eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
27هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
20.2هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو سبزی . مواد اولیه: ⬇️ سبزی کوکوی ساطوری ۶۰۰ گرم(پاک نشده حدودا ۱ کیلو) شوید_ گشنیز_تره_جعفری_شنبلیله شوید و گشنیز از بقیه سبزی ها بیشتر باشه و شنبلیله کمتر از همه تخم مرغ ۵ عدد آرد گندم ۱ ق.چ نمک ۱ ق.چ زردچوبه ۱/۲ ق.چ روغن . طرز تهیه: ⬇️ ۱.سبزی رو پاک، شسته، کامل خشک و ساطوری می‌کنیم ۲.سبزی ساطوری، تخم‌مرغ، آرد، نمک و زردچوبه رو مخلوط می‌کنیم و داخل تابه‌ای که روغنش داغ شده میریزیم ۳.طرف اول ۳۰ دقیقه و طرف دوم ۲۰ دقیقه روی حرارت میمونه تا هم‌ مواد بپزن هم دو طرف سرخ بشه . ✅نکات تکمیلی: ۱.این میزان مواد برای ۲ تا ۳ نفر کافیه ۲.درب تابه رو برای طرف دوم نیازی نیست بذارید . . . ‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زینگ(پاچه گوساله) . مواد اولیه: ⬇️ پاچه گوساله ۱ عدد پیاز ۱ عدد بزرگ سیر ۷ حبه فلفل سیاه ۱ ق.چ زردچوبه ۱ ق.چ برگ بو ۱ عدد رزماری ۱ ق.چ نمک ۳ ق.غ آب ۴ لیتر . طرز تهیه: ⬇️ ۱.پاچه رو میذاریم داخل قابلمه آب اضافه می‌کنیم ۲.بقیه مواد رو‌ اضافه می‌کنیم و میذاریم روی حرارت ۳.اول حرارت زیاد به جوش که اومد حرارت رو ملایم می‌کنیم و ۸ ساعت بهش زمان میدیم تا کامل بپزه . ✅نکات تکمیلی: ۱.به زینگ رب و نخود هم میتونید اضافه کنید ۲.حدود یک لیتر از آب در طول پخت تبخیر میشه و بخشی از ۳ لیتر باقیمانده رو میتونید زمان نوش جان کردن نون تریت کنید و باقی آب رو فریز کنید و زمان پخت آش و سوپ استفاده کنید ۳.برای سهولت شستشو، پخت و سرو میتونید به قصاب بگید پاچه رو براتون به چند تکه تقسیم کنه ۴.بهترین فصل برای خوردن همچین غذایی به دلیل سنگین و چرب بودن فصول سرد و وعده صبحانه‌ست ‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هفت سین امسالت با ما 😎 یه ایده عالی برای هفت‌سین امسالت🤩 دیگه از مدل‌های تکراری استفاده نکن، اگر سبزهات خوب نمیشن یا اینکه بو میگیرن و سیاه میشن بااین روش درست کن که حسابی شیک و عالی در میاد و خیلی راحت هست 😍 https://eitaa.com/joinchat/3886678383Ca34888aa60 ------------------------------------------------ 🔥تبلیغات مجموعه کانالهای کوثر😍
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
واقعا به عقل جن هم نمیرسه با دو تا بشه گند و کثافت ده سال رو بی دردسر کرد😝 منم بلد نبودم که اتفاقی معرفی این کانالو دیدم سریع پریدم توش 🤭 🌺یعنی دست ادمینش درد نکنه واسه سوراخ سُمبه های هم مطلب گذاشته👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3886678383Ca34888aa60 😍🔝 من که لینکشو به همه دادم ،،توهم بیا خُب ------------------------------------------------ 🔥تبلیغات مجموعه کانالهای کوثر😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته برنجی . مواد اولیه: ⬇️ چرخکرده ۲۵۰ گرم لپه ۱/۴ پیمانه برنج ۱/۲ پیمانه پیاز ۲ عدد سبزی ساطوری ۱ پیمانه نعناع خشک ۱ ق.غ رب ۱ ق.غ زردچوبه فلفل سیاه نمک تخم مرغ اگر نیاز بود ۱ عدد . طرز تهیه: ⬇️ ۱.لپه رو میذاریم با نمک بپزه، نیم ساعت بعد از شروع پخت لپه برنج رو اضافه می‌کنیم و میذاریم نیم ساعت دیگه بپزن ۲.پیازهای نگینی ریز رو سرخ می‌کنیم نصفش رو برمیداریم برای مواد کوفته ۳.به نصفه دیگه فلفل سیاه، زردچوبه، رب، نمک و نعناع خشک اضافه می‌کنیم و هر کدوم رو ۳۰ ثانیه تفت میدیم و بعد آب‌جوش اضافه می‌کنیم و میذاریم کنار ۴.چرخکرده، لپه و برنج پخته، سبزی ساطوری، فلفل سیاه، پیاز سرخ شده و نمک رو با هم خوب ورز میدیم و اگر انسجام مواد به نظرتون کم بود یک عدد تخم مرغ اضافه می‌کنید و دوباره ورز میدید ۵.مواد کوفته رو به اندازه پرتقال فرم میدیم و میذاریم داخل سسی که آماده کردیم و روی حرارته ۶.حرارت نسبتا زیاد سس که جوش اومد حرارت رو کم می‌کنیم و در قابلمه رو نیمه باز میذاریم و‌ ۱ ساعت زمان میدیم تا کوفته‌ها بپزن . ✅نکات تکمیلی: ۱.لپه رو از شب قبل و برنج رو از یک ساعت قبل خیس می‌کنیم ۲.سبزی‌ها:تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله، مرزه و ترخون که این سه تای آخری یک سوم سه تای اولی باشن ۳.کوفته‌ها هر چقدر بهتر ورز داده بشن و هر چقدر کوچک‌تر باشن احتمال وا رفتنشون کمتره ۴.در قابلمه حتما نیمه باز باشه . . ‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلدرچین هندی(سس هندی) . مواد اولیه: ⬇️ بلدرچین ۳ عدد فلفل دلمه قرمز ۲ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۴ عدد فلفل پرک ۱/۲ ق.چ زنجبیل ۱ ق.چ تخم گشنیز ۱ ق.چ زیره ۱/۲ ق.چ زردچوبه ۱ ق.چ فلفل سیاه ۱/۲ ق.چ آبلیمو ۱ ق.غ نمک . طرز تهیه: ⬇️ ۱.بلدرچین‌هارو سرخ می‌کنیم و میذاریم کنار ۲.داخل تابه‌ای که بلدرچین‌هارو سرخ کردیم پیاز نگینی ریز رو سرخ می‌کنیم ۳.فلفل دلمه، سیر و ادویه‌هارو با هم میکس می‌کنیم یکدست که شد به پیاز سرخ شده اضافه می‌کنیم و ۲ دقیقه تفت میدیم ۴.آب و آبلیمو اضافه می‌کنیم و بلدرچین‌های سرخ شده رو داخل سس میذاریم، در تابه رو میذاریم و ۱ تا ۱/۵ ساعت زمان میدیم تا بلدرچین‌ها بپزن . ✅نکات تکمیلی: ۱.مرغ رو هم با این سس و این روش میتونید بپزید فقط زمان پخت رو به ۱/۵ الی ۲ ساعت افزایش بدید ۲.در اصل این سس رو هندی‌ها خیلی تند درست میکنن ولی شما میتونید تندیش رو طبق ذائقه خودتون تنظیم کنید . . . ‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشکنه . مواد اولیه: ⬇️ تخم مرغ ۳ عدد سیب زمینی ۱ عدد بزرگ پیاز ۱ عدد متوسط رب ۱ ق.غ زردچوبه فلفل سیاه نمک . طرز تهیه: ⬇️ ۱.پیاز نگینی تفت میدیم، رنگ که گرفت زردچوبه، رب و آبجوش اضافه می‌کنیم و هر کدوم رو ۳۰ ثانیه تفت میدیم ۲.آبجوش اضافه می‌کنیم و سیب زمینی نگینی، فلفل و نمک اضافه می‌کنیم و هم میزنیم ۳.تخم مرغ‌هارو به آرومی داخل مواد شکسته تا زرده وا نره و بهش ۱۰ دقیقه زمان میدیم تا خودش رو بگیره ۴.اگر دیدید تخم مرغ‌ها روی مواد موندن به آرومی از کنار تخم‌مرغ‌ها هم بزنید تا کمی برن پائین . .‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت کرفس . مواد اولیه: ⬇️ گوشت ۲۵۰ گرم کرفس نیم کیلو نعناع و جعفری ساطوری ۲ پیمانه پیاز ۱ عدد کوچک آبغوره ۲ ق.غ زردچوبه فلفل سیاه نمک . طرز تهیه: ⬇️ ۱.پیاز رو نگینی ریز خرد کرده و تفت میدیم ۲.پیاز که رنگ گرفت گوشت رو اضافه می‌کنیم و ۲ ۳ دقیقه تفت میدیم و آبجوش اضافه می‌کنیم و میذاریم با شعله کم بپزه ۳.ساقه کرفسی که دو سانت دو سانت برش زدیم رو تفت میدیم و از تابه خارج می‌کنیم ۴.سبزی‌ها و برگ کرفس رو هم ساطوری می‌کنیم و سرخ می‌کنیم ۵.دو ساعت که از پخت گوشت گذشت نمک، فلفل‌و زردچوبه رو اضافه می‌کنیم ۶.ساقه کرفس و سبزی‌های تفت داده شده رو هم اضافه می‌کنیم ۷.بعد از ۱ ساعت آبغوره اضافه می‌کنیم و بعد از ۱ ساعت خورشت ما حاضره . ✅نکات تکمیلی: ۱.این میزان مواد حدودا برای ۳ نفر کافیه ۲.هر چقدر کرفس و سبزی بیشتر سرخ بشه خورشت خوشمزه‌تر میشه و هر چقدر کمتر سرخ بشه خورشت سالم‌تره، انتخابش با خودتون . . ‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت آلو اسفناج . مواد اولیه: ⬇️ گوشت ۲۰۰ گرم اسفناج پاک نشده نیم کیلو پیاز ۱ عدد آلو بخارا ۲۰ عدد زردچوبه فلفل نمک . طرز تهیه: ⬇️ ۱.پیاز نگینی تفت میدیم ۲.گوشت رو اضافه می‌کنیم و ۲ ۳ دقیقه تفت میدیم ۳.آبجوش اضافه می‌کنیم و میذاریم بپزه ۴.دو ساعت بعد از شروع پخت نمک، فلفل و زردچوبه اضافه می‌کنیم ۵.اسفناج‌هایی که پاک، شسته، خشک و خرد شده رو ۱۰ دقیقه تفت میدیم ۶.سه ساعت بعد از شروع پخت گوشت اسفناج تفت خورده رو اضافه می‌کنیم ۷.نیم ساعت بعد از اضافه کردن اسفناج آلوی خیس خورده و‌آبکش شده رو هم اضافه می‌کنیم و یک ربع بعد خورشت جذاب ما حاضره . ✅نکات تکمیلی: ۱.اگر دوست داشتید ۵ دقیقه‌ی آخر میتونید کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید ۲.این خورشت رو با مرغ هم میتونید درست کنید ۳.این میزان مواد برای ۳ نفر کافیه . ‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذرت مکزیکی . مواد اولیه: ⬇️ کره ۲۰ گرم قارچ ۱۰۰ گرم آبلیمو ۲ق.غ کنسرو ذرت ۱عدد آویشن ۱ ق.چ فلفل سیاه ۱/۲ ق.چ نمک ۱/۲ ق.چ سس مایونز ۱ ق.غ پنیر ۱/۲ پیمانه . طرز تهیه: ⬇️ ۱.کره رو با حرارت کم آب می‌کنیم و قارچ خرد شده رو بهش اضافه می‌کنیم ۲.دو‌قاشق آبلیمو بهش میزنیم تا رنگش تیره نشه ۳.قارچ که تفت خورد ذرت رو اضافه می‌کنیم و ۱ دقیقه تفت میدیم ۴.آویشن، فلفل، نمک و سس مایونز رو اضافه می‌کنیم و ۱ دقیقه تفت میدیم ۵.حرارت رو خاموش می‌کنیم و پنیر پیتزارو اضافه می‌کنیم ۶.پنیر که آب شد ذرت مکزیکی رو داخل ظرف مورد نظر می‌کشیم و کمی آویشن روی اون میریزیم و نوش جان می‌کنیم . ✅نکات تکمیلی: ۱.میزان مواد خیلی سلیقه‌ای هست مثل میزان پنیر، قارچ، فلفل و آویشن ۲.حتما قبل از اضافه کردن پنیر حرارت رو خاموش کنید، پنیر با حرارت تابه آب میشه . . ‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش انار شیراز . مواد اولیه: ⬇️ لپه ۱ پیمانه برنج ۱ پیمانه سبزی آش پاک نشده ۱ کیلو(تره، جعفری، گشنیز و کمی نعناع) پیاز ۱ عدد آب قلم ۳ پیمانه آب انار ۳ پیمانه رب انار ۲ ق.غ نمک زردچوبه فلفل سیاه مواد اولیه قل‌قلی: ⬇️ چرخکرده ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک زردچوبه فلفل سیاه . مواد تزئین: ⬇️ پیاز ۲ عدد انار دون شده ۱ عدد چند عدد از قل‌قلی‌ها نعناع داغ . طرز تهیه: ⬇️ ۱.پیاز نگینی تفت میدیم ۲.فلفل سیاه، زردچوبه، لپه و برنج خیس خورده، آب قلم، آب‌جوش و نمک اضافه می‌کنیم ۳.پانزده دقیقه‌ی بعد سبزی آش خرد شده و ۱۰ دقیقه بعد آب و رب انار اضافه می‌کنیم ۴.برای قل قلی چرخکرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه رو ورز میدیم، قل‌قلی می‌کنیم و سرخ می‌کنیم ۵.یک ساعت بعد از اضافه کردن آب انار گوشت سرخ شده رو اضافه می‌کنیم و ۱ ساعت بعد آش ما خاضره . ✅نکات تکمیلی: ۱.لپه از شب قبل و برنج ۲ ساعت قبل خیس بخوره ۲.گوشت قل قلی و آب قلم بودنشون آش رو خوشمزه میکنه ولی نبودشون هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه ۳.این میزان مواد حدودا برای ۱۵ نفر آش میده ‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو سیب‌زمینی . مواد اولیه: ⬇️ سیب زمینی ۶ عدد متوسط تخم مرغ ۶ عدد گشنیز خرد شده ۱ پیمانه زردچوبه فلفل سیاه پاپریکا نمک . طرز تهیه: ⬇️ ۱.سیب‌زمینی هارو آبپز کرده و پوست میگیریم ۲.به سیب‌زمینی‌ها نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا و تخم مرغ اضافه می‌کنیم و با گوشتکوب له می‌کنیم ۳.گشنیز های خرد شده رو اضافه و مخلوط می‌کنیم ۴.دو طرف کوکو‌هارو سرخ می‌کنیم و تمام . ✅نکات تکمیلی: ۱.گشنیز و پاپریکا برای کوکوی سیب زمینی واجب نیست ۲.معمولا به ازای هر سیب زمینی متوسط یک تخم مرغ کافیه ولی اگر دیدید منسجم نیست یک تخم مرغ دیگه اضافه کنید ۳.ترشی میتونه کنار کوکوی سیب‌زمینی خیلی جذاب باشه، دستور ترشی هایلایت شده . . ‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗