eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
24.9هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
19.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شکم پر مجلسی سلااااام😍🥰@cook.yasamm در ابتدا حتما پوست مرغ رو جدا کنید و بهش زعفران و نمک و فلفل سیاه بزنید. پیاز رو به همراه زردچوبه،نمک،فلفل سیاه و قرمز و شمبلیله تفت می دیم زرشک کشمش پلویی آلو بخارا و گردو رو اضافه می کنیم و تفت می دیم و بعد داخل شکم مرغ رو با این مخلوط پر می کنیم. @cook.yasamm برای سس مرغ پیاز رو به همراه زیره ی سیاه،زردچوبه،نمک،فلفل سیاه و قرمز و شمبلیله تفت می دیم رب گوجه و رب انار رو اضافه می کنیم. آلو بخارا آب جوش و بعد روی مرغ رو زعفران می ریزیم. و تماااام @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلااااام😍🥰@cook.yasamm کرپ ارده و شیره ۱ عدد تخم مرغ ۱ قاشق چای خوری وانیل ۱ لیوان شیر ۳ قاشق غذا خوری آرد ۱ قاشق مربا خوری سیاهدانه ۱ قاسق مربا خوری کنجد ۲ قاشق غذا خوری روغن همه رو با هم مخلوط می کنیم داخل تابه ای که از قبل گرم شده می ریزیم ارده و شیره رو مخلوط می کنیم و روی کرپ ها می زنیم به همین راحتی نوش جان😍😍😍 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااااااام😍 @cook.yasamm خواص بی نظیر پای مرغ پای مرغ حاوی مواد مغذی فراوانی از جمله پروتئین، کلسیم، کلاژن، گلوکزامین و ویتامین‌های مختلف است که به بدن انرژی می‌دهند و به عوامل متعددی از جمله سلامت استخوان‌ها، پوست، مفاصل و سیستم ایمنی کمک می‌کنند. این ماده غنی از کلاژن است که به سلامت پوست و موها کمک می‌کند و نشاط و شادابی را به آنها باز می‌گرداند. همچنین، ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در پای مرغ، به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کنند و بدن را در مقابل عفونت‌ها و بیماری‌ها محافظت می‌کنند. بعد از اینکه پای مرغ رو پاک کردیم داخل مخلوط آب جوش و نمک میذاریم به مدت ۱۰ دقیقه بعد با آب سرد می شوریم و با زردچوبه و آب لیمو و فلفل سیاه مرینت می کنیم. پیاز رو نگینی خورد می کنیم یکم که سبک شد با پای مرغ تفتش می دیم به مدت ۵ دقیقه. رب گوجه و سیر و شمبلیله اضافه می کنیم و باز تفت می دیم. در آخر هم آب جوش چند ساعت بپزه تا خوب قوام بیاد. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلااااااام😁ساقه طلائی فکرش هم نمی کرد یه روزی این قدر با کلاس بشه.😉 منبع پیج @cook.yasamm بیسکویت ساقه طلائی به دلیل بافتی که داره (خشک)بهترین گزینه برای این مدل دسر ها هست چون خمیری نمیشه نکته:طرز تهیه گاناش چند پست قبل تر آموزش دادم(کیک شکلاتی قلبی) مواد مورد نیازمون ۱ قاشق قهوه ی فوری یک بسته بیسکویت ساقه طلائی ۱ لیوان آب جوش خامه فرم گرفته(من از خامه ی مینارین کولاک استفاده کردم) موز و گردو (اختیاری) مراحل درست کردن هم داخل کلیپ مشخص هست . نوش جان @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما هم اینجوری اید که هروقت ترشک و لواشک میبینید جیغ میزنین: «وااااای تررررشک؟!🥰🤤» 😁 دوستا و فامیلای دخترِ من که همه‌شون همینجوری ان و واسه همین هم ترش‌ترین آموزش این صفحه تعلق میگیره به این ترشک آلبالوی خوشمزه و سالم و تمیز که خیلی راحت میتونین خودتون توی خونه درستش کنین و تا ده روز توی یخچال و تا هروقت دلتون خواست توی فریزر نگهش دارین👌😍 اینجوری خیالتون هم راحته که توش چیز عجیب غریبی پیدا نمی‌کنین!🥴 حالا راستشو بگین! دهنتون آب افتاد یا نه؟🤤😉😍 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🔺امام علی (ع) : بیماری و فقدان سلامتی برای انسان ، از هر فقر و بی نوایی دردناک تر است. 🔴 ترک قطعی و ریشه ای اعتیاد با روش طب سنتی و داروهای گیاهی☘️ 🔴 دارای مجوز رسمی از سازمان غذا و دارو و تاییدیه مرکز پژوهشکده گیاهان دارویی 🟢لینک کانال👇 https://eitaa.com/joinchat/2388984516C938ba84220 🔶️جهت ویزیت و مشاوره به آیدی زیر مراجعه کنید👇 📞09335417637 @admiin_cliniic فرم مشاوره رایگان https://formafzar.com/form/7bory
کوفته گل کریستالی (Shuǐjīng Jiǎozi) Follow:@heavenly_tasty20 مواد؛ آب رنگی کلم /¼ کلم قرمز(بنفش)/2 لیوان آب/ 1 قاشق غذاخوری آب لیمو برای خمیر؛ 100 گرم (10 قاشق غذاخوری) نشاسته گندم 30 گرم (6 قاشق غذاخوری) نشاسته ذرت 1 قاشق چایخوری نمک/1 قاشق چایخوری شکر 1 لیوان چای، آب کلم قرمز/1 قاشق غذاخوری روغن برای چاشنی؛ ½ هویج/½ کدو سبز/2 عدد تخم مرغ 2 ساقه پیازچه/1 قاشق چایخوری نمک ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری روغن کنجد آماده سازی: هویج و کدو سبز را رنده کنید و یک قاشق چایخوری نمک بپاشید.  اجازه دهید 10 دقیقه بماند تا آب آنها خارج شود. کلم قرمز را با آب بجوشانید تا آب ارغوانی به دست آید.  آب لیمو را اضافه کنید تا صورتی شود.  در یک کاسه، نشاسته گندم، نشاسته ذرت، نمک و شکر را برای خمیر مخلوط کنید.  آب صورتی را به مخلوط خشک اضافه کنید، مطمئن شوید که در حال جوشیدن است، در غیر این صورت خمیر خوب نمی ماند.  ابتدا خمیر را به دلیل آب جوش با کفگیر مخلوط کنید.  وقتی شروع به جمع شدن کرد، با دست ورز دهید.  روغن نباتی را به خمیر اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید تا یکدست شود.  خمیر را به شکل توپ در آورید و در پلاستیک بپیچید و 10 دقیقه استراحت دهید.  تابه را گرم کنید، روغن را اضافه کنید و دو عدد تخم مرغ را با کمی نمک هم بزنید.  تخم‌مرغ‌ها را در ماهیتابه سرخ کنید، سپس با استفاده از کفگیر به قطعات کوچک خرد کنید.  مایع اضافی را از هویج و کدو سبز خارج کرده، سپس آنها را به قطعات کوچک خرد کنید.  هویج، کدو سبز، تخم مرغ را در یک کاسه با هم ترکیب کنید.  پیاز سبز، نمک، فلفل سیاه و روغن کنجد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.  خمیر استراحت کرده را به شکل استوانه در آورده و به 16 قسمت مساوی تقسیم کنید.  هر تکه را به شکل یک توپ درآورید و محکم در پلاستیک بپیچید یا در ظرف درپوش دار قرار دهید تا از خشک شدن جلوگیری شود. هر توپ را با کف دست فشار دهید تا شکل بگیرد، سپس با وردنه صاف کنید و به شکل دایره ای در بیاورید.  خیلی نازک رول نکنید؛  شکل دهی را دشوار می کند.  مواد را در مرکز هر دایره خمیر قرار دهید.  از آنجایی که کوفته شبیه یک گل با چهار گلبرگ است، خمیر را در چهار نقطه ببندید.  قسمت بالایی هر گلبرگ را با انگشت شست از مرکز به لبه نازک کنید، سپس قسمت پایینی گلبرگ مجاور را به آن بچسبانید.  کوفته های شکل گرفته را به مدت 10-13 دقیقه بخارپز کنید.  قبل از سرو، آنها را با برس روغن بمالید. توصیه می کنم در حالی که گرم است مصرف کنید @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه رژیمی منبع پیج Khoshkhorak مواد لازم: تخم مرغ🥚 سس فرانسوی سس خردل نمک،فلفل سیاه🧂 آبلیمو ترش 🍋 آووکادو🥑 نون تست🍞 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از مخزن پست آشپزی و نکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپشن .... سلااااااام🥰😍اگر از اک.سپلور میای ف.الو کن تا بقیه رسپی ها رو هم ببینی🥰 ✅️✅️✅️خرما رو بی هسته کنید(هسته هاش هم دور نریزید پ.ست های بعد آموزش داریم باهاش) حدود ۵ قاشق غذا خوری ارده (برای نصف کارتن خرما)اضافه کنید و روی گاز به مدت ۵ دقیقه تفت بدید تا یکدست بشه‌ قل قلی کنید بعد هم داخلش رو سوراخ کنید برای رویه ی خرما من از پودر های دارچین برگ گل محمدی نارگیل کنجد پسته استفاده کردم شما با هر چیزی که دوست دارید می تونید تزئین کنید. آخر کار هم شکلات تلخ رو روی بخار آب ذوب کردم و داخل سوراخ ها ریختم. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با سه قلم مواد که تو خونه ی همه پیدا میشه این شیرینی عید رو درستش کن 👍😍 @fereshtenazemi.food @fereshtenazemi.food مواد لازم برای این شیرینی ،🤌🤌🤌🤌 پودر نارگیل چرب ....یک لیوان پنیر ویلی یا هر نوع پنیر خامه ایی دیگه ...دوق غ عسل ...دوق غ شکلات تلخ ...به مقدار لازم من هفتاد گرم بنماری کردم که مقداری هم اضافه اومد 😊داخل ظرفی پودر نارگیل +عسل+پنیر ویلی رو بریزید و خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدستی بدست بیاد نیم ساعت داخل فریزر بزارید سپس در بیارید و توپک های ده گرمی ازش درست کنید میتونید به صورت بیضی هم در بیارید طبق فیلم 😊 بعد هم داخل شکلات که بنماری کردید بزنید و بزنید داخل پودر پسته یا نارگیل و اینجوری دیزاین کنید این شیرینی ماندگاری خوبی داره و مناسبه برای عید حتما درستش کنید ❤️❤️❤️😍😍😍 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽