کردم بهش سبزی و ادویه اضافه کردم . قارچ،فلفل دلمه ای و سیب زمینی خرد شده رو تفت دادم و به گوشت اضافه کردم کمی که خنک شد پنیر پیتزا هم توش ریختم و داخل خمیر گذاشتم. مدت 20 دقیقه با حرارت 180 درجه برای برشته شدن روش چند دقیقه آخر گریل رو روشن کنید.
#اشترودل_گوشت_قارچ
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami