۵ بهمن ۱۳۹۸
آشپزی ونکات اسلامی
MT
#دلمه_کلم_سفید
#مواد_لازم_دلمه
لپه پخته شده 300 گرم
برنج خیس خورده 250 گرم الی 200
گرم وبلغور گندم خیس شده 2 ق غ
رب گوجه فرنگی 4 الی 7 ق غ
زعفرون دم شده غلیظ یک دوم پیمانه
ادویه معمولی 1 ق غ
زردجوبه 2 ق غ
دارچین 1 ق م
فلفل سیاه نصف ق چ
نمک به میزان لازم
کلم سفید متوسط 1 عدد
الوچه خشک شده به تعداد دلخواه
پیاز بزرگ 4 الی 5 عدد
پیاز متوسط واسه داخل مواد 2 عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
اب قلم صاف شده 1 لیوان
شکر یک دوم پیمانه یا به دلخواه
سرکه یک دوم پیمانه یا به دلخواه
#طرز_تهیه
ابتدا لپه رو که ازقبل پخته ابکش
میکنیم ویک بار هم شسته تا ازلعاب
لپه کاسته بشه سپس برنج وبلعور رو
باهم شسته وخیس میکنیم سپس برنج
را هم دراب جوش ریخته فقط یک جوش
که زد ان راهم ابکش کرده وکنار گذاشته
وبعد 2 عدد پیاز رو کاملا سرخ کرده بعد
گوشت چرخ کرده رو هم با یک پیاز رنده
شده واب گرفته شده خوب مخلوط کرده
کمی درحد مخلوط شدن ورز داده به پیاز
سرخ شده اضافه کرده وتفت کامل داده وسپس به ترتیب اول زردچوبه رو زده و
تفتی داده تا رنگ زرد چوبه پس داده تا
خوش رنگوخامیش گرفته بشه وبعد رب
رو اصافه کرده وباز تفت داده تا رنگ رب
هم پس بده سپس به ترتیب ادویه و
دارچین وفلفل سیاه رو اضافه کرده وتفت کنی داده تا بوی خامی انها گرفته
شود سپس به اندازه 6الی 7 ق از اب قلم رو اضافه کرده وزعفرون را هم به
اونا اضافه میکنیم تا مخلوط شود ویکی
دوق غ از شربت ریخته ومخلوط میکنیم
وبعد برنج ابکش شده ولپه ابکش شده را
اضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم و در
کناری میگداریم کلم ها رو یا درسته ویا
خیلی با احتیاط واروم از هم جدا ورقه
ورقه میکنیم ودراب جوش یکی دوجوش
که زد ابکش میکنیم پس از اینکه کمی
یرد شدن برگهای کلم رو برش داده مرتب
میکنیم به صورت مربع برش میزنیم وبعد
ازمواد اماده شده به اندازه لازم گذاشته
مثل دلمه برگ موپیچیده و5 عدد پیازی
که داشتیم به صورت ورقه ورقه گرد برش داده ودر کف ماهی تابه به ردیف
چیده کنارهم ودلمه های اماده شده رو
از روی پیازها میچینیم تا تموم شوند و
بعد 2 ق دیگر رب و زرد چوبه 1 ق غ و
ادویه 1 ق م سرپر ودارچین رو کمی در
روعن تفت داده وزعفرون واب قلم رابه
اونا اضافه میکنیم ویه جوش که زد می
ریزیم از روی دلمه ها وگوجه های خشک
روکه شسته وتمیز کردیم رو ازروی دلمه
هامون گداشته ومیگذاریم کاملا پخته
شوند ودراخر شکروسرکه رو مخلوط کرده وروی حرارت کمی که شکردرسرکه
حل شد ازروی دلمه هامون ریخته وچن
جوش که زد خاموش میکنیم
نکته سرکه وشکر میتونه اندازه هاش
متغیر برحسب ذائقه باشه وزعفرون و
رب رو هرگز کم نریزید وبعداز پخت کامل
درظرف موردنظرتون کشیده وازروش
هم با پیاز سرخ شده وزرشک والوچه های پخته شده تزیین میکنیم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
۵ بهمن ۱۳۹۸
#ترفند_آشپزی 🍲
برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید .
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
۵ بهمن ۱۳۹۸
#_فرنى_شير_عسلى
موادلازم📝
۵ ق غذاخورى سر پر نشاسته ى گندم
٣ ق غذاخورى سر پر شير عسلى
٢ ليوان شير
٢ ق غذاخورى گلاب
✍️طرزتهیه:
اول از همه نشاسته رو با شير مخلوط كنيد، بعد شير عسلى رو اضافه كنيد و روى حرارت ملايم قرار بديد تو اين فاصله گلاب هم اضافه كنيد و هم بزنيد تا قوام بياد.نيازى به شكر نيست، شير عسلى شيرينى كافى رو به فرنى ميده. اگر به شير عسلى دسترسى نداشتيد از شكر استفاده كنيد. شير عسلى رو از لوازم قنادى و سوپر ماركت ميتونيد تهيه كنيد ، من از مارك الفجر استفاده ميكنم.براى تزيين هم ميتونيد از دارچين و خلال پسته و بادام استفاده كنيد.فرنى بعد از اينكه خنك شدن كمى سفت ميشه، پس نذاريد رو حرارت زيادى سفت بشه.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
۵ بهمن ۱۳۹۸
💢 خوردن پنیر به تنهایی و خصوصا خوردن در وعده صبحانه، فرد را دچار ⇩
رخوت
سستی
کندی دریادگیری
کاهش تمرکزذهن می کند
✍🏻بهترین زمان مصرف پنیر وعده شام با«گردو» می باشد.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
۵ بهمن ۱۳۹۸
#آش_کارده
#آش
آش كارده یکی از محبوبترین آش های استان فارسه و در عین حالی که به سختی تهيه میشه بسیار خوشمزه ست.
تهیه ی آن نياز به دقت و مهارت زیادی داره.
در اصل چاشنی این آش خوشمزه، گیاهی به نام کارده ست.
این آش محلی در میان شیرازیا ومسافران نوروزی طرفداران بسیاری داره.
در مناطق مختلف روشهای پخت متفاوتی داره
برای تهیهی آش کارده ، نیاز به #سبزی_کوهی کارده هست که این گیاه برگهای پهن شبیه اسفناج داره.
این آش معمولا رقیق، ترش مزه و فاقد روغن و چربی ست.
مواد لازم :
کارده : 500 گرم
آردگندم: 100 گرم
برنج نیمدانه محلی : 300 گرم
دوغ ترش :یک لیتر
( یا آبغوره :حدودا نیم لیتر در حدی که آش ترش شود )
طرز تهیه :
ابتدا کارده رو شسته و همراه با آرد گندم خرد میکنیم.
( به علت تیزوبرنده بودن سبزی کارده، برای خرد کردنش باید از دستکش استفاده کرد)
نمک و فلفل رو بهش اضافه کرده بعد دوغ یا آبغوره رو اضافه کرده و در نهایت مقداری آب ولرم هم اضافه میکنیم.
اول همه مواد رو آماده میکنیم بعد به مرحله پخت میرسانیم.
مواد آماده شده رو بمدت 10 تا 12 ساعت در محیطی گرم(زیرپتو) نگه میداریم.
سپس برنج رو شسته و روی حرارت قرار میدیم تا پخته بشه.مرتب هم میزنیم تا ته نگیره.
بعد #کارده رو بهش اضافه کرده اجازه میدیم تا سبزی پخته و آش آماده بشه.
این آش ترش همراه با فلفل قرمز سرو میشه.
هشدار:
کارده ی تازه، برندگی و تیزی زیادی داره که هنگام پاک کردن و خردکردنش باید از دستکش استفاده کرد.و بصورت خام خوردنش باعث زخم شدن زبان و گلو میشود
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
۵ بهمن ۱۳۹۸
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کاچی
مواد لازم:
یک لیوان آرد گندم
یک لیوان شکر
یک سوم لیوان گلاب
یک سوم فنجان زعفران دم کرده غلیظ
۵ لیوان آب جوش
☘👩🍳 👩🍳☘
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
۵ بهمن ۱۳۹۸
۵ بهمن ۱۳۹۸
شکر 2 کیلو ترجیحا قهوه ای اگر نبود سفید
گلاب یا اب نصف لیوان بزرگ
زعفران و هل اسیاب شده به میزان لازم
همه مواد رو با هم مخلوط نموده و روی شعله قرار می دیم تا با شعله ملاسم جوش بیاد
جوش که امد شعله رو کم می کنیم
بعد از 5 تا 10 دقیقه حالت کف به خودش می گیره
در این حالت انقدر هم می زنیم تا احساس کنیم که داره سفت میشه
خاموش می کنیم و می ریزیم تو سینی دایره ای و در جایی که سایه باشه قرار می دیم تا مواد خودش رو بگیره و سفت بشه
بعد از چند ساعت قالب قند و از سینی جدا می کنیم و اجازه می دیم کاملا خشک بشه
و این کار یک تا دو روز زمان میبره
بعد از خشک شدن قند ها رو میشکنیم. و استفاده می کنیم
نوش جان 😍😍😍
@ASH_GMO_NO
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
۵ بهمن ۱۳۹۸
#نخود آب
مواد لازم:
🔸نخود: ۴۰۰ گرم
🔸پیاز متوسط : ۳عدد
🔸روغن محلی: ۷۵ گرم
🔸 آرد گندم سبوس دار : ۱ قاشق غذاخوری
🔸 نمک دریا و فلفل و زردچوبه : به مقدار کافی
طرز تهیه:
نخود را از شب قبل خیس می کنیم و صاف می کنیم پیازها را خرد می کنیم با روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود
نخودها را به پیاز داغ اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم نمک و فلفل و زردچوبه و ۴ لیوان آب را اضافه می کنیم. شعله را کم کرده و با حرارت ملایم نخودها را می پزیم در آخر که نخودها خوب پخته شد آرد را در نصف استکان آب سرد مخلوط به نخود اضافه می کنیم. بعد از اینکه چند جوش خورد شعله را خاموش می کنیم. این غذا را میتوانید همراه با آبغوره و یا سرکه میل کنید.
🍁خواص🍁
نخود دارای طبع گرم و خشک است و برای تقویت بنیه یکی از بهترین حبوباتی است که در غذاهای مختلف و متنوعی در سفره های سنتی ایران جایگاه ویژه ای داشته است در و برای همه سنین سفارش می گردد.
برای تقویت نیروی جنسی و رفع ناباروریها نیز مصرف نخود به اشکال مختلف توصیه می شود به طور مثال به این افراد توصیه می شود روزی یک لیوان آب نخود تهیه و میل کنند. برای اینکار نخود را شب در آب خیس کنند و صبح آب آنرا صاف نموده و آن آب را با کمی عسل شیرین نموده و میل کنند. خود نخود را نیز پس از خیس خوردن می توانند خام یا پخته میل نمایند.
#غذای_محلی
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
۵ بهمن ۱۳۹۸
#شنیدن_قرآن؛ بر درمان اختلالات روانی و بیماریهای روحی #تاثیر_مثبت دارد!
۹۲.۶ درصد نتایج بدست آمده نشان میدهد که قرآن تاثیر #شفابخش قابل توجهی دارد! بسیاری از بیمارانی که بطور منظم در جلسات قرآن درمانی شرکت کردهاند درمان بسیار موفقیت آمیزی داشته اند! تا جاییکه ۸۱.۸ درصد این افراد معتقدند قرآن درمانی باعث دستیابی به سلامتشان شده است! این تحقیق بطور عمدی ثابت کرده صدای قرآن، درمانی موثر برای افرادیست که از مشکلات روحی و روانی رنج میبرند!
🌐منابع:
پاب مد | jvan.me/1EGY
اسپرینگر | jvan.me/1EGZ
وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَهٌ لِلْمُؤْمِنِینَ وَلَا یَزِیدُ الظَّالِمِینَ إِلَّا خَسَاراً
و براى مؤمنان از قرآن آنچه #شفا و رحمت است نازل میکنیم ولی برای ستمگران جز زیان نمیافزاید.
اسراء/۸۲
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
۵ بهمن ۱۳۹۸
اولین مصاحبه کیمیا علیزاده تکواندو کار تیم ملی بعد مهاجرت و کشف حجاب جلوی دوربین ها👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
۵ بهمن ۱۳۹۸