eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.5هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آرشیو آشپزی
shur_o_shirin خب بریم سراغ غذامون نمی‌دونم تا حالا دلمه ی تره فرنگی درست کردین یا نه ولی اگر جوابتون نه هست یکبار درست کنید مطمئناً خوشتون میاد ،طعمش شبیه دلمه ی پیازهستش تقریبا، برای این غذا باید از تره فرنگی های بزرگ و قطور استفاده کنید تا بشه باهاش دلمه رو بپیچید ،تره فرنگی من خیلی قطور بود ولی نمی‌دونم چرا تو عکس شبیه پیازچه افتاده😉😊 مواد لازم برای شش تا هفت نفر برنج یک پیمانه لپه نصف پیمانه پیاز سرخ شده. مقدار لازم گوشت چرخ شده. دویست گرم یا بیشتر ویا کمتر سبزی دلمه خرد شده. دو تا سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی. یک قاشق غذاخوری سرپر تره فرنگی درشت و قطور. چهار عدد نمک و زردچوبه و فلفل. به مقدار لازم سرکه و شیره ی انگور. از هر کدام یک قاشق غذاخوری اول مواد میانی دلمه رو آماده میکنیم ،گوشت رو با پیاز داغ و ادویه ها تفت میدهیم و بعد سبزی رو اضافه و کمی تفت میدیم بعدش رب رو اضافه وتفت میدیم لپه رو که از قبل پختیم‌ و آبش رو گرفتیم اضافه میکنیم ،برنج رو هم من به صورت کته اماده میکنم یعنی روی حرارت میذاریم وقتی آبش کشیده شد به مواد اضافه ومخلوط میکنیم ،میتونید برنج رو آبکش کنید تره فرنگی هارو سروتهش رو می‌زنیم میشوریم و یک چاک طولی میدیم طوری که نوک چاقو فقط تا وسطش بره مطابق تصویر ،حالاتره فرنگی رو توی ظرف م بذارید ویک لیوان آب و کمی نمک روش بریزید و پنج تا ده دقیقه بذارید رو حرارت تا کمی نرم بشه ، بعدش بذارین تا کمی خنک بشه و بعد لایه هاشو از هم جدا کنید و هر لایه رو به شکل قیف درست کنید و از مواد دلمه توش بریزید و سر قیف رو داخلش فرو کنید تا درقیف بسته بشه ، میتونید از مواد دلمه گوشه ی این ورقه های تره فرنگی بذارید و به صورت سمبوسه بپیچید حالا دلمه های اماده رو توی ظرف کنار هم بچینید و سرکه و شیره وکمی نمک رو در یک لیوان آب مخلوط کنید و روی دلمه ها بریزید به همراه کمی روغن و دربش رو بذارید و اجازه بدید که دلمه ها با حرارت ملایم بپزه ،بهتره که بذارید آب غذا کاملا کشیده بشه و دلمه ها در روغن غذا کمی برشته بشن اینطوری خوشمزه تره ،میتونید چندتا گوجه رنده شده رو با پیاز داغ و نمک و ادویه وروغن تفت بدین موقع سرو غذا روش بریزین 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** مردان با قهر ادب نمیشن،بلکه عصبی تر و جری میشن❌ (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آرشیو آشپزی
#دلمه_تره_فرنگی
هدایت شده از آرشیو آشپزی
#شوفلُق (گل كلم) طرز تهيه شوفلُق ابتداگل كلم رو بخارپز ميكنيم وبعد در يك ظرف مورد نظر (پيركس ،نسوز)ميچينيم وسس سفيد درست ميكنيم روي گل كلم ها ميريزيم ومقداري هم پنير پيتزا وپنير پارمسان روش ميريزيم ، مقداري پودر ريحان خشك شده و آويشن ميريزيم و بعدتوي فر ميذاريم با شعله بالاي فر كه روش برشته بشه واصلاً درجه نميخواد چون گل كلم ها پخته هستند فقط پنير طلايي بشه طرز تهيه سس سفيد : آرد ٢قاشق غذا خوري كره ٢٥گرم شيريه ليوان وفلفل سياه به مقدار لازم آرد وشير رو قبل از اينكه روي حرارت بذاريم مخلوط ميكنيم وبعد بقيه مواد رو اضافه ميكنيم و روي حرارت ميذاريم تا كمي ببنده و روي كلم ها ميريزيم. 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌ (پرتو اعلم) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آرشیو آشپزی
#کیک_شکلاتی
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌ (پرتو اعلم) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
امسال مد شده🪴🎍 ولی کسی بلد نیست,بازاریاشم خیلی گرونه این کانال تنها جاییه که اموزشش داده👇 برای اولین بار 😍👇 https://eitaa.com/joinchat/2253193395Cbbb81bbf21 کلی آموزش عالی داریم ☝️☝️☝️ انواع کلی انواع ظروف
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
آموزش میخوای جدیدترین رو یاد بگیری 😍 کلی آموزش عالی داریم 😍👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3864068209Ce18873baea انواع کلی انواع ظروف
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
آموزش قیمه نذری در حجم زیاد👇
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
نذری خورشت قیمه در حجم زیاد قیمه مجلسی 😇🥸 چطور شد ☺️ @honare.ashpazi99 By:@masoud_abedinii این روشی که من پختم برای مجالس و نذری خیلی جوابه ، گوشت گوساله رو از قبل بپزید به پخت ۸۰ ٪برسه خوبه لپه رو هم از قبل بپرید اون هم در حد ۸۰ ٪حتما آبش رو دور بریزید ... موادی که نیاز دارید به به تفکیک هر نفر : گوشت گوساله ۶۰ گرم پیاز ۴۰ گرم زردچوبه ۱ گرم فلفل سیاه گرم ۰،۵ نمک ۲ گرم لیمو امانی ۱ گرم آب ۲۵۰ سی سی لپه ۲۵ گرم رب غلیظ ۲۵ گرم سیب زمینی ۵۰ گرم . . ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a