فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از تولد ملکه کیک ها 🎂🍰
کانال شادی و نکات مومنانه
┄┅┅❅🟤🌼🟢🌸🔴🌺🟣❅┅┅┄
@khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جیب تاجر خوردنیه!👀
شنیده بودی اسمشو؟
@diizain.shik
از اون فینگرفودای جذابه که قول میدم عاشقش میشی🥰🧡
.
مواد اصلی؛
نان تست ۶ عدد
تخم مرغ یک عدد
شیر ۳ ق غ
پودر سوخاری رنگی
.
.
مواد لازم میانی؛
سینه مرغ پخته و ریش شده دو پیمانه
خیار شور ریز خرد شده ۱/۴پیمانه
ذرت ۱/۴ پیمانه
مایونز دوق غ
فلفل سیاه و کمی نمک
جعفری تازه یا خشک
.
❌نکته:نون تست رو بعد از اینکه سرخ کردید بزارید یکم خنک بشه بعد برش بزنید
مواد میانی هم حتما سرد باشه بعد مایونز بزنید
این غذا سرد سرو میشه🤌🏻😍
.
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد🍅🌽
#سالاد_ذرت_و_گوجه_فرنگی
🥗🥙
سرو شده با نان برشته شده
پختن ذرت موجب افزایش خاصیت آنتی اكسیدانی می شود و هر چه مدت زمان پخت بیشتر باشد، این خاصیت بیشتر می شود.
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
بانوی باردار برای شوهرت با حرص و عصبانیت آشپزی نکن باعث میشه بچه در نوجوانی بسیار با پدرش دشمن بشه ... (خانم پرتو اعلم روانشناس)
#دعای_خاص_نداریم_برای_غذای_نذری
#با_هر_دعا_سوره_میشه_غذا_را_متبرک_کرد
فوت بازیگر اینه عبرت که خیلیا باهاش خاطره دارن👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
اینم یه فینگرفود جذاااب و دلبرانه برای قشنگای خودم😍🙋❤😚
#جامبوشلز_سوخاری_سوزان
پاستا جامبو شلز 1 بسته
گوشت چرخکرده 300 گرم
پیاز نگینی شده 2 عدد بزرگ
قارچ 300 گرم
نمک، فلفل؛زردچوبه؛آویشن؛پودر سیر به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه نگینی شده 1 عدد بزرگ
برای کاور سوخاری:
آرد سه صفر قنادی به میزان لازم
مقداری نمک+فلفل قرمز+پودر سیر و آویشن برای طعم دار کردن آرد
تخم مرغ 2 عدد
آب 2 قاشق برای رقیق کردن تخم مرغ
آرد سوخاری ساده یا رنگی به میزان لازم
◀آرد سوخاری رنگیُ از لوازم قنادیهای معتبر میتونید تهیه کنید😇
◀با این میزان حدود 50 تا 60 عدد فینگرفدد جذاااب خواهید داشت
◀میتونید تمام مراحلو انجام بدید طبق فیلم و جامبو شلزها رو بعد از اینکه با مواد سوخاری کاور کردید فریز کنید و هر وقت لازم داشتید از شب قبل از فریزر دربیارید و در یخچال بذارید تا یخ زدایی شوند و 30 دقیقه قبل از سرخ شدن از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند و بعد اونا رو توی روغن داغ و تقریبا شناور سرخ کنید
◀بعد از سرخ شدن روی دستمال بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه
◀به صورت سرد یا گرم قابل سرو شدن هستن
◀برای گرم کردن مجدد میتونید اونا رو یک ردیفه توی سینی بچینید و چند دقیقه
در توستر یا فر گرم کنید😋😍
#خواستگارانه😁
دختر خانومهای گل ،سوال هایی که در مراسم خواستگاری میپرسید جوابش بله یا خیر نباشد.توضیح کافی بگیرید از آقای داماد😁مثلا دختر پرسیده شما دوست دارید با مادرتون زندگی کنین پسر گفته بله سوال بعدی😁دختره گفته من ازدواج نمیکنم باشما🤦♀بگید کامل توضیح بده که منظورش چیه؟
اینجا خیلی خانوما باردار شدن😍👇
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
#کوفته_مرغ_سوزان
مخلوط ران و سینه مرغ چرخ شده 500 گرم
برنج 1/4 پیمانه
لپه 1/2 پیمانه
پیاز متوسط رنده و آبگرفته شده 1 عدد
سبزی کوفته 5 تا 6 قاشق غذاخوری
◀سبزی کوفته شامل تره+جعفری+ریحان+مرزه+ترخون هست
◀که من یک قاشق مرزه خشک و یک قاشق ترخون خشک استفاده کردم
و چهار قاشق مخلوط تره و جعفری و ریحان و تره ساطوری شده
تخم مرغ 1 عدد
نمک؛فلفل؛ زردچوبه به میزان لازم
چند قاشق زعفران آبکرده به دلخواه
زرشک،گردو،آلو و پیاز داغ برای مواد میانی
رب گوجه 2 تا 3 قاشق
1 عدد پیاز بزرگ نگینی برای سس کوفته
😇🌿🌿🌿مراحلو به صورت کامل در فیلم توضیح دادم
🌿ران مرغ به انسجام کوفته کمک میکند
ادامه در پست بعدی
آشپزی ونکات اسلامی
#کوفته_مرغ_سوزان مخلوط ران و سینه مرغ چرخ شده 500 گرم برنج 1/4 پیمانه لپه 1/2 پیمانه پیاز متوسط رند
دقت داشته باشید لپه را باید در حدی بپزید که له نشود وگرنه کوفته باز میشود و بهتره لپه حالت نیم پز داشته باشه
🌿برای خوشرنگ شدن کوفته بهتره به آب در حال جوش برنج به دلخواه کمی زردچوبه یا زعفران اضافه کنید
🌿برنج را بجوشانید تا نیم پز شود ولی کاملا نرم نشود..و دانه برنج اصطلاحا کمی زنده باشد
🌿بعد از اینکه لپه و برنج تقریبا پخته و نیم پز شدند آنها را در آبکش بریزید و صبر کنید تا آب هر دو کاملا کشیده و کاملا خنک شوند اگر آب داشته باشند کوفته باز میشود
🌿و بعد لپه را با گوشتکوب بکوبید تا کاملا نرم شود یا در میکسر بریزید
🌿سبزی کوفته باید ریز ساطوری شود و به هیچ وجه آب نداشته باشه وگرنه کوفته وا میره
🌿میتونید سبزی تازه را حذف و فقط از دو تا سه قاشق سبزی خشک استفاده کنید
🌿مواد کوفته باید حداقل 10 تا 15 دقیقه خوب ورز داده بشه تا کاملا منسجم و یکدست شود یا میتوانید یکبار مواد را باهم چرخ کنید یا در میکسر بریزید تا در نهایت مواد به صورت خمیری منسجم و یکدست دربیاید
🌿اگر ورز دادن کم باشد کوفته باز میشود
🌿بعد از اینکه خمیر کوفته را خوب ورز دادید حتما چند بار خمیر را در کاسه بکوبید تا بهم پیوستگی خمیر چند برابر شود
🌿روی خمیر کوفته را بپوشانید و برای 6 تا 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا 24 ساعت میتوانید خمیر کوفته را در یخچال استراحت دهید
🌿حتما باید آلو چند ساعت در آب خیسانده شود تا کاملا آب جذب کند به هیچ وجه بدون خیساندن آلو را وسط کوفته نذارید چون کوفته باز میشه
🌿خمیر کوفته را مثل فیلم محکم گلوله کنید و دقت کنید کاملا بدون درز و شکاف باشه وگرنه کوفته باز میشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی پوک سوزان
اینجا خیلی خانوما باردار شدن😍👇
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
آشپزی ونکات اسلامی
#شامی_پوک_سوزان
لپه 150 گرم( 3/4 لیوان)
گوشت 150 گرم
◀بنا به سلیقه خودتون میتونید از گوشت گوسفند یا گوساله استفاده کنید
◀من از گوشت گوساله استفاده کردم
◀برای این شامی گوشت چرخکرده قابل استفاده نیست
سیب زمینی کوچک 1 عدد(دلخواه)
تخم مرغ 1 تا 2 عدد
◀در ویدئو در مورد اضافه کردن تخم مرغ دوم کامل توضیح دادم
◀پیاز برای پخت گوشت 1 عدد متوسط
نمک؛فلفل؛زردچوبه به میزان لازم
زعفران آبکرده 1 تا 2 قاشق غذاخوری به دلخواه
◀پیشنهاد میکنم حذفش نکنید طعم عالی به شامی میده
😇❤مراحلو در فیلم کامل توضیح دادم
◀حتما بعد از پخت گوشت و سیب زمینی و لپه صبر کنید هر سه کاملا خنک شوند وگرنه مواد عرق میکنه و شامی در روغن وا میره
◀گوشت را با دست یا عذاساز ریش ریش کنید
◀لپه و سیب زمینی را در غذاساز پوره و میکس کنید یا با گوشت کوب بکوبید تا کاملا نرم شوند
◀مواد شامی باید خوووب ورز داده بشه تا کاملا منسجم شود
◀چرا شامی وا میره؟
یا موادتون داغ بوده و پوره کردید
یا ورز کافی نبوده
یا تخم مرغ کم بوده
یا مواد شامی نیاز به استراحت بیشتری در یخچال داشته
◀بعد از آماده شدن مواد شامی، مواد را در ظرف بریزید و در یخچال 2 تا 24 ساعت استراحت بدید بعد از یخچال دربیارید تا کمی به دمای محیط برسه و مطابق فیلم فرم بدید و در روغن کاملا داغ سرخ کنید
◀برای اینکه مواد شامی موقع فرم دادن به دستتون نچسبه خیلی کم دستتون رو خیس کنید
◀اول امتحان کنید یدونه شامی در روغن بندازید اگه وا رفت یدونه تخم مرغ دیگه به موادتون اضافه کنید ولی با همین دو تا تخم مرغ کاملا مواد عالی میشه شاید هم فقط یک عدد تخم مرغ درشت برای شما بسته به جنس سیب زمینی و لپه استفاده بشه
◀روغن کاملا داغ و حرارت متوسط باشه اینجوری شامی پوک میشه و مغز پخت و البته جذب روغن هم خیلی کم میشه
◀میتونید به مواد شامی 1/8 قاشق چایخوری جوش شیرین یا بیکینگ پودر بزنید تا بیشتر پوک بشه
◀هر شامی را که در روغن انداختید سریع با قاشق مثل فیلم روش روغن بریزید تا پف کنه و بافت سبک تری پیدا کنه
◀با این مقدار مواد حدود 10 تا 12 عدد شامی سایز عکس پست قبل خواهید داشت
😋😻😋😻بعد هم نوش جان کنید
اینجا خیلی خانوما باردار شدن😍👇
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با کفگیر این شیرینی خوشمزه رو بپز
خانوما یادتون باشه چند تا خانوم دورهم جمع شدید یا در دور همی های فامیلی ،خودتونو کوچیک نکنید بگید اینو چحور درست کردی اونو چجور پختی به منم یاد بده ،تو جمع پرهیز کنید حتما
چون باعث میشه تو جمع کوچیک بشید ،ملت رو شما حساب نکنن ،یا خصوصی برین بپرسین
یا خودتون برین اینترنت دربیارید اون دستورو😍(خانم پرتو اعلم)
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا چیپس اینجوری پختی؟😳
چیپس بادکنکی فوق العاده خوشمزه👌
by: @channelfoods
translate: @ashpazii_ideha
سلام به روی ماهتون
مواد لازم:
سیب زمینی به تعداد دلخواه
نشاسته ذرت اندازه لازم برای آغشته کردن سیب زمینی ها
نمک
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
سیب زمینی هارو ورقه ای نسبتا ضخیم (داخل فیلم ببینید. نسبت به چیپس معمولی خیلی ضخامتش بیشتره) برش میزنیم.
سپس روش نمک ریخته تا کامل نمکی بشن و ده دقیقه میزاریم کنار بمونه.
سپس بعد از ده دقیقه اونهارو شسته و اجازه میدیم آبش بره یا کمی خشک میکنیم.
اکنون همه تکه های سیب زمینی رو بطور کامل با نشاسته ذرت آغشته میکنیم و داخل روغن داغ میریزیم تا با حرارت متوسط یا نسبتا ملایم نیم پز بشن.(اندازه پختش رو از فیلم هم ببینید)
اکنون از داخل روغن بیرون میاریم و اجازه میدیم خنک بشن. بعد از خنک شدن، مجدد داخل روغن داغ سرخ کرده و این بار اجازه میدیم تا کامل سرخ شده و شروع به پف کردن کنند.
چپس بادکنکی مون آمادست💖
خانوما یادتون باشه چند تا خانوم دورهم جمع شدید یا در دور همی های فامیلی ،خودتونو کوچیک نکنید بگید اینو چحور درست کردی اونو چجور پختی به منم یاد بده ،تو جمع پرهیز کنید حتما
چون باعث میشه تو جمع کوچیک بشید ،ملت رو شما حساب نکنن ،یا خصوصی برین بپرسین
یا خودتون برین اینترنت دربیارید اون دستورو😍(خانم پرتو اعلم)
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
تو #مهمونی جاریم برگام ریخت 😳🍂
همیشه برام سوال بود چجوری همیشه چاییهاش ☕️ و غذاهاش 🥘 آنقدر خوش رنگ و لعاب هستن و دائما مورد تحسین بقیه هست 😒
آخر فهمیدم هنر خاصی نداره 😁
و با معجونهای اینجا به غذاهاش رنگ و طعم و لعاب میده 😈👇
https://eitaa.com/joinchat/2357264573C7690565a83
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش چای ماسالا🍓
#کلیپ_آموزش_چای_ماسالا😋
تو برنامه م پنج شنبه ها زدم که حلوا بپزم برای امواتم،مامانم میگفت هر وقت که بفکر رفتگان هستم زندگیم از این رو به اون رو میرفت،در این حد دعای رفتگان در زندگی ما اثر داره پس فراموششون نکن دخترم
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# روغن _دنبه
امروز جمعه س روز صلوات ،بهتره برای اموات گلهای خوشبوی صلوات بفرستیم امروز
دوستی تعریف میکرد پسرش فوت میکنه بعد فوت میبینه چندین جعبه کادو براش فرستادن
،بین اونها یک جعبه کادو خیلی بزرگ و زیبا بود پرسیدم پسرم تو این چیه پسرم گفته تو این صلواته😭😍از صلوات غافل نشید علی الخصوص برای اموات🖤💔
@menoeslami
#پیاز_سوخاری رستورانی
#فینگر_فود
#سوخاری
_درست کردن پیاز سوخاری ممکنه ساده به نظر بیاد ولی هر کسی نمیتونه اونو تپلی و صاف و صوف مثل برای رستورانا دربیاره😉
_برای اینکه پیاز سوخاری تپلی بشه و بعد از سرخ شدن لایه روییش مثل پوست بلند نشه یه فوت کوچولو و ساده داره ، ایشالا پست بعدی که دستورو وویدئوش رو گذاشتم بهتون یاد میدم چطوری این فینگر فود یا فست فود خوشمزه و پرطرفدار رو به همه پیشنهاد میکنم
در اثر و آثار خیرات برای اموات میگن 👇
حموم های عمومی قدیمی یادتونه؟
چقدر گرم بود یک نفر جدید که وارد میشد اون نسیم خنک به تن ما میخورد چقدر کیف میکردیم میگن خیرات ما به اموات مثل همون خنکایی که میخورد به تن و لذت میبردیم در همین حد خیرات ما باعث لذت اموات میشه در گرمای دنیای برزخ ،پس فراموششان نکنیم😭
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
دوستان عزیز من مقدار مواد رو رو ذکر نکنردم.چون اندازه مواد دست خودتونه.اگه دوست دارید سس شیرین باشه مقدار شکر بیشتر بریزد.
#چیکن_وینگز
بال مرغ
سرکه بالزامیک
شکر قهوه ای
سس کچاپ
نمک و فلفل و زنجبیل
روغن کنجد
طرز تهیه:
ابتدا بال مرغ با روغن و نمک وفلفل و رزماری مخلوط کنید.داخل سینی فر بچینید.حدود 20 دققه بمونه تا بپزه.می تونید گریل هم روشن کنید.تا روشم برشته بشه.درون ظرفی سرکه را بزارید بجوشه.بهش شکر قهوه ای رو اضافه کنید.زنبیل و نمک وفلفل بریزد.بعد سس گوجه.در آخر روغن اضافه کنید.بزارید سس غلیظ بشه.بعد بال ها رو از فر در بیارید.با سس مخلوط کنید یکم روش کنجد بپاشید.
در اثر و آثار خیرات برای اموات میگن 👇
حموم های عمومی قدیمی یادتونه؟
چقدر گرم بود یک نفر جدید که وارد میشد اون نسیم خنک به تن ما میخورد چقدر کیف میکردیم میگن خیرات ما به اموات مثل همون خنکایی که میخورد به تن و لذت میبردیم در همین حد خیرات ما باعث لذت اموات میشه در گرمای دنیای برزخ ،پس فراموششان نکنیم😭
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری
مرغ سوخاری
By:@mr_tabee
سیب زمینی ۲ عدد
سینه مرغ کامل ۱ عدد
ماست ۴ قاشق
نمک وفلفل سیاه
روغن ۲ قاشق
زعفرون ۲ قاشق
پولبیبر ۱ قاشق چای خوری
آرد ۵ قاشق
نمک وفلفل سیاه و فلفل قرمز از هر کدوم یک قاشق چای خوری
دیپ چدار کالین ۲ بسته ۲۰۰ گرم
.
پیام اعضا:خدایی حرفاتون حقه.من خودم کلی پیج و کانال اشپزی دارم اما فقط همون چند تا غذای اصلی رو همیشه میپزم اصلا حوصله ندارم چیزایی که یاد گرفتم تجربه کنم.الانم با این پیام خواستم بگم ما خانوما اکثرمون شاید فقط نت مصرف میکنیم ایده هایی که یاد گرفتیم استفاده نمیکنیم متاسفانه 😔😔
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a