eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
24.9هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
19.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سریع ترین دستور آیس کافی در منزل بدون همزن🧋 Limboمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
ماهی تیکا ماسالا بپزیم👇
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از بشقاب های مهم رستوران های هندی/؛ مرغ تیکاماسالا🍗🥫 سینه مرغ 🍗بدون استخوون رو با بیفکوب بزنید تا نرم بشه. با ی دونه آب لیمو ترش 🍋تازه، یک چهارم پیمانه ماست یونانی🥛، یک ق غ کره بادوم زمینی🧈، و یک حبه سیر 🧄له شده مزه دار کنید و بذارید ۲۰دقیقه بمونه. یک پیاز نگینی 🧅رو داخل کره 🧈تف بدید ، بهش یک دوم ق چ پودر زیره سبز، یک دوم ق چ پودر هل سبز، یک دوم ق چ پودر جوز هندی، یک دوم ق چ دانه فلفل قرمز کوبیده، یک ق غ گشنیز خشک و پودر شده و یک ق غ پودر زنجبیل رو اضافه کنید. و تف بدید. @yeganesadat.recipe @yeganesadat.recipe یک و نیم پیمانه پوره گوجه فرنگی 🍅و یک دوم پیمانه خامه صبحانه و سه چهارم پیمانه اب 🧊رو بهش اضافه کنید. بذارید سس جوش بیاد و ده دقیقه بجوشه. مرغ 🍗رو توی روغن زیتون هر طرفش رو ۵دقیقه سرخ کنید و به تکه های درشت تقسیم کنید و بذارید تو سس ده دقیقه با در بسته بپزه و جا بیفته. به همراه کته یا نون میل کنید. ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
کیک بدون روغن و شکر👇
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این کیک آسون ترم مگه داریم😍 بدون شکر و روغن و شیر اونم تو قابلمه🤗 منبع @ashpazinabat @ashpazinabat @ashpazinabat 🔺️موادلازم : ۱لیوان آرد (قنادی یا ارد نانوایی ) ۳تا تخم مرغ نصف ق م وانیل ۱ ق م خوری پر بیکینگ‌مودر سه چهارم لیوان شیره انگور (یا شیره خرما ، توت و....) 🔺️طرز تهیه: تخم مرغ هارو به همراه وانیل هم میزنیم تا کرمی و کشدار بشه بعد شیره رو بهش اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم ، دراخر هم ارد و بیکینگ‌پودر و اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم. کف قابلمه رو با کمی روغن و ارد کاملا چرب میکنیم و مواد رو میریزیم. شعله پخش کن و دمکنی حتما بزارید ، قطر قابلمه من ۲۰ سانته. حرارت و کم میکنید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان میخواد تا بپزه. اگر داخل فر میزارید با دمای ۱۶۰ به مدت ۲۰ دقیقه کافیه این کیک فوق العاده خوش بافت و خوشمزه س امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید😍 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
15.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیش غذای ترکی کار خوب هنرمندمون👇 @maryam.bano400 @maryam.bano400 یعنی نگم از مزه این پیش غذا میشه کنار غذا بخورید و لذتشو ببرید مثل همیشه قلب سفیدمو قرمز کنید و واسه دوستاتون بفرستید 🙏🏻❤️ مواد لازم قارچ چهارصد گرم پیاز یک عدد متوسط سیر سه حبه پیازچه چهار عدد گوجه گیلاسی مقداری زردچوبه و فلفل سیاه و پولبیبر و نمک به مقدار لازم کره پنجاه گرم آب لیمو ترش تازه دو قاشق غذاخوری تمام مراحل رو طبق فیلم انجام بدید فقط رمان پخت خیلی طولانی نیست درحدی که قارچ تفت بخوره و پیاز عسلی بشه کافیه نیاز نیست گوجه له بشه مواد لازم برای دیپ ماست هم زده دو لیوان سیر یک حبه سبزی معطر دو قاشق غذاخوری نمک به مقدار لازم تمام مواد رو با هم مخلوط کرده و به همراه قارچهای آماده شده میل میکنید
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
املت ترکی👇