eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شیرینی سنتی ماشینی 💥 اول لایک کنید بعد سیوش کنید گمش نکنید👇 @hamid_chef_shirini 🙏 ۱۵۰ گرم‌ روغن صاف معمولی ۷۰ گرم‌پودر شکر ۴۰ گرم شیر ۱ عدد تخم‌مرغ ۳۰۰ گرم آرد قنادی رنگ زرد یا زعفران دلخواه وانیل یا پودر هل طریقه تهیه خمیر همه رو باهم قاتی کنید تا خمیر صافی به دست بیاد و بعد یخچال بزارید تا خمیرتون کمی سرحال بشه. بادست لول کنید و گرد کنید بعد بندازید فر،و بعد با هر چیزی که دوست داشتید روکاری کنید و نوش جان کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
شیرینی قیطونی 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شیرینی قیطونی👇 @hamid_chef_shirini مواد مورد نیاز 👇 ۶ کیلو آرد ۴ کیلو آرد نخودچی ۶ کیلو خاک قند ۲ کیلو ارد برنج ۵ کیلو نیم روغن معمولی ۵۰ (لوازم قنادی) ۲ کیلو بادام خورد شده پودر هل ۲ قاشق اینم رسپی خانگی 👇 ۶۰۰ گرم آرد ۴۰۰ گرم آرد نخودچی ۲۰۰ گرم آرد برنج ۶۰۰ گرم پودر قند ۵۵۰ گرم روغن صاف ۵۰ ۲۰۰ گرم پودر بادام خورد شده هل ۲ قاشق طرزتهیه اول 👇 خاک قند با روغن صاف۵۰ میکس شود و با پنجه می‌بندیم دستگاه با دور کن یکم که مخلوط شد دور دستگاه رو زیاد میکنیم و تو ۳ یا ۴ مرحله ته پاتیل رو در میاریم با پاکن یا لیسک توجه کنید اصلا نباید دون دون روغن داشته باشه باید پوک و خامه ای بشه و بیش از حدم هم نخوره که داغ میشه و کیفیت خودش رو از دست میده ✅️مراحل دوم با دور کند خلال بادام خورد شده رو بهش اضافه میکنیم بعدش آرد سفید آرد نخودچی و آرد برنج با هل رو میکس میکنیم و الک کنید بعدش به مواد تون اضافه کنید با سرتاس تو ۴ یا ۵ مرحله آروم آروم اگه دیدین خمیر قیطونی تون جم نشد یکم بهش روغن مایه اضافه کنید درحدی که جم بشه. خب خمیرتون که آماده شد گرد کنید و داخل نارگیل یا پسته قلط بدید و داخل فر بندازید تمام. موفق باشید 🙏 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
‌ 🟥 شهر به شهر از نتایج آرا انتخابات آگاه شوید. ان شاالله با کمک ناظرین ستاد، کانال زیر لحظه به لحظه نتایج صندوق‌ها را اعلام خواهد کرد.👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1845100544Cb116997b6c ✌️🏼به امیـد پیــ🗳ــروزی بزرگ‌ترین کانال حامیان دکتـر جلیـلی 👆👆
نان لطیفه 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان عزیز آموزش شیرینی لطیفه خدمت شما دوستان گل منبع پیج 👇 @hamid_chef_shirini طریقه تهیه خونگی ۱۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد تخم مرغ ۹۰ گرم شکر ۱۳۰ گرم ارد نوک قاشق بکینگ پودر رنگ زرد یا زعفران به دلخواه وانیل نوک قاشق درجه فر ۲۳۰ طرز تهیه زرده وتخم مرغ و شکر 10دقیقه دور تند بزنه تا رنگش کرمی بشه بعد ارد بکینگ پودر وانیل باهم بریزید و با دست قاتی کنید بزنید روی کاغذ و داخل پودر قند برگردونید . موفق باشید 🙏 ‌ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
شیرینی بهشتی 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوباره خدمت دوستان عزیز اومدیم با آموزش شیرینی بهشتی لایکو و سیو یادت نره 🔥💥 برای آموزش های بیشتر لطفاً ما رو فالو داشته باشید 👇 @hamid_chef_shirini مواد اولیه خانگی👇 ۴۰۰ گرم خاک قند ۲۶۵ گرم روغن صاف ۵۰ ۶۰۰ گرم آرد ۶۰ گرم روغن مایه مواد اولیه کارگاهی درجه فر ۱۸۰‌ مدت زمان ۲۰ دقیقه طرزتهیه روغن و خاک قند پوک پوک بشه بعدش آرد و اضافه کنید درجه 160 به مدت 30 دقیقه تو فر باشه کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🔴 قابل توجه دیابتی ها ‼️ ❌ انسولین، متفورمین، زپمنت و... هیچوقت درمانت نمیکنه❌ ✅اگر میخوای تا آخر عمر محتاج دارو نباشی ✅زخم دیابتت درمان بشه ✅از شر عوارض دیابت و داروهای شیمیایی رهایی پیدا کنی همین الان به بزرگترین انجمن درمان دیابت بپیوندید و مشاوره تخصصی رایگان دریافت کنید روی لینک زیر کلیک کنید https://eitaa.com/joinchat/1809187120Cec2d2f074b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک عصرانه با ساده ترین روش آموزش کیک عصرانه با بهترین و ساده ترین روش تخم مرغ ۵ عدد شکر ۱ لیوان روغن مایع ۱ لیوان شیر پرچرب ۱ لیوان آرد ۲ لیوان بکینگ پودر ۱ق م خ وانیل دلخواهی اسانس هل ثر ق م خ ❌نکات مهم❌ ✅ بعد اضافه کردن روغن مایع باید به مدت ۳۰الی ۶۰ثانیه قاطی بشه ✅برای رنگ گرفتن کیک شما میتونید یه ق شربت بار استفاده کنید بعداز شیر بهش اضافه کنید ✅تایم فر بستگی داره فرگازی حداقل ۴۰دقیقه زمان میبره اینم یه کیک ساده و خونگی نوش جان ❤️🙏 کانال غذای خیابانی 😋 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋ اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥شیر یک پیمانه و نیم 💥شکر یک پیمانه و نیم 💥روغن یک پیمانه 💥پودر کاکائو 4قاشق غ خ 💥تخم‌مرغ 3عدد 💥وانیل یک قاشق چایخوری 💥آرد دولیوان 💥بکینگ پودر 1قاشق غذاخوری نکته 🍁🍁🍁👇 بعداز مخلوط کردن مواد اولیه یک لیوان رو برای روی کیک که پخته نگه دارید تخم‌مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید به همراه تخم‌مرغ آخر وانیل اضافه کنید تا کیک داغ هست سس رو اضافه کنید کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
دسر مهمونی 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋ اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥شیر یک پیمانه 💥شکر یک پیمانه 💥نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری 💥 شکلات تخته ای 100گرم 💥بیسکویت پتی بور 1بسته 💥شکلات تخته ای بنماری شده برای روی کیک 200گرم این دسر خوشمزه رو حتما درست کنید که فوق العاده اس 😍😍 نوش جان ❤️❤️ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خامه صبحانه : 100 گرم شکلات تخته ای : 200 گرم. خامه قنادی : 200 گرم. پودر کاکائو : 4 ق غ. پودر نارگیل : نصف پیمانه. بيسکوئيت پتی بور : 40 عدد. شکلات برای تزئین : 40 عدد. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بهترین نحوه تغذیه برای سلامت انسان که مورد سفارش قران است خوردن صبحانه و شام است. یعنی غذای روزانه در دووعده اول روز و اخر روز صرف گردد.این شیوه غذا خوردن بهشتیان است که در سوره مریم ایه ۶۲ آمده است. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آب ۲ عدد پرتقال یا ۳۰۰ میلی لیتر آب پرتقال (بهتره طبیعی باشه) شکر ۳ ق غ نشاسته ذرت ۳ ق غ (اگه نداشتین میتونین از نشاسته گندم استفاده کنید) کره ۴۰ گرم آب پرتقال،شکر و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کرده، روی حرارت کم بذارین تا غلیظ شه، بهش کره اضافه کنید و مخلوط کنید تا کره کامل حل شه.داخل لیوان یا ظرف مورد نظرتونو با آب کاملا خیس کنید تا مسقطی راحت ازش جدا بشه.مواد رو داخل لیوان بریزین،و به مدت ۳۰ دقیقه بذارین داخل فریزر.بعد به دلخواه توی مخلوط شکر آیسینگ و پودر نارگیل بغلتونید.میتونین به دلخواه کمی گلاب هم بهش بزنید.شکر آیسینگ آماده، علاوه بر پودر شکر، حدود سه درصد نشاسته ذرت هم داره، یعنی به ازای هر ۱۰۰ گرم پودر شکر، شما باید ۳ گرم نشاسته ذرت هم اضافه کنید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بهترین نحوه تغذیه برای سلامت انسان که مورد سفارش قران است خوردن صبحانه و شام است. یعنی غذای روزانه در دووعده اول روز و اخر روز صرف گردد.این شیوه غذا خوردن بهشتیان است که در سوره مریم ایه ۶۲ آمده است. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اب (عصاره سبزیجات) ۴۰۰میلی لیتر شیر ۵۰ گرم کره ذوب شده ۳عدد تخم مرغ ۱۰۰میلی لیتر خامه ۳۵۰ گرم آرد جعفری پنیرچدار ابتدا ران_مرغ را داخل آب همراه با عصاره سبزیجات برای چهل دقیقه می پزیم ران ها را درآورده شیر کره خامه و آرد را اضافه کرده شعله را کم کرده تا کامل بصورت خمیری دربیاید حال زرده تخم_مرغ و جعفری ریز شده اضافه کرده خوب هم می زنیم طبق فیلم مرغ ها را داخل این خمیر قرار داده آغشته به آردگندم و تخم مرغ و آردسوخاری کرده داخل روغن به خوبی سرخ می کنیم همراه با پنیرچدار آب شده نوش جان می کنیم ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بهترین نحوه تغذیه برای سلامت انسان که مورد سفارش قران است خوردن صبحانه و شام است. یعنی غذای روزانه در دووعده اول روز و اخر روز صرف گردد.این شیوه غذا خوردن بهشتیان است که در سوره مریم ایه ۶۲ آمده است. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه پیاز خوشمزه😋😋😋 . . ابتدا چهار تا پیاز بزرگ گرد و مثل فیلم برش داده و حدود ده دقیقه میجوشونیم بیشتر نشه چون پیازتون له میشه بعد مواد داخل دلمه هم پیاز سرخ کرده گوشت برنج رب گوجه ادویه جات و سبزی های خشک معطر داخل پیازها رو پر میکنیم بعد تو یه ماهیتابه یه پیاز کوچیک تفت داده با رب بعد دلمه ها رو می چینیم روش مقداری نمک کمی شکر و سرکه بالزامیک اضافه میکنیم و حدود یک ساعت با شعله کم بپزه بعد هم نوش جان کنید. . nasrin.finizade1371 music by Mehrad_banuye darya . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه روش برای تهیه یه جگرررررخوشمزههههه ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آرشیو آشپزی
#برنج_زعفرانی_با_تهدیگ_جعفری کف قابلمه نچسب دو قاشق روغن ریختم و چند تا دونه جعفری رو به صورت شاخه ای ته قابلمه چیدم بعد برنج رو که به صورت کته گذاشته بودم بعد از اینکه آبش کشیده شد دو کفگیر برداشتم و بهش زعفران زدم و به صورت یکنواخت ته قابلمه ریختم وبعد با پشت قاشق فشرده کردم مراقب باشید جعفری ها تکون نخورن چون اون موقع بد شکل میشه و بعد بقیه برنج رو ریختم و دم گذاشتم . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معبوچ فلفل🌶🌶🌶 چاشنی خیلی لذیذ عربیه که کنار تمام غذاها میشه سرو کرد😍 تا ۴ ماه توی یخچال میشه نگهداریش کرد🤷🏻‍♂️😍 مقادیر لازم: فلفل تند ۱ لیوان فلفل دلمه رنگی ۱ لیوان جعفری ۱ لیوان سیر ۶ حبه ادویه:زیره ،فلفل سیاه،نمک ۱قاشق روغن زیتون ۱لیوان سرکه نصف لیوان سس تند ۱ عدد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
❗️خبری فوق العاده برای دیابتی ها❗️ 🍎دیابتیهای عزیزم.... 🚫اگر شما هم آرزوی دیدن قندخون پایین ۱۰۰ رو دارید و باور درمان شدنتون سخته بیا تو کانال زیر تا به آرزوت برسی👇👇👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2133328638Ccaea0d7874 اتصال مستقیم به فرم ویزیت 👇🏻 https://formafzar.com/form/ikd7q
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آرشیو آشپزی
#فلافل یک لیوان نخودِ آبگوشتی رو از دوسه روز قبل خیس میکنیم و هر روز چندین بار آبش رو عوض میکنیم.نخود رو چرخ ميكنيم،نباید نخود له بشه و به هم بچسبه چرا که در اینصورت بافت فلافل سفت میشه. سه چهارقاشق سس کچاپ معمولی،یک قاشق کچاپ چیلی،مقدار کافی نمک، خیلی کم فلفل قرمز ،کمی زردچوبه ،پودر سیر و یک سوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر (به جهت پوک شدن فلافل) و نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز به موادمون اضافه کرده و مخلوط میکنیم.یدونه پیاز متوسط و سه چهار حبه سیر رو هم رنده کرده به مخلوط نخود اضافه میکنم.در پایان دو سه قاشق جعفری ساطوری یا مخلوط جعفری و گشنیز هم اضافه کرده کاملا مخلوط میکنیم و حتما برای مدت یکساعت مایه فلافل رو در یخچال گذاشته تا کاملا خنک بشه و بعد بوسیله قالب مخصوص فلافل دونه دونه قالب زده و سرخشون میکنیم.رنگش هم به سلیقه ی خودتونه که چقدر سرخش کنید.من با شعله ی متوسط سرخ میکنم تا کاملا مغز پخت بشه و نمیزارم رنگش خیلی تیره بشه و از اونجايي كه داخلش كچاپ ميزنم خيلي خوشرنگ ميشه،بنظرم فلافل طلایی باشه خوشرنگ تره. یه نکته اینکه دوستان گُلی که مشکل وارفتن فلافل در روغن رو دارن و در این‌مورد سوال پرسیده بودن، میتونن یه قاشق غذا خوری آرد سفید معمولی به این مقدار از مواد اولیه که در رسپی نوشتم اضافه کنن،دیگه خیالتون راحت باشه که وانمیره ولی سعی کنید قلق فلافل دستتون بیاد و ارد نزنید خیلی بهتره. ونكته آخر اينكه اضافه کردن هر چيز ديگه اي مثل تخم مرغ و گوجه وسيب زميني و....به دلخواه خودتونه. soudeh_1661