eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نمیدونی این مدل پیاز داغ چقدر با آش کشک خوشمزه میشه خیلی راحت درست میشه اصلاً هم روغن جذب نمیکنه مثل چیپس ترد میشه😍😍😍 پیازها را پوست بکنید خیلی نازک به صورت خلالی خرد کنید بزارید آب به جوش بیاد نمک اضافه کنید پیازها را هم اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بجوشه تا پیازها شیشه ای بشه آبکش کنید روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آبش کشیده بشه بعد داخل روغن داغ با شعله ملایم بذارید آروم سر خ شن و بعد روی دستمال بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه و ترد بمونن من همیشه این مدل پیاز داغ را زیاد درست می کنم داخل ظرف دربسته میریزیم و داخل فریزر نگهداری می کنم توصیه استاد فاطمی نیا : مطلبی میخوام بگم که سر و رازی در اون هست...امشب اول به خاطر این مطلب منو دعا کنید..بعد امشب یک بار سوره واقعه و یک بار سوره توحید و ۷ بار ذکر یا الله را بگید و هر چی خواستید از خدا بخواهید ،حواستون باشه شب قدر تکرار نمیشه سرتون کلاه نره ها اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
شک نکن که خیلی خوشمزه س و بیست دقیقه ای هم آماده میشه🤌🏻😋 مخصوصا برای افطار عالیه😃 🔺️مواد لازم برای ۴نفر ۱ پیاز کوچیک ۱ ق غ مرزه خشک ۲ لیوان رشته آشی ۲ ق غ رب گوجه زروچوبه و فلفل سیاه و نمک برای روی آش هم میتونید : کشک و سیر ، دوغ یا سرکه بزنید که خیلیییی خوشمزه تر میشه 🔺️طرز تهیه: پیاز خردشده رو با کمی روغن و زردچوبه تفت میدیم ، طلایی که شد مرزه و فلفل و رب و اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم بعد آب جوش اضافه میکنیم و ۱۰ دقیقه در قابلمه رو میزاریم تا بجوشه، بعد رشته آشی هارو اضافه میکنیم و در قابلمه رو میزاریم تا ۱۰ دقیقه دیگه با شعله کم بمونه و جا بیفته. تمام🤗 این آش در عین ساده بودن خیلی خوشمزه س 😋 توصیه استاد فاطمی نیا : مطلبی میخوام بگم که سر و رازی در اون هست...امشب اول به خاطر این مطلب منو دعا کنید..بعد امشب یک بار سوره واقعه و یک بار سوره توحید و ۷ بار ذکر یا الله را بگید و هر چی خواستید از خدا بخواهید ،حواستون باشه شب قدر تکرار نمیشه سرتون کلاه نره ها اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
خوشمزه ترین مرغی ک خوردی کجا بوده؟ 😍 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗 مواد لازم: مرغ:به تعداد خانواده پیاز درشت:2 تا 3 عدد 3 حبه سیز زعفرون غلیظ دم کرده کزه:50 گرم 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗 این مدل مرغ از خوشمزه ترینایی بود ک خوردم واقعااا طعمش جذابه و خیلی مجلسیه اگ بهش اخر سر کمی گلابم اضافه کنید ک عااالی میشه درست کنید و لذتشو ببرید❤😍 توصیه استاد فاطمی نیا : مطلبی میخوام بگم که سر و رازی در اون هست...امشب اول به خاطر این مطلب منو دعا کنید..بعد امشب یک بار سوره واقعه و یک بار سوره توحید و ۷ بار ذکر یا الله را بگید و هر چی خواستید از خدا بخواهید ،حواستون باشه شب قدر تکرار نمیشه سرتون کلاه نره ها اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
شنیدی میگن بعضی ها دستشون هر چی بِکارَن می گیره ؟ میدونی دلیلش چی ؟ بیا اینجا دقیق بگم بهت👇🏽👇🏽👇🏽 اگه عاشق اپارتمانی هستی ،کافیه بیای اینجا😍 صفرتا صدش رو گزاشتم همراه با 👇🏽👇🏽 الان وقتشه بیای یه گلت رو صدتاش کنی 😍 انواع گل و گیاه تو پیج هست 👇🏽 https://eitaa.com/joinchat/2851602442C196fee42c0
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
از ما نیستی اگه یه درست و درمون تو خونه نداری😁 خراب میشه❗️ برگاش نوک سوز میشه❗️ پاجوش نمیزنه❗️ پر پشت نمیشه ❗️ زود زرد میشه❗️ حشره میزنه ❗️ هیچی بلدنیستی و حسرتشو میخوری❗️؟ 🌺 پس من اینجا چه کاره ام؟؟؟ بیا تو کانالم و از بیخ و بن یاد بگیر همشو 😍👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2851602442C196fee42c0 و خالی بیا ، و گل گلی برو😍
✅راز خوشمزگی عدسپلو✅ ✅مودلازم برای پنج نفر: 💕برنج سه پیمانه 💕عدس 1پیمانه و نیم پیمانه 💕پیاز بزرگ یک عدد 💕پیاز خلالی یک عدد بزرگ 💕گوشت چرخ کرده دویست گرم 💕سویای خیس شده یک پیاله 💕کشمش پلویی صدگرم 💕خرما برای هر نفر دو عدد 💕ادویه ها نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و درصورت تمایل کمی زیره سیاه و مغزهل 💕زعفران و کره به میزان لازم 💕کنجد و سیب زمینی برا ته دیگ ✅موادلازم عدس پلوی نذری(50نفر):⬇️⬇️ 💕برنج هشت کیلو 💕گوشت دو کیلو 💕سویانیم کیلو 💕پیاز دو و نیم کیلو 💕رب گوجه در صورت تمایل نیم کیلو 💕روغن یک کیلو 💕کشمش دو کیلو 💕زعفران به میزان لازم ✅نکات:⬇️⬇️ 💕طرزتهیه تو کلیپ کاملا مشخصه فقط حتما عدس و بدون درب بپزید که له نشه و اگه از عدس درشت استفاده میکنید یه جوش که زد برداریدو اصلا نذاریدکامل بپزه. 💕اگه از برنج هندی استفاده میکنید برا خوش عطرشدنش میتونید با هل و دارچین خیسش بدید 💕حواستون باشه عدستون زیاد خیس نخوره چون پوستش موقع پخت درمیاد 💕استفاده از سویا به همراه گوشت میتونه حجم گوشت و زیادتر کنه و بصرفه تر شه و طعمش هم اصلا مشخص نمیشه. توصیه استاد فاطمی نیا : مطلبی میخوام بگم که سر و رازی در اون هست...امشب اول به خاطر این مطلب منو دعا کنید..بعد امشب یک بار سوره واقعه و یک بار سوره توحید و ۷ بار ذکر یا الله را بگید و هر چی خواستید از خدا بخواهید ،حواستون باشه شب قدر تکرار نمیشه سرتون کلاه نره ها اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
شک نکن که خیلی خوشمزه س و بیست دقیقه ای هم آماده میشه🤌🏻😋 مخصوصا برای افطار عالیه😃 🔺️مواد لازم برای ۴نفر ۱ پیاز کوچیک ۱ ق غ مرزه خشک ۲ لیوان رشته آشی ۲ ق غ رب گوجه زروچوبه و فلفل سیاه و نمک برای روی آش هم میتونید : کشک و سیر ، دوغ یا سرکه بزنید که خیلیییی خوشمزه تر میشه 🔺️طرز تهیه: پیاز خردشده رو با کمی روغن و زردچوبه تفت میدیم ، طلایی که شد مرزه و فلفل و رب و اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم بعد آب جوش اضافه میکنیم و ۱۰ دقیقه در قابلمه رو میزاریم تا بجوشه، بعد رشته آشی هارو اضافه میکنیم و در قابلمه رو میزاریم تا ۱۰ دقیقه دیگه با شعله کم بمونه و جا بیفته. تمام🤗 این آش در عین ساده بودن خیلی خوشمزه س 😋 توصیه استاد فاطمی نیا : مطلبی میخوام بگم که سر و رازی در اون هست...امشب اول به خاطر این مطلب منو دعا کنید..بعد امشب یک بار سوره واقعه و یک بار سوره توحید و ۷ بار ذکر یا الله را بگید و هر چی خواستید از خدا بخواهید ،حواستون باشه شب قدر تکرار نمیشه سرتون کلاه نره ها اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
⭕️دوست داری خودت و دلبندت به افراد شیک پوش فامیل تبدیل بشید اما نمیدونی چطوری؟🤔 🔵با این گرونی و لباسهای تکراری سردرگم شدی و نمیدونی واسه خودت و بچه ها از کجا لباس بخری😩 🍒اصلا نگران نباش منبع همه خواسته هات اینجاست 👇 فروشگاه بزرگ آنجل پوش 🧚‍♀ @angellpoosh https://eitaa.com/joinchat/1143341247C1f499e4720 اگه همین الان وارد کانالشون بشی میتونی از تخفیفات پــایـــان هفته اشون هم استفاده کنی ♨️💯🥳 🆓جالبه بدونید ارسالشون به تمام نقاط ایران هم کاملا رایگانه🤩 دیگه چی میخوای رفیق یه کانال همه چیز تموم آوردم برات😉👍 https://eitaa.com/joinchat/1143341247C1f499e4720
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکر حبابی برای تزیین کسانی که با گرفتن روزه دچار معده درد می شوند وقت کافی برای میل سحری در نظر بگیرند تا غذا را به طور کامل بجوند و وقت بیشتری برای جویدن غذا بگذارند... هرچه جویدن بهتر باشد معده سالم تر می ماند و نیز میتوانند موقع افطار یک لیوان جوشانده ی نعناع با نبات نیشکری یا عسل میل کنند @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
داغ زدن بامیه خیلی مهمه از ده دقیقه تا بیست دقیقه باید داغ بزنید اگربامیه ها بعد از سرخ شدن بلافاصله درشهد ریخته شود مقدار زیادی شهد به خودش جذب می کنه و بامیه شهد دار میشه اگه بعد از سرخ شدن بامیه ها ..بذارید کاملا سرد بشه بعد داخل شهد بندازید میشه اصطلاحا بامیه خشک میگن چون فقط سطحش به شهد اغشته میشه و به علت هوا کشیدن بامیه شهد به داخل نفوذ نمی کنه ارد بامیه قویتر بشه آب بیشتری میخواد آب کمتری بریزین در اینصورت چون گفتیم داغ زدن ۱۰ دقیقه در غیر اینصورت بخوایین کمتر بدین کال هست مشکل دار میشه همون تایم داغ بزنین خمیرتون سفت شده و ..... آرد مشتری همهههه لوازم قنادیا دارن بهترین برند هس ارد سنگک سفت میکنه ارد لواش خمیر میکنه ارد ۳ صفر پوک میکنه تردیش کمه ⛔⛔ بار اول برای سرخ کردن بامیه روغن سرده برای دفعات بعد چیکار کنیم؟؟ چی باعث میشه بعد سرد شدن بامیه نرم بشه ؟ نشانه به اندازه داغ زدن خمیرش چیه؟ بیشتر داغ بخوره بده؟ شربت بامیه سرد بشه فقط تو نفوذ داخلش اثر داره؟ ممکنه تخم مرغ کم باشه برای این مواد و تو قیف سخت پایین بیاد؟؟ بیشتر داغ بخوره احتمال اینکه ترک بخوره موقع سرخ کردن زیاده. و هم اینکه موقع سرخ کردن پرز پرز میشه بامیه زیاد توی شربت بمونه نرم میشه ۵ الی ۷ دقیقه سلام استاد میشه خمیر بامیه و زولبیا رو تویخچال نگه داریم و هروقت خواستیم یکم ازش سرخ کنیم و دوباره تویخچال نگه داریم?🔴🔴🔴 بله به شرطی که مستقیم روی مواد بامیه رو بپوشونین نه روی کاسه والی خشک میشه بیشتر از یک روز یعنی ۲۴ ساعت نگه ندارین ترشیده میشه کفگیری که توی روغن هست به هیچ عنوان داخل شربت نزنید سعی کنید از دو کفکیر استفاده کنید عمر روغن بیشتر میشه(جلوگیری از کف کردن روغن حین سرخ کردن ترکیدن بامیه یعنی اینکه تخم مرغ زیاده باید کم کنید خمیر شدن داخل بامیه یعنی اینکه یا شربت خیلی داغه یا شعله گاز کمه سفتی بامیه یعنی اینکه شربت سرده شهد نکشیده و نرم نشده کج شدن بامیه موقع قیف زدن یعنی اینکه خمیر سفته و باید با تخم مرغ شل بشه این نشان دهنده این است که شربت بامیه خیلی جوشیده و آب شربت خیلی کم شده است. همیشه دقت کنید که بعد از اینکه گلوکز را اضافه کردید و گلوکز باز شد، شعله را خاموش کنید. اگر بعد از جوش آمدن شربت و حل شدن شکر شربت خیلی روی گاز بماند، آبش کم شده و شکرک میزند. دلیل دیگر 👈هم زدن آب و شکر هست زمانی که شهد رو آماده میکنید پس موقع آماده کردن شهد تا حل شدن خودبخود شکر به هیچ عنوان آب و شکر را مخلوط نکنید🔴 کسانی که با گرفتن روزه دچار معده درد می شوند وقت کافی برای میل سحری در نظر بگیرند تا غذا را به طور کامل بجوند و وقت بیشتری برای جویدن غذا بگذارند... هرچه جویدن بهتر باشد معده سالم تر می ماند و نیز میتوانند موقع افطار یک لیوان جوشانده ی نعناع با نبات نیشکری یا عسل میل کنند @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef