eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
18.5هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
💠ترکیبات👇🏻 پاپریکا ٢ ق چ فلفل سیاه 1 1/2 ق چ فلفل سفید 1 و 1/2 ق چ پودر برگ بو 1 و 1/2 ق چ پودر میخک 1 ق چ زنجبیل 1 ق چ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔸آبگوشت گوسفندی خون ساز است 🔸اگه در هفته حداقل ۲ بار مصرف کنید 🔸افرادی که دچار کم خونی شده اند را درمان می کند و خون مفیدی را به بدن می رساند 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⭕️👈برای انکه کیک به راحتی ازقالب جدا شود بهترین روش این است که پیش از ریختن مایه کیک درون ظرف، کف ظرفتان ارد بپاشید وبعد از پخت قالب را کمی در اب سرد نگه دارید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
از چیپس خارجی های بیرونم تردتر و خوشمزه تره. یک بسته ماکارونی رو توی آب و نمک حدود ۷ دقیقه مثل پختن ماکارونی می جوشونیم بعد آبکش میکنیم فرق نمیکنه چه نوع ماکارونی باشه. ماکارونی ها رو روی پارچه یا سینی جلو آفتاب یا پنکه یا کولر پهن میکنیم تا کامل خشک بشه هر چند وقت زیروروش میکنیم تا کامل خشک بشه. روغن رو داخل تابه با ارتفاع زیاد داغ میکنیم روغن باید زیاد باشه ماکارونیا رو میریزیم داخل روغن و سرخ میکنیم ماکارونیا داخل روغن پف میکنه و طلایی میشه بعد میریزیم داخل کاسه بزرگ بهش به دلخواه فلفل قرمز، پاپریکا، پودرسیر، عصاره پیاز، عصاره مرغ یا گوشت که به صورت پودره برای مزه دار کردنش میزنیم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
در خصوص یکی از دوستام برنامه پختن غذا رو یاد اوری کرد .منم اجرا کردم .گفتم تکرارش خالی از لطف نیست .😘 البته نمیگم هر روز بهش عمل میکنم ولی سعی میکنم بهش عمل کنم مخصوصا ماه رمضونا که همه چیمون متبرکه غذامون هم هر روز تبرک باشه. بسم الله و وضو که مشخصه. دعای فرج هم برای اینکه یادمون باشه به یمن وجود امام زمان غذا میخوریم و سر سفره ایشونیم. پیاله یاسین من آب غذا رو با میاله یاسین میریزم.( پیاله های نقره ای یا استیل که آیات قرآن روشون حک شده - بیشتر جاهای زیارتی دارن) هدیه به معصومین هم هر روز غذا مو هدیه میکنم به کسی یا معصومین یا مثلا حضرت زینب .یا حضرت معصومه یا مادر امام زمان ...... بعد چون غذا رو هدیه کردم سر سفره به همسرم میگم امروز مهمون مثلا امام حسن مجتبی ایم.😇 من حتی وقتی مهمون دارم به مهمونام میگم امروز مهمون کی هستید ان شالله به برکت این ماه رشد معنوی واخلاص در عمل داشته باشیم . حتما شما ها هم برنامه هایی از این قبیل دارین .😉 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ته دیگ برنج با کدو حلوایی کدو حلوایی را پوست گرفته و به صورت ورقه‌هایی به ضخامت نیم سانتیمتر برش بزنید. سپس با استفاده از قالب به شکل دلخواه در آورید. برش‌های کدو حلوایی را ۱۵ دقیقه در مخلوط آب سرد و نمک قرار دهید و اگر طعم شیرین کدو حلوایی برای شما قابل تحمل نیست با افزودن مقداری آبلیمو، طعم آن را تعدیل کنید. پس از ۱۵ دقیقه، کدو حلوایی را آبکش کرده و اجازه دهید خشک شود. برای این منظور می‌توانید از دستمال نخی تمیزی کمک بگیرید. روغن را ته قابلمه داغ کنید، مقداری نمک در روغن بریزید، سپس برش‌های کدو حلوایی را در روغن بچینید. برنج آبکش را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه دم بگذارید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـلام🥒 بوی صبحانه مےآید عطرچایے☕️ صفای سفره صبح چندلقمه زندگے کافیست تاانرژی جاودانگے🍅 در وجودمان شکوفا شود🧀 و برای خلق ثانیه‌های آفتاب طلوع کنیم🍳 ســـــــ🌸ــــــلام امروز چهارشنبه متعلق به امامین( ع) 👇👇 امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی امروز هر طبخی انجام دادید با نیت به این ائمه ع باشه تا غذای با برکت و خوشمزه نوش جان کنیم با ذکر شریف یا حفیظ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
بهترین صبحانه ها برای کودکان کم اشتها و ضعیف ! ▫️ حلیم ▫️ عدسی ▫️ شیر و خرما ▫️ تخم مرغ (حتما با نان های حاوی سبوس یا جو مصرف شود) 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
نصف لیوان شعیریه خرد شده رو با یه قاشق کره و بادام وگردو تفت میدیم بعد بهش دو لیوان شیر اضافه کرده وقتی شعیریه تو شیر نرم شد و کمی غلیظ یه قاشق نشاسته رو با کمی گلاب قاطی کرده به مواد اضافه میکنیم وبعد کمی شکر یا شیر عسل میریزیم و آخر نصف پاکت خامه صبحانه همه که خوب مخلوط شد از رو حرارت بر میذاریم میذاریم یکم خنک بشه بعد در ظرف میریزیم ودر یخچال میذاریم . دوستان شعیریه رشته هایه تردونازک به رنگ قهوه ای هستش که لوازم قنادیا دارن. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو‌و نیم پیمانه (لیوان ) شکر آرد گندم : یک پیمانه وانیل : نصف ق چ آب : چهار پیمانه گلاب : نصف پیمانه ( عطر بیشتر دوست دارید میتونید بزنید) زعفران به میزان لازم ( هر چی بیشتر خوشرنگ تر) و دو‌ق کره صبحانه . به ازای هر پیمانه آرد سه برابر شکر و چهار برابر آب و گلاب و زعفرون چشمی .اول آرد و جدا ده دقیقه تفت بدید تا بوی خامیش بلند بشه بعد الک کنید بزارید یکم از داغی بیافته بقیه مثل فرنی شکر ،اب،ارد،و‌باهم مخلوط و‌بزارید روی حرارت تا غلیظ بشه مثل فرنی بعد گلاب و زعفرون و کره رو اضافه کنید بعد یکی‌دو دقیقه خاموش کنید و سرو‌ کنید مقدار شکر کاملا میزان هست و طبیعی ولی دوستانی که خیلی کم شیرین میخورن میتونن کمتر بزنن هیچ اشکالی نداره حتی میتونی تست کنید مواد مخلوط شد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
ویژه عید نوروز مواد لازم برای۲۰ نفر پودر قند ۱۰۰ گرم روغن جامد ۳۰۰ گرم شربت بار یا عسل گرم ۶۰ گرم شیر ۶۰ گرم وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری تخم مرغ ۱ عدد آرد ۶۰۰ گرم شیر خشک ۳۰ گرم ژله مغزی یا مارمالاد به مقدار لازم طرز تهیه ۱- روغن و پودر قند را با همزن میزنیم تا نرم و پوك و حجم دار شود. ۲- به ترتیب شربت یا عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه میكنیم و مواد را مخلوط میكنیم. (نباید مواد را زیاد هم بزنیم. در حد مخلوط شدن و یكدست شدن كافیست . ۳- آرد و ( شیر خشك ) رو اضافه میكنیم و با قاشق به آرامی فقط در حد یكدست شدن كامل هم میزنیم نه بیشترخمیر كمی حالت چسبنده داره كه با قرار گرفتن در یخچال درست میشه ۴- خمیر را یکی دو ساعت در نایلون و در یخچال گذاشته تا خنك شود تا بتوان آن را قالب زد. ۵- بعد خمیر را روی مابین دو نایلون به ضخامت 2 میل باز كرده و با قالب دلخواه قالب بزنید. ۶- خمیر شیرینی را در سینی فر چیده و وسط نصف شیرینی های قالب خورده را با ته ماسوره یا هر وسیله ای دیگری كه بتوانید در شیرینی حفره ای ایجاد كنید بردارید . ۷- سینی حاوی خمیر شیرینی را به مدت 20 دقیقه با حرارت 150 درجه بپزید. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها این زمان ممكن است تغییر كند) باید كمی تغییر رنگ دهد و زیر شیرینی ها كمی رنگ بگیرید ۸- بعد از خنك شدن مابین شیرینی ها مارمالاد گذاشته و رویش را تزیین كنید. سایر نکات استفاده از عسل بجای شربت بار توصیه میشه هم طعم بهتری به شیرینی میده و هم زحمت درست كردن شربت بار و تنظیم غلظت شربت رو نداریم . استفاده از روغن جامد الزامی است اگر روغنتون كمی شل هست اشكالی ندارد ولی از كره و یا مارگارین در خمیر این شیرینی استفاده نكنید معمولا شیرینی های خشك در همان زمان داده شده با حرارت استاندارد پخته میشوند زمان بیشتر دادن برای پخت شیرینی های خشك باعث خشكی شیرینی میشود و بافت پودری و نرم این شیرینی با حرارت زیاد یا زمان بیشتر دادن برای پخت از بین میرود ( نكته مهم ) مدت ماندگاری این شیرینی بالاست و حدود یك ماه بدون اینكه در یخچال بگذارید قابل نگهداریه اما در جای سرد منزل نگهداری بشه و در ظروف در بسته ترجیجا یكبار مصرف بعد از اضافه كردن عسل و شیر و تخم مرغ و .... خیلی كم مواد رو هم بزنید در حد مخلوط شدن كافیست همزدن زیادی امكان داره خمیرتون به روغن بیفته. 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول دویست گرم گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز رنده ریز نمک فلفل زردچوبه یک قاشق آرد نخودچی خوب ورز بدید کوفته قلقلی درست کنید و سرخ کنید.دو تا سه تا پیاز خلالی نازک کنید سرخ کنید و بعد نصف پیمانه گردو خرد شده یک سوم پیمانه کشمش پهلویی اضافه کنید تفت بدید و سه تا چهار قاشق رب انار اضافه کنید و کنار بذارید.هویج رو خلالی کنید با کمی شکر و زعفران تفت بدید تا نرم بشه و برنج زعفرونی هم درست کنید و همه مواد رو موقع سرو غذا دورش تزیین کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش املت اسفناج و پنیر صبحانه🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری 1 استکان شیر ولرم (حدود90تا 100 گرم) 1/2 استکان آب (45 گرم) 1 عدد فلفل قرمز خرد شده 5تا4 عدد پیازچه سبز خرد شده کمی جعفری پنیر صبحانه حدود1تا 2 قاشق مرباخوری 1 قاشق چایخوری نمک 3 لیوان آرد (از 3لیوان کمتر بریزید در آخر کم کم اضافه کنید) در ظرف مناسب آرد را ریخته(مقداری از آرد را بردارید ودرآخر اگر خمیر چسبندگی داشت کم کم اضافه کنید) ودر وسط آن به ترتیب همه مواد ریخته واز کنار ظرف مواد را جمع ومخلوط کنید وخوب ورز دهید تا چسبندگی آرد گرفته شود.فلفل و ساقه پیازچه را ریز خرد کنید وبه همراه مابقی مواد به خمیر اضافه کنید وخوب ورز دهید. از خمیر به اندازه یک گردو جدا وگرد کنید و طبق ویدئو با دست پهن کنید ووسط خمیر را با انگشت ویا سر ماسوره خالی کنید وروی خمیر را پوشانده تا خمیرها حجمشان زیاد شود وبعد در روغن داغ سرخ کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✨فروشگاه کالونه ✨ بهترین کانال مشاوره برای خرید محصولات ارگانیک در ایتا زیر نظر دکترین طب سنتی🌺 تمامی محصولات توسط بانوان تحصیلکرده که در راستای کار می کنند تهیه می شود😍 💥تنها کانالی که هم محصولات به صورت شارژ می شود💥 ودر صورت عدم رضایت اجناس می شود. ✨به مناسبت ایام الله تمامی ارسال ها می باشد✨ باورتون نمیشه بزنید رو لینک👇زیر تا ببینید. http://eitaa.com/joinchat/2840592389C1bc790e643 کانال عمده فروشگاه کالونه @kaloone2
از گرون😱 و مضر و خسته شدی نمیدونی چیکار کنی.... با خودت میگی مگه چی شده 👇👇👇👇 چی چی .... یه کانال داریم تو ایتا پر از و که درست کردن. باورت نمیشه بزن رو لینک👇 http://eitaa.com/joinchat/2840592389C1bc790e643 حمایت از کالای ایرانی یادتون نره😉
طرزتهیه: براى آماده كردن اين سمبوسه سيب زمينى رو آبپز و رنده ميكنيم ، پياز رو نگينى خرد و با زرد چوبه تفت ميديم و گوشت چرخ كرده رو اضافه ميكنيم و با فلفل و آويشن تفت ميديم قارچ و فلفل دلمه و كمى رب و در آخرجعفرى و گشنيز و پيازچه ريز شده و نمك و سيب زمينى و پنير پيتزا رو اضافه ميكنيم وكمى هم ميزنيم و شعله رو خاموش ميكنيم. ميتونيد از زرشك و هويج رنده شده و تخم مرغ آبپز هم استفاده كنيد. ميتونيد سيب زمينى رو نگينى خرد كنيد و داخل روغن كمى تفت بديد. نون لواش تازه ونرم رو به شش قسمت تقسيم میکنیم كه سمبوسه ها كوچيك و لقمه اى بشن. مواد رو از يك طرف نان ميزاريم و به صورت مثلثى نان رو در مياريم و داخل روغن سرخ ميكنيم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👌😍 کته زعفرانی باجوجه باطعم گشنیزو جعفری موادروتوی سبزی خردشده گشنیزوجعفری،نمک،زعفران دم شده،روغن مایع،پیازرنده شده،کمی آبلیموخوابوندم بعدکباب کردم. من از بال مرغ استفاده کردم. ❌ بال مرغ خیلی خوشمزه س اما ضرر هم داره زیاد خوردنش 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
ران مرغو با پیاز+زردچوبه+کمی نمک 30 دیقه آبپز کردم ( بعضیا از مرغ خام مزه داره شده استفاده میکنن) یعد طرف داخل ران رو کمی سرخ کردم اون طرفی رو که سرخ نشده رو به کف تابه ایی گذاشتم که قرار توش غذا رو بپزمو روغن هم ریختم(مرغارو به هم بچسبونید خوب) حالا برنج آبکش شده رو که با مواد زعفرونی مخلوط کردمو ریختم روی مرغ در آخر کمی برنحو فشار بدید(با چنگال چندتا بزنید تو برنج که بخار بتونه بیرون بزنه و خوب دم بکشه) بسته به تنظیم حرارت 50 الی 60 دیقه لازم میدیم تا مرغا پخته و برنج دم بکشه حتما برنجو کال ( زنده با همون دون دون ) آبکش کنید از هر قسمت مرغ که دوس دارید میتونید استفاده کنید/ بال و کتف مرغ بخاطر روغنی که از پوستشون پس میدن بسیار لذیذ میکنن پلو رو من گاهی وقتا ماهی میزارم(طرف گوشتیشو سرخ میکنم بعد طرف پوستو میزارم کف تابه و پلو رو میریزم روش/چیزی هم به برنج اضافه نمیکنم/دوس داشتید پلو رو مثل این زعفرونی کنید) گاهی هم یک جوجه که به دوقسمت تقسیم شده رو مثل همین مرغا برای این غذا استفاده میکنم مواد زعفرونی پلو هم همون مواد تهچین مرغ هست من برای 3 پیمانه برنج 1لیوان ماست رقیق+کمی نمک و فلفل سیاه+یک قاشق گلاب+ دم کرده به مقدار کافی+روغن حدودا یک سوم لیوان یا کمی بیشتر+تخم مرغ کامل 2 عدد یا فقط زرده همو رو با هم مخلوط کنید بعد برنج آبکش شده رو که کمی خنک شده بهش اضافه کنید اگه برنج داغ باشه سفیده تخم مرغ میبنده و لخته میشه میتونید اواخر پخت از روی پلو بردارید و بچشید اگه روغنش کم بود کره یا روغن اضافه کنید تخم مرغو اگه خیییلی خوب هم بزنید اصلا بوش توی غذا مشخص نیست اگر هم که اصلا دوسش ندارید حذفش کنید اتفاقی نمیفته ولی با تخم مرغ صد البته طعم پلو خوشمزه تر میشه ماست اگه ترش و چرب باشه خوشمزه تر میشه راستی اگه به اندازه تو دم بمونه مرغ نه خام میمونه و نه گوشتش سفت میشه پس زمان باید کافی باشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
515.7K
🔷 ۱- طبع و مزاج شناسی آموزش ۱ 🌹حاج آقا حسینی 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
⁉️ 🍃مرحوم دولابی درباره سیره اخلاقی آیت الله انصاری همدانی می فرمایند ؛ایشان در خانه نمی گذاشت کسی حتی یک استکان چای برایش ببرد ، خودش چای را می آورد ، سفره پهن می کرد و ... 📚سوخته ، ص ۱۳۴ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
در قابلمه بزرگی مقداری زیاد آب بریزید، حبوبات را بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه با شعله زیاد بجوشانید. سپس شعله را خاموش کرده و به مدت یک ساعت اجازه دهید که حبوبات در آن آب باقی بمانند. این به معنی پخته شدن حبوبات نیست بلکه تقریبا معادل ۸-۱۰ ساعت خیساندن حبوبات است و باید بعد از یک ساعت حبوبات را به طور کامل بپزید. ده دقیقه اول پخت باید به صورت جوشاندن سریع حبوبات باشد تا سموم نابود شوند. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami