eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.8هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
👧فینگرفود برای عصرانه و تولد خیارو نازک ورق بزن.داخلش الویه یا پوره سیب زمینی یا هرنوع سالاد به دلخواه بزار. بپیچ و خلال بزن.برای دورهمی عصرونه یا تولد سرو کن 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
as.parivash.t مواد لازم آرد ۱ لیوان شکر ۱ لیوان تخم مرغ ۴ عدد وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری خامه فرم گرفته به مقدار لازم پودر قند و پودر پسته به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا فر رو در دمای ۱۷۶ درجه سانتیگراد روشن میکنیم.سینی فر رو کاغذ روغنی می اندازیم. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.سفیده را با هم زن برقی میزنیم تا کمی حجم بگیره بعد نصف شکر رو اضافه کرده و با دور تند هم زده تا سفید ،حجیم و حالت کشدار شود . زرده و نصف شکر را با وانیل داخل ظرف دیگری بریزید و با دور متوسط هم زن بزنید تا رنگ آن کرم وکشدارشود. زرده و سفیده را با لیسک آروم در یک جهت به صورت دورانی باهم مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر الک شده را به آن اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید و در قیف با ماسوره ساده بریزید. از مایه به اندازه دلخواه با فاصله معین به صورت دایره بریزید روی شیرینی ها کمی پودر قند بپاشید و در فر با حرارت ۱۷۶ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده است درزمان ۱۰ تا ۱۲ دقیقه وسط فر قرار دهید. این شیرینی باید کمی طلایی شده و رنگ آن خیلی تغییر نکند. سپس از فر خارج کنید. در این مدت در فر را باز نکنید اما حواستان باشد که در زمان مناسب از فر خارج کنید. بعد از زمان ۵ دقیقه‌ای لطیفه‌ها از کاغذ جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شود. شیرینی را به پشت برگردانید، از خامه فرم گرفته که داخل قیف با ماسوره ساده ریخته‌اید، روی آن بریزد و یک لطیفه دیگر روی آن برگردانید و در ظرف بچینید. روی آن را کمی پودر پسته بپاشید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ترشی بادمجان کبابی🍆 سه تا بادمجان و سه تا گوجه رو کباب میکنیم پوستشون رو جدا میکنیم. بادمجان و گوجه رو ساطوری یا له میکنیم. سیر فراوان رو رنده میکنیم. با سرکه و نمک و کمی شکر مخلوط میکنیم. فلفل قلمی تند و سبزی خشک یا تازه دلخواه هم ریز میکنیم و مخلوط میکنیم(من نعناع و ریحان خشک ریختم) این ترشی همون روز قابل استفاده است. ولی برای خوشمزه تر شدن چند روز بعد ازش استفاده کنید.ریختن شکر و فلفل سبز دلخواه هست. نکته✅ برای تهیه ترشی ها فقط از سرکه خانگی استفاده کتید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
پیازرا خرد کرده درکمی روغن تفت میدهیم بعد کدوحلوایی را به قطعات کوچک خرد کرده میشوریم همینطور یک عدد سیب زمینی وهویج را خرد کرده با پیاز وسیب زمینی تفت میدهیم آب مرغ نمک وفلفل وپاپریکا ریخته میگذاریم بپزند بعد با گوشتکوب برقی له میکنیم دوباره میگذاریم بجوشد تا غلیظ شود آب لیمو ترش تازه داخلش میریزیم برای تزیین هم ازجعفری وخامه استفاده میکنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
685.1K
اشپزی اسلامی از زبان خانم دکتر پرتواعلم✅👍 همه گوش کنید لطفا هدف اصلی کانال ما هم فرهنگسازی غذای نذری پختنه برای خانواده،( در کنار پستهای جالب و فان و سرگرمی کانال)😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
وقتي داري تو مهموني ظرفارو ميشوري هميشه يه نفر مياد ميگه : "عه تو ميشوري؟ ميذاشتي من ميشستم" و ميره ميشينه، اون يه نفر خيلي حرص آدم و در میاره 😂😂😂😂 یک‌عدد سینه مرغ و با نمک‌و فلفل و پیاز ابپز میکنیم و بعد اینکه خوب پخت به تکه تکه و‌ریزش میکنیم و داخل ظرف مون میریزیم یک قاشق جعفری خرد شده و یک قاشق پیازچه خرد شده و یک پیاله خیارشور ریز خرد شده و یک پیاله گردو ریز شده رو اضافه میکنیم یک بسته پنیر خامه ای صد گرمی و دو قاشق ماست سفت و یک پیاله سس مایونز رو‌با هم مخلوط کرده به موادمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم دور نان های تست رو جدا میکنیم کمی سس روی نان ها مالیده و از مواد روی آنها میمالیم در آخر روی نان خامه سس زده و تزیین میکنیم میتونیم نون ها رو روی هم بچینیم و لایه لایه مواد بزاریم و یا اینکه تک نفره درست کنیم 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
‍ سلام دیشب خانواده همسرم واسه اولین بار اومدن خونه ما ما تازه قبل از محرم رفتیم خونه خودمون هروقت دعوت بودن خونه مادرم یا مادرم یا خواهرم غذا درست می‌کردند من متولد ۷۴ هستم و تاحالا تو عمرم قرمه سبزی درست نکردم برای اولین بار دیشب به نیت امام مهدی موعود عج با ذکر صلوات قرمه سبزی رو درست کردم عالی شد عالی قشنگ یعنی یه خانم ۵۰ ساله غذا درست کرده خوش عطر خوش طعم خوش رنگ همه تعریف کردن و همه تا ته غذارو خوردن همسرم هم خیلیی خوششون اومد کلی تعریف کردن بعد که مهمونا رفتن همسرم گفت دستت درد نکنه راستش یه چیزیو اعتراف کنم من فکر می‌کردم تا یک سال اول باید از بیرون غذا سفارش بدم (🙈🙈🙈اخه من تو عمرم آشپزی نکرده بودم) ولی خیلی دسپختت خوبه عاشق دسپختتم خانمم انقد با استعدادی اشپزی با نیت نذری یکی از بهترین درسای زندگیم بود که از خانوم پرتو اعلم یاد گرفتم😘😘 این میوه بود که براشون پوست کندم گذاشتم تو این ظرف و کلی خوششون اومد کلی تعریف کردن که چه پذیرایی قشنگی دست شما درد نکنه ولی از میز شام نتونستم عکس بگیرم جون همه زود سریع میز نشستن اونم بی نظیر بود انشاالله سری بعدی اینم غذاهایی که تو این ۱،۲ روزه برای همسرم درست کردم خیلی خوششون اومد 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا کوکوی کدوسبز خوردید؟ اگه دوست دارید امتحانش کنید فیلمشو ببینید و درست کنید😍 توضیحات تو فیلم😍 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami