eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 آرد ۲ لیوان سرپر ((نسبت به آبخور آردهاممکنه بیشتر یا کمتر استفاده بشه)) خمیر مایه ۱قاشق غ شیر یا آب ولرم ۱ لیوان روغن مایع ۲قاشق غ نمک ۱ قاشق چ شکر ۱قاشق م آب یا شیر ولرم رو با شکر وخمیر مایع داخل ظرف ریخته یه کم مخلوط کرده ودرشو میزاریم تا عمل بیاد۱۰دقیقه بعد نمک وروغن رو ریخته و بعد آرد رو کم کم اضافه و ورز میدیم آرد تا حدی اضافه بشه که خمیر جمع بشه یه کم خمیر چسبنده باشه طبیعیه اصلا آرد اضافی نزنین خمیر رو به سطح کار انتقال بدین و حدود ۱۰دقیقه ورز بدین ویا ۱۰۰بار روی سطح کار بکوبین با این کار خواهین دید که چقدر خمیر لطیف میشه بعد داخل یه کاسه و چرب کنین و بزارین و روشو سلفون وپارچه بکشین و در محیط که کمی هم بهتره گرم باشه ۱ساعت استراحت بدین بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرین خیلی کم ورز بدین واستفاده کنین خانومی میگفت خورشتم شور شد شوهرمم بداخلاق،گفتم الان بیاد خونه رو رو سرش میذاره ،قسم میخورد میگفت نشستم هر چی سوره بلد بودم رو قابلمه خورشتم خوندم شوهرم اومد براش کشیدم اولین قاشق دومین قاشقو خورد ترسان لرزان نگاهش میکردم هیچی نگفت ،سریع خودم غذا رو چشیدم در کمال ناباوری غذام دیگه شور نبود شاید عجیب باشه اما واقعا اتفاق افتاد😭 🌺🌸🌺🌸🌺 @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستان عزیز این پست باپست قبلی مرتبط هست اینم روش صحیح نگهداری ذرت در فریزر برای مواقعی که دلمون بخواد ذرت بپزیم روش کار ذرتها را در کیسه های پلاستیکی معمولی یا زیپدار کامل یا نصفه چیده ودر پلاستیک را کامل نبسته با یک نی از طریق دهان از گوشه پلاستیک هواگیری میکنیم وبعد بلافاصله در پلاستیک را کامل می‌بندیم وبعد فریز میکنیم با این روش هواگیری سبزیجات به مدت طولانی در فریزر تازه تر وبا کیفیت‌تر خواهند موند 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇 گشنیز شیر سیب ترش سرکه مثلا بستنی نخور ،سوپ نخور و هر ماده غذایی که این مواد توش هست ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کباب کوبیده سنتی از یک اشپز حرفه ای 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 قبل و بعد خوردن غذا دستها را بشویید چون باعث افزایش روزی میشود. ایستاده غذا نخورید. 📛ناراحت بودی بانو مبادا اشپزی رو تعطیل کنی📛 ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
حدود پنج عدد بادمجان قلمی رو پوست کنده و به صورت مربع خرد کرده و روش کمی نمک می پاشیم و میذاریم عرق کنه و آب اضافیش در بیاد ، دویست گرم گوشت چرخکرده رو با یه پیاز بزرگ رنده شده که آبشو گرفته ویک حبه سیر رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده میذاریم یخچال و3 تا دونه سیب زمینی متوسط رو نگینی خرد کرده وسرخ میکنیم،یه دونه هویج رو هم یا نگینی ویا رنده میکنیم وسرخ می کنیم وبعد جمع می کنیم وبعد بادمجان رو تفت میدیم و درشو میذاریم تا بپزه وجمع میکنیم و توی همون روغن گوشت رو تفت داده و نصف ق چ پودر گل سرخ و نصف ق چ دارچین رو اضافه میکنیم تا بوش خوب آزاد بشه، بعد از روی حرارت برمیداریم و 4 یا 5 عدد تخم مرغ، بسته به بزرگی و کوچیکی اضافه می کنیم ونمک وفلفل و زعفران کافی وپودر گل سرخ و دارچین اضافه کرده و خوب مخلوط کرده ودر تابه نچسب یک ق غ روغن ریخته ومایه کوکو رو میریزیم و روش دمکنی میذاریم تا خودشو بگیره ،این کوکو هر قدر ضخامتش بیشتر باشه مجلسی تر هستش ونیاز به برگردوندن هم نداره ولی من برگردوندم تا طرف دیگرش هم سرخ بشه، برای تزیینش هم من از چیپس خلالی سیب زمینی و زرشک و خلال پسته استفاده کردم این کوکو بسیار خوشمزه هستش در مهمانی ها بعنوان پیش غذای بسیار لذیذ مورد استفاده قرار میگیره و همچنین بعنوان یه غذای کامل برای شام هم مناسبه، ان شاالله که درست کنین و لذت ببرین .نکته :چون همه مواد این کوکو با روغن سرخ میشه اگه در روغن زیاده روی بشه در آخر کوکو بسیار روغن پس میده، بنابراین موقع سرخ کردن مواد روغن اضافیشوسعی کنید بگیرین .من چون بعد از خرد کردن بادمجونا نمک پاشی کرده بودم دیدین که اصلا نمک نزدم و نمکش کافی بود پس در ریختن نمک هم دقت کنید وگرنه شور میشه 😊 . h.hnice ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 بانوی باردار برای شوهرت با حرص و عصبانیت آشپزی نکن باعث میشه بچه در نوجوانی بسیار با پدرش دشمن بشه ... (خانم پرتو اعلم روانشناس) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از  دیدنیهای آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط سرعت عملو ببین😍😁👏 کانال دیدنی های آشپزی 👇 @jazabbb😋 @jazabbb😍 @jazabbb😳
هدایت شده از  دیدنیهای آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک خیابانی بستنی میوه ای یخی that_food_traveller کانال دیدنی های آشپزی 👇 @jazabbb😋 @jazabbb😍 @jazabbb😳
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند با فلاسک چای برای رفع عطش در روزه داری بعد خوردن غذای چرب یا شیرین ،صفرا بر باید استفاده کنید مثل آبلیمو یا یک قاشق آبغوره محلول در اب یا یک قاشق اب زرشک محلول در اب،تا با از بین بردن چربی از عطش روزانه جلوگیری کند(استاد خیراندیش) @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک قسمت از این دستور جا افتاد پست بعد فرستادم دسر فوری مواد آرد 4 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری 1 لیوان شکر 4 لیوان شیر . شیره انگور / گردو . طرز تهیه اول از همه ، آرد و کره را در قابلمه می ریزیم و بدون اینکه حرارت زیاد باشه خوب تفت می دهیم ، اجازه می دهیم روی حرارت متوسط ​​خوب تفت بخوره ، سپس شکر را اضافه می کنیم ، برای 1.2 دیقه تفت می دهیم و شیر سرد را به آرامی اضافه می کنیم. در حالی که هنوز گرم ،است1 یا 2 قاشق چای خوری شیره انگور اضافه کرده آن را به سمت راست و چپ تا شیره ب تمام‌سطح آن پخش بشه و با گردو تزیین کنید دستور این دسر خوشمزه رو هم با صدا توضیح دادم سوالی بود کامنت کنید دوستان ♥️♥️ امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوشتون بیاد @desserijaat @desserijaat خانوم باردار خواهشا جایی میرید چای دارچین هست شما نخورید یا مثلا خوراکی هایی مثل سیر ترشی نخورید 🙊 وقتی شما اینو میخورید عطر شیرتون عوض میشه بچه اذیت میشه @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر فوری این تیکه از دستور جا افتاد خانوم باردار خواهشا جایی میرید چای دارچین هست شما نخورید یا مثلا خوراکی هایی مثل سیر ترشی نخورید 🙊 وقتی شما اینو میخورید عطر شیرتون عوض میشه بچه اذیت میشه @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسقطی خانوم باردار خواهشا جایی میرید چای دارچین هست شما نخورید یا مثلا خوراکی هایی مثل سیر ترشی نخورید 🙊 وقتی شما اینو میخورید عطر شیرتون عوض میشه بچه اذیت میشه @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
@banooye_khone . . به نام آن که او نامی ندارد به هر نامی که خوانی،سر برآرد باتوکل به اسم الله الهی به امید کرم تو یاذَالجَلالِ وَالاکرام . سلام همراهان بانو اینم ازاولین پست ماه رمضان امیدوارم درست کنیدو کنارعزیزانتون نوش جان کنید من روهم ازدعای خیرتون بی نصیب نزارید🙏 . . نشاسته نصف لیوان آب ۴ لیوان گلاب نصف لیوان شکریک لیوان خلال بادام وخلال پسته به میزان دلخواه پودرهل نصف قاشق چایخوری زعفران به میزان لازم نشاسته راباآب سردمخلوط کرده روی شعله ملایم میزاریم بهش شکروزعفران وپودرهل اضافه کرده مدام هم میزنیم اواسط کاربهش خلالهارواضافه کرده گلاب روهم آخرکاربه مسقطی اضافه میکنیم وشعله روخاموش کرده نکته:حتما بایدشعله کم باشه تامسقطی شفافتربشه خودم مسقطی روحدوداسه ساعت باشعله ملایم درست کردم .
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش دسر پنج دقیقه ای🍓 😋 برای رفع عطش در روزه داری بعد خوردن غذای چرب یا شیرین ،صفرا بر باید استفاده کنید مثل آبلیمو یا یک قاشق آبغوره محلول در اب یا یک قاشق اب زرشک محلول در اب،تا با از بین بردن چربی از عطش روزانه جلوگیری کند(استاد خیراندیش) @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a