فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان کره ومربا مناسب برای صبحانه لاکچری
و افطارهای ماه رمضان و عصرانه
با کلاس و خوشمزه
مواد لازم
تخم مرغ ۱عدد
مایه خمیر ۱ ق غ
شیر الیوان
پودر هل در صورت تمایل ۱ ق م
شکر نصف پیمانه
آرد حدودا ۳/۵ لیوان آب خور آ رد ها متفاوته
روغن مایع ۳ ق غ
زرده تخم مرغ برای رومال اعدد
زعفران غلیظ دم کرده ۱ ق غ
کره برای داخل نان حدودا ۵۰ گرم
مربا بدون شهد که من از مربا زردآلو که توی پیج دستورش هست استفاده کردم
ابتدا خمیر مایه رو عمل بیارید
روش عمل آمدن خمیر مایه
شیر رو ولرم رو به داغ کنید
بعد خمیر مایه و یک ق م شکر رودبهش اضافه کنید
حدود ۵ تا ۷ دقیقه جای نسبتا گرم بزارید وقتی که خوب کف کرد نشانه اینه که خمیر مایه عمل اومده
بقیه کارها هم طبق کیلیپ درست کنید
سوالی بود در کامنت بپرسید پاسخگو هستم 💖💝🥰
فر رو یک ربع قبل با دمای ۱۷۵ درجه فر برقی و ۱۸۰ درجه فر گازی داغ و با همین دما به مدت ۴۰ دقیقه پخت کنید نوش جان
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•خورشت کرفس قرمز😋•
~🧡مواد لازم:
ران مرغ ۴ تا ۶ عدد
کرفس خورد شده ۲ پیمانه(۲ دسته کرفس)
گوجه خشک ۲/۳ پیمانه
غوره ۱/۲ پیمانه
آبغوره ۱/۳ پیمانه
رب گوجه ۱ ق غ خ
رب فلفل ۱ ق غ خ (اجباری نیست البته در صورت تمایل برای خوشرنگ شدن و خوشعطر تر شدن خورشت)
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
زعفران دم شده
ادویه(نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ترکیب پودر پیازچه و پور سیر)
کره ۲ ق غ خ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 فوری ترین فینگر فود
👩🍳 مواد لازم :
🧈پنیر پارمزان : ۱۰۰ گرم(قابل حذف)
🥔میتونید از سیب زمینی پخته هماستفاده کنید.
🥚تخم مرغ : ۳ عدد
🌭سس مایونز : ۲ قاشق غذاخوری
🥓سس خردل : ۱ قاشق مرباخوری
🍀جعفری خرد شده : ۱۰۰ گرم
🧄سیر : ۲ حبه
🧂ادویه : نمک ،فلفل سیاه،پاپریکا
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی بدون روغن رژیمی
به ۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد سیب زمینی، پیاز ، هویج رنده شده (از هرکدام یک عدد)
۱ عدد فلفل دلمه خرد شد
۱ دسته کوچک شوید ساطوری شده
۳ حله سیر رنده شد
۲ عدد تخم مرغ
ادویه(پودر کاری، پاریکا، فلفل سیاه)
نمک اضافه و حسابی خوب ورز بدید
داخل سینی فر رو با فرچه روغنی چرب کنید و از مواد تو دست بهش شکل بدید و داخل سینی بچینید
روش رو با قاشق مثل ویدیو طرح بندازین
بزارین تو فر ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه
در آخرم با پیاز و شوید سرو کنیدبا روغن کم هم میشه یه غذای لذیذ و جذاب داشت
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین رسپی پاستا🤌🏼🤩
مواد لازم:
سینه مرغ
تخم مرغ
پودر سوخاری
پنیر پیتزا
برای مایه پاستا :
کره و سیر
رب گوجه فرنگی
ترکیب خامه و شیر
پاستا
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دسر چند لایه🥰•
مخصوص وقتایی که یهویی دلت یک چیز خوشمزه میخواد 🥳
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قنبر پلو😋😍
مواد لازم🔻
برنج ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
گردو ۵۰ گرم
کشمش ۱۰۰ گرم
رب انار یک پیاله پُر رقیق شده
پیاز یک عدد متوسط
نمک و فلفل و پودر سیر به اندازه لازم
طرز تهیه🔻
توضیحات رو براتون در ویدیو گذاشتم امیدوارم دوست داشته باشید اما چند نکته باقی میمونه که اینجا اضافه میکنم
گردوها بهتر هست که فقط چهار تیکه بشن ولی ما خرد شده بیشتر دوست داشتیم .
بعضی ها به گوشتشون آرد نخودچی میزنند که من نزدم چون وا نرفت🤗
بعضی مواقع به این غذا شیره انگور هم میزنند و جدا روی برنج میریزند به همراه رب انار
در شیراز دیده شده که مثل خورشت مواد که آماده شد کنار برنج برای سرو میارن😂👌🏼
این مقدار مواد برای چهار نفر هست و در دستورهای دیگه میزان کشمش و گردو و گوشت بیشتر هست ولی این مقدار که در فیلم مشاهده کردین خیلی مناسب و به اندازه بود.
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت
#خورشت_قورمه_سبزی با سبزی خشک
میپرسن تربیت بچه همسایه چیه دیگه؟
وقتی بچه همسایه میاد خونه شما ،شما با ادب باهاش حرف میزنی ،ملاحظه میکنی،حتی اگه عصبانی بشی خودداری و صبوری میکنی،همین صبوری و ملاحظه رو خانواده ها برای بچه های خودشون بخرج بدن بچه های خوبی تربیت میکنن
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از دیدنیهای آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_فلفل😍😋
با این روش دلمه بپزی از خوردنش سیر نمیشی 😋نیاز به گوشتم نداره😉 ی غذای گیاهی.
برنج رو ابکش کنین، 1عدد گوجه درشت پیاز، جعفری. شوید. ترخون. نعنا، مرزه، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه. زردچوبه و 1 ق چ رب گوجه رو اضافه و فلفل ها را پر می کنیم و با تکه های گوجه ببندین طبق فیلم.
سس
2.5 فنجان آب، 1 ق چ رب گوجه و 1 ق چ رب آلوچه، سماق و نعنا
سس رو روی دلمه میریزیم و میزاریم در فر 180 درجه بپزیم تا قهوه ای طلایی شود.
Mahbanouuمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از دیدنیهای آشپزی
#قلیه_ماهی_و_للک (گمنه)
للک lalak از بلغور ریز گندم
ضمنا للک رو قبل از استفاده الک کنید تا آردش خارج بشه. .
طرز تهیه للک یا گمنه
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آب (یا آب مرغ) حدود 2 پیمانه
پیاز 1 عدد متوسط
للک یا گمنه (بلغور ریز گندم) 2 پیمانه .
اول للک رو بو(تفت) میدیم، به این صورت که اون رو توی ظرفی میریزیم بدون روغن روی شعله ملایم و هم میزنیم تا رنگش تغییر کنه. مواظب باشین نسوزه.
پیاز رو ریز خرد کرده توی روغن تفت میدیم ، زردچوبه میزنیم، روی پیاز کم کم آب و نمک میریزیم و للک رو هم زمان اضافه میکنیم ، و مرتب هم میزنیم، آب فقط بقدر مخلوط کردن للک باشه. بعد روش روغن میدیم و دمش میکنیم ، خیلی زود حاضره ، حدود یه ربع بیست دقیقه
.
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از دیدنیهای آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_با_لیوان_یک بار مصرف
Zhele_takمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات فرم دادن خامه صبحانه
.
دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام مجدد مرضیه خانوم هستم🙈
امروز یک تجربه دیگه هم داشتم
بادمجون کبابی کردم چون سالمتره از سرخ کردن
آب مرغ از شب قبل داشتم که مرغ نداشت ریختم تو این بادمجونا خیلی خیلی لذیذ تر شد از وقتی که بادمجون خالی میپختم
آب مرغ اضافه میاد فریز کنید برای اینجور مواقع کلی مزه غذاها رو خوشمزه تر میکنه
شما هم هر تجربه پیش پا افتاده دارید به ما هم بگید 😁
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از دیدنیهای آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه قهوه شکلاتی
.
Bluochery_ir منبع پیج
دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از دیدنیهای آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک تارعنکبوتی
مواد لازم:
75 گرم آرد گندم
37 گرم نشاسته ذرت
37 گرم آرد برنج
50 گرم شکر
تخم مرغ متوسط 1 عدد
شیر 90 میلی لیتر
1/4 قاشق چایخوری نمک
1 و 1/2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
1/2 قاشق چایخوری وانیل
.
داخل تابه نچسب بدون نیاز به روغن کاری تابه به صورت زیگزاگی داخل تابه بریزید و رول کنید
.
دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از دیدنیهای آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک شکلاتی فقط با ۲ قلم مواد
.
دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳 سالاد لوبیا 😍✧1✧ 🥄
سالاد لوبیا
🔷موادلازم👇
🔹لوبیا پخته شده : ۱ لیوان
🔹سیب زمینی آبپز : ۱ عدد
🔹کاهو : ۱ عدد
🔹خیارشور : ۱۰ عدد
🔹هویج : ۱ عدد
🔹شوید : ۱ مشت
.
🔷 موادلازمسس👇
🔹ماست چیکیده : ۴ قغ
🔹مایونز : ۳ قغ
🔹آب نصف لیمو ترش
🔹نمک و فلفل : ۱ قچ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک زردآلو😋
مواد لازم🔻
تخم مرغ ۳عدد
۷۰گرم کره
۵۰گرم روغن مایع
۱دوم پیمانه شیر
۱پیمانه شکر
۲ونیم پیمانه آرد+۲قاشق غ
۷یا۸عدد زردآلو
وانیل مقداری
۲ق م پیکینگ پودر
طرز تهیه🔻
ابتدا کره ی به دمای محیط رسیده رو با شکر خوب هم میزنیم تا پوک بشه بعد تخم مرغ هاو وانیل رو اضافه میکنیم((برا هر عددتخم مرغ ۳۰ ثانیه مواد رو بزنین))
بعد نوبت روغن مایع هست اضافه کنین وهم بزنین حالا همزن رو کنار بزارین. شیر وآرد وبیکینگ پودرالک شده رو به متناوب اضافه کنین وهرباروبا لیسک مخلوط کنین.با آرد وشیر آخری من ۱قاشق زعفران برا خوشرنگی کیک زدم.مواد رو خوب مخلوط کنین ونصف مواد رو درقالب بریزین.زردآلوهارو که چهار قاچ کردین رو به آرد آغشته کنین و روی مایع بزارین.بقیه.ی مایه کیک رو ریخته صاف کرده ودوباره زردآلو میچینیم و میزاریم در فر از قبل گرم شده.
درجه حرارت ۱۷۵ مدت پخت ۵۰دقیقه
زمان تقریبی هست خودتون چک کنین تا کیک کامل پخته باشه.
قطر قالب من ۲۵سانت توخالی بود
توهرقالب دیگه ای هم میتونین بپزین.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
مرغ کرانچی 🤩✨🤌
سینه مرغ ۳ عدد
پنیر پارمسان ۶۰ گرم
خرده نان باگت ۶۰ گرم (حدود ۱ عدد باگت)
سس سالسا مهرام
پنیر پیتزا ۱ پیاله
نمک و فلفل قرمز ۱ ق چ
پاپریکا نصف ق چ
زردچوبه
تخم مرغ ۲ عدد
1️⃣سینه مرغ از وسط نصف کن و سلفون بکش و با گوشتکوب بکوب ۲ طرفشو
2️⃣۶۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده با پودر نون باگت و نمک و پاپریکا و زردچوبه و فلفل قرمز خوب قاطی کن
3️⃣تخم مرغ هارو بشکون تو ظرف و خوب قاطی کن
4️⃣مرغ هارو بزن تو تخم مرغ بعد بزن تو آردها و بذار روی کاغذ مخصو تو سینی فر
5️⃣فر و ۱۰ دقیقه گرم کن بعد ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بذار بپزه
6️⃣بعد روش سس سالسا بزن و پنیر پیتزا اضافه کن و دوباره ۷ دقیقه بذار تو فر و ۲-۳ دقیقه هم فقط با شعله بالا که روش طلایی شه
7️⃣با سیب زمینی سرخ کرده و سس سالسا میل کن
باتشکر از👨🏻🍳
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳 نون باگت خونگی ✧1✧ 🥄
نون باگتو خودت درست كن😍😋
مواد لازم:
۵۰۰گرم یا سه و یک سوم لیوان آرد
۲۰۰گرم یا یک لیوان سر پر آب ولرم
۱۰۰گرم یا نصف لیوان شیر ولرم
یک ق غ شکر
یک ق غ پودر خمیر مایه
یک ق م نمک
نصف لیوان روغن مایه
برای پخت نان باگت بهتره که از آرد نون فانتزی استفاده کنید اما اگه در دسترس نداشتید مثل من میتونید از آرد قنادی استفاده کنید.
خمیر رو به ۷ قسمت ۱۲۰ گرمی تقسیم کنید نون باگت های سایز متوسط رو به شما میده اما اگه دوست دارید سایز نون ها بزرگ تر باشه میتونید خمیر رو به ۴یا ۵ قسمت تقسیم کنید.
حتما قبل از گذاشتن توی فر روی نون ها آب اسپری کنید تا روی نون ها ترک نخوره.
بعد از اینکه از فر بیرون آوردید روش پارچه بکشید تا خنک شن
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a