eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.7هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
20.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
🧁 اگر كيك ميپزيد و كيك تون بخوبى پف نميكنه حتما موارد زير رو چك كنيد👇🏻 🔸تنظیم بودن دمای فر حتما باید مواد کیک به دمای محیط برسه 🔸بکینگ پودر کهنه نباشه 🔸ارد و بکینگ پودر دو بار الک بشه 🔸اندازه ی قالب نسبت به مایه کیک کوچک یا بزرگ نباشه 🔸موقع اضافه کردن آرد فقط در حد مخلوط شدن باید هم زده بشه دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشپزی با ماهی کیلکا آشپزی در طبیعت @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ممنون از نگاه زیبای شماها دوستان 🙏 . . دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
🧁 اگر كيك ميپزيد و كيك تون بخوبى پف نميكنه حتما موارد زير رو چك كنيد👇🏻 🔸تنظیم بودن دمای فر حتما باید مواد کیک به دمای محیط برسه 🔸بکینگ پودر کهنه نباشه 🔸ارد و بکینگ پودر دو بار الک بشه 🔸اندازه ی قالب نسبت به مایه کیک کوچک یا بزرگ نباشه 🔸موقع اضافه کردن آرد فقط در حد مخلوط شدن باید هم زده بشه دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
🙏👇 @cookkade 💐اين كيك بااين بافت بي نظيرش خيلي راحت درست ميشه و ماندگاري خيلي بالايي داره💐 ❤️مواد لازم❤️ تخم مرغ درشت و سرد ٣عدد (دقيقا قبل استفاده از يخچال خارج شود) آرد سفيد١٦٥گرم روغن مايع يك چهارم پيمانه شكر١٢٥گرم پودر كاكائو١٥گرم(من نزدم به آرد۱۵گرم زدم) بیکینگ پودر یک چهارم ق چ شربت بار یا عسل‌یک ق مرباخوری وانیل یک هشتم ق چ 🌹اول بیکینگ پودر و آرد را سه بار الک کرده 🌹کف قالب چرب و آرد پاشی کرده و‌کاغذ روغنی قرار میدیم 🌹زرده و سفیده را جدا کرده و سفیده هارو با کمی شکر با دور تند همزن میزنیم در اواسط کار شکر را کم کم به سفیدها اضافه میکنیم 🌹بعد فرم گرفتن سفیده ها ،زرده ها رو بهمراه وانیل تک ب تک اضافه میکنیم و هر کدام را بیست ثانیه هم میزنیم 🌹 روغن رو اضافه کرده در حد ترکیب شدن هم میزنیم (اگ شکلاتی بود پودر کاکائو با روغن ترکیب کرده ‌در همین مرحله بریزید ) 🌹آرد و‌ بیکینگ پودر را اضافه کرده و با دور کند یا لیسک ترکیب میکنیم(نباید بیشتر از۱۵ثانیه هم بزنید با همزن) 🌹مواد را در قالب ۱۸ ریخته ودر فر از قبل گرم شده یا فر دستساز میزاریم بمدت ۴۵دقیقه بپزه ✅نکته :اگ قالب لوف استفاده میکنید سایز۱۲در۳۰باشه) ✅فر گازی ۱۷۵درجه بمدت ۴۵دقیقه ✅فر برق ۱۵۵درجه بمدت ۴۵دقیقه ✅حتما با سیخ چوبی چک‌کنید تا از پخت کیک مطمئن شوید @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم روش نگهداری برگ مو از طرف یک بانوی ترک روش کار هم اینجوره که برگها باید خشک باشن بدون هیچ افزودنی یابدون نیاز به آب نمک و....برگها راخالص وخشک درظروف شیشه ای دربدار تا کرده روی هم فشار داده تا بین لایه ها هوا وجود نداشته باشه بعد درش رابسته وبه مدت یک شب به صورت وارونه برمیگردانیم تا کنسروی بشود تادرش قفل بشه وبا این روش یکسال قابل نگهداری میباشد از ظروف پلاستیکی برای اینکار استفاده نشود چون کیفیت کار نگهداری رو از بین میره @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽