eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
loghmehalal.ali.mp3
2.63M
🔊 تاثیر #لقمه در نسل 🔴 #استاد_عالی 💠 پیشنهاد دانلود 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#باقلا_قاتق 😍 با احترام به دوستان شمالى و گيلكى،دستورش👇 👈اين غذاى محلى در اصل با #پاچ_باقلا درست ميشه ولى براى ما كه بهش دسترسى نداريم از لوبياى كشاورزى استفاده ميكنيم. بايد از قبل لوبيارو خيس كنيد و پوستشو جدا كنيد. تو يه قابلمه( كه ترجيحاً بايد #گمج باشه كه خب من نداشتم😁 ) مقدارى كره يا روغن بريزيد ، پنج الى شيش حبه سير رنده يا خرد كنيد و تفت بديد ، لوبيارو ( حدود دو ليوان )اضافه كنيد و بهش زردچوبه و نمك و فلفل بزنيد، ادويه ى اصلى اين غذا زردچوبست كه مقدارش بايد يكمى بيشتر باشه.لوبيارو كه تفت دادين، دو سه قاشق غذاخورى شويد خشك اضافه كنيد( زياد نزنيد ممكنه تلخ بشه ) و كمى تفت بديد، در آخر آب جوش بهش اضافه كنيد و اجازه بديدن لوبيا پخته بشه و خورشت جا بيفته. آخرين مرحله شكستن تخم مرغ ( يك عدد )تو خورشت هست، كه وقتى اين كارُ كردين اصلاً همش نزنين ، فقط درب قابلمه رو تا موقع پختن تخم مرغ ببندين . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تخمرغ تخمرغو اینجوری بپزید😍 🥰فیلمو ببینید ببینید چندتا روش برای پختن تخمرغ هست، درست کنید و لذت ببرید😍 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
دمی ماش مواد لازم برنج ...2 پیمانه ماش ... 1 پیمانه کره ... 25 گرم یا 2 قاشق غذاخوری روغن حیوانی هل (درصورت تمایل) ... به میزان دلخواه نمک ... به مقدار دلخواه زردچوبه ... به مقدار دلخواه فلفل ... به مقدار دلخواه طرز تهیه 1- برنج پاک کرده را با آبی که دست را نسوزاند دو سه مرتبه بشویید تا آب رویش زلال شود. 2- برنج را زیاد چنگ نزنید که خرد می شود. رویش به قدری آب داغ بریزید که یک بند انگشت روی برنج آب باشد. 3- به ازای هر پیمانه برنج یک قاشق چای خوری نمک اضافه کنید. (نمک آن را بچشید، کم بود اضافه کنید.) 4- ماش را در قابلمه ای که می خواهید برنج را در آن دم کنید، کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. 5- بوی خامی ماش که رفت، با ۳ برابر آب بگذارید بپزد. نرم شود ولی له نشود. 6- برنج نیم تا یک ساعت خیس شده را همراه روغن به ماش نرم شده اضافه کنید. اگر آب برنج کم بود به قدری آب اضافه کنید که یک بند انگشت روی آن را بگیرد. 7- زیر قابلمه حرارت متوسط باشد تا آب برنج کشیده شده و حفره هایی در برنج ایجاد شود. 8- برنج را کمی هم بزنید و از کناره ها به وسط بریزید تا شکل کوه شده و آبهای زیر آن بخار شود. 9- وقتی آبش کامل کشیده شد، با دسته قاشق چند سوراخ در برنج ایجاد کنید و با حرارت ملایم دم کنید. 10- تا نیم ساعت در قابلمه را برندارید تا برنج به خوبی دم بکشد. نکات 👈 در صورت تمایل می توانید زمان دم کشیدن کمی شوید خشک یا شوید تازه خرد شده لابلای برنج بریزید. 👈 این پلوی خوشمزه را می توانید با گوشت چرخ کرده ، قلقلی ، مرغ، ماهی ، تخم مرغ طبخ نمایید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سالاد بادمجان کبابی ترکی مواد لازم بادمجان ... 4 عدد پیاز ... 1 عدد ذرت ... 1 قوطی جعفری ... به مقدار مورد نیاز فلفل قرمز (فلفل ترکیه ای) ... 3-4 عدد سیر درشت ... 1 حبه روغن زیتون ... 3-4 قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز پرک شده ... به مقدار مورد نیاز سس انار (رب انار) ... 1 قاشق غذا خوری آب لیمو ... 1/2 لیمو متوسط طرز تهیه 1- بادمجان و فلفل را روی اجاق کبابی کنید و پوستشان را جدا کنید و ریز ریز خرد کنید. 2- پیاز را خلالی خرد کنید ، سیر و جعفری را خرد کنید. 3- مواد خرد شده را همراه بقیه مواد داخل ظرفی بریزید و هم بزنید سپس داخل ظرف سرو بریزید. 4- در انتها می توانید با نعناع تازه سرو کنید. نکات 👈 برخی فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را همراه بادمجان کباب کرده و ساطوری می کنند. 👈 می توانید تخم مرغ پخته خرد شده هم به سالاد بادمجان کبابی اضافه کنید. 👈 در صورت تمایل ترکیب گشنیز و جعفری خرد شده در سالاد بریزید. 👈 می توانید به جای رب انار و آبلیمو از سس زیر استفاده کنید: 3 قاشق ماست، یک حبه سیر رنده شده ، یک قاشق چایخوری نعنا خشک ، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و کمی فلفل و نمک را باهم مخلوط کرده و با سالاد میل نمایید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کله جوش مواد لازم گوشت چرخ کرده ... 300 گرم گردو ... 10 عدد کشک ... 200 گرم آرد ... 2 قاشق غذاخوری پیاز متوسط ... 2 عدد نعنا خشک ... 2 قاشق غذاخوری آب ... 4 لیوان زردچوبه ... به مقدار لازم نمک ... به مقدار لازم فلفل ... به مقدار لازم طرز تهیه 1- پیازها را پوست بکنید و خلالی خرد کنید. 2- داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد شده را درون روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود. 3- سپس مغز گردو ها را خرد کنید و یه پیاز داغ اضافه کنید ، کمی تفت دهید تا گردو ها نیز نرم شود. 4- گوشت چرخ کرده را درون کاسه ای بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید ، کمی گوشت را ورز دهید و با دست گلوله های کوچکی از گوشت درست کنید. 5- سپس گوشت قلقلی ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. 6- قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و درون آن 4 لیوان آب بریزید. 7- سپس آرد ، مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل بریزید و بگذارید به جوش بیاید. 8- پس از اینکه آب به جوش آمد کشک را اضافه می کنیم و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم. 9- پس از 10 دقیقه که مواد جوشید می توانید پیاز داغ ، مغز گردو ها و گوشت قلقلی سرخ شده را اضافه کنید. 10- در انتها نعنا را می ریزیم و اجازه می دهیم 10 دقیقه دیگر مواد بجوشد. 11- در آخر غذا را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مناسبی سرو می کنیم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_پوست_پرتقال دیگه پوست پرتقالارو دور نریزید باهاش یه مربای خوشمزه و خوشرنگ درست کنید 🥰فیلمو ببینید درست کنید و لذت ببرید😍 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#خوراک_گوشت_بادمجان بادمجان سه عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز یک عدد سیر یک حبه فلفل دلمه رنگی خرد شده یک سوم پیمانه رب گوجه دو ق غ نمک و فلفل سیاه و پاپریکا زردچوبه دارچین رزماری یک شاخه بادمجان را پوست بگیرید برشهایی به اندازه دو بند انگشت بدید با ابزار یا قاشق کوچیک داخلشو خالی کنید تا انتها نرید که سوراخ بشه نمک بپاشید تا تخلی پس بده پیاز داغ کنید سیر له شده و گوشت چرخ کرده و فلفل رنگی و نمکو تمام ادویه رو اضافه کنید مغز بادمجان هایی که خالی کردید رو خوب ریز خرد کنید به مواد گوشتی اضافه کنید خوب تفت بدید در اخر یک قاشق رب اضافه کنید یه استکان اب اضافه کنید چند جوش بزنه و مواد کاملا غلیظ بشه بادمجان ها رو سرخ کنید در حد طلایی شدن کافیه بادمجان های سرخ شده رو داخل ظرف مورد نظر بکشید.این خوراک با همین ظرفتون مناسب سرو باشه بادمجان را داخل ظرف بچینید از مواد داخل بادمجانها پر کنید روی هر کدوم گوجه چری بزارید داخل تابه یک ق رب رو با خیلی کم روغن تفت بدید تمام ادویه ها و رزماری رو هم اضافه کنید بعد دو لیوان اب اضافه کنید سس اماده رو کف قالب خوراکمون میریزیم داخل فر با درجه ۱۷۵ مدت چهل دقیقه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#پودینگ_شكلاتی مواد لازم: 1 لیتر شیر 1 لیوان شکر 3 قاشق غذاخوری آرد 3 قاشق غذاخوری نشاسته معمولی 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری کره ۱۰۰گرم شکلات 1 لیوان آب طرز تهیه: بجز کره ، آب و شکلات بقیه مواد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. بعد از پخت کره و شکلات را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکلات آب شود و با مواد پودینگ مخلوط شود. مواد را حدود 15_10 دقیقه کنار بذارید تا سرد شود و برای اینکه روی مواد پوسته نبندد گاهی هم بزنید. وقتی ولرم شد 1 لیوان آب سرد (آب یخ نباشد ولی مثل یخ سرد باشد) را به مواد پودینگ اضافه کنید و مجدد خوب هم بزنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#توت_فرنگی_های_شكلاتی 🍓 👈توت فرنگی ها را شسته و اجازه دهيد خشك شوند.شكلات را به روش بن ماری (روی حرارت غیر مستقیم) آب كنید.توت فرنگی‌ها را در شكلات آب شده فرو ببرید و روی كاغذ روغنی قرار دهید تا شكلات ببندد.مي‌توانید قبل از بستن شكلات، قسمت شكلاتی توت فرنگی‌ها را مغز گردوی خرد شده، فندق يا مغزهای ديگر، شكلات رنده شده يا شكلات سفید تزيين كنيد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👈تکنیک مانع از ریخته شدن سفیده به بیرون هنگام آب‌پز شدن برای اینکه تخم مرغ هنگام آب‌پز شدن، نشکسته و سفیده آن بیرون نریزد، کمی نمک به آب آن اضافه کنید 👌 (نمک روی شکسته شدن یا نشدن پوسته تخم مرغ تاثیری ندارد، اما مانع بیرون ریختن سفیده میشود) 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#_کاپوچینو مواد لازم: شیر خشک=2 قاشق غذاخوری خامه=1 قاشق مرباخوری وانیل=کمی آب جوش=1 لیوان شکر=در صورت تمایل پودر کاکائو برای تزئین طرز تهیه: تمام مواد را در مخلوط کن به مدت یک دقیقه خوب با هم مخلوط می کنیم سپس مخلوط را در لیوان یا کوپ ریخته و روی آن را کمی پودر کاکائو می ریزیم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#ترفند_آشپزی 👈برای اینکه کیک بریده شده تازه بماند و اطراف آن خشک نشود کافیست قسمت های بریده شده آن را با نان بپوشانید و با چند خلال دندان نان را فیکس کنید تا کیک مدت ها تازه و نرم بماند 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#قند_های_رنگی مواد لازم: 2 فنجون شکر 4 قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ زده شده و رنگ خوراکی نصف فنجون شکر داخل ظرفی بریزین و مقدار کمی رنگ خوراکی اضافه کنین و به هم بزنین یک قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ زده شده رو به کاسه اضافه کنین و بهم بزنین تا مواد شکل ماسه خیس بشه . مواد رو روی سطح صافی پهن میکنیم و با کمک دست و وردنه اون رو صاف میکنیم و در آخر قالب میزنیم و. مواد قالب رو باید ده دقیقه داخل فر قرار بدیم تا قندها سفت بشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#ترفند برای تهیه سوپ جو کافیه این دو مورد مهم رو مد نظر قرار بدید 🍜😋 برای غلیظ شدن سوپ جو می‌توانید 2 قاشق سوپ‌خوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ جو اضافه کنید.سوپ جو با آب مرغ خوشمزه‌ تر می‌شود؛ چون آب مرغ بی‌ رنگ است برای سوپ جو سفید مناسب‌ تر است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨زندگی هدیه‌ای است که من هر روز صبح که از خواب بیدار می‌شوم، عاشقانه روبان‌های دور آن را به آرامی باز می‌کنم ... سلام روز شنبه متعلق به حضرت نورانی ها پیامبر خداست امروزمان را متبرک کنیم به نام #حضرت_رسول (ص) امروز سعی کنید هر طبخی انجام میدید با نیت 👈پیامبر ص باشه و هدیه به مادر بزرگوار ایشان حضرت امنه س❤️ و با ذکر مقدس 👈یا عفیف #ایده_تزیین_خرما 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
#پودینگ_شكلاتی مواد لازم: 1 لیتر شیر 1 لیوان شکر 3 قاشق غذاخوری آرد 3 قاشق غذاخوری نشاسته معمولی 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری کره ۱۰۰گرم شکلات 1 لیوان آب طرز تهیه: بجز کره ، آب و شکلات بقیه مواد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. بعد از پخت کره و شکلات را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکلات آب شود و با مواد پودینگ مخلوط شود. مواد را حدود 15_10 دقیقه کنار بذارید تا سرد شود و برای اینکه روی مواد پوسته نبندد گاهی هم بزنید. وقتی ولرم شد 1 لیوان آب سرد (آب یخ نباشد ولی مثل یخ سرد باشد) را به مواد پودینگ اضافه کنید و مجدد خوب هم بزنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
‍ ✅ واویشکا 😋 ✍ مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم سیر دو حبه له شده نارنج تازه یک عدد پیاز رنده شده دو عدد متوسط رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری گوجه نگینی خرد شده دو پیمانه سیب زمینی دو عدد متوسط 🍲 طرز تهیه: پیاز رو با روغن سرخ کنید وقتی کمی طلایی شد سیر رو اضافه کنید میتونید با پودر سیر هم جایگزین کنید سیر سریع میسوزه بلافاصله زردچوبه وگوشت و اضافه کنید و مدام هم بزنید تا خوب سرخ بشه رب رو اضافه کنید و گوجه و فلفل قرمز رو اضافه کنید و خوب بگذارید سرخ بشن تا آب گوجه کامل جمع بشه آب نارنج و کمی پودر تخم گشنیز و پودر دارچین و نمک هم در آخر اضافه کنید سیب زمینی هم نگینی سرخ کنید و کنار مایه گوشتی بگذارید این غذا با برنج کته سرو میشود 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه ایده خوشمزه برای پخت مرغ فیلم آموزشی 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🌺 سلام سلام چطورين؟ منم خوبم🙂 دستور كتلت مرغ و براتون ميذارم اگه ايده اي واسه ناهار ندارين تا وقت هست درستش كنين. مواد لازم:سينه ي مرغ يك عدد چرخ شده،سيب زميني متوسط دو عدد(ريز رنده شده)،پياز متوسط يك عدد ريز رنده و آب اضافش گرفته شده ،نمك،فلفل سياه، زردچوبه،پودر سير و كمي آويشن،تخم مرغ درشت يك عدد،آرد سوخاري دو تا سه ق يا به اندازه اي كه بشه به مواد در دست حالت داد،جعفري خرد شده دو ق. طرز تهيه:تمام مواد رو خوب باهم مخلوط و نيم ساعت در يخچال بزاريد تا طعمدار بشه و بعد در دست شكل بديد و در روغن سرخ كنيد. نوش جان 😊 حتما موقع شكل دادن يه كاسه آب دم دستتون باشه و دستتون و مرطوب كنيد كه مواد خوب شكل بگيره و به دستتون نچسبه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍁🍂 دوستاى خوبم سلام آش جو جو ١ پيمانه، بلغور جو نصف پيمانه، نخود نصف پيمانه، لوبيا قرمز نصف پيمانه، سبزى آش بعلاوه شويد، پياز و سير سرخ شده، زرچوبه و نمك اول حبوبات و از شب قبل خيس كنيد، لوبيا و نخود رو جدا گانه بپزيد، پياز داغ و سيرداغ درست كنيد و زردچوبه بزنيد بعد جو رو همراه آب به پيازداغ اضافه كنيد و اجازه بديد نيم پز بشه بعد بلغور رو اضافه كنيد، وقتى جو پخت باقى حبوبات و سبزى رو اضافه كنيد و نمك و اندازه كنيد بذاريد آش جا بيفته و با آبغوره يا كشك ميل بفرماييد. براى درست كردن كشك قالبى هم بايد كشك رو با كمى آب رقيق كنيد و اگه مايل بودين زرد بشه از زعفران استفاده كنيد و تو قالبهاى سيليكونى بريزيد و بذاريد فريزر ببنده. اضافه كردن فلفل به هر غذايى اختياريه اگه آب گوشت يا قلم هم داشته باشيد مى تونيد به آش اضافه كنيد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈آموزش بدون استخوان کردن ماهی قزل آلا🦈 دوستان عزیزم👇👇 حتمابایدماهی قزل آلا 🦈🦈ازقبل مرینیت داشته باشه تا همه تیغ های ماهی خوب جدابشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای مهمونی ها و دورهمی هاتون، آناناس رو اینجوری سرو کنید تا همه انگشت به دهن بمونن😍 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
. سلام دوستای خوبم #خورشت#خورشت_کرفس من اول پیاز رو با گوشت بدون هیچ ادویه ای 20 دقیقه تفت میدیم تا اب گوشت جذب پیاز شه ،من خودم خورشت لعاب دار رو ب آبکی ترجیح میدم برا همینم ب بیشتر خورشت ها آب قلمه اضافه میکنم (البته چربی روی آب قلم رو حتماً بگیرید وگرنه خورشت خیلی چرب میشه)بعد تفت بهش زردچوبه و فلفل سیاه و کمتر از یک ق.غ رب(اضافه کردن رب دلبخواهیه) زدم و کمی تفت دادم آب رو تا جاییکه روی گوشت رو بگیره اضافه و گزاشتم ی ساعتی بپزه (هیچ وقت از ابتدا به گوشت قرمز نمک نزنید.چون نمک، آب گوشت را می کشه و گوشت سفت می شه. در خورش ها بهتره حداقل یک ساعت بعد پخت گوشت، نمک اضافه بشه)، در ضمن اندازه گوشت کاملا به خودتون بستگی داره و اگر دوست داشتید، می تونید اون را کم و زیاد کنید.در تفت دادن گوشت، حرارت باید متوسط باشه. چون اگه حرارت کم باشه، خون آبه گوشت در میاد و اگر حرارت زیاد باشه، گوشت سفت میشه. ساقه های کرفس رو خورد کردم و تو تابه تفت دادم تا کمی از خامی دربیاد،برگهای کرفس رو هم ریز خورد کردم و ب همراه مقداری جعفری (حدودا 50 گرم) و نعنا تازه(حدودا 20 گرم مقدار نعنا زیاد نباشه وگرنه خورشت تلخ میشه) خورد شده خوب سرخ کردم،گوشت ک نیم پز شده کرفس رو ب همراه لیمو ب خورشت اضافه و گزاشتم جا بیفته در آخر هم کمی آبغوره بهش اضافه کردم. راز خوشرنگ شدنشم اضافه کردن 1 ق.غ سبزی سرخ شده قورمه ب همراه کرفس هستش😉 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami