eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
(واویشکا) طرزتهیه: 👈فوق العاده خوشمزه ست هم با برنج هم با نون پیاز و فلفل دلمه ای و هویج و نگینی ریز خورد میکنم اول پیاز و میریزم با زردچوبه تفت میدم سبک که شد فلفل دلمه ای و هویج و اضافه میکنم و یکم سرخشون میکنم بعد گوشت چرخشده رو اضافه میکنم و رنگ گوشت که عوض شد نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر میزنم یکم تفت میدم تا ادویه ها به خورد غذا برن بعد یه قاشق رب اضافه میکنم و تفت میدم تا بوی خامیش بره بعدم گوجه هایی که ریز خورد کردم و اضافه میکنم و میزارم گوجه آب بندازه و آبش جمع بشه بعد یه استکان آب میریزم و حرارت و کم میکنم و هر وقت خورشت غلیظ شد خاموش میکنم  بعضی وقتا زرشک هم اضافه میکنم  کنارش حتما سیب زمینی سرخ میکنم خورشت که آماده شد یکم زعفرون میریزم عااالی میشه... 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اگر خورش کرفس یا قورمه‌سبزی شل شده، می‌توانید یک قاشق غذاخوری سبوس برنج به آن اضافه کنید لعابدار شود. با این کار خورشت خوشمزه تر و مقوی تر میشود 🍛🍱🥗🍛🍱🥗🍛🍱🥗🍛 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💯 ⛱خیلی از دوستان عزیز درمورد گوشت بوقلمون گفته بودن که باهاش چه چیزایی میشه درست کرد ؟ گوشت بوقلمون که بدون کلسترول و با پروتئین بالاست برای تمام خورشت ها بسیار عالیه مخصوصا رون بوقلمون رنگش مثل گوشت گوسفندی بسیار خوشرنگ وخوشمزه هست.با این گوشت میتونید قیمه، قرمه و هر خورشتی که با گوشت میپزید تهیه کنید.خیلی زود میپزه و زود هم جا میافته. 🔶مواد لازم👇 🔸200 گرم لپه رو از قبل خیس کنید 🔸400 گرم گوشت بوقلمون قیمه ای خرد شده 🔸پیاز دوعدد متوسط 🔸رب گوجه خانگی دو قاشق 🔸نمک و فلفل و زردچوبه زعفرون و چوب دارچین ویک عدد برگ بو کمی زنجبیل 🔸لیمو عمانی 5 تا6 عدد 🔆طرز تهیه👇🥘 🔅ابتدا پیاز رو توی مقداری روغن سرخ کنید کمی زردچوبه بزنید تا خوشرنگ بشه.بعد گوشت رو داخلش تفت بدید کمی که تفت خورد لپه رو توش یه تفت بدید تا بوش گرفته بشه رب رو اضافه کنید وتوی روغن مرغ پیاز رو تفت برید تا خوش رنگ بشه دو تا سه لیوان آب بریزید تا جوش بیاد بعد جوش شعله رو ملایم کنید تا کاملا جا بیافته. 🔅من بعد از بیست دقیقه لیمو رو از قبل با آب جوش خیس کردم وبه خورشت اضافه کردم چون گوشت بوقلمون زودمیپزه.وقتی خورشت جا افتاد زعفرون وزنجبیل و هر ادویه ای که دوست داشتید بریزید اگه چاشنی خورشتتون با لیمو کمه آب لیمو اضافه کنید.من چوب دارچین و یک عدد برگ بو در ابتدای پخت اصافه کردم . موفق باشید.بپزید واز طعمش نهایت لذت رو ببرید .موقع سرو سیب زمینی سرخ شده روش بریزید. 👈با ما همراه باشید ما به شما عزیزان بهترین دستورات و اموزش اشپزی را میدهیم😍 🍛🥗🍲🍱🍛🥗🥘🍲🍱🍛🥗🥘🍲🍱 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
دسر ماست و انار مواد لازم ماست انار ترش نعناع و گل دلخواه (خشک) نمک و فلفل سیاه دسر میوه ای طرز تهیه 1- ابتدا انارها را شسته و دون کنید. 2- ماست را داخل لیوان های دسر ریخته و مقداری نعناع خشک و نمک اضافه کنید. 3- حالا دانه های انار را روی ماست ریخته و با برگ نعناع تازه تزیین کنید و دسر را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. نکات 🔶 در صورت تمایل مقداری شکر و خامه هم به ماست اضافه کنید. 🔷 این دسر با ماست خامه ای سون بسیار لذیذ خواهد بود. 🔶 بهتر است از انار شیرین و آبدار در تهیه این دسر استفاده شود. 🔷 بهتر است دسر 6تا8ساعت داخل ظرف دربسته داخل یخچال استراحت کند تا کاملا طعم دار شود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کیک_بدون_فر مواد لازم: 1 لیوان شیر  1 لیوان شکر 2 لیوان آرد 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری وانیل طرز تهیه: همه رو در یک ظرف ریخته مخلوط می کنیم و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم  پیشنهاد سر آشپز درمورد کیک قاشقی ک روغن کم مصرف کنه👇 من تو تابه ی دو طرفه پختم همه ی مواد رو ریختم توش یه ذره هم روغن خیلی عالی شده بود .میشه چند تا تو اون تابه پخت و بعد رو هم گذاشت و لا به لاش خامه زد و تزیینش کرد. برای داخلش میتونید گردو زعفرون پودر کاکائو و... بریزید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
قاشقی مواد لازم: 1 لیوان شیر  1 لیوان شکر 2 لیوان آرد 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ، 1 قاشق مرباخوری وانیل طرز تهیه: همه رو در یک ظرف ریخته مخلوط می کنیم و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اسفناج: تخم مرغ 3 عدد آرد 2 لیوان شکر 1.5 لیوان شیر 0.5 لیوان برگ اسفناج 300 گرم پکینگ پودر 2 قاشق چایخوری روغن 0.5 لیوان طرز تهیه اسفناج: در قابلمه ای آب را بجوشانید. برگ های اسفناج را داخل آب جوش ریخته و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بجوشد. اسفناج را در صافی بریزید تا آب اضافی گرفته شود. در ظرف دیگری آب سرد به همراه چند تکه یخ قرار دهید و بلافاصله اسفناج را در آب سرد قرار دهید. بعد از این که اسفناج کاملا سرد شد، آن را به دستگاه غذاساز بزنید تا یکدست شود. اسفناج آماده است تا با مواد دیگر مخلوط شود. طرز تهیه کیک اسفناج: شکر، تخم مرغ و وانیل را با یکدیگر مخلوط کرده هم می زنیم تا حالت کشدار پیدا کند. سپس روغن را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شود. اسفناج و سپس شیر را اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شود. آرد و پکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و به مایع بالا اضافه کنید. فر را از قبل گرم کنید. کف سینی یا قالب را چرب کنید و کاغذ روغنی بگذارید و مجددا روی کاغذ را چرب کنید. سپس مایع کیک را روی کاغذ بریزید. در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 50 دقیقه کیک را در فر قرار دهید. زمان دقیق پخت کیک را با این روش تشخیص دهید: هر گاه چنگالی را در کیک فرو بردید و مایع به چنگال نچسبید کیک آماده است. بعد از پخت، لایه رویی کیک اسفناج همانند کوکو سبزی، قهوه ای رنگ است. کیک اسفناج آماده است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(تابه ای) ابتدا1🥛 آرد برنج و1ق.غ آرد گندم را با 3ق.غ ماست کاملا مخلوط کردم(با قاشق) بعد2عدد تخم مرغ را اضافه کردم و خوب هم زدم بعد 3/4🥛شکر،1/4🥛گلاب،1/4🥛شیر،1ق.م پودر نارگیل،1ق.چ بکینگ پودر و1ق.چ زعفران و هل را اضافه کردم و هم زدم(چون شکر آب میندازه خیلی هم نزدم) حالا تو تابه نچسب روغن ریختم گذاشتم داغ بشه بعد حرارت را کم کردم کل مواد رو تو تابه ریختم درشو گذاشتم تا پف کنه(چهل دقیقه روی حرارت گذاشتم) بعد برگردوندم تا طرف دیگرش هم کاملا سرخ بشه.(برای رویه ی دیگر درش رو نزارید). میتونید مثل کوکو با ملاقه بریزین و سرخ کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⭕️👈آلو قرمز های گوشتی را شستم و دمشونا چیدم. یه قابلمه برداشتم و با مقدار ابی که اندازه آلوها باشه گذاشتم جوش اومد. کمی روغن به آبجوش زدم و آلو ها را داخل آبجوش ریختم و ۱۰ دقیقه ای گذاشتم جوش خورد با حرارت کم و ابکش کردم و هم میتونید پوستشو جدا کنید ولی من نذاشتم زیاد جوش بخوره که پوستش جدا بشه .من آلوهام شیرین بود نمک بهش نزدم اگه ترش بود میتونید کمی نمک بزنید و کامل آبش رفت توی سینی یه پارچه انداختم و گذاشتم جلوی پنکه ثابت و بعد چند روز خودشو جمع کرد. مرتب هم زیر رو رو میکردمشون.من نذاشتم زیاد خشک بشه چون برای خورشت درست نکردم برای زمستان خوردن روزانه درست کردم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁨✨کلیپی بسیار تاثیرگذار و ماندنی 🌹نگفتن بسم الله قبل از غذا ✨هم سفره شدن با شیطان 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
‌‌‏ ‌‌‏ سـ🥰ـلام✋ ☕ 🌹 😊 امروز همه چیزرنگ وبوی تازگی وطراوت🌹 میدهدآرزومیکنم😉 وجودتان پرشوداز🌹 عطرورنگ خدا❤️وروزی آکنده از شادی وسلامتی داشته باشید🌹 امروز دوشنبه متعلق به اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست خوردنی ها و دست پخت هارو متبرک کنیم به نام مبارک دو اقازاده و بهشتی کردن مائده ها با سهیم کردن مادر ،مادران جهان هستی بی بی فاطمه زهرا س (امام حسن ع و امام حسین ع) با ذکر شریف ودوود 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
❤️ایده نون پنیر❤️ نون تارت از لوازم قنادیا بخرید در دو طعم شور و شیرین وجود داره، توش رو کره مربا یا نون پنیر خیار بریزید ایده جالبی واسه بچه هایی که صبحونه نمیخورن، 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
با یه نون خوشمزه و عالی چه عصرونه و چه صبحونه و میان وعده نظرتون چیه . تخم مرغ ۱ عدد شیر ولرم ۱۰۰ میلی معادل ۱/۳ لیوان آب ولرم ۱۰۰ میلی معادل ۱/۳ لیوان روغن مایع ۱۰۰ میلی معادل ۱/۳لیوان شکر ۱۰۰ گرم تقریبا ۱/۲ لیوان آرد سفید قنادی حدودا ۴۵۰ گرم معادل ۳ لیوان (ترجیحا آرد سفید باشه هم نون لطیف تر و هم رنگش تیره نمیشه ) خمیر مایه ۱ ق غ سر صاف نمک نوک قاشق پودر خمیر مایه و آب و یه قاشق از شکر رو با هم مخلوط و درش رو گذاشتم تا عمل بیاد ، ده دقیقه . توی ظرف بزرگتر تخم مرغ و شیرو شکر و روغن مایع و کمی نمک رو مخلوط ، مایه خمیر به عمل اومده رو اضافه کردم . حالا آرد رو اضافه کردم . مقدار آرد حدودیه . آرد رو که اضافه کردین ورز بدین اگه دیدین باز به دست میچسبه کمی آرد اضافه کنین تا به دست نچسبه .. من ۵ دقیقه ورزدادم و ۱۰۰ مرتبه روی صفحه کار هم کوبیدم. بعد خمیر رو توی ظرف تمیز چونه کردم . روش رو با دستمال و روی اون یه دیس گذاشتم . موند توی جای نسبتا گرم برای استراحت حدودا یک الی یک و نیم ساعت . . بعد پف خمیر رو گرفتم . سینی فر رو چرب یا کاغذ روغنی بندازین و از خمیر چونه هایی برداشتم و به هر شکلی که دوست داشتم در آوردم . هر جوری دوست دارین میتونین شکل بدین . بعد که کار تموم شد دوباره یه دستمال تمیز روش کشیدم تا ۲۰ دقیقه استراحت دوم داشته باشه . بعد از استراحت دوم برای رومال یه زرده تخم مرغ ، زعفران دم کرده غلیظ ، یه ق م شیر و یه ق م شکر رو با هم مخلوط کردم و روش مالیدم و در نهایت کمی کنجد . درون فر ۱۹۰ درجه از پیش گرم شده به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار بگیرد. ظرف حاوی آب هم درون فرفراموش نشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👈 شیرکاکائو برای صبحانه ی کودک ممنوع زیرا باعث 👇 👈خرابی دندان به علت قندبالا 👈چاقی 🌲بجای شیرکاکائو از شیرو عسل یا شیروخرما استفاده کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨در فصل پاییز خلط سودا در بدن ما افزایش پیدا می کند که موجب آشفتگی ذهنی و روحی فراوانی می شود. مصرف مداوم انواع سوپ و آش در این فصل بسیار مفید است⁩ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
این خورش کدو رو من با غوره درست کردم و به نظرم خیلی خوشمزه اومد درست کردنش هم خیلی راحته اول پیاز داغ بگیرید بعد لپه به مقدار دلخواه رو که قبلا خیس کردید و دو قطعه گوشت خورشتی اضافه کنید(باگوشت مرغ هم خوشمزه میشه)و با روغن خوب تفتش بدید فلفل سیاه و زردچوبه و رب اضافه کنید و اجازه بدید ادویه ها و رب حسابی سرخ بشه و عطر و رنگش رو به غذا پس بده بعد به مقدار کافی آب اضافه کنید نیم ساعت تا چهل دقیقه به پایان پخت کدوها رو که از قبل داخل روغن سرخ کردید به خورش اضافه کنید همراه چند عدد گوجه فرنگی و حدود یک خوشه متوسط غوره ی دونه شده نمک خورشت رو اندازه کنید و حالا با شعله ی ملایم اجازه بدید خورشتون جا بیفته 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
میرزا احمد نهاوندی مشهور به حاج مرشد چلویی در بازار تهران دوکان غذاخوری داشت! مردم او را بهترین کاسب قرن می دانستند! پیرمردی بود قد بلند با چهره نورانی و دلنشین و محاسن سفید... بر پیشخوان مغازه زده بود "نسیه و وجه دستی داده می‌شود به قدر قوه!" هر وقت کودکی برای بردن غذا برای صاحب کارشان می آمدند، لقمه ای چرب و لذیذ از گوشت، کباب و ته دیگ زعفرانی درست می‌کرد و خود به دستانش در دهان می‌گذاشت و می‌گفت: "مبادا صاحب کارش به او از این غذا ندهد و او چشمانش به این غذا بماند و من شرمنده خدا بشم" مرشد چلویی در سال ۱۳۵۷ در گذشت اما نام و یادش و هیچوقت فراموش نشد .. روی سنگ قبرش نوشته بود: بهترین کافه قرن! برای شادی این مرد مهربان صلوات ختم کنید دوستان❤️ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
😍👈اگر میخواهید خورشت قیمه تون خوشمزه تر شود *باید لپه را از قبل خیسانده وبا گوشت سرخ کنی** 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اول از همه ۲ قاشق غذا خوری تخم خرفه رو تویه لیوان شیر ریختم و مخلوط کردم کنار گذاشتم تو یه کاسه ۴عدد تخم مرغ رو با یک لیوان شکر با همزن ده دقیقه زدم تا کرم رنگ وکشدار بشه وبعد نصف لیوان روغن مایع اضافه کردم وهم زدم وبعد شیر وخرفه رو که مخلوط کردم اضافه کردم وانیل(هر اسانسی میتونید استفاده کنید) زدم و مخلوط کردم بعد دو لیوان آرد قنادی رو با یک قاشق غذاخوری پکینگ پودر دوبار الک کردم و آروم آروم به مایه کیک اضافه کردم وبا لیسک دورانی در حد مخلوط شدن مواد هم زدم  ته قالب رو چرب و آرد پاشی کردم و مایه رو تو قالب ریختم و در فر ۱۸۰ درجه ۴۵ دقیقه گذاشتم تا زمانیکه تستر تمیز بیرون اومد وبعد از فر خارج کردم این کیک خیلی خوشمزس وتخم خرفه اصلا طعمی نداره. 😍😋 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami