آشپزی ونکات اسلامی
💫طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و وانیل همزده درحالی که داریم هم میزنیم شکر رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب مخلوط وسبک شود.
🌟بعد از اینکه موادمون خوب مخلوط شد👆👆👆 روغن مایع رو اضافه میکنیم و بهم زدن ادامه میدهیم و بعد شیر را اضافه میکنیم تا مواد به صورت یکدست دربیاد ،سپس فر رو روشن میکنیم تا گرم بشه دمای فررو 160درجه میزاریم، وبعد اینکه فر رو روشن کردیم ارد و با بکینگ پودر 2 بار الک کرده و در 2 الی 3 مرحله به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب مخلوط بشه👇👇👇🌟
🌟حالا که موادمون یکدست شد دو کاسه اندازه هم برمیداریم و موادمون و به صورت مساوی داخل کاسه ها میریزیم,بعد کاغذ روغنی و داخل قالب گذاشته و چرب کرده و باید کف و دیوار قالبمون با کاغذ روغنی پوشانده بشه,حالا یکی از کاسه هارو که نیمی از موادمونه توی قالب ریخته و داخل فر به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار میدیم🌟
⚡️نکته
وقتی 20 دقیقه گذشت در فر را باز کرده و قالب را به ارامی تکان میدهیم وقتی که دیدیم مواد خودش را گرفته قالب را از فر خارج کرده و اگر هنوز مواد توی قالب تکون میخوره یعنی بازم لازمه که داخل فر بمونه⚡️
🌟حالا که موادمون یکم خودشو گرفت قالب و از فر درمیاریم و مواد میانی یعنی مخلوط شکر و دارچین و پودر کاکاو روی موادمون به صورت یکدست میپاشیم👇👇👇 ودوباره حدود 10 دقیقه درون فر قرار میدیم🌟
⚡️نکته
باید مواد میانی کاملا تو فر اب بشه اگه احساس کردید تغییری ایجاد نمیشه شعله پایین رو خاموش کنید و شعله بالارو روشن کنید و درجه کم قرار بدید هواستون باشه که نسوزه⚡️
🌟بعد از اب شدن مواد میانی ,قالبمون و از فر درمیاریم و شعله بالارو خاموش و شعله پایین و روشن میکنیم🌟
حالا مواد باقیمانده یعنی, کاسه دوم, و توی قالبمون ریخته و دوباره درون فر قرار میدیم و به مدت 20 الی 30 دقیقه صبر میکنیم تا بپزد با خلال بعد 20 دقیقه چک کنید اگه خلال از داخل کیک تمیز بیرون اومد تیتاپ امادس برای طلایی شدن رو تیتاپ شعله پایین و خاموش کنید و شعله بالارو درجه کم روشن کنید و هواسمون هست که نسوزه و خشک نشه وقتی طلای شد از فر درمیاریم و صبر میکنیم تا سرد بشه و بعد از سرد شدن از قالب خارج کرده و به صورت دلخواه برش زده و با سس شکلاتی تزیین میکنیم✨✨✨
💫این تیتاب بی نهایت خوشمزه و لذیذ خانم هایی که فر ندارن میتونن داخل ماهیتابه تفلون چرب کرده و روی اجاق با حرارت خیلی کم درست کنن.🌺🌺🌺
من خودم هردو روش و امتحان کردم عالی بود.😋😋😋 امیدوارم خوشتون بیاد عزیزان نوش جونتون🌹🌹🌹
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
این قالبه تیتاپ من 👇👇👇
شما هم قالبی که انتخاب میکنید زیاد بزرگ نباشه تا لایه تیتاپ کم نشه ♥
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#همبرگر
مواد لازم:
🔸بلغور گندم: ۱لیوان
🔸گوشت گوسفند: ۲لیوان
🔸سبزیجات خشک معطر: به میزان لازم
🔸پیاز: ۱عدد متوسط
🔸روغن ارده کنجد یا زیتون: به میزان لازم
🔸نمک دریا و فلفل:به میزان لازم
🔸ادویه کاری: به میزان لازم
طرز تهیه:
بلغور گندم را ۸ ساعت خیس کرده و ۳ بار آب آن را عوض کنید.
گوشت را با بلغور گندم سه بار چرخ کنید
در مرتبه سوم پیاز و ادویه جات و سبزی خشک را نیز اضافه کرده
بیست دقیقه به خوبی با دست ورز داده و به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
روغن را در ظرفی ریخته و مواد را به صورت گرد درآورده و پهن کرده و در روغن سرخ نمایید و یا بمدت ۱۰ دقیقه در فر کباب نمایید.
🍁خواص🍁
استفاده از این غذا برای کودکان و افراد مسن بیشتر توصیه میشود زیرا تأمین کننده حجم کافی و انرژی پایین است.
✅جایگزین مناسبی بجای همبرگرهای صنعتی است.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
سوتی وحشناک دوتا بازیگر معروف که روی لایو شبانه شون اتفاق افتاد
ایا ممنوع التصویر میشن؟؟؟
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
#کدو_حلوایی_کاراملی
کدو رو تیکه میکنیم و پوستشو میگیریم . داخل ماهیتابه بزرگ میچینیم و با کمی کره هردو طرفش رو کمی سرخ میکنیم بعد نصف لیوان آب. چوب دارچین . پودر هل . زعفران و چهارتا قاشق شیره انگور و چهارتا شاخه نبات و نصف لیوان گردوی خرد شده هم میریزیم و با شعله ملایم میذاریم بپزه تا سس اش غلیظ و کاراملی بشه .میزان شیرینیش بستگی به کدوتون و ذایقه خودتون داره.
هسته هاشم میریزیم تا همراه با خودشون بپزه و طعم بگیره.(اینبار چون از گردن کدو استفاده کردم هسته نداشت)
میتونید زعفران رو حذف کنید.
یا اینکه شیره انگور و نبات رو کم و زیاد کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
طرز تهیهی یک بیسکویت بدون نیاز به فر
امروز برای شما روش تهیهی یک بیسکویت بدون نیاز به فر را قرار دادهایم. این سبک پخت بیسکویت در کشور مراکش انجام میشود و طرفداران زیادی دارد و برای وعدهی عصرانه به همراه چای یا قهوه سرو میشود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این بیسکویت ساده و خوشمزه، با ما همراه باشید.
اختصاصی تابناک باتو؛ امروز برای شما روش تهیهی یک بیسکویت بدون نیاز به فر را قرار دادهایم. این سبک پخت بیسکویت در کشور مراکش انجام میشود و طرفداران زیادی دارد و برای وعدهی عصرانه به همراه چای یا قهوه سرو میشود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این بیسکویت ساده و خوشمزه، با ما همراه باشید.

مواد لازم:
آرد سمولینا: یک و نیم پیمانه
شکر: دو قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر: سه چهارم قاشق چایخوری
کره ذوب شده: 5 قاشق غذاخوری
شیر: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
در ظرفی مناسب آرد، بکینگ پودر، شکر و نمک را ریخته و با یکدیگر مخلوط میکنیم.
کرهی ذوب شده را کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و پس از اضافه کردن تدریجی شیر، مواد را کاملا مخلوط میکنیم تا خمیری یکدست به وجود آید.
خمیر را به مدت پنج دقیقه کناری قرار میدهیم تا استراحت کند.
از خمیر به تعداد شش یا هشت توپک کوچک و یک اندازه جدا میکنیم.
با یک وسیلهی مناسب مانند ته لیوان، توپکها را صاف میکنیم تا به شکل یک بیسکویت گرد درآیند.
ماهیتابهی نچسبی را انتخاب کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا داغ شود. بیسکویتها را داخل ماهیتابه قرار میدهیم. وقتی یک طرف بیسکویتها طلایی رنگ شد، آنها را برمیگردانیم تا طرف دیگر، برشته شود.
پس از گذشت ده دقیقه و خنک شدن بیسکویتها، آنها را سرو میکنیم.
اگر از فر استفاده کردید، از شعلهی بالای فر به مدت سه دقیقه برای هر طرف بیسکویت استفاده کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#حلوای_پرتقالی
🍃🍎🍃🍎🍃🍎
مواد لازم:
آرد گندم دو پیمانه
شکر دو پیمانه
روغن یک پیمانه
آب پرتقال یک پیمانه
هل یک چهارم ق چ
محلول زعفران دو ق س
گلاب سه چهارم پیمانه
طرز تهیه:
✏✏✏✏
روغن را در ظرفی ریخته و بگذارید ذوب شود سپس آرد را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید که بوی خامی آرد گرفته بشه و رنگش طلایی شود.در حین تفت دادن آرد .گلاب را با شکر روی حرارت گذاشته تا بجوشد در حد مخلوط شدن شکر کافیه.آرد را از روی حرارت برمیداریم.شربت را روی آن میریزیم و بعد روی حرارت هم میزنیم و همزمان هل و زعفران و آب پرتقال را به آن اضافه میکنیم تا حلوا خودشو بگیره
نکته:👌👌👌👌
میزان تیرگی و روشنی حلوا بستگی به میزان تفت شما دارد.برای تزیین از بیسکوییت استفاده کردم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
سلام.
ممنون از کانال مفید وخوبتون.
من نظر یکی از اعضای کانالتون رو خوندم منم مثل ایشون از وقتی عضو کانالتون شدم هر غذایی که درست میکنم با نام خدا ونیت کردن وصلوات میپزم واینا واقعا تاثیر داره.
بازم ممنون بخاطر این کانالتون خدا خیرتون بده موفق باشید.
#ارسالی_اعضا
#تاثیر_غذای_نذری
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#آش_آلو
✍طرز تهیه:
اول لوبیا چیتى با مقدار خیلی کم نخود و عدس از شب قبل خیس کنید بعد بزارید بپزه ،بهش پیاز داغ فراوان به همراه زردچوبه اضافه کنید ،وقتی حبوبات کاملا پخته شد آلو رو اضافه کنید.
میتونید یه قاشق رب الو هم اضافه کنید وبعد از نیم ساعت رشته آش رو اضافه کنید و اجازه بدید که خوب جا بی افته نمک هم در اواخر پخت اضافه کنید. و با نعنا و پیاز داغ تزیین کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
خاطره دکتر محمد ترکمن از روزی که سردار شهید سلیمانی صاحب نوه های دوقلو شدن که بسیار اموزنده است👇
http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
👆👆👆👆