eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
😋😋 هم تو فر میتونین درست کنین هم روی گاز یه سینه مرغ رو آبپز کردم بعد این ک پخت خوردش کردم ریختم توی تابه با کمی فلفل زردچوبه آویشن تفت دادم (بدون روغن) قارچ رو ورقه کردم اونم ریختم تو تابه بدون روغن تفت دادم چند تا سیب زمینی بزرگم خلال کردم سرخ کردم کف تابه چیپس چیدم روش سیب زمینی سرخ کرده یه ردیف قارچ یه ردیف مرغ و پنیر پیتزا و دوباره ب همین ترتیب ریختم آخر سرم روی پنیرم فلفل و آویشن فراوون ریختم با نصف فلفل دلمه ای خورد شده. شعله پخش کن گذاشتم روی اجاق تابه رو گذاشتم روش و پنیرش حسابی آب شد و بعدم یه ساندویچ خوشمزه و ... نوش جان دیگه کالریش زیاد و طعمش فوق العاده میتونین از ژامبون و کالباس و ... هم استفاده کنید ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
یه چاشنی غذای خوشمزه و جدید ترکی . گوجه فرنگی فلفل سبز سیر جعفری یه کم سرکه و نمک مقداری روغن زیتون . با بلندر پوره کنید و توی یخچال نگه داری کنید. از ترکیباتش مشخصه که طعمش عالی میشه! 😋😋😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برشتوک دو رنگ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
یا (حلوا دورنگ شکلاتی) برای سایز قالب مربع 25 👇 آرد سفید قنادی 300 گرم ( 2 پیمانه) آرد نخودچی 200 گرم (1 و1/3 پیمانه) پودر قند 200 گرم (1 و1/4 پیمانه) روغن جامد یا کره یا مخلوط هردو بین 300 تا 400 گرم (بسته به جنس ارد و نوع روغن ،ممکنه کمتر یا بیشتر استفاده بشه پس کم کم بریزید وتا جایی اضافه میشه که خمیر نسبتا سفتی شکل بگیره،زیادم روغن نزنید) ❌من از ترکیب 250 گرم کره گیاهی +100 گرم روغن صاف اب شده استفاده کردم (روغن نیمه جامد هم میشه) پودر هل 1ق س گلاب 2ق غ( به دلخواه) پودر کاکائو 2 ق غ سرپر شکلات ذوب شده به مقدار کافی . 👈ارد سفید وارد نخودچی راالک وبا هم مخلوط کنید روی حرارت کم گاز بگذارید مدام هم بزنید تا ارد خوب تفت خورده وبوی خامی ان گرفته شود حدود 45 دقیقه مواظب باشین آرد نسوزه یا تغییر رنگ نده وگرنه تلخ میشه . ❌زمان تفت دادن ارد بستگی به نوع ارد ،جنس ظرف، میزان مواد وحرارتتون داره ،ممکنه کمتر یا بیشتر هم طول بکشه واینکه اگر فکر می کنید ارد می سوزونین😅 بخصوص ارد نخود را اول ارد سفید را تفت بدین و پانزده دقیقه اخر ارد نخود را بهش اضافه کنید . اگر با شعله زیاد ویا سریع هم بدین برشتوک بوی خامی میده وطعم جالبی نداره ترد نمیشه پس از تفت دادن اردها،آن را از روی حرارت برداشته پنج تا ده دقیقه بعد وقتی کمی از دما افتاد پودر قند را اضافه و مخلوط کنید، سپس کل آردها را الک کنید وبه دو قسمت مساوی تقسیم کنید به یک قسمت 1ق چ پودر هل،یک ق غ گلاب ،2ق غ پودر کاکائو ونصف میزان روغن یا کره اب شده دستور (150تا 200گرم) را کم کم اضافه ومخلوط کنید تا خمیر نسبتا سفتی شکل گیرد به قسمت دیگر هم مابقی هل گلاب و روغن (این قسمت پودر کاکائو نمی خواد) مخلوط وخمیر را اماده کنید ❌وقتی مواد رو ترکیب می کنیم ارد دما داره وکاملا سرد نیست می تونین این مراحل را روی گاز وحرارت خیلی کم انجام بدین خمیر کاکائویی را کف قالب خوب یکدست وصاف کنید خمیر زرد رنگ را بین دونایلون به اندازه قالب پهن کنید وبا نایلون روی خمیر قبلی برگردانید یا مثل من ،وقتی خمیر کاکائویی کمی خودش را گرفت قالب را روی خمیر پهن شده ی بین دونایلون گذاشتم وسریع برگردوندم وخمیر رویی را خوب صاف ویکدست کردم درنهایت روی خمیر یک لایه نازک شکلات ذوب شده ریخته شکلات را با کمی روغن بنماری کردم در یخچال بگذارید تا منسجم شود سپس مطابق فیلم بصورت لوزی برش بزنید، ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍🍳سوپ سبزیجات👩‍🍳 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشگل فیلم ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش سالاد روس حلقه ای🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کتلت شیرازی🍓 😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_سینه ی مرغ 300 گرم _پیاز یک عدد _قارچ 250 گرم _سیب زمینی 5 عدد _پنیر پیتزا یا چدار 200 گرم _خامه 150 گرم _کره 50 کرم _شیر یک لیوان _نمک و فلفل برای تهیه ی این غذا ابتدا در ابتدا سیب زمینی ها را گذاشته که آبپز شوند. مرغ ها را مکعبی خرد کرده و تفت دهید و پیاز و قارچ رو خرد شده را به آن اضافه کنید تا طلایی شود سپس خامه و نصف شیر را که به دمای محیط رسیده اند به مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا غلظت بگیرد ( بهتر است که شیر و خامه را با هم مخلوط کنید و سپس به مواد اضافه کنید ) و نمک و فلفل و آویشن را اضافه کنید . سیب زمینی های آبپز شده را به همراه کره و مابقی شیر کاملا مخلوط و نرم کرده و مواد رو طبق ویدئو در ظرف فرتون بچینید(در ابتدا ظرفتون رو با کره چرب کنید ) در انتها با پنیر سطح مواد رو کامل بپوشانید مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه و به مدت 3 تا 5 دقیقه برای طلایی شدن سطح غذا گریل فر رو روشن کنید ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
وقتی از مامانم میپرسم تو غذا سیر ریختی ؟؟ و اونم خیلی مظلومانه میگه : فقط دو حبه ! 🤦‍♂️😂 ┄┅┅❅🔸🔹🔶🔲🔶🔹🔸❅┅┅┄ @khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یه نون چه کارا که نمیشه کرد!🍞 من قبلا با این نونا، پنیر و گردو میخوردم.. اوج خلاقیتم هم اضافه کردن گوجه بود!!🙃 اگر شما هم شکل منید😜 این ویدیو رو ببینید! 😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ استفاده از فست فود و غذابیرون را کم کنید(اگر آشپز غسل واجب نکرده باشد و شما غذا رامیل کنید بین اعضای خانواده اثر منفی به جا می گذارد و روابطتتان سرد میشود) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشق های زرشک پلو با مرغ این کلیپ را تاآخروباصدا ببنید من خودم این غذا را خیلی دوست دارم. ترکیب مرغ با زرشک خیلی عالیه. پخت مرغ بظاهر ساده هست ولی برای خوشمزه شدن مرغ باید ریزه کاری ها را رعایت کرد.😋 توضیحات کامل همزمان بافیلم داده شده 👆 . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ استفاده از فست فود و غذابیرون را کم کنید(اگر آشپز غسل واجب نکرده باشد و شما غذا رامیل کنید بین اعضای خانواده اثر منفی به جا می گذارد و روابطتتان سرد میشود) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
خانهههههههههههه کیکککککککک😁🎂 آموزش خونگی داریم😉 با این ورق طلای خونگی کیک هاتو ارزون لاکچری کن😳 آموش خونگی داریم😍 با این مرواریدا های تو عکس👆کیک ها و کاپ کی ها و شیرینی هاتو شیک دیزاین کن با قیمت کم😧 آموزش داریم😋 شیرینی های عیدتو با این بریلو خوش رنگ و لعاب کن با سه قلم مواد😮 https://eitaa.com/joinchat/3501850640Cf7f939fa26 آموزش هم دارم😍
آشپزی ونکات اسلامی
خانهههههههههههه کیکککککککک😁🎂 آموزش #ورق_طلا خونگی داریم😉 با این ورق طلای خونگی کیک هاتو ارزون لاکچر
کانال خودمونه همه ش از کیک و کیک سازی و تزیین کیک مطلب میزنم دوست دارید تشریف بیارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای حدودا 10 تا 11 عدد این شکلی آرد سفید 150 گرم (یک لیوان) پودر قند 80 گرم (نصف لیوان) روغن جامد 80 گرم ( حدودا یک سوم لیوان) کره 25 گرم پودر هل نصف ق چ زنجبیل 1 ق غ (میزانش بستگی به خودتون داره تند دوست دادین یا ملایم می تونین 2 تا 3 ق غ هم بریزین) برای این حلوا ترجیحا آرد سفید قنادی استفاده کنین تاحلوا تغییر رنگ زیاد پیدا نکنه آرد رو الک کردم و داخل تابه روی حرارت ملایم تفت دادم ، نباید خیلی تغییر رنگ پیدا کنه من حدودا 25 تا 30 دقیقه تفت دادم ، یه کم هم کمتر تفت می دادم بهتر هم بود بعد زنجبیل رو اضافه کردم و یکی دو دقیقه با هم تفت دادم دوباره آرد رو بعد تفت دادن الک کردم روغن جامد و کره و رو اضافه کردم یه کم روی حرارت موند و بعد از حرارت برداشتم همون طور گرم که هست بلافاصله پودر قند رو الک کردم و بهش اضافه کردم ، پودر هل هم ریختم و مخلوط کردم تا یکدست بشه .داخل قالب سیلیکونی ریختم و فشرده کردم 20 دقیقه فریزر قرار دادم ( یا 2 الی 3 ساعت داخل یخچال میشه گذاشت) بعد از قالب خارج کردم . 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
🥯 😋 ▫️یک عدد سفیده تخم مرغ ▫️یک پیمانه روغن مایع من روغن زیتون استفاده کردم ▫️شیر گرم یک پیمانه ▫️خمیر مایه یک ق غذا خوری ▫️شکر یک ق ▫️نمک یک ق 🔸من برای شیر زرد چوبه ریختم تا رنگ نونم طلایی بشه آرد به اندازه ای که خمیر نرم باشه و به دست نچسبه یک ساعت خمیر رو استراحت می دیم بعد یک ساعت هر فرمی دوست داشتین به خمیر می دیم و با زرده تخم مرغ رو مال می کنیم در فر گرم 180 درجه تا وقتی روی نان طلایی بشه می پزید 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش بستنی میوه ای🍓 😋 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شير :2پيمانه زرده تخم مرغ 2عدد شكر:نصف پيمانه نشاسته 2 ق غ وانيل نصف ق چ شكلات قهوه اي :يك بسته 80 گرمي خامه صبحانه :يك عدد بييسكويت شكلاتي يك بسته بسكوييت ساده بك بسته تزيين روي كيك با خامه فرم گرفته اس و گاناش (كه به نسبت برابر از خامه صبحانه و شكلات است)زرده تخم مرغ را با شكر و وانيل خوب هم بزنيد شير و نشاسته را با هم حل كنيد تا كاملا صاف شود سپس مخلوط زرده را اضافه كنيد و بذاريد روي حرارت و مرتب هم بزنيد اگر مرتب هم نزنيد نشاسته گلوله ميشه وقتي كه مايه شروع كرد به غليظ شدن شكلاتي كه داشتيد رو خرد كنيد بهش اضافه كنيد و باز هم بزنيد حرارت رو خاموش كنيد بذاريد يه چند دقيقه خنك بشه خامه صبحانه رو بريزيد داخل يك كاسه و بالأسف هم بزنيد تا صاف و روون بشه و به مايه شكلاتي اضافه كنيد و بازهم بزنيدداخل قالب مناسب سلفون بكشيد و مثل كليپ بسكويت ها رو قرار بديدو بذاريد چند ساعت تو بخچال بمونه تا خوب خودشو بكيره و بعد با خامه قنادي و شكلات تزيين كنيد 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راستشو بخواهید ما که نفهمیدیم اسمش چیه!! 😢😢 دونات شکری پیچ پیچی میتونیم بهش بگیم.. پیچ پیچک.. 😜 چه میدونم! 😂😂 من کلا مشکل اسم گذاری دارم فعلا!!🤐🤐 خلاصه خوشمزه س 😂😂 هرروز خوراکیای جدید 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
تابه ای يه غذاي ساده و سالم وتقربياً رژيمي ته ظرف مورد نظر رو با روغن زيتون چرب كرده....... گوشت چرخ شده رو با پياز رنده شده كه آب پياز رو ميگيريم با جعفري خرده شده ،نمك وادويه مخلوط كرده بصورت دايره كوچك روي سيب زميني ها ميچينيم .......... بعد روي ظرف رو با فويل پوشانده ودر حدود 30ديقه با درجه 180سانتي گراد ميذاريم توي فر تا پخته بشه بعداز پخته شدن فويل رو بر ميداريم تا با شعله بالاي فر روي مواد رو كمي برشته بشه در حدود 15ديقه كافي است....... ( آب مواد تبخير بشه )نوش جان كنيد . 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
طرز تهیه توپک مرغ سوخاری در خانه شما هم مثل خانه ما فقط ران و سینه مرغ می خورید؟ مثل ما بقیه قسمت های دیگر آن را نمی خورید امروز من بال و گردن پشت را پختم با آب مرغ سوپ درست کردم با گوشت آن هم توپک مرغ سوخاری. حتما امتحان کنید خیلی خوشمزه است اصلا بو نمی دهد برای کسانی که به بوی مرغ حساسند. مواد لازم برای تهیه توپک مرغ سوخاری : مرغ پخته 200 گرم سیب زمینی درشت آب پز 2 عدد پیاز 1 عدد سیر 2-3 حبه سویا سس 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ 1 عدد پودر سوخاری به مقدار لازم نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم طرز تهیه توپک مرغ سوخاری : فیله مرغ را به شیوه دلخواه بپزید. بعد که پخت بگذارید خنک شود و بعد آن را بیندازید در دستگاه غذاساز پیاز و سیر را هم به آن اضافه کنید. سیب زمینی آب پز را هم رنده کنید و همه این ها را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل و سویا سس بزنید و بگذارید در یخچال به مدت یک ساعت سپس از مایه به اندازه نارنگی بردارید و به شکل توپ در بیاورید کاملا در دست گرد کنید و اول در تخم مرغ و بعد هم در پودر سوخاری بغلتانید. روغن فراوان را بگذارید داغ شود و این توپک ها را در روغن شناور سرخ کنید 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami