هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
حرکت عجیب یک گاو که جهان را در بُهت و حیرت فرو برد!
این کلیپ بیش از 500 میلیون بازدید در سراسر جهان داشته😲
فیلمشو الان ببین👇👇
https://eitaa.com/joinchat/721682826C4bd37fe7b6
https://eitaa.com/joinchat/721682826C4bd37fe7b6
.
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
.
🔴فوری
مدارس فردا در این شهرها تعطیل شد...
جهت دیدن اسامی شهرهای ا👇👇
https://eitaa.com/joinchat/924975447C0388853b6d
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیا پلو
.
مواد اولیه: ⬇️
گوشت ۲۵۰ گرم
لوبیا ۲۵۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد
رب ۲ ق.غ
لواش ۱ عدد
دارچین
فلفل سیاه
زردچوبه
نمک
روغن
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.پیاز رو تفت میدیم
۲.پیاز که طلایی شد گوشت اضافه میکنیم و ۲ ۳ دقیقه تفت میدیم
۳.فلفل، زردچوبه، رب، لوبیای تفت داده شده، نمک و دارچین رو اضافه میکنیم و بعد از اضافه کردن هر کدوم ۱ دقیقه تفت میدیم
۴.آبجوش اضافه میکنیم و میذاریم ۲ ساعت با حرارت کم مواد بپزن
۵.لواش برای تهدیگ، یک لایه برنج، یک لایه مواد گوشتی و کمی دارچین روی مواد و این مراحل رو تکرار میکنیم تا مواد تموم بشن و ۱ ساعت دم میذاریم و تمام
.
✅نکات تکمیلی:
۱.از گوشت چرخکرده هم میتونید استفاده کنید، فقط اگر چرخکرده اضافه کردید ۱ ساعت زمان پخت کافیه
۲.از قبل لوبیارو حدود ۲۰ دقیقه با روغن تفت میدیم
۳.لوبیا پلو از غذاهائیه که هر تهدیگی باهاش جذابه حتی تهدیگ برنج مخلوط شده با مواد گوشتی
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شوربای بلدرچین
.
مواد اولیه: ⬇️
بلدرچین ۱ عدد
هویج ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
برنج ۱/۲ پیمانه
جعفری ساطوری ۱ پیمانه
زردچوبه
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.بلدرچین رو میذاریم با پیاز، هویج، نمک، زردچوبه و جعفری بپزه
۲.نیم ساعت بعد برنجی که ۲ ساعت خیس خورده اضافه میکنیم
۳.یک ساعت دیگه زمان میدیم تا پخت کامل بشه و شوربا جا بیفته و تمام
.
✅نکته تکمیلی: در دستور اصلی به جای بلدرچین از جوجه استفاده میکنن
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای به
.
مواد اولیه: ⬇️
به ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
آب ۳۵۰ میلیلیتر
آبلیمو ۱ ق.غ
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.به رو پوست کنده، هستههارو جدا میکنیم و اندازه بند انگشت برش میزنیم
۲.بههای برش خورده رو همراه آب داخل قابلمه میریزیم وقتی جوش اومد بعد از ۱۵ دقیقه شکر و آبلیمو رو اضافه میکنیم وقتی دوباره جوش اومد حرارت روبه حداقل میرسونیم و میذاریم ریز قل بزنه تا به بپزه و شهد قوام بیاد که حدودا این پروسه ۳ ساعت طول میکشه
۴.وقتی شهد قوام اومد مربا حاضره
۵.وقتی مربا حاضر شد با همون قابلمه مربارو ۲۴ ساعت در محیط آشپزخانه و بیرون از یخچال استراحت میدیم و بعد از ۲۴ ساعت داخل ظرف مورد نظر میریزیم و میذاریم داخل یخچال
.
✅نکات تکمیلی:
۱.برای نیم کیلو به میزان شکر بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ گرم میتونه نسبت به ذائقه شما متغییر باشه
۲.برای این میزان ۲ ۳ عدد هل هم میتونید اضافه کنید اگر عطر بیشتر براتون جذابه
۳.حتما بعد از پخت کامل ۲۴ ساعت استراحت بدید در همون قابلمهای که مربارو درست کردید
۴.با این روش مربا شکرک نمیزنه ولی باز اگر خواستید مطمئن بشید از شکرک نزدن مربا ۱ قاشق چایخوری جوهر لیمو بهش اضافه کنید
۵.مغز گردو هم میتونید به این مربا اضافه کنید
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی نازخاتون
.
مواد اولیه: ⬇️
بادمجون ۱ کیلو
سیر ۲ بوته
ریحون و پیازچه ساطوری ۱ پیمانه
فلفل سبز تند ۳ عدد
سیاه دانه ۱ ق.غ
نمک ۱ ق.چ
سرکه
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.بادمجونهارو کبابی میکنیم، پوست میگیریم و ساطوری میکنیم
۲.به بادمجون ساطوری سیر له شده، فلفل سبز تنده رنده شده، ریحون و پیازچه ساطوری، سیاه دانه و نمک اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
۳.میریزیم داخل شیشه، سرکه اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم درش رو محکم میبندیم
۴.از ۲ ۳ روز دیگه قابل خوردنه
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ترش گیلانی
.
مواد اولیه: ⬇️
چرخکرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد کوچک
سیر ۳ حبه
گردو آسیاب شده ۱/۲ پیمانه
رب انار ۱ ق.غ
رب گوجه ۱ ق.غ
سبزی معطر خشک ۱ ق.غ
گوجه ۲ عدد
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.یک دونه پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت میدیم اواخر تفت دادن سیر اضافه میکنیم
۲.فلفل سیاه، زردچوبه، رب انار، رب گوجه، گردو، سبزی معطر خشک اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم، آبجوش اضافه میکنیم و میذاریم کنار
۳.پیاز دوم رو رنده میکنیم و به همراه نمک و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم به چرخکرده، ورز میدیم، پهن میکنیم کف تابه، خط میندازیم، یک قاشق روغن اضافه میکنیم و میذاریم روی شعله
۴.یک طرفش که پخت برمیگردونیم، سس رو اضافه میکنیم، گوجههای نصف شده رو میذاریم داخل تابه و درش رو میذاریم و نیم ساعت بهش زمان میدیم تا بپزه و جا بیفته
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
🔴اگر دوست دارید از مطالب تربیتی دکتر عزیزی استفاده کنید حتما عضو کانال زیر بشید 🔴👇
https://eitaa.com/joinchat/2702376999C863e8a3b7b
اگر نگران تربیت فرزندتون هستید و دوست دارید از مباحث تربیتی اساتیدی مثل دکتر #عزیزی و سایر متخصصین این حوزه استفاده کنید حتما روی لینک زیر بزنید و عضو کانال #مدرسه_والدین بشید 👇
https://eitaa.com/joinchat/2702376999C863e8a3b7b
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🔴 فوری: ثبتنام #مدرسه_والدین شروع شد
🔻احتمالاً مثل من نگرانید که چطور میتونید در این وضع جامعه، #اعتقادات و باورها و ارزشهایی که براتون مهمه رو به فرزنداتون منتقل کنید.
✅ یه جایی رو پیدا کردم که دقیقا این کار رو میکنه! اسمش رو گذاشته #مدرسه_والدین و مثل یه معلم به پدرو مادرا یاد میده چطور ارتباط بهتری با بچههاشون برقرار کنن و #ارزشهاشون رو بهشون انتقال بدن. ترم جدیدشون شروع شده و به نظرم مثل من حتماً باید ثبتنام کنید. اینم لینک کانالشونه👈
https://eitaa.com/joinchat/2702376999C863e8a3b7b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی نازخاتون
.
مواد اولیه: ⬇️
بادمجون ۱ کیلو
سیر ۲ بوته
ریحون و پیازچه ساطوری ۱ پیمانه
فلفل سبز تند ۳ عدد
سیاه دانه ۱ ق.غ
نمک ۱ ق.چ
سرکه
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.بادمجونهارو کبابی میکنیم، پوست میگیریم و ساطوری میکنیم
۲.به بادمجون ساطوری سیر له شده، فلفل سبز تنده رنده شده، ریحون و پیازچه ساطوری، سیاه دانه و نمک اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
۳.میریزیم داخل شیشه، سرکه اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم درش رو محکم میبندیم
۴.از ۲ ۳ روز دیگه قابل خوردنه
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ترش گیلانی
.
مواد اولیه: ⬇️
چرخکرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد کوچک
سیر ۳ حبه
گردو آسیاب شده ۱/۲ پیمانه
رب انار ۱ ق.غ
رب گوجه ۱ ق.غ
سبزی معطر خشک ۱ ق.غ
گوجه ۲ عدد
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.یک دونه پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت میدیم اواخر تفت دادن سیر اضافه میکنیم
۲.فلفل سیاه، زردچوبه، رب انار، رب گوجه، گردو، سبزی معطر خشک اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم، آبجوش اضافه میکنیم و میذاریم کنار
۳.پیاز دوم رو رنده میکنیم و به همراه نمک و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم به چرخکرده، ورز میدیم، پهن میکنیم کف تابه، خط میندازیم، یک قاشق روغن اضافه میکنیم و میذاریم روی شعله
۴.یک طرفش که پخت برمیگردونیم، سس رو اضافه میکنیم، گوجههای نصف شده رو میذاریم داخل تابه و درش رو میذاریم و نیم ساعت بهش زمان میدیم تا بپزه و جا بیفته
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
😍😍😍 میخوای برای عید متفاوت باشی؟
میخوای خودت همه چی رو درست کنی؟
طرز تهیه ش 👆 بلدی؟
خیلی ساده و خـوشمـــزه است🤤
فقط کافیه بزنی رو لینک و همه چی رو یاد بگیری و پوزش بدی 😊😌
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
آموزش انواع #شیرینی و #شکلات
انواع #دیزاین_سفره_هفت_سین
#شمع_هفت_سین #سبزه_ماندگار
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
مرغ و گوشت گرون شده🍗🥩😔
برای مهمونی ها موندی چی درست کنی که هم زیادی خرج برنداره و هم آبروت نره 😫
تنها راهش این که بیای اینجا 😍👇
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
آموزش #50_مـدل_غذا مخصوص مهمونی بدون گوشـــت و مـــــرغ 🤩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیتون پرورده
.
مواد اولیه: ⬇️
زیتون بدون هسته نیم کیلو
گردو ۱۲ عدد
نعناع له شده ۲ ق.غ
سیر ۴ حبه
رب انار ۲ ق.غ
آب انار ۱ پیمانه
گلپر ۱ ق.غ
نمک ۱/۲ ق.چ
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.نعناع و سیر رو خوب له میکنیم
۲.گردوی آسیاب شده، رب انار، نمک، آب انار و گلپر رو اضافه و مخلوط میکنیم
۳.زیتون بدون هسته و روغن زیتون اضافه کرده و مخلوط میکنیم و تمام
.
✅اصل سبزی زیتون پرورده چوچاق هست که سبزی محلی شماله و هر جایی پیدا نمیشه، جای چوچاق میتونید از نعناع استفاده کنید کار رو راه میندازه
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاس کباب
مواد اولیه: ⬇️
گوشت ۵۰۰ گرم
به ۴۰۰ گرم
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
هویج ۱۵۰ گرم
پیاز ۳۰۰ گرم
فلفل سیاه
گرد لیمو
زردچوبه
نمک
طرز تهیه: ⬇️
۱.پوست به، سیبزمینی، هویج و پیاز رو میگیریم و طبق تصویر برش میدیم
۲.لایه اول پیاز میچینیم و روی پیاز گوشت و روی گوشت فلفل، زردچوبه و نمک
۳.بعد به ترتیب هویج، به و سیب زمینی و در آخر گرد لیمو و یک فنجان آب
۴.در قابلمه رو میذاریم، حرارت رو زیاد میکنیم جوش که اومد حرارت رو به حداقل میرسونیم و ۳ ۴ ساعت در قابلمه رو برنمیداریم تا مواد کامل بپزن
✅نکات تکمیلی:
۱.تاس کباب چون به روش آبپز درست میشه ممکنه طعم همه پسندی نداشته باشه مثل غذاهای چرب و سرخ شده ولی طرفدارهای خودش رو داره و از طرفی یک غذای سالم محسوب میشه
۲.معمولا تو این غذا رب میریزن ولی من ترجیح میدم طعم به تو این غذا قالب باشه
۳.همون یک فنجان آب برای سه چهار ساعت پخت این غذا کافیه اگر حرارت خیلی کم باشه و نیاز به آب بیشتر نداره چون خود مواد هم آب میندازن(آب خوشمزه و مقوی داره)
۴.در آخر این نکته رو هم یادآوری کنیم که پخت غذاها شهر به شهر و حتی خونه به خونه میتونه متفاوت باشه و هیچ غذایی یک دستور واحد نداره
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
+ زهرا خیلی به این روان نویس ها نیاز دارم
اما هر چی میگردم تو بازار پیدا نمیکنم 😓
- پاک کن دار هم هست ؟
+ اره بابا ! ! معمولی که همه جا هست 🤔
- یه کانال هست تو ایتا خیلی معروفه
تو صنف خودش اولین و بزرگترینه ! ! !
هر چیز نایابی رو که کف بازار
پیدا نمیکنی از اینجا میتونی بخری 🥰
چیز هایی برای اولین بار میبینی
که کرک و پرت میریزه 😳 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1135018178C969fb7b33d
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
از سال ۱۴۰۱ که این کانال وارد ایتا شد تمام خرید های لوازم فانتزی رو از اینجا انجام میدم.
خیلی شیک و دوام بالایی داره 👌
این کانال الان چند سال میشه که بزرگترین و پر فروش ترین کانال صنف خودشه
حتما این کانالو داشته باشین لازمتون میشه👇
https://eitaa.com/joinchat/1135018178C969fb7b33d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو سبزی
.
مواد اولیه: ⬇️
سبزی کوکوی ساطوری ۶۰۰ گرم(پاک نشده حدودا ۱ کیلو)
شوید_ گشنیز_تره_جعفری_شنبلیله
شوید و گشنیز از بقیه سبزی ها بیشتر باشه و شنبلیله کمتر از همه
تخم مرغ ۵ عدد
آرد گندم ۱ ق.چ
نمک ۱ ق.چ
زردچوبه ۱/۲ ق.چ
روغن
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.سبزی رو پاک، شسته، کامل خشک و ساطوری میکنیم
۲.سبزی ساطوری، تخممرغ، آرد، نمک و زردچوبه رو مخلوط میکنیم و داخل تابهای که روغنش داغ شده میریزیم
۳.طرف اول ۳۰ دقیقه و طرف دوم ۲۰ دقیقه روی حرارت میمونه تا هم مواد بپزن هم دو طرف سرخ بشه
.
✅نکات تکمیلی:
۱.این میزان مواد برای ۲ تا ۳ نفر کافیه
۲.درب تابه رو برای طرف دوم نیازی نیست بذارید
.
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زینگ(پاچه گوساله)
.
مواد اولیه: ⬇️
پاچه گوساله ۱ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۷ حبه
فلفل سیاه ۱ ق.چ
زردچوبه ۱ ق.چ
برگ بو ۱ عدد
رزماری ۱ ق.چ
نمک ۳ ق.غ
آب ۴ لیتر
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.پاچه رو میذاریم داخل قابلمه آب اضافه میکنیم
۲.بقیه مواد رو اضافه میکنیم و میذاریم روی حرارت
۳.اول حرارت زیاد به جوش که اومد حرارت رو ملایم میکنیم و ۸ ساعت بهش زمان میدیم تا کامل بپزه
.
✅نکات تکمیلی:
۱.به زینگ رب و نخود هم میتونید اضافه کنید
۲.حدود یک لیتر از آب در طول پخت تبخیر میشه و بخشی از ۳ لیتر باقیمانده رو میتونید زمان نوش جان کردن نون تریت کنید و باقی آب رو فریز کنید و زمان پخت آش و سوپ استفاده کنید
۳.برای سهولت شستشو، پخت و سرو میتونید به قصاب بگید پاچه رو براتون به چند تکه تقسیم کنه
۴.بهترین فصل برای خوردن همچین غذایی به دلیل سنگین و چرب بودن فصول سرد و وعده صبحانهست
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هفت سین امسالت با ما 😎
یه ایده عالی برای هفتسین امسالت🤩
دیگه از مدلهای تکراری استفاده نکن، اگر سبزهات خوب نمیشن یا اینکه بو میگیرن و سیاه میشن بااین روش درست کن که حسابی شیک و عالی در میاد و خیلی راحت هست 😍
https://eitaa.com/joinchat/3886678383Ca34888aa60
------------------------------------------------
🔥تبلیغات مجموعه کانالهای کوثر😍
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
واقعا به عقل جن هم نمیرسه با دو تا #موادخونگی بشه گند و کثافت ده سال رو بی دردسر #تمیز کرد😝
منم بلد نبودم که اتفاقی معرفی این کانالو دیدم سریع پریدم توش 🤭
🌺یعنی دست ادمینش درد نکنه واسه #تمیزکاری سوراخ سُمبه های #خونه هم مطلب گذاشته👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3886678383Ca34888aa60
😍🔝
من که لینکشو به همه دادم ،،توهم بیا خُب
------------------------------------------------
🔥تبلیغات مجموعه کانالهای کوثر😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته برنجی
.
مواد اولیه: ⬇️
چرخکرده ۲۵۰ گرم
لپه ۱/۴ پیمانه
برنج ۱/۲ پیمانه
پیاز ۲ عدد
سبزی ساطوری ۱ پیمانه
نعناع خشک ۱ ق.غ
رب ۱ ق.غ
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
تخم مرغ اگر نیاز بود ۱ عدد
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.لپه رو میذاریم با نمک بپزه، نیم ساعت بعد از شروع پخت لپه برنج رو اضافه میکنیم و میذاریم نیم ساعت دیگه بپزن
۲.پیازهای نگینی ریز رو سرخ میکنیم نصفش رو برمیداریم برای مواد کوفته
۳.به نصفه دیگه فلفل سیاه، زردچوبه، رب، نمک و نعناع خشک اضافه میکنیم و هر کدوم رو ۳۰ ثانیه تفت میدیم و بعد آبجوش اضافه میکنیم و میذاریم کنار
۴.چرخکرده، لپه و برنج پخته، سبزی ساطوری، فلفل سیاه، پیاز سرخ شده و نمک رو با هم خوب ورز میدیم و اگر انسجام مواد به نظرتون کم بود یک عدد تخم مرغ اضافه میکنید و دوباره ورز میدید
۵.مواد کوفته رو به اندازه پرتقال فرم میدیم و میذاریم داخل سسی که آماده کردیم و روی حرارته
۶.حرارت نسبتا زیاد سس که جوش اومد حرارت رو کم میکنیم و در قابلمه رو نیمه باز میذاریم و ۱ ساعت زمان میدیم تا کوفتهها بپزن
.
✅نکات تکمیلی:
۱.لپه رو از شب قبل و برنج رو از یک ساعت قبل خیس میکنیم
۲.سبزیها:تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله، مرزه و ترخون که این سه تای آخری یک سوم سه تای اولی باشن
۳.کوفتهها هر چقدر بهتر ورز داده بشن و هر چقدر کوچکتر باشن احتمال وا رفتنشون کمتره
۴.در قابلمه حتما نیمه باز باشه
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلدرچین هندی(سس هندی)
.
مواد اولیه: ⬇️
بلدرچین ۳ عدد
فلفل دلمه قرمز ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ عدد
فلفل پرک ۱/۲ ق.چ
زنجبیل ۱ ق.چ
تخم گشنیز ۱ ق.چ
زیره ۱/۲ ق.چ
زردچوبه ۱ ق.چ
فلفل سیاه ۱/۲ ق.چ
آبلیمو ۱ ق.غ
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.بلدرچینهارو سرخ میکنیم و میذاریم کنار
۲.داخل تابهای که بلدرچینهارو سرخ کردیم پیاز نگینی ریز رو سرخ میکنیم
۳.فلفل دلمه، سیر و ادویههارو با هم میکس میکنیم یکدست که شد به پیاز سرخ شده اضافه میکنیم و ۲ دقیقه تفت میدیم
۴.آب و آبلیمو اضافه میکنیم و بلدرچینهای سرخ شده رو داخل سس میذاریم، در تابه رو میذاریم و ۱ تا ۱/۵ ساعت زمان میدیم تا بلدرچینها بپزن
.
✅نکات تکمیلی:
۱.مرغ رو هم با این سس و این روش میتونید بپزید فقط زمان پخت رو به ۱/۵ الی ۲ ساعت افزایش بدید
۲.در اصل این سس رو هندیها خیلی تند درست میکنن ولی شما میتونید تندیش رو طبق ذائقه خودتون تنظیم کنید
.
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشکنه
.
مواد اولیه: ⬇️
تخم مرغ ۳ عدد
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ
پیاز ۱ عدد متوسط
رب ۱ ق.غ
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.پیاز نگینی تفت میدیم، رنگ که گرفت زردچوبه، رب و آبجوش اضافه میکنیم و هر کدوم رو ۳۰ ثانیه تفت میدیم
۲.آبجوش اضافه میکنیم و سیب زمینی نگینی، فلفل و نمک اضافه میکنیم و هم میزنیم
۳.تخم مرغهارو به آرومی داخل مواد شکسته تا زرده وا نره و بهش ۱۰ دقیقه زمان میدیم تا خودش رو بگیره
۴.اگر دیدید تخم مرغها روی مواد موندن به آرومی از کنار تخممرغها هم بزنید تا کمی برن پائین
.
.┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت کرفس
.
مواد اولیه: ⬇️
گوشت ۲۵۰ گرم
کرفس نیم کیلو
نعناع و جعفری ساطوری ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد کوچک
آبغوره ۲ ق.غ
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.پیاز رو نگینی ریز خرد کرده و تفت میدیم
۲.پیاز که رنگ گرفت گوشت رو اضافه میکنیم و ۲ ۳ دقیقه تفت میدیم و آبجوش اضافه میکنیم و میذاریم با شعله کم بپزه
۳.ساقه کرفسی که دو سانت دو سانت برش زدیم رو تفت میدیم و از تابه خارج میکنیم
۴.سبزیها و برگ کرفس رو هم ساطوری میکنیم و سرخ میکنیم
۵.دو ساعت که از پخت گوشت گذشت نمک، فلفلو زردچوبه رو اضافه میکنیم
۶.ساقه کرفس و سبزیهای تفت داده شده رو هم اضافه میکنیم
۷.بعد از ۱ ساعت آبغوره اضافه میکنیم و بعد از ۱ ساعت خورشت ما حاضره
.
✅نکات تکمیلی:
۱.این میزان مواد حدودا برای ۳ نفر کافیه
۲.هر چقدر کرفس و سبزی بیشتر سرخ بشه خورشت خوشمزهتر میشه و هر چقدر کمتر سرخ بشه خورشت سالمتره، انتخابش با خودتون
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت آلو اسفناج
.
مواد اولیه: ⬇️
گوشت ۲۰۰ گرم
اسفناج پاک نشده نیم کیلو
پیاز ۱ عدد
آلو بخارا ۲۰ عدد
زردچوبه
فلفل
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.پیاز نگینی تفت میدیم
۲.گوشت رو اضافه میکنیم و ۲ ۳ دقیقه تفت میدیم
۳.آبجوش اضافه میکنیم و میذاریم بپزه
۴.دو ساعت بعد از شروع پخت نمک، فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم
۵.اسفناجهایی که پاک، شسته، خشک و خرد شده رو ۱۰ دقیقه تفت میدیم
۶.سه ساعت بعد از شروع پخت گوشت اسفناج تفت خورده رو اضافه میکنیم
۷.نیم ساعت بعد از اضافه کردن اسفناج آلوی خیس خورده وآبکش شده رو هم اضافه میکنیم و یک ربع بعد خورشت جذاب ما حاضره
.
✅نکات تکمیلی:
۱.اگر دوست داشتید ۵ دقیقهی آخر میتونید کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید
۲.این خورشت رو با مرغ هم میتونید درست کنید
۳.این میزان مواد برای ۳ نفر کافیه
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذرت مکزیکی
.
مواد اولیه: ⬇️
کره ۲۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
آبلیمو ۲ق.غ
کنسرو ذرت ۱عدد
آویشن ۱ ق.چ
فلفل سیاه ۱/۲ ق.چ
نمک ۱/۲ ق.چ
سس مایونز ۱ ق.غ
پنیر ۱/۲ پیمانه
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.کره رو با حرارت کم آب میکنیم و قارچ خرد شده رو بهش اضافه میکنیم
۲.دوقاشق آبلیمو بهش میزنیم تا رنگش تیره نشه
۳.قارچ که تفت خورد ذرت رو اضافه میکنیم و ۱ دقیقه تفت میدیم
۴.آویشن، فلفل، نمک و سس مایونز رو اضافه میکنیم و ۱ دقیقه تفت میدیم
۵.حرارت رو خاموش میکنیم و پنیر پیتزارو اضافه میکنیم
۶.پنیر که آب شد ذرت مکزیکی رو داخل ظرف مورد نظر میکشیم و کمی آویشن روی اون میریزیم و نوش جان میکنیم
.
✅نکات تکمیلی:
۱.میزان مواد خیلی سلیقهای هست مثل میزان پنیر، قارچ، فلفل و آویشن
۲.حتما قبل از اضافه کردن پنیر حرارت رو خاموش کنید، پنیر با حرارت تابه آب میشه
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗