5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لیموناد 🍋🍋🍋
#شربت_نوشیدنی 🍸🍸
آموزش یه شربت خوشمزه و خوش عطر و سرشار از ویتامین ث براتون میزارم
حتما حتما امتحان کنید مطمعنم خوشتون میاد
#لیموناد
دوعدد پرتقال رو چند تکه برش زدم و دوعدد لیمو ترش بزرگ رو هم برش زدم
هردو با پوست برش میزنیم
اصلا تلخ نمیشه
یک تا یک و نیم لیوان شکر بستگی به ذائقتون داره من یک لیوان زدم دوس داشتید شیرینتر باشه یک و نیم لیوان شکر بزنید
همه رو داخل میکسر ریختم و میکس کردم
لازم نیست پوره بشه
مخلوط رو داخل ظرف بزرگ ریختم و ۱۰ لیوان آب اضافه کردم و چند دقیقه با قاشق هم زدم و مخلوط کردم تا شکر کاملا حل بشه
بعد از صافی رد کردم
میتونید از یه پارچه تمیز هم رد کنید
شربت ما امادس👌🤞
اکه دوس داشتید میتونید چند برگ نعنا هم تو مخلوط کن با مواد میکس کنید ولی من نریختم
این شربت اصلا تلخ نمیشه خیلی خوشمزس امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.😍
اول سرچ بعد سوال
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لقمه_قاضی 👍😍😋😋
مخصوص پذیرایی افطار
اول سرچ بعد سوال
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر مخصوص افطار
خانومایی که عصبی هستند سعی کنن آب یس مصرف کنن(سوره یس را بخوانند به هر مبین که رسیدن به آب بدمند) ،و از ان اب در اشپزی و سماور استفاده کنن..
سوره والعصر به خوراکی ها بدمند و میل کنن
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#دسر😍😋
دسر باشیر تازه و بیسکویت لیمویی
موادلازم
شیر 1 لیتر
3 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته
1 فنجان شکر (۲۰۰گرم)
150 گرم پنیر لبنه
من از بیسکویت موزی مینی برای بین لایه های میانی استفاده کردم، شما می توانید هر بیسکویتی که می خواهید داشته باشید.
🍋سس لیمو 🍋
1 عدد تخم مرغ
نصف قاشق چای خوری آب لیمو
3یا4 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق چایخوری کره
برای پودینگ شیر، آرد، نشاسته، شکر دانه ریز را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قراردهید تا غلیظ بشه و بعد حرارت را خاموش کرده، دو دقیقه با همزن هم بزنید وپنیر لبنه را اضافه کنید و دو سه دقیقه دیگر هم بزنید، فنجان ها را با موا پودینگ پر کنید. بیسکویت و موز، می توانید آن را هر طور که می خواهید درست کنید.
برای تهیه سس لیمو، تخم مرغ را در ظرف شیشه ای شکسته، شکر دانه ریز، آبلیمو، آرد را اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم و روی آب در حال جوش می گذاریم و با مخلوط کردن به صورت بن ماری می پزیم تا غلیظ شود.15تا20 دقیقه بعد در ظرف سرو یک لایه پودینگ یک لایه بیسکویت و موز و دوباره پودینگ و در آخر سس لیمو رو روی ان بریزید و صاف کنیدو به سلیقه خودتون تزیین کنید
خانومایی که عصبی هستند سعی کنن آب یس مصرف کنن(سوره یس را بخوانند به هر مبین که رسیدن به آب بدمند) ،و از ان اب در اشپزی و سماور استفاده کنن..
سوره والعصر به خوراکی ها بدمند و میل کنن
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شیرموز
اول سرچ بعد سوال
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
#کیک_شیرموز
🥳🥳🥳🥳🥳
موز بزرگ یکی و نصفی
شیر ۳/۴پیمانه
تخم مرغ ۴عدد
شکر یک پیمانه
آرد یک پیمانه+۲/۳پیمانه
پودر کاکائو ۱/۳پیمانه
روغن ۳/۴پیمانه
بکینگ پودر دو ونیم ق م
وانیل ۱/۳ق چ
موز و شیر و باهم مخلوط میکنیم و یک لیوان ونصفی جدا میکنیم و کنار میزاریم.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب به مدت ۷دقیقه بزنید تا رنگش تغییر کنه و کشدار بشه (دورگیری هم حتما بکنید)
بعد بهش شیرموز و روغن رو اضافه کنید و یک دقیقه دیگه هم بزنید.
در آخرپودر کاکائو ،آرد و بکینگ پودر رو باهم سه بار الک کنید و توی دو مرحله به مایع کیک اضافه کنید و با همزن دستی خوب مواد رو مخلوط کنید.
میتونید هم قالب میان تهی استفاده کنید هم قالب ساده فقط حتما یا با روغن جدا کننده کف قابلتون رو چرب کنید یا کاغذ روغنی بزارید.
(من واسه این قالب کاغذ روغنی میندازم)
من مواد رو که داخل قالب ریختم با چنگال یه هم زدم که کیکم قله ای نشه
بعدم در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه با دمای فر گازی دمای ۱۸۰فر برقی دمای ۱۷۰ قرار بدید.
برای گاناش روی کیک مقدار مساوی خامه و شکلات سکه ای رو آماده کنید خامه رو روی حرارت بزارید وقتی به قل افتاد شعله رو خاموش کنید و شکلات رو اضافه کنید بعد خوب هم بزنید تا شکلات آب بشه و بعد گاناش رو ۵دقیقه داخل یخچال استراحت بدید و در آخر روی کیکتون بدید.
اول سرچ بعد سوال
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
May 11