5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببین وقتی انقد جایگزین های سالم و مقوی داریم برای موادغذایی فراوری شده و مضر خیلی خوشحال میشم😂😂😂
Via| @fafa.khalaji
این شکر خرمارو میتونی بیشتر از سه ماه نگهداری درسش کن و دیگه تو کیک و دسر وحتی میلک شیک هات استفاده کن واقعا خوشمزه میکنه برای بچه هاام عالی و مقویه که تو سن رشد هستن....
من سه روش خشک کردنشن رو امتحان کردم تا نتیجشو براتون بزارم تا راحت تر بتونید درست کنید...
تو سرخکن یا همون ایرفرایر حدود ۴ ساعت با دمای ۷۵ درجه خشک شد
توی فر حدود ۶ ساعت با دمای ۸۰ درجه خشک شد
روی بخاری سه روزه گذاشتم تازه داره یواش یواش خشک میشه دو سه روز دیگه بمونه فکر کنم به اون خشکی که باید میرسه...
فقط نکته مهمش تو خشک کردن اینه که مثلا اگه تو سرخکن یا فر خشک میکنید هر یک ساعت یا دو ساعت یکبار دربیارید و بزارید تو یک جای خنک که قشنگ بخارش کشیده بشه و خشک بشه این چندروز هوا سرد بود من میزاشتم جلو پنجره و قشنگ بخارش که میرفت ابش هم خشک میشد
من نیم کیلو خرما داشتم ولی بعدش پشیمون شدم که چرا کم درست کردم کاش بیشتر درست میکردم
برای نیم کیلو دو ق غ سر پر ارد جو دوسر زدم شما میتوتید بجای ارد جودوسر نشاسته ذرت یا ارد کامل قنادی بزنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از حتما ببینید👇
🔴 #عجایب و #حوادث باورنکردنی جهان 🔴
♨️ انسانهایی با قدرت ماورایی و فوق تصور😳
⭕️ عجیب ترین آدم های کره زمین😐🤯
👁 شگفت انگیز ترین پدیده های آخرالزمانی جهان😱
🦅 مستندهای زیبایی از حیات وحش🐅
🌠 و شگفت انگیزترین مکانهای دنیا😍👇
https://eitaa.com/joinchat/4195352666C2f65709ab2
❌ جوین شو زود پاک میشه❌👆
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
❓#معما ❓
💡اون چیه که میتونیم تو دست راست
خودمون بگیریم اما
تو دست چپ هرگز !😳
💪 مشاهده پاسخ صحیح 💪
💪 مشاهده پاسخ صحیح 💪
🤹♂ فکر میکنی باهوشی یه سری به ما بزن😎👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی چیز کیک پسته
پنجمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅ راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
⭕️پایه چیزکیک:
۱۲۵ گرم:بیسکویت
۵۰ گرم:پسته بدون نمک
۱۳۰ گرم:کره
⭕️مخلوط چیزکیک:
۶۰۰ گرم:پنیر خامهای
۱۰۰ گرم:شکر دانه
۸ گرم:وانیلی (۱ بسته)
۲۰۰ گرم:کرم پسته
۴۰ گرم:نشاسته ذرت
۳ عدد:تخم مرغ (متوسط)
⭕️تزئین:
۱۵۰ گرم:کرم پسته
پسته بدون نمک اضافی، تمشک و لیمو (اختیاری)
✅دستورالعمل:
⭕️پایه چیز کیک:
کره را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید.پستههای بدون نمک را در غذاساز بریزید و آنها را به پودر نرم آسیاب کنید.بیسکویتها را در غذاساز بریزید و آنها را به خردههای ریز آسیاب کنید.خردههای ریز بیسکویت را با پودر پسته در یک کاسه عمیق مخلوط کنید. کره ذوب شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مواد را به طور مساوی روی قالب کمربندی که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، پخش کنید.
آن را به طور محکم روی ته قالب فشار دهید (می توانید از ته قاشق برای کمک استفاده کنید). آن را برای مدتی در یخچال قرار دهید.
⭕️مخلوط چیزکیک:
در یک کاسه عمیق، نصف پنیر خامهای را با شکر دانه دار، شکر وانیلی و خمیر پسته مخلوط کنید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید.
باقیمانده پنیر خامهای را اضافه کرده و نشاسته ذرت را در کاسه الک کنید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید. همزن را کنار بگذارید و به لیسک عوض کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی در کاسه بشکنید و به آرامی تخم مرغ را به مخلوط چیزکیک اضافه کنید.
⭕️پخت:
قالب را چرب کنید و آن را با یک ورق کاغذ روغنی بپوشانید.
مخلوط چیزکیک پسته را داخل قالب بریزید.
چیزکیک پسته را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۲۵ درجه سانتیگراد (۲۵۷ فارنهایت) قرار دهید. به مدت ۶۰-۶۵ دقیقه یا تا زمانی که لبه ها سفت شوند و مرکز کمی بلرزد، بپزید.
فر را خاموش کنید و به مدت ۱ ساعت چیزکیک را در فر بگذارید. این کار از فرو رفتن یا ترک خوردن چیزکیک جلوگیری می کند. پس از اتمام پخت، چیزکیک پسته را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود، ترجیحاً یک شب.
⭕️رویه پسته:
کرم پسته را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید.
کرم پسته ذوب شده را به طور مساوی روی چیزکیک پسته بریزید.
✅نکات:
مقدار شکر را حسب ذائقه تنظیم کنید.
چیزکیک پسته را به دلخواه تزئین کنید.
قالب۲۲-۲۳
@ayda_cake_bsk
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
وضعیت اقتصادیت رو اینجا تغییر بده🎉
💎 برای یادگیری اقتصاد خرد و کلان
👈 اینجا کلیک کن 👉
💰اگر سرمایه داری و نمیدونی چیکار کنی
👈 اینجا کلیک کن 👉
🏆 برای شروع کسب و کار از صفر
👈 اینجا کلیک کن 👉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«زندگی به تو عشق را یاد میدهد
تجربهها به تو میآموزد که
چه کسی را دوست داشته باش
و موقعیتها به تو یاد میدهد
که چه کسی تو را دوست دارد..!»
بهترین روشی که میتونی یه دسر توت فرنگی بینظیر درست کنی همینه با من همراه باش تا باهم درستش کنیم🍓🙏🏼 مواد لازم برای پایه : سیصد گرم توت فرنگی دوبسته بیسکوئیت پتی بور مواد لازم برای کرم خامه ای : دویست گرم خامه سیصد گرم ماسگارپونه یک بسته وانیل دو قاشق ق غ شکر مواد لازم برای تزئین : صدگرم پودر توت فرنگی😋 دستور تهیه : ابتدا در ظرف مورد نظر توت فرنگی ها را نصف کنید بچیندید کف ظرف بیسکوئیت ها را قرار دهید سپس مواد کرم خامه ای را باهم مخلوط کنید درون کیسه قیفی بریزید و به لایه بعدی اضافه کنید با کارد روی آنها را صاف کنید مجدد یک لایه توت فرنگی خورد شده اضافه کنید ودر لایه آخر کرم خامه ای اضافه کنید و به مدت ۴ ساعت بگذارید در یخچال بماند سپس از یخچال دربیاورید و با پودر توت فرنگی و توت فرنگی دسر خوشمزه مون رو تزئین کنید و بعد سرو کنید .نوش @ashpazi_saba2 @ashpazi_saba2
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽