فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی مقوی
.
شیر پاستوریزه
موز
خرما
عسل
بستنی وانیلی
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزی بولاغ اوتی
دوستان شما ها بهش چی میگین
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای بلکبری
آشپزی در طبیعت
منبع پیج
wilderness.cooking
کانال غذای خیابانی 😋
@mazehaa
🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔
@mazehaa
🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔
@mazehaa
🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین آش دنیاست🤌🏼😋
اگر آش گوشواره رو تاحالا نخوردی همین امروز وقتشه که پاشی بپزی😍
آش گوشواره
ماکارونی فرمی ۱ لیوان یا نصف کمتر بسته
پیاز متوسط ۲ عدد
سیر چند حبه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
نعنا خشک ۲ ق غ
برای سبزی هم من چند قاشق گشنیز استفاده کردم میتونید جعفری بریزید
آب ۷ الی ۸ لیوان
نکته ها:
میتونید گوشت رو بعد از زرد چوبه اضافه کنید و وقتی تفت خورد رب رو تفت بدید،
اگر قلقلی کردید یک پیاز کوچک رو ریز رنده کنید و با نمک و فلفل با گوشت خوب ورز بدید بعد قلقلی کنید و سرخ کنید.
این آش بسیار لذیذ و خوش خوراک هست درست کنید و با عزیزانتون نوش جان کنید ❤️
menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدسی رستورانی 🍲 😋😍
▫️عدس ۱ پیمانه
▫️پیاز ۱ عدد بزرگ
▫️سیر ۱ حبه
▫️کره ۱ ق غ
▫️روغن مایع
▫️ادویه ها(مرحله ی اول :زردچوبه ،پودر کاری،فلفل سیاه،مرحله ی دوم:زنجبیل،گلپر،پولبیبر،نمک،عصاره ی گوشت یا آب قلم،پودر جو پرک )
▫️سیب زمینی ۱ عدد متوسط
🔸عدس رو یکی دو ساعت بخیسونید
پیاز و سیر که توی کره و روغن تفت دادید بهش ادویه هارو اضافه کنید
عدس رو اضافه و کمی تفت بدید
سیب زمینی وآب اضافه کنید تا بپزه
بعد از پخت سیب زمینی رو خارج کنید و بکوبید
رب رو توی روغن تفت بدید و سیب زمینی رو بهش اضافه کنید
سیب زمینی رو. به عدسی برگردونید
ادویه های مرحله دوم رو اضافه کنید
میتونید از پودر لیمو عمانی هم استفاده کتید
حرارت رو کاملا ملایم کنید بعد از نیم ساعت عدسی امادست
menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یخ سکنجبین اجا مامان 😍
.
در زمان های قدیم مثل الان یخ در بهشت با طعم دهنده های شیمیایی نبود ، یخ رو خورد میکردند و با شربت های دست ساز خودشون نوش جان میکردن .
ازین شربت روی فالوده یا بستنی هم استفاده میکنند ، طعمش بسیار مطلوبه 👌
حتما درست کنید و تو این هوای گرم ازش لذت ببرید ❤️
آموزش های دیگر اجا مامان اینجاست 👇(هایلایت اجا مامان )
@hassani.delish
@hassani.delish
.
اینارو میخوایم 👇
شکر ۱ کیلو
آب ۳ الی ۵ لیوان
نعناع چند شاخه
آب لیمو ۱ عدد بزرگ
گلاب نصف لیوان
یخ به مقدار لازم
شربت آلبالو ( قابل حذف یا جایگزینی )
.
✨ توضیحات✨
شربت وقتی آماده شد ، بزارید سرد بشه بعد استفاده کنید .
نعناع زیاد داخل شربت نمونه تلخ میکنه ، همینکه مقداری جوشید خارج کنید .
اگر قصد ندارید آب لیمو بزنید میتونید با سرکه جایگزین کنید .
.
حسنی هستم 👨🍳
@hassani.delish
@hassani.delish
.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو اسفناج
من همون خانومی هستم که گفتم چند روزه حسابی اشپزخونه رو فعال کردم خیلی شوهر و بچه هام شادن ،امروزم رفتم چند مدل قالب کیک و دسر خریدم حسابی بترکونم برای خانواده م😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت اخر کوکو اسفناج
کوکوی اسفناج یه غذای جذاب و متنوع
مواد لازم
اسفناج ۳ دسته
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
نمک فلفل سیاه و قرمز پودر زردچوبه بمل
نوش جان
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی گردویی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
بهتون قول میدم اگه طبق این رسپی پیش برید حتی از بازای هم بهتر میشه😍
@behh_food
@behh_food
چون این شیرینی خیلی حساسه اول نکات رو براتون میزارم:
حتما از ترازو استفاده کنید.
قبل از پخت دو عدد از شیرینی ها را در فر امتحان کنید اگر شیرینی کمی باز شده و ترک بخورد بقیه خمیر را هم پایپ کرده و در فر بگذارید .در صورت سفت بودن خمیر کمی سفیده (در حد یک قاشق) اضافه کنید هم بزنید و بعد با فاصله خمیر را پایپ کنید.اگر شیرینی زیادی در فر پهن شد کمی پودر گردو اضافه کنید.
داغ زدن مواد در شکل نهایی شیرینی تاثیر زیادی داره پس این مرحله رو خوب انجام دهید.از کیک اسفنجی یا شیفون استفاده کنید و بقیه کیکها یا تیتاب یا بیسکویت بتی بور جایگزین نکنید.
@shirin.design.art 💝
شیرینی گردویی بازاری
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ ۹۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
کیک اسفنجی ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱ ق م
روغن مایع ۱ق غ
سرکه سفید ۱ ق غ
طرز تهیه
همه مواد خشک (به سفیده و جز سرکه و روغن مایع ) رو با هم مخلوط و یا میکس کرده یا سه بار از چرخ گوشت رد کنید.
سپس سفیده رو اضافه کرده با قاشق هم زده تا یکدست بشه.
مخلوط بدست آمده رو در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بزارین.مرتب با قاشق خمیر رو هم بزنید تا کم کم گرم بشه ، نباید به درجه جوش برسه.گرم بشه اما دست رو نسوزونه ..برای من حدود ۵ دقیقه طول کشید بسته به ضخامت ظرف و میزان حرارت ممکنه بیشتر هم طول بکشه.
ماهیتابه رو از روی حرارت برداشته و روغن مایع و سرکه را اضافه کرده، مخلوط کنید تا یکدست بشه .اجازه بدین خمیر کاملا خنک بشه.(یکساعت در دمای محیط)
۱۵ دقیقه قبل از پخت فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید .
خمیر رو در قیف با ماسوره ساده یک ونیم سانتی ریخته و با فاصله به طور عمود پایپ کنید.سینی را در فر قرار داده و دما را به ۱۷۵ درجه کاهش دهید بسته به سایز شیرینی پخت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه طول میکشه.
@behh_food
@behh_food
.
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش بلک فارسی کافی شاپی
رسپی پست بعد
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
یازدهمین آموزش از دوره ی راایگان کیک های کافی شاپی چیزی نیست بجز بلک فارست دلبر یا همون جنگل سیاه 😍
@behh_food
@behh_food
یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین و شکلیل ترين کیک های کافی شاپی هستش👌
این رسپی خیلی خاص و کمیاب هستش، از دستش ندین.
✅سییوش کنید و این رسپی رو برای همیشه داشته باشین.
💝این آموزش رو برای دوستاتون و اونایی که دنبال کسب درآمد و کار خونگی هستن هم بفرست.
مواد لازم برای کیک:
2 عدد تخم مرغ
180 گرم آرد قنادی
75 گرم پودرکاکائو
4 گرم جوش شیرین
4 گرم بکینگ پودر
180 م ل روغن مایع
150 گرم شکر سفید
150 گرم شکر قهوه ای
180 گرم باترمیلک
10 م ل عصاره ی وانیل
👈برای تهیه ی باترمیلک شیر رو با 1 ونیم ق چ سرکه ی سفید مخلوط کرده و کنار بزارین تا عمل بیاد.
داخل کاسه ای آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین رو با هم مخلوط و الک می کنیم.
داخل یه کاسه ی دیگه تخم مرغ و وانیل و شکر رو با دورتند همزن 6 دقیقه زده و حتما حین کار دورگیری انجام میدیم. روغن رو بهش اضافه کرده و سی ثانیه در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا مخلوط آرد و باترمیلک رو به تناوب به مایه تخم مرغی مون اضافه می کنیم.
کف یه قالب 15 تا 18 سانت رو کاغذ روغنی انداخته و مایه رو داخلش ریخته و قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170 به مدت تقریبی 40 تا 50 دقیقه میزاریم(تا زمانیکه سیخ چوبی تمیز بیرون بیاد).
بعد از پخت و خنک شدن روی توری، اونو به 3 لایه برش می زنیم.
مواد لازم برای فیلینگ:
2 پ گیلاس بدون هسته
1 پ شکر
2/3 پ آب
2ق غ نشاسته ذرت
👈تمام مواد بجز نشاسته رو داخل قابلمه ای ریخته و سپس روی حرارت ملایم میزاریم تا شکر حل بشه.نشاسته رو با چند قاشق آب حل کرده و به مواد اضافه می کنیم وهم میزنیم. کف روی مواد رو برداشته. حدود نصف لیوان آب داخل قابلمه رو واسه مرطوب کردن جدا کرده و اجازه میدیم بقیه مواد خیلی کم غلیظ بشه. داخل صافی ریخته تا شیره از گیلاس ها جدا بشه.
کیک رو با آب سس مرطوب کرده و طبق کلیپ مونتاژ می کنیم.
برای گاناش 50 گرم خامه ی صبحانه رو روی حرارت ملایم گذاشته تا گرم بشه و 50 گرم شکلات تخته ای بهش اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست بشه.
برای خامه کشی و فیلینگ گذاری هم 550 گرم خامه ی قنادی رو فرم میدیم.
@behh_food
@behh_food
.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_سبزیجات
با صدا ببینید🔈
من به خاطر لعاب، کمی رشته سوپ ریختم برای سوپ اصلا از جو زیاد استفاده نکنید فقط باعث سنگینی سوپ میشه و تاثیری در لعابش نداره.کدو از صیفی جاتی هست که بچه کمتر پیش میاد بخورن اما توی سوپ میخورن و متوجه نمیشن.میتونید با توجه به دائقه خودتون میتونید کم و زیاد کنید مثلا بروکلی و کرفس و شلغم و سیب زمینی و ... من به خاطر بچم اب قلم میریزم حتی تو خورشت هام.پودر جوانه هم برای بچه ها عالیه حتی برای ما خانومها.اگر به عنوان پیش عذا میخواید استفاده کنید سبکتر درست کنید من برای عذا درست کردم.کلی هم ویتامین داره چون سبزیجاتم همه تازه بود
مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a