#روغن_جادویی_جداکننده_کیک_از_قالب
ترکیبی از,مقدار مساوی آرد،روغن مایع و روغن جامد را با قلموی آشپزی به قالب بزنید
کیک پس از سرد شدن به راحتی از قالب جدا خواهد شد
یکی از اعضا:واقعا صحبتها و زیرنویس های شما خیلی موثره اگه عمل کنیم.متاسفانه ما فقط بیننده پست ها هستیم روزی ده تا کانالو چک میکنیم کلی غذا مذا میبینیم اما ظهر نیمرو یا یک کوکو یا غذا حاضری میذاریم جلو خانواده.از این دستورات کمتر استفاده میکنیم😔
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#خانه_داری
✔️ترفند نگهداری سیر
سير تازه رو با دستگاه خوب ريز ميكنم بعد كمي نمك ميزنم و تو روغن نگه ميدارم، اينجوري بدون خراب شدگي چند ماه ميتونيد تو يخچال نگهداري كنيد و هردفعه كه غذاتون نياز به چاشني سير داشت راحت استفاده كنيد☺️
پ ن: نگران بوش نباشيد،بعد از اتمام كار ميتونيد دستاتون رو به يه استيل مثل قاشق يا هرچيز ديگه مالش بديد ديگه كلا بوش رو ميگيره،البته دستكشم استفاده كنيد بد نيس
یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁
گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#لقمه_سبزیجات
#غذای_ملل #غذای_ترکی
کدو سبز دو عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
نان لواش چهار عدد
حمص 250 گرم( طرز تهیه #حمص)
دانه کاج تست شده 25 گرم
بیبی اسفناج 55 گرم
فلفل قرمز (خرد شده) یک عدد
پیاز قرمز( خرد شده) 50 گرم
نعنا تازه (خرد شده) 25 گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
@ashpazi
صفحه گریل را روی دمای متوسط قرار دهید تا گرم شود. در این میان برشهای کدو سبز را با نمک و فلفل مزهدار کنید، سپس هر دو طرف آنها را روغنمالی کنید. پس از آنکه گریل به اندازه کافی گرم شد، دو طرف کدوها را به مدت چهار دقیقه گریل کنید.
نانها را را روی یک سطح قرار دهید و چهار قاشق غذاخوری حمص را روی هر یک پخش کنید. روی هر نان، یک قاشق آجیل تست کاج بریزد. سه برش کدو سبز، یک چهارم اسفناج، دو تکه فلفل قرمز و چند برش پیاز را روی هر کدام بچینید.
حالا روی هر لقمه مقداری برگ نعنا خرد شده بریزید و نانها را بپیچید. میتوانید برای کوچکتر شدن لقمهها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.
یکی از اعضا:واقعا صحبتها و زیرنویس های شما خیلی موثره اگه عمل کنیم.متاسفانه ما فقط بیننده پست ها هستیم روزی ده تا کانالو چک میکنیم کلی غذا مذا میبینیم اما ظهر نیمرو یا یک کوکو یا غذا حاضری میذاریم جلو خانواده.از این دستورات کمتر استفاده میکنیم😔
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_موز_داخل_شیشه
کیک موز داخل شیشه 🍌
مواد لازم:
آرد سفید 2 پیمانه🥣
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری🥄
نمک یک پنسه🥄
کره 100 گرم🧀
شکر یک پیمانه🥣
1 عدد تخم مرغ درشت 🥚
1 عدد زررده تخم مرغ🥚
خامه ترش 1/4 پیمانه🥣
وانیل 1 قاشق چای خوری🥄
موز رسیده و له شده 3 عدد
چیپس شکلات نصف پیمانه🍫
طرز تهیه:
فر را روی 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.
داخل 4 عدد شیشه مربا را چرب کنید.
در کاسه ای آرد را همراه نمک و جوش شیرین الک کنید. در کاسه بزرگ دیگری کره نرم شده، شکر، تخم مرغ و زررده تخم مرغ، خامه ترش، و وانیل را مخلوط کنید سپس موز له شده را اضافه کنید . در آخر آرد را کم کم اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با همزن دستی مخلوط کنید. چیپس شکلات را اضافه کنید. و مواد کیک را بین شیشه ها تقسیم کنید طوری که داخل هر شیشه تا نیمه مواد باشد. سپس شیشه ها را توی سینی فر قرار داده و حدود 40 دقیقه یا تا زمانی که سیخ چوبی از وسط کیک ها تمیز بیرون بیاید بپزید.
فیلم این دستور هم توی کانال موجوده.
نکته: حتما همه مواد به دمای محیط رسیده باشن
نکته: میدونم خامه ترش پیدا نمیکنید چون توی ایران موجود نیست بجاش از ماست ترش یا باترمیلک استفاده کنید.
نکته: میتونید همین دستور رو داخل یک قالب بزرگ یا به جای شیشه داخل لیوان یا فنجان مقاوم به حرارت درست کنید
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
AwACAgQAAxkDAAEukGlgq9hhyLQI5YXyPZSUgEOFvaEzPgAC_AIAAiDKaAVVH_CymXPgzh8E.oga
1.87M
سخنرانی استاد پرتواعلم(آثارخوراک و آشپزی در نظام زوجیت)👆👆
سلام خانوما
این سه فایل خانم پرتو اعلم درباره پخت و پز بخ روش نذری و اثراتش در زندگی هست
تو یکی از فایلها صحبت گروه میکنن این فایل خیلی قدیمی هست مال چند سال قبل هست لطفا سوال نپرسید درباره این گروه
دیگه این گروه وجود نداره✅
خانم اعلم الان هیچ گروهی ندارن لطفا پی وی نخواهید که لینک بدم
این صوتها قدیمی هستند✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بانت کیک ردولوت
اعضای کانال:خانم مدیر من یک کانال اختصاصی دارم دستورات کم خرج و مفید رو توش جمع میکنم از سر صبر هر روز میپزم.به خانوما توصیه میکنم حتما یک کانال خصوصی بزنن دستورات خوبو جمع کنن استفاده کنن.حیفه اینقدر وقت و حجم نت میذاریم استفاده نشه
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#کیک
#بانت_کیک_ردولوت (قرمز مخملی)
🎂مواد لازم:
برای فیلینگ پنیری:
پنیر خامه ای به دمای محیط رسییده 200 گرم🧀
کره به دمای محیط رسیده 50 گرم🧀
شکر نصف پیمانه🍚
تخم مرغ 1 عدد🥚
آرد 2 قاشق غذاخوری🥄
وانیل 1 قاشق چای خوری🥄
🎂برای کیک:
آرد 2 و 1/3 پیمانه🥣
شکر 1 و 3/4 پیمانه🥣
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری🍫
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری🥄
نمک 1 قاشق چای خوری🥄
روغن مایع 1 و 1/4 پیمانه🍾
تخم مرغ درشت 2 عدد🥚
ماست 1/2 پیمانه🥣
شیر 1/2 پیمانه🥛
وانیل 1 قاشق چای خوری🥄
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری🥄
رنگ قرمز خوراکی ژلی به میزان لازم🍷
🎂طرزتهیه:
فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب بانت را چرب و آرد پاشی کنید یا اگه قالب نچسب دارید فقط با روغن یا اسپری روغن چرب کنید.
اول فیلینگ پنیری را آماده کنید. پنیر خامه ای به دمای محیط رسییده را با کره به دمای محیط رسییده و شکر با همزن بزنید تا سبک و پوک شود. تخم مرغ و ارد و وانیل را هم اضافه کنید. تا حدی که مواد خوب مخلوط شوند بزنید و کنار بگذارید.
برای تهیه مواد کیک قرمز مخملی ، آرد را همراه پودر کاکائو و جوش شیرین و نمک الک کنید و با شکر مخلوط کنید.
در کاسه بزرگی روغن مایع و تخم مرغ ها و ماست و شیر و وانیل و سرکه را مخلوط کنید. بعد مواد خشک را کم کم اضافه کنید و با سرعت کند همزن بزنید. در آخر رنگ قرمز خوراکی را تا جایی که به رنگ مورد نظر برسید اضافه کنید.
نیمی از مواد کیک را داخل قالب بانت بریزید. مواد فیلینگ پنیری را به طور یکنواخت روی لایه قبلی بریزید ولی مراقب باشید با لبه های خارجی قالب در تماس نباشد بعد بقیه مواد کیک را روی لایه پنیری بریزید. با یک عدد چاقو کمی مواد کیک را با مایه پنیری مخلوط کنید. کیک را به مدت حدود یک ساعت یا تا زمانی که خلال دندان از وسط کیک تمیز خارج شود در طبقه وسط فر 180 درجه از پیش گرم شده بپزید. وقتی کیک را از فر خارج کردید صبر کنید خنک شود بعد از قالب خارج کنید وگرنه خرد میشود. در این حین آیسینگ پنیری برای تزئین را آماده کنید.
🎂مواد لازم آیسینگ پنیری برای تزئین:
پودر قند 1 پیمانه
پنیر خامه ای 200 گرم
خامه 1/2 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
پودر قند را همراه پنیر خامه ای و خامه و وانیل به مدت 2 دقیقه با همزن بزنید. وقتی کیک خنک شد و از قالب خارج کردید آیسینگ پنیری را داخل یک قیف پلاستیکی بریزید و روی کیک بریزید.
اعضای کانال:خانم مدیر من یک کانال اختصاصی دارم دستورات کم خرج و مفید رو توش جمع میکنم از سر صبر هر روز میپزم.به خانوما توصیه میکنم حتما یک کانال خصوصی بزنن دستورات خوبو جمع کنن استفاده کنن.حیفه اینقدر وقت و حجم نت میذاریم استفاده نشه
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
اعضای کانال:خانم مدیر من یک کانال اختصاصی دارم دستورات کم خرج و مفید رو توش جمع میکنم از سر صبر هر روز میپزم.به خانوما توصیه میکنم حتما یک کانال خصوصی بزنن دستورات خوبو جمع کنن استفاده کنن.حیفه اینقدر وقت و حجم نت میذاریم استفاده نشه
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#خورش_آلو_با_مرغ 🥘 😋
🔸برای درست کردن این خوشمزه
ابتدادوعدد پیازوخردکرده باروغن تفت دادم وکمی زردچوبه زدم وبعد یک پیمانه لپه اضافه کردم خوب که تفت خورد یه قاشق رب گوجه زدم وکمی فلفل ونمک .خوب مخلوط میکنیم وحدود دو سه پیمانه آب میریزیم ومیزاریم باشعله متوسط لپه پخته بشه ودر یکساعت اخر یک پیمانه آلو (یکساعتی خیس خورده)اضافه میکنم دراخرکمی هم ابلیمو وتمام
مرغ هم جدا باپیازونمک وفلفل وزعفرون یه حبه سیر میزارم بپزه وباکره تفت میدم
اگه کمی از آب مرغ دراخر داخل خورش بریزید خیلی خوشمزه ترمیشه
اعضای کانال:خانم مدیر من یک کانال اختصاصی دارم دستورات کم خرج و مفید رو توش جمع میکنم از سر صبر هر روز میپزم.به خانوما توصیه میکنم حتما یک کانال خصوصی بزنن دستورات خوبو جمع کنن استفاده کنن.حیفه اینقدر وقت و حجم نت میذاریم استفاده نشه
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیس امریکانو
🌀مزش خیلی تلخه اگه خیلی تلخ دوست نداری یکم عسل یا شکر اضافه کن☺️
مواد لازم:
یخ/۲۰۰ میلی لیتر آب/دو شات اسپرسو یا قهوه
اعضای کانال:خانم مدیر من یک کانال اختصاصی دارم دستورات کم خرج و مفید رو توش جمع میکنم از سر صبر هر روز میپزم.به خانوما توصیه میکنم حتما یک کانال خصوصی بزنن دستورات خوبو جمع کنن استفاده کنن.حیفه اینقدر وقت و حجم نت میذاریم استفاده نشه
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
#پیراشکی_پنیری 🥯 😋
🔸مواد خمیر پیراشکی
▫️تخم مرغ 1 عدد
▫️ماست 3 ق غ
▫️روغن زیتون 2 ق غ
▫️بیکینگ پودر 1 ق چ
▫️آرد دو و نیم تا سه لیوان
▫️نمک به مقدار لازم
🔸مواد داخل پیراشکی
▫️پنیر سفید 1 فنجان(خرد شده)
▫️پنیر چدار 1 فنجان(رنده شده)
▫️جعفری تازه 1 فنجان(خرد شده)
🔸در ظرف گود مناسبی، تخم_مرغ، ماست، روغن_زیتون، بیکینگ پودر و نمک را ریخته و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. آرد را کم کم به مواد اضافه کرده، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت نیم ساعت استراحت کند. در ظرف دیگری پنیر سفید (صبحانه)، پنیر چدار و جعفری تازه ی خرد شده را با هم مخلوط می کنیم. از خمیر تکه هایی جدا کرده و کف دست، باز می کنیم و از مخلوط پنیری داخل آن قرار می دهیم و خمیر را می بندیم و کفِ دست گرد می کنیم سپس بین دو دست، کمی فشار می دهیم و در روغن داغ، سرخ می کنیم و به صورت گرم، سرو می کنیم.
اعضای کانال:خانم مدیر من یک کانال اختصاصی دارم دستورات کم خرج و مفید رو توش جمع میکنم از سر صبر هر روز میپزم.به خانوما توصیه میکنم حتما یک کانال خصوصی بزنن دستورات خوبو جمع کنن استفاده کنن.حیفه اینقدر وقت و حجم نت میذاریم استفاده نشه
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀یکی از ساده ترین ایده های تزیین سالاد،با چیزایی که خوشمزه هم باشن🤌🏼
خلاصه که سیو کن که وقتی مهمون داشتی سه سوت سالادتو جینگول تزیین کنی🥰
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#اسموتى_موز_طالبى
يك طالبى رو با دوتا موز متوسط و ى ق عسل و دو ق غ خورى خامه صبحانه ونصف ليوان يخ رو تو ميكسر بريزيد وكاملا مخلوط كنيد
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#شنسل_مرغ 🥩 😋
▫️سینه مرغ 1 عدد
▫️آرد سوخاری 1 لیوان
▫️آرد سفید 1 لیوان
▫️تخم مرغ زرده 2 عدد
▫️نمک فلفل زعفرون ب مقدار لازم
▫️فلفل دلمه یک دوم
▫️پیاز 1 عدد بزرگ
▫️سس مایونز 1 ق غ خوری
▫️آبلیمو 1 ق غ خوری
🔸ابتدا فیله مرغ اماده یا سینه مرغ ک از قبل ب صورت ورقه های نازک در آوردیمو داخل نمک فلفل زعفرون پیاز رنده شده و فلفل دلمه ای آبلیمو سس میزاریم واجازه میدیم چند ساعت استراحت کنه و ب خورد هم بره ک مزه دار بشه
بعد اول داخل آرد گندم بعد زرده تخم مرغ و بعد داخل ارد سوخاری میغلطونیم و داخل روغن سرخشون میکنیم
و اگه دوست داشتید سیب زمینی هم سرخ میکنیم در کنارش سرو میکنیم
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#کیک_تن_ماهی🍞
مواد لازم
تن ماهی 1 قوطی
نان تست 12 عدد
خیار شور 200 گرم
هویج 1 عدد
پیازچه خرد شده 1 پیمانه
سس مایونز 2 پیمانه
ماست چکیده 1 پیمانه
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
✍🏻طرز تهیه: تن ماهی را بجوشانید سپس همراه با خیارشور نگینی، هویج رنده شده و پیازچه خوب مخلوط کنید و نمک و فلفل و آبلیمو به آن اضافه کنید. سس مایونز و ماست را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و نصف آن را به مواد اضافه کنید، یک بشقاب یا دیس گرد حاضر کنید و 4 نان را کنار هم بچینید و مواد را روی آن پخش کنید و به همین ترتیب نان و مواد را به ارتفاع دلخواه روی هم قرار دهید. (اگر دوست دارید کیک گرد شود، هر ردیف نان را با چاقو به شکل گرد برش بزنید)
✍🏻 لایه آخر فقط نان قرار دهید و در نهایت با ترکیب ماست و سس تمام سطح کیک را بپوشانید و با سبزیجات دلخواه تزئین کنید.میتونیدمثل تصویر بالا بصورت تکه های کوچک درست کنید. کیک را به مدت 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود، سپس سرو و نوش جان
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه #شیک_انبه با طعم بهشتی🤤🥰
انبه ۲ عدد
بستنی وانیلی ۱ لیوان
َشیر سرد ۱ لیوان
انبه رو پوست بکنید ، خرد کنید . با شیر و بستنی میکس کنید. هر چی بیشتر تو مخلوط کن بزنید غلیظ تر میشه.
.
نوووش جووونتون😍
درست کردین عکسشو دایرکت کنید😎
.
میزان بستنی سلیقه ایه من واس ۲ تا انبه گفتم واس من ۴ تا بود.
.
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_دورنگ_گردویی😍😋
ارد….۳پیمانه
تخم مرغ….۴ عدد
شکر….۱ پیمانه و نیم
روغن…..۱پیمانه
شیر…..۱پیمانه
بکین پودر…..۲ قاشق چای خوری
دارچین…..۱قاشق چای خوری
پودر کاکائو…..۲قاشق غذاخوری
وانیل
تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن بزنید.تا حجمش دو برابر بشه.بعد روغن و شیر رو ریخته هر کدام را یک دقیقه بزنید.بکین پودر و دارچین به ارد اضافه کنید.حتما سه بار الک کنید.به مواد اضافه کنید.
قالب با روغن جدا کنده چرب کنید.داخلش گردو بریزد.نصف مواد کیک داخل قالب بریزد.بعد پودر کاکائو را به مابقی کیک اضافه کنید.روی مابقی کیک بریزد.مانند کلیپ روش به خلال دندون مخلوط کنید.مجدد گردو بریزد.داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۶۰ بمدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا خوشمزه تابه ای
انتشار عکس شخصی خانواده شهید الداغی توسط علیخانی و علی ضیا😡👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
آشپزی ونکات اسلامی
پاستا خوشمزه تابه ای انتشار عکس شخصی خانواده شهید الداغی توسط علیخانی و علی ضیا😡👇 http://eitaa
پاستا خوشمزه در یک تابه
برای 3 نفر
مواد:
250 گرم اسپاگتی
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
فلفل قرمز تند 1 عدد
1 فنجان گوجه فرنگی رنده شده
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 فنجان خامه (100 میلی لیتر) یا شیر
3 قاشق غذاخوری پارماسان یا چدار کهنه، باگت ازمیر
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک
روی آن ریحان تازه و فلفل کاپیا پاشیدم.
▪️▪️▪️
آماده سازی:
ابتدا روغن زیتون گرم می شود. پیاز و سیر ریز خرد شده را به مدت 3 دقیقه تفت دهید. سپس فلفل تند قرمز را اضافه می کنیم. اگه میخواین خیلی تلخ نباشه دانه هاش رو جدا کنید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. سپس گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. سپس خامه، پارماسان، نمک و ادویه را اضافه کرده و پس از چند نوبت مخلوط کردن، ماکارونی از قبل جوشانده و کمی سفت اضافه می کنیم. بعد از هم زدن خوب به صورت گرم سرو می شود. اگر پاستا بلافاصله بعد از پخت مصرف شود خوب است، زیرا سس را به همان شکلی که می ماند جذب می کند. اشتهاتون مبارک 😋
انتشار عکس شخصی خانواده شهید الداغی توسط علیخانی و علی ضیا😡👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340