عصاره گیری در آشپزی یکی از اون کارهایی هست ک محصول تولید شده ضمن کارایی زیادی ک داره میتونه سرعت پخت و پز رو در آشپزی رستورانی و صنعتی افزایش بده و در عین حال رو کیفیت محصول نهایی تاثیر مثبتی داشته باشه
شما با چ روشی تهیه می کنید؟
و در چه مواردی از استاک استفاده میکنید؟
@mr.meatman_
یک چیزای باید باشه چسب این رابطه عاشقانه بین همسران و مردم .
باید این رابطه را از حالت جنسی و دنیایی برداریم و در حالت جاودانه بذاریم تا بتونه این رابطه از صفحه مرگ خارج بشه به دنیای بعد مرگ و برزخ و اخرت برسه و کشش داشته باشه و میوه های شیرین بده
..ادامه دارد
(روابط موفق استاد شجاعی)**
لینک سوال و جواب اشپزی👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این حلوای عمانی از اون حلواهای خوشمزه ای هست که توی مراسم و مجالس ها ازش استفاده میشه
درست کردنشم اصلا هزینه ای نداره
پیشنهاد میکنم این پست رو لایککنید ویه سر به پیجم بزنید و بقیه اموزشارو هم ببینید❤
By:@pluss_food
حلوای عمانی
شکر قهوه ای ۱ لیوان
شکر سفید ۱/۵ لیوان
نشاسته ذرت ۳/۴ لیوان
اب دو تا ۳ لیوان
گلاب ۲/۳ لیوان
روغن محلی یا کره دوقاش جامد
پودر هل یه قاشق غذاخوری
زعفران دم شده نصف لیوان
.
مغزیجات کاملا اختیاری و سلیقه ای هست
.
طرز تهیه
⬅️ اول از همه شکر سفید و قهوه ای رو میزاریمروی حرارت تا کاملا ذوب بشه مرتب هم میزنیم
دو لیوان اب رو اضافه میکنیم و خوب هممیزنیم تا کاملا اب بشه
⬅️ نشاسته و دو لیوان اب سرد رو با هگمخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم
⬅️خوب که همزدیم بعد ۱۰ دقیقه پودر هل و روغن یا کره رو اضافه میکنیم
⬅️ ۱۰ دقیقه بعدش گلاب و زعفران دم شده اضافه میکنیم
⬅️حالا یه ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ای با شعله کم باید مرتب همبزنیم تا حلوا خودشو بگیره در اخر مغزیجات رو اضافه میکنیم
خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست..
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
عصاره گیری در آشپزی یکی از اون کارهایی هست ک محصول تولید شده ضمن کارایی زیادی ک داره میتونه سرعت پخت و پز رو در آشپزی رستورانی و صنعتی افزایش بده و در عین حال رو کیفیت محصول نهایی تاثیر مثبتی داشته باشه
شما با چ روشی تهیه می کنید؟
و در چه مواردی از استاک استفاده میکنید؟
@mr.meatman_
یک چیزای باید باشه چسب این رابطه عاشقانه بین همسران و مردم .
باید این رابطه را از حالت جنسی و دنیایی برداریم و در حالت جاودانه بذاریم تا بتونه این رابطه از صفحه مرگ خارج بشه به دنیای بعد مرگ و برزخ و اخرت برسه و کشش داشته باشه و میوه های شیرین بده
..ادامه دارد
(روابط موفق استاد شجاعی)**
لینک سوال و جواب اشپزی👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
دروغ چرا؟ ما که نه مثل آدم دانشگاه میرفتیم و نه درست حسابی درس میخوندیم ولی خدا این شب امتحان رو از دانشجوها نگیره!
یادش به خیر همیشه توی یه شب، کل مباحث درسی رو جمع میکردیم و... شنیدین دیگه؟ میگن اونی که کل سال رو درس بخونه و ۲۰ بگیره که هنر نکرده! هنر اونه که بتونی توی یه شب کارو در بیاری😉😁
البته راستش زمین شناسی اون شب جمع نشد!👀 استاد با کلاس ما لج کرده بود و قسم خورده بود که همهمون رو بندازه!
فقط موقع انداختن یه اشتباهی کرد و بچه های یه کلاس دیگه رو کلا انداخت و به برگه ی سفید من و دوستام ۱۶ داد و رفتیم مرحله ی بعد 😂 دمت گرم استاد😁❤️
از اون امتحان فقط همین غذای اصیل شیرازی برای من موند و یه خاطره ی به یادموندنی😉 یادش به خیر😍😂
مقدار مواد لازم مشت بادمجان برای ۳ الی ۴ نفر:
گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم
بادمجان ۴ عدد
گوجه: ۳ عدد
پیاز : ۲ عدد
آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به مقدار لازم.
نکته: برای گرفتن تلخی بادمجون؛ پوستشون رو که گرفتین، بهش نمک بزنین و نیم ساعت بعد بشورین و خشکشون کنین و بعد سرخش کنین.
به نظر من اگه آخر کار، کمی آب نارنج هم روی مشت بادمجون بریزید خیلی خوشمزه تر میشه👌😍
by;
@mrchef.iran
@ashpazironi
حالا با چی میخوردیش؟ ته دیگ؟ نون؟ یا برنج؟😍
یک چیزای باید باشه چسب این رابطه عاشقانه بین همسران و مردم .
باید این رابطه را از حالت جنسی و دنیایی برداریم و در حالت جاودانه بذاریم تا بتونه این رابطه از صفحه مرگ خارج بشه به دنیای بعد مرگ و برزخ و اخرت برسه و کشش داشته باشه و میوه های شیرین بده
..ادامه دارد
(روابط موفق استاد شجاعی)**
لینک سوال و جواب اشپزی👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون شیرازی
یک چیزای باید باشه چسب این رابطه عاشقانه بین همسران و مردم .
باید این رابطه را از حالت جنسی و دنیایی برداریم و در حالت جاودانه بذاریم تا بتونه این رابطه از صفحه مرگ خارج بشه به دنیای بعد مرگ و برزخ و اخرت برسه و کشش داشته باشه و میوه های شیرین بده
..ادامه دارد
(روابط موفق استاد شجاعی)**
لینک سوال و جواب اشپزی👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
@ide_ashpazi88
این دستور نان بخارپز چینی آسون و سریع پخته میشه و تنها 20 دقیقه برای تهیه آن زمان می بره می تونید از رنگهای خوراکی استفاده کنید
مواد لازم :
2 قاشق غذاخوری شکر
350 گرم آرد
(یا حدود 2 یا3 فنجان)
1 فنجان شیر
1 قاشق چ خ مخمر خشک
طرز تهیه :
شیر ، مخمر و شکر را در ظرف مخلوط کن بریزید و هم بزنید
آرد را به مخلوط مخمر اضافه کنید و 6 دقیقه هم زده تا خمیری یک دست بدست بیاید و بعد اگر در حین هم خوردن حجم خمیر زیاد شد همزن را خاموش و با دست خمیر را به سمت پایین کاسه فشار دهید
بعد دستگاه را خاموش کرده و روی ظرف را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه استراحت کند
سپس سطح صافی را آرد پاشید و خمیر را ورز دهید تا یکدست شود سپس به هر فرم و شکلی که دوست دارید به آن شکل دهید
خمیر را با کاغذ روغنی زیر خمیر داخل بخار پز قرار دهید
درب بخارپز را بگذارید و اجازه دهید به مدت 60 دقیقه یا تا زمانی که اندازه گلوله های خمیر منبسط شود ، اطمینان حاصل کنید که بین هر توپ خمیر به اندازه کافی فاصله داشته باشید تا بهم نچسبند
به ته ظرف بخار مقداری آب اضافه کنید
1 ق چ سرکه سفید هم اضافه کنید تا نان های بخارپز سفیدتر شود
درب آن را محکم بپوشانید
اگر نان های بخارپز شیرین را دوست دارید با شیر تغلیظ شده ترکیب کنید
نکته:
می توانید شیر را با آب یا شیر سویا جایگزین کنید
برای داشتن بهترین طعم ها ممکن است از 1/2 فنجان خامه زده شده به همراه نصف فنجان شیر کامل استفاده کنید.
اگر میکسر برقی ندارید خمیر را با دست ورز دهید ، به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که خمیر روی سطح صاف شود
اگر خمیر بعد از 6 دقیقه ورز دادن هنوز چسبناک است ، ممکن است 1-2 ق غ آرد اضافه کنید تا خمیر بسته شود
اگر دستگاه بخار ندارید می توانید آب را به تابه یا ماهی تابه اضافه کنید
سپس یک کاسه کوچک وسط تابه قرار دهی بعد یک بشقاب بالای ظرف اضافه کنید
می توانید نان های بخارپز شده را روی بشقاب قرار دهید درب ظرف یا ماهی تابه را با درپوش
خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست..
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر بحار پز چینی
نون و عسل جز غذاهایی هست که برای همه طبایع مفید است.بعنوان صبحانه میل شود
بعد چند روز نوش جان کردن چنان به حال خوش جسمی و روحی میرسید که باورتان نمیشود.
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان بخار پز با آشپز کره ای در حجم زیاد و برای فروش در مغاره
ببینید جالبه
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🕊 کمک به درمان کودک مبتلا به نارسایی مغزی به نیت شادی ارواح مطهر شهدای خدمت
دختر بچه چهار ساله ساکن مناطق محروم مرزی، از بدو تولد نارسایی مغزی داره و باید مورد کاردرمانی قرار بگیره و مرتب پوشک باشه؛متاسفانه روند درمانش به علت هزینه های سنگین #درمانی متوقف شده!
برای تامین هزینه درمانی و تهیه پوشک این کودک معصوم،به نیابت از شهدای خدمت ، با هر مبلغی که #توان دارید سهیم باشید؛
شماره کارت #رسمی به نام مجموعه جهادی #چشم_به_راه و شبا خادم گروه 👇(هر بسته پوشک ۳۰۰ هزار)
●
۵۰۴۱۷۲۱۱۱۱۹۲۷۱۱۸●
۵۰۴۱۷۲۱۱۱۲۰۹۱۹۸۹●
۵۸۹۲۱۰۷۰۴۶۶۶۸۸۵۴
IR870700001000113923804003🌐 به #چشم_به_راه بپيونديد 👇 ┏━━━━━━━━━━━━━━━🇮🇷┓ https://eitaa.com/joinchat/1141702867C96cbd042ef ┗🕊━━━━━━━━━━━━━━━┛ مبالغ اضافه صرف سایر امور خیر می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
لایه های 1/3/5/7👇👇👇
💥شکر 90گرم
💥ژله توت فرنگی یک بسته
💥آب 800میلی لیتر
لایه های 2/6👇👇👇
💥کره آب شده 25گرم
💥زرده تخم مرغ 1عدد
💥شکر 90گرم
💥ژله آلوئه ورا یک بسته
برای لایه 4👇👇👇
💥شکر50گرم
💥پودر ژله توت فرنگی نصف بسته
💥شیر 500میلی لیتر
💥شکلات سفید 80گرم
نکته ها👇👇
🍁🍁حتما طبق دستور کلیپ پیش برید.
🍁🍁هرلایه که ریختید بذارید کامل ببنده و لایه بعد رو اضافه کنید.
🍁🍁اگه موقع درست کردن مواد لایه سفت شد کمی روی حرارت ملایم بذارید بعد استفاده کنید.
با هرطعم از ژله میتونید این خوشمزه رو درست کنید
🍁🍁اگه دوست داشتید لایه ها سفت تر باشن میتونید برای همه لایه ها از پودر ژلاتین استفاده کنید.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽