هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
ورق طلای خونگی
از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
هرکی میاد خونمون میخکوب یخچال مون میشه میگه این عکسای قشنگ چه جوری مگنتش کردی منم لینک این کانال به
خیلی وقته دنبال یه چاپ سرا میگشتم بشه بهشون اعتماد کرد هم کادرشون خانم باشه هم با کیفیت چاپ کنم
تا این دوستم لینک این کانال فرستاد
روی هر چی که بخوای برات عکس تو چاپ میکنن
تازه عکس ها بی کیفیت تو رایگان برات طراحی وبا کیفیت میکنن👇
https://eitaa.com/joinchat/1479344493Ca40486ff7b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دوست مهاجر افغان به اسم معصومه داشتم
که کمک آشپزه یه تالار عروسبی در ورامین بود..
@marjan_mazeh
@marjan_mazeh
در ازای کار کوچیکی که براش انجام دادم یه
عالمه بادمجون سرخ کرده برام آورد ، گفتم:
تو این شرایط اقتصادی و گرونی روغن بهتر نبود
یه چیزه مناسب تر می آوردی؟؟؟ آخه بادمجون خیلی روغن میکشه.. گفت ما برای هر ۴ کیلو بادمجون فقط از یک کیلو روغن استفاده میکنیم
که تازه نیم کیلو هم اضافه میاد.. اما این نکات رعایت میکنیم :
انتخاب درست جنس بادمجون
اندازه صحیح بادمجون
شناور بودن بادمجان در روغن
و مهمترینش : پوست گیری صحیح و اینکه
بادمجون چ ا قو 🔪🔪 نباید بخوره🍆🍆
حالا بریم سر نکات اصلی ❌❌به این نکات کلیدی خوب دقت کنید: ❌
@marjan_mazeh
@marjan_mazeh
⛔مراقب باشیم ⛔
❌❌بعد از نمک زدن و عرق کردن بادمجان ها
نباید با شستشوی زیاد و با آب بادمجان ها
را سنگین کرد ، فقط آب بکشید ❌❌
❌❌ به هیچ عنوان در بدنه ی بادمجان
حفره ایجاد نکنید با این کار راه نفوذ
روغن به درون بادمجان ها باز و روغن به
درون کشیده می شود
❌ بعد از شستن خوب خشک خشک کنید❌
✅ ترجیحا از پوست گیر استفاده کنید
✅بادمجان های با پوست صاف ، چرمی،
و مشکی را انتخاب کنید ،
بادمجان هایی که رگه هایی از بنفشی
دارند مناسب سرخ کردن نیستند
✅ از روغن مخصوص سرخ کردنی به دلیل
سنگین و مقاوم بودن استفاده کنید این نوع
روغن به خوب سرخ و طلایی شدن بادمجان
کمک زیادی میکند
✅اگر زمان استفاده از پوست گیر متوجه شدید
امکان کنده شدن گوشت بادمجان وجود داره
بذارید پوست باشه و با چاقو جداش نکنین
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مامانی شهلا تو کل فامیل آبغوره هاش معروف بود.. و یه روش عجیب داشت😱😱😱
@marjan_mazeh
@marjan_mazeh
❌اول چند تا نکته بگم که سوال های پر تکراره:❌
🔻مصرف ما در آبغوره زیاده و معمولا توی ۶ ماه
این آبغوره ها مصرف میشه ، اگر برای طولانی
مدت میخواین نگه داری کنید :
✅شما میتونید این آبغوره رو بجوشونید،
کف روش بگیرید و توی ظرف های شیشه ای
بریزید با کمی روغن زیتون پوشش بدید که
هوا نگیره ، در ظرف محکم ببندید و چند سال
نگه داری کنید..
🔻نکته دوم : تا دو سه روز از بطری ها مراقبت کنید تا گاز باعث ترکیدی نشه✅
🔻نکته سوم: سلیقه ما اینه که رنگ آبغوره
سبز و طعم تازگی و کمی لرد داشته باشه،
گاز دار باشه اگر این طعم و رنگ رو دوس
ندارید حتما بجوشونین و از یک جوراب نازک
رد کنید
🔻این در واقع یک آبغوره فوری هست و
یک پیشنهاد... چنانچه روش بهتری دارید
حتما همونروش ادامه بدید😎
مامانی شهلا زن عموی مته بخاطر همین
از بچگی باهاش آشنام از اون دسته از
آدماست که از دست هر کسی غذا نمیخوره
و تامطمئن نباشه لب نمیزنه.. یه روش جالب
انجام میداد، چکمه های مخصوص و تشت
رویی بزرگی داشت غوره ها رو توی تشت
تمیز رویی میریخت و با چکمه عصاره میگرفت...
بعد ها که سنش بالاتر رفت به تدریج با
این روش گرفت و هنوز میگیره و میگه؛
کاش زودتر فهمیده بودم
ا💕میدوارم استفاده کنید و لذت ببرید💕
#آبغوره#آبغوره_گیری#ترفند
از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید
@menoeslami
👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a