eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
اینم ی ایده خلاقانه برای ادویه جات توی مسافرت از این ظرف های مخصوص قرص هفتگی از داروخانه بگیرید و میتونید ادویه ها را برای مسافرت راحت و کم ببرید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#مافین_لیمو_نارگیل مواد لازم: شکر 1 پیمانه کره 1/4 پیمانه روغن نارگیل 1/4 پیمانه رنده پوست 1 عدد لیمو ترش آبلیمو 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 2 عدد باترمیلک 1 پیمانه آرد سفید 2 پیمانه بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری طرز تهیه: فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در کاسه بزرگی کره را بریزید و بگذارید کمی نرم شود. سپس روغن نارگیل و شکر را به آن اضافه کنید و آن را با همزن بزنید تا مخلوط سبکی ایجاد شود. رنده پوست لیمو، آبلیمو، تخم مرغ و باترمیلک را هم اضاقه کنید و فقط در حدی هم بزنید که با هم مخلوط شوند. در کاسه دیگری، آرد، نمک، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط و الک کنید. حال مواد خشک را به مواد تر ظرف قبلی اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند اما بیش از حد هم نزنید. وجود کمی از گلوله های آرد در مخلوط طبیعی است و نیازی نیست آنها را از بین ببرید. 6 قالب مافین بزرگ را چرب کنید و حدود 3/4 از هر کدام را با مایه کیک پر کنید تا کیک شما جای پف کردن داشته باشد. حدود 25 دقیقه قالب را در فر قرار دهید تا مافین لیمو و نارگیل پخته شود. برای اطمینان از پخت یک خلال دندان در وسط آن فرو کنید. خلال باید تمیز اما مرطوب بیرون بیاید. اگر بیش از حد مافین را در فر بپزید کیک شما خشک میشود. نکته: می توانید برای زیبایی بیشتر کمی رنده پوست نارگیل و شکر (و در صورت تمایل پودر نارگیل) را با هم مخلوط کنید و روی مایه مافین داخل قالب بپاشید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کیک مرغ مواد لازم نان تست ... 1 بسته سینه مرغ ... 2 عدد تخم مرغ پخته ... 2 عدد سس مایونز ... 1 لیوان ماست خامه ای (یا پنیر لبنه) ... 1/2 لیوان گردو خرد شده ... 1 لیوان جعفری خرد شده ... 1 لیوان پیازچه خرد شده ... 1 لیوان خیار شور ریز خرد شده ... 1/2 لیوان نمک و فلفل ... به مقدار لازم طرز تهیه 1- سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه تخم مرغ های پخته ریز خرد شده ، پیازچه خرد شده ، ماست خامه ای ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، خیارشور ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. 2- حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید و برای تزئین کنار بگذارید. مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار ده ید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید. 3- پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود ، پس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ، مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزئین و سرو کنید. نکات 👈 مقدار موادی که استفاده میکنید بستگی به سلیقه خودتان دارد، میتوانید بعضی مواد را کمتر و بعضی را بیشتر کنید اما دقت کنید که غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد. 👈 استفاده از تخم مرغ سلیقه ای میباشد. 👈 با همین روش میتوانید کیک مرغ و قارچ هم تهیه کنید. تنها کافی است مقداری قارچ را خرد کنید و تفت دهید و به مرغ ریش ریش اضافه کنید. 👈 با استفاده از حاشیه های نان که کنار گذاشتید میتوانید طرح های مختلفی در کناره های کیک مرغ ایجاد کنید. 👈 میتوانید سس مایونز را با قیف و ماسوره کنار کیک شکوفه بزنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
به همراه آش دوغ برای پخت کوکو سیب زمینی لقمه ای نون باگت تازه رو داخل کیسه بذارید تا نرم بشن بعد حلقه حلقه کنید با قیچی نون یا چاقو اره ای؛به ضخامت دو سانت عالیه،بعد مخلوط سیب زمینی پخته ی کوبیده شده رو با کمی زرچوبه و کره و کمی جعفری تازه خرد شده و یا تره یا پیازچه؛و نمک و فلفل قرمز مخلوط کنیدو کنار بذارید،داخل یه کاسه دوتا تخم مرغ بشکنید و با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید؛تخم مرغ کم اومد بازم بشکنید،،،،کمی زرچوبه و نمک و فلفل به تخم مرغ اضافه کنید؛حالا حلقه های نون باگت رو دونه دونه از کیسه دربیاریدو با قاشق از مواد سیب زمینی داخلش بذاریدو با دست فرم بدین داخل حلقه نون باگت حلقه ای؛اماده کنید همرو بچینید داخل سینی روشم پارچه بکشید که خشک نشه تا اخر کارتون،بعد داخل مواد تخم مرغی بچرخونیدو بذارید داخل تابه روغن گرم تا قشنگ سرخ و خرچ خرچی بشه،نیازی به دستمال روغن گیر نداره چون کاورش تخم مرغی جذب روغن نداره خیالتون راحت؛سردو گرمش خیلی خوردنی و عالیه با سس قرمزو سفید نوش جان کنید ؛به جای مغز سیب زمینی از مواد کوکو سبزی ام میتونید استفاده کنید که دو رنگ بشه،اینجوری باید حلقه های نون باگت و اول داخل تخم مرغ بچرخونید فوری بذارید داخل روغن ماهیتابه بعد فوری با قاشق از مواد کوکو سبزی وسطش بریزیدو وقتی خودشو گرفت پشت و رو کنید، روغن واسه سرخ کردن کمتر از قتی باشه که کتلت سرخ میکنید... لقمه های اماده ی مناسب عصرانه صبحانتون امادست.... نووووش جان.... 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
animation.gif
72.4K
طرز تهیه کوکو سیب زمینی و هویج مواد لازم: سیب زمینی بزرگ 3 عدد هویج 2 عدد پیازچه خرد شده 100 گرم تخم مرغ 4 عدد نمک و فلفل به مدار لازم زردچوبه به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید و سپس با گوشتکوب له کنید. هویج ها را به صورت خام رنده کنید و به سیب زمینی ها اضافه کنید. پیازچه خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ را اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید. در آخر مواد را در ابعاد و اشکال دلخواه سرخ کنید. و نوش جان کنید.
4_5904345447945732681.mp3
12.96M
محتوای داروهای طب اسلامی؟ هر خانواده یک طبیب داشته باشد. زایمان در خانه یا سزارین در بیمارستان؟ جالبه گوش کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آرد نخودچي 200گرم پودر قند 100گرم روغن جامد 100گرم پودر هل 1ق م روغن جامد را روي حرارت اب كرده ميزاريم يخچال تا سفت بشه و چند ساعتي بمونه بعد همراه پودر قند ك الك كرديم با همزن بمدت 10دقيقه هم ميزنيم تا كرم رنگ بشه بعد پودر هل را اضافه ميكنيم و آرد نخودچي را ك يه بار الك كرديم اروم اروم اضافه كرده و ورز ميدهيم تا وقتي ك خمير منسجم بشه بعد توي نايلون گزاشته توي دماي محيط 10ساعت استراحت ميدهيم بعد از استراحت خمير را بين دونايلون با وردنه به ضخامت يك سانت باز كرده و قالب ميزنيم توي سيني فر ك كاغذ روغني انداختيم كنار هم ميچينيم روي شيريني خرفه پاشيده و توي فر ك از قبل با درجه حرارت160روشن كرديم بمدت 20دقيقه قرار ميدهيم. اين شيريني تا داغه زود ميشكنه پس بعد از خنك شدن ب شيريني دست 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸مواد لازم برای۱۰ نفر سبزی (آش) ۵۰۰ گرم برنج ۱ پیمانه نخود ۱/۲ پیمانه لوبیا چیتی ۱ پیمانه عدس ۱ پیمانه گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم قلم گوساله ۱ عدد پیاز داغ ۱ پیمانه آرد گندم و برنج ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم 🔸طرز تهیه ۱- سبزی این آش تره، ترخان، مرزه و جعفری است. ۲- سبزی‌ها را بشورید و خرد کنید و سپس حبوبات را که از شب قبل خیس کرده اید، در یک قابلمه بپزید و در حین پخت آب آن را دو نوبت عوض کنید. ۳- در مرحله آخر حبوبات را با قلم گوساله در قابلمه بگذارید و وقتی حبوبات پخت، نیمی از آن را له کنید تا آش لعاب داشته باشد. ۴- گوشت گوسفندی را بپزید و ریش ریش کنید و به قابلمه آش اضافه کنید. ۵- پیازداغ را در آش بریزید و سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید. ۶- بعد از نیم پز شدن سبزیجات، برنج را اضافه کنید. ۷- در اواخر پخت، آرد برنج و گندم را در آب سرد حل کرده و به آش اضاف کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد. ۸- نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با پیازداغ تزیین کنید. 🔸🔹این آش نیازی به کشک و نعنا داغ ندارد.
👇👇👇کانال عمومی👇👇👇 (تقویم همسران) (اولین و پرطرفدارترین مجموعه کانالهای تقویم نجومی اسلامی) @taghvimehmsaran @taghvimehmsaran ✴️ شنبه👈 17 اسفند 1398 👈12 رجب 1441 👈 6 مارس 2019 🕌 مناسبت های اسلامی و دینی. ☑️وفات عباس عموی پیامبر صلی الله علیه و اله. 🕋ورود فاطمه بنت اسد سلام الله علیها به کعبه با معجزه الهی برای ولادت امیرالمؤمنین علیه السلام. 🕌ورود امیر مؤمنان علیه السلام به کوفه پس از جنگ جمل(36 هجری) 🔥مرگ معاویه(60 هجری) ❇️روز بسیار خوبی برای : ✅افتتاح شرکت. ✅دکان باز کردن. ✅در پی حاجت و خواسته ها رفتن. ✅ساخت و ساز و بنایی. ✅داد و ستد و خرید و فروش. ✅و شروع به کارها. ✅و باز کردن و افتتاح مراکز تجاری خوب است. 👶نوزاد امروز عفیف و صالح و عابد باشد.ان شاءالله. 🤕بیمار امروز شفا یابد ان شاءالله. 🚖 مسافرت خوب است. 🔭 🌗احکام و اختیارات نجومی. ✳️ختنه اطفال. ✳️جراحی و امثال ان. ✳️خرید جواهرات. ✳️و شروع به ساخت و ساز نیک است. 💑 مباشرت و انعقاد نطفه دستوری وارد نشده است. 💇💇‍♂ اصلاح سر و صورت طبق روایات، (سر و صورت) در این روز از ماه قمری خوب و باعث هیبت و شکوه است. 💉💉 حجامت خون دادن فصد زالو انداختن خون_دادن یا در این روز از ماه قمری، خوب نیست ضعف بدن در پی دارد. 😴😴 تعبیر خواب امشب. خوابی که شب یکشنبه دیده شود تعبیرش از ایه 13 سوره مبارکه رعد است و یسبح الرعد بحمده والملائکه من خیفته و یرسل الصواعق.. و از معنی ان چنین استفاده می شود که چیزی که باعث ملال خاطر باشد برای خواب بیننده پیش اید. و شما مطلب خود را بر ان قیاس کنید . 💅 ناخن گرفتن شنبه برای ، روز مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بیماری در انگشتان دست گردد. 👚👕دوخت و دوز. شنبه برای بریدن و دوختن، روز مناسبی نیست آن لباس تا زمانی که بر تن آن شخص باشد موجب مریضی و بیماری اوست. 🙏🏻 وقت در روز شنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۰ و بعداز اذان ظهر تا ساعت ۱۶ عصر. 📿ذکر روز شنبه : یارب العالمین ۱۰۰ مرتبه 📿 ذکر بعد از نماز صبح ۱۰۶۰ مرتبه که موجب غنی و بی نیاز شدن میگردد . 💠 ️روز شنبه طبق روایات متعلق است به (ص). سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد. @taghvimehmsaran 📚 منبع مطالب: تقويم همسران نوشته ی حبيب الله تقيان انتشارات حسنین قم
هنگام پخت غذا، از افزودن ادویه‌هایی مانند زردچوبه و زیره سبز غافل نشوید چون تأثیر فوق‌العاده‌ای در رژیم غذایی و درمان کبد چرب دارند. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كيا مثل من عاشق بادمجون هستن؟؟ اما خيلي خيلي خوشمزه با بادمجون ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
⁨زندگی هدیه‌ای است که من هر روز صبح که از خواب بیدار می‌شوم، عاشقانه روبان‌های دور آن را به آرامی باز می‌کنم ... سلام روز شنبه متعلق به حضرت نورانی ها پیامبر خداست امروزمان را متبرک کنیم به نام (ص) امروز سعی کنید هر طبخی انجام میدید با نیت 👈پیامبر ص باشه و هدیه به مادر بزرگوار ایشان حضرت امنه س❤️ و با ذکر مقدس 👈یا حلیم 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
✅خواص نخود ✍نخود پخته قبل و بعد غذا مصرف شود مفید است هم پیش غذا و هم دسر مفیدی بوده و می توان از خوراک نخود آب در وعده صبحانه نیز استفاده نمود 1⃣مفید برای دردکمر و درد سینه 2⃣تنظیم اخلاط چهارگانه بدن 3⃣برطرف کننده ضعف بدن 4⃣تقویت میل جنسی 5⃣چاق کننده 6⃣افزایش اسپرم و تاثیر کلی در ناراحتی‌های جنسی @tebshia20 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami
_دو پیمانه عدس _اب سه پیمانه تقریبا _یک عدد پیاز درشت یک عدد سیب زمینی درشت یا دوتا متوسط _نمک ادویه زردچوبه فلفل دارچین به میزان لازم _رب گوجه فرنگی یک قاشق طرز تهیه:عدسو ۲۴ ساعت قبل خیس کنید بعد درون قابلمه ریخته روش اب بریزید سپس درب قابلمه رو ببندید عدس که نیمپز شد سیب زمینی را پوست گرفته و نگینی خرد کنید و به عدس اضافه کنید رب گوجه را اضافه کنید . دراین حین در تابه جدا پیاز را خلالی خرد کنید و با روغن و زردچوبه تفت دهید سپس ادویه و دارچین زده و شعله خاموش.پیازهارو به عدس اضافه کنید درب قابلمه رو ببندیدتا جا بیفته ده دقیقه اخر نمک و فلفل قرمز بزنید.نوش جان پ.ن.بعضیا سیر هم میریزن توی این غذا من دوس ندارم برای همین نریختم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔻 صبحانه گرم چه از نظر طبع و چه از نظر دما در فصل سرد سال انتخاب مناسبی است 🌕 پیاله‌ای عدسی با گلپر و یک قاشق سرکه 🌕فرنی 🌕پیاله‌ای شیربرنج داغ یا آش سبزی 🌕 تخم ‌مرغ عسلی 🌕 نان و کره و عسل 🌕 حلوا اردی 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
.سلام عزیزای دل❤ یک خورشت به نام تدارک دیدم. و اما چرا سبز فسنجون؟ این خورشت برای ایام بهار و تابستون طبخ میشه. با سبزی هایی که برای این خورشت استفاده میشه کمی از گرمی گردو کاسته میشه. فسنجون تا زمانیکه هوا خنکه میچسبه. اگه بخواهیم توی هوای گرم بپزیم حتما از سبزی استفاده میکنیم . طرز تهیه: گردو 300 گرم پیاز یک عدد متوسط سبزی شامل گشنیز و جعفری و تره و نعناع از هر کدوم یک دسته کوچیک اگه چوچاق و وارنبو(بادرنجبویه) دارید به اندازه یه مشت کافیه سبزی خنش که همون اوجی هست هم خیلی خوش طعم میکنه این خورشتو. سعی کنید سبزی های معطر رو کمتر بریزید چون زیادش ممکنه تلخ کنه خورشتو. از هرکدوم اگه داشتید یک قاشق کافیه. رب انار چهار قاشق غ ممکنه کمتر یا بیشتر نیاز بشه ، بسته به ذائقه خودتون داره ترش یا ملس نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم رب گوجه دوقاشق گلپر یک قاشق چ گوشت چرخ شده نیم کیلو. میتونید از مرغ چرخ شده بشکل قلقلی هم استفاده کنید. اول گردوی آسیاب شده رو با یک عدد پیاز رنده شده و سبزی اسیاب شده داخل یکی دو قاشق روغن تفت میدیم تا خامی گردو وسبزی و پیاز گرفته بشه ده دقیقه تفت بدید.اگه نعناع و یا خنش تازه نداشتید از نعناع خشک هم میتونید استفاده کنید.دو قاشق رب گوجه و رب انارهم اضافه کنید پنج دقیقه دیگه تفت بدید تا رب خوشرنگ بشه.مواظب باشید گردو نسوزه.مدام هم بزنید.سه چهار لیوان آب بریزید تا جوش بیاد شعله رو خیلی کم کنید تا کم کم بجوشه و روغن پس بده هر از چندی دوسه قاشق آب سرد به کناره هاش اضافه کنید تا روغن بیشتری بده. میریم سراغ قلقلی ها یک عدد پیاز رنده کنید و آبشو دور بریزید کمی نمک و فلفل و زردچوبه بهش بزنید و چند دقیقه ورز بدید دستتونو آب بزنید و گوشت و یا مرغ رو قلقلی کنید و داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره داخل تابه با یک قاشق روغن فقط تفت بدید و به خورشت اضافه کنید و اجازه بدید تا خورشت جا بیافته.میتونید همون قلقلی ها رو بدون تفت دادن اضافه کنید ولی من ترجیح میدم یکم تفت بخوره درنهایت وقتی خاموش کردید روش گلپر بپاشید. . 👈 اگه گردو رو خوب اسیاب کنید روغن زیادی پس میده پ.ن : گردو از دست ما شمالیها اسیره از فسنجون و گمج کباب و کال کباب و بادمجون شکم پر( همون گودَی) و مرغ شکم پر و کباب ترش و زیتون پروده و سس انار آغوز و ماهی شکم پر و غیره...😂 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
انجیر= یک کیلو شکر=یک کیلو آب=دو لیوان آبلیمو=یک قاشق شکر و آب را رو مخلوط میکنیم و روی حرارت متوسط قرار میدیم تا شکر کاملا حل بشه بعد حرارت رو کم میکنیم و اجازه میدیم بجوشه و قوام بیاد اگه دوست دارید مرباتون عطر و رنگ بهتری داشته باشه میتونید کمی زعفران هم اضافه کنید وقتی شیره قوام پیدا کرد انجیر های شسته و خشک شده رو اضافه میکنیم انجیر ها رو بعد از شستن با خلال دندان یا چنگال از چند طرف سوراخ کنید تا شیره به داخل انجیر نفوذ کند اجازه بدید انجیر داخل شیره با حرارت کم بجوشد تا کاملا پخته شود وقتی کاملا پخت ابلیمو رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم اجازه بدید مربا داخل همون قابلمه یک شب در محیط آشپزخونه بمونه و خنک بشه بعد از خنک شدن شیره قوام پیدا میکنه و از راه سوراخ ها داخل انجیر نفوذ میکنه و باعث میشه انجیر چروکیده نباشه و شکل زیبایی داشته باشه اگه بعد از خنک شدن دیدید شیره قوام لازم رو نداره انجیر ها رو خارج کنید و شیره رو به تنهایی با حرارت کم بجوشونید تا قوام بیاد بعد اجازه بدید کاملا خنک بشه و انجیر ها رو داخل اون اضافه کنید و باز بذارید چند ساعت بمونه و بعد به ظرف دلخواه انتقال بدید اگه در مدت زمان پخت دانه های انجیر وارد شیره مربا شد بعد از خنک شدن انجیر ها رو خارج کنید و شیره رو از صافی رد کنید و انجیر ها رو به شیره صاف شده اضافه کنید و اگر براتون فرقی نداره به همون صورت سرو کنید ✔برای مربا انجیر سبز بهتر از انجیر سیاه است و از انجیر های متوسط که نه خیلی سفت نه خیلی نرم است استفاده کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
تهچین مرغ و بادمجون آینازجون ۲پیمانه برنج نیم پز اپیمانه ماست چکیده وپرچرب ۲عددتخم مرغ ۴عدد بادمجان ۲پیمانه مرغ آبپزشده و ریش شده زرشک وکشمش یک پیمانه زعفرون و کره محلی هرچی بیشتربهتر چون خیلی برای طعم لذیذ این غذا موثره من ابتدا مرغ و گذاشتم با آب و پیازوسیرو نمک و فلفل و زردچوبه آبپز شد بعد بادمجونا رو سرخ کردم بعد برنج وبا آب گذاشتم کمی جوش بخوره باید خیلی زودتراز مواقع قبل آبکش کرد چون قاطی ماست میشه نباید برنجون کته و له بشه بعد ماست و تخم مرغ و زعفرون فراوون وفلفل سیاه رو کاملا مخلوط میکنم و برنج آبکش شده رو توش میریزم و مخلوطش میکنم بعد ته قابلمه کمی کره محلی ریختم بعد یه لایه برنجم و ریختم و روش بادمجون و لایه بعد مرغ و زرشک و کشمش وپیازسرخ شده رو ریختم و باز روش بادمجون چیدم و لایه آخر باز هم برنج ریختم و چندقاشق کره محلی شما میتونید بجاش از روغن کرمانشاهی استفاده کنید یا کلا حذفش کنید اما واقعا خیلی خوشمزه میشه با کره بعد گذاستم روی شعله کم و وقتی بخارش بلند شد شعله پخش کن گذاشتم و حدودا یک ساعت زمان برد تا دم بکشه حتما حتما به روش من امتحان کنید فوق العاده خوشمزست من خلال بادوم و پسته رو هم موقع سرو کردن با زرشک روی تهچینم ریختم😋😋😋😋 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami