*فراخوان اصلاح یک واژه اشتباه.*
*هم وطن فهیم و گرامی،*
*چندی است که واژه زیبای "آقازاده" به مشتی انگل بی خاصیت و خوشگذران که پدرانشان هم بویی از آقایی نبرده و اتفاقا مانند زالو در حال مکیدن خون این ملتند اطلاق میشود. از شما عزیزان تقاضا دارم چند ثانیه صرف کنید و در هر متنی که دریافت میکنید این واژه را به (( زالو زاده )) اصلاح کنید. باشد که هم نکبت بودن این قوم را برجسته کنید و هم لذت کاذب آقایی و برتری را از آنان سلب نمائید.*
*اگر این حرکت را می پسندید برای دوستان هم ارسال کنید*
@mersad598
اخبار
برنامه موشکی را هم با برجام واگذار میکردیم که ایران لیبی شود؟!
عضو اولین تیم مذاکراتی روحانی در سال 82 میگوید مشکل برجام این بود که موضوعات موشکی و منطقهای را دربر نمیگرفت!
حسین موسویان که به خاطر ارائه اطلاعات به بیگانگان محکوم هم شده، به روزنامه ایران گفته است: «اوباما واقعاً میخواست طبق تعهدات دولت آمریکا در چارچوب برجام همه تحریمها را علیه ایران بردارد. او وزیر خارجه خود را هم به عنوان بازاریاب برای ایران، به سایر کشورها فرستاده بود. آقای جانکری صبح تا شب با همه ملاقات میکرد و میگفت که با ایران کار کنید. ما شما را مجازات نمیکنیم. اما چرا اوباما نتوانست همه تعهدات خود را در برجام انجام دهد؟ زیرا تحریمهای غیرهستهای برای دوره ماقبل برجام بود و ربطی به برجام نداشت».
درباره این اظهارات گفتنی است؛ برخلاف ادعای موسویان، اوباما قصد نداشت تحریمها را بردارد و جانکری هم پیگیر اطمینان دادن به شرکای تجاری ایران درباره تحریم نبود. نشان به آن نشان که یک سال پس از اجرای برجام، آقای ظریف از موضع انفعال، از دولت آمریکا میخواست نامههای آرامشبخش صادر کند. اما درست برعکس، از وزارت خارجه و خزانهداری تا دولت آمریکا پیاپی پس از برجام تهدید به مجازات طرفهای تجاری با ایران میکردند.
دولت اوباما برخلاف برجام اقدام به اعمال تحریمهای ویزایی و سپس ریلگذاری تحریمهای گسترده موسوم به کاتسا و آیسا کرد. به عبارت دیگر زیرپاگذاشتن برجام در همان دولت اوباما آغاز شد و اگر قرار بود قدرت نظامی و نفوذ منطقهای ایران هم واگذار شود، طبیعتاً خسارتهای برجام چند برابر میشد.
یادلین: اسرائیل قادر به مهار نفوذ ایران در سوریه نیست
فرمانده سابق اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی تصریح کرد آرزوی ما برای بیرون کردن ایران از سوریه عملی نخواهد شد و ایران توانایی پاسخ به حملات ما را دارد.
به گزارش «اسرائیل هیوم» عاموس یادلین در واکنش به حملات سهشنبه گذشته اسرائیل به برخی مناطق در خاک سوریه، در توییتر نوشت: این حملات نشان میدهد ارزیابی این که ایرانیها از سوریه خارج میشوند، یک آرزوست.
رئیس موسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل میافزاید: حمله اسرائیل به مواضع نزدیک منطقه «سویدا» نشان میدهد که ایران حضور خود را تا منطقه حساس «کوه دروز» نیز گسترش داده است. این منطقه از جمله مناطقی است که روسها متعهد شدهاند که ایران و حزبالله به آنجا دسترسی نداشته باشند.
یادلین در ادامه با تاکید بر اینکه ایران توانایی پاسخ به حملات اسرائیل به سوریه را دارد؛ نوشت: ایران و ماهوارههای آن در پی ایجاد بازدارندگی در برابر اسرائیل هستند. آنها حملات سایبری را هم گسترش دادهاند. ما باید برای کل دامنه پاسخهای احتمالی از محور شیعه خود را آماده کنیم. جایی که رهبر حزبالله «حسن نصرالله» بهعنوان استراتژیست و مغز متفکر، پا در جای پای «حاج قاسم سلیمانی» گذاشته است.
دولت 7 سال نه مسکن ساخت نه راه احتکار مسکن را بست
یک کارشناس اقتصادی میگوید دولت روحانی با سوء عملکرد در هفت سال اخیر، شکاف بین عرضه و تقاضای مسکن را افزایش داد.
دکتر حجتاله عبدالملکی با اشاره به آشفته بازار مسکن به وطن امروز گفته است: در حال حاضر نزدیک به 2/6 میلیون خانه خالی در کشور وجود دارد، لذا وارد نشدن این خانهها به بازار مسکن به شدت موجب افزایش قیمت ملک و اجارهبها شده است.
بیش از 25 میلیون خانوار در کشور وجود دارد و تقریبا همین مقدار مسکن نیز در کشور تولید شده است اما چند مشکل در بخش تأمین مسکن جامعه مطرح است؛ تقریبا 2/6 میلیون خانه از خانههای ساخته شده خالی مانده است، چرا که افزایش قیمت مسکن به دلیل سیاستهای غلط در این حوزه موجب شده مالکان به این خانهها به عنوان کالای سرمایهای برای بهرهمندی از افزایش قیمت نگاه کنند.
مجموعه سوءتدبیرهای دولت که موجب شکاف طبقاتی شد
کدام سیاستهای دولت در طول هفت سال گذشته موجب افزایش ضریب جینی به عنوان نشانگر شکاف طبقاتی شده است.
روزنامه وطن امروز در بررسی پاسخ به این سؤال نوشت: آخرین گزارش مرکز آمار نشان از رسیدن شاخص ضریب جینی به 41 درصد در سال 97 دارد؛ شاخصی از سال 92 هنگام روند افزایشی داشته است. شاخص ضریب جینی در سال 92 هنگام شروع دولت تدبیر و امید 36/5درصد بود. این آمار نشان میدهد نابرابری در توزیع درآمد و ثروت در سالهای اخیر به شکل چشمگیری افزایش پیدا کرده است؛ موضوعی که بیش از هر چیز ریشه در سیاستهای دولت در این سالها دارد.
در یک کلان تصویر کلی، 2 عامل رانتزایی سیاستهای اقتصادی دولت و اشتباهات رخ داده در سیاستهای حمایتی از اصلیترین دلایل افزایش پراکندگی یا نابرابری ثروت بوده است.
مجلس بر سر پیمانش با مردم ایستاده است
رؤسای کمیسیونهای تخصصی مجلس در نامهای به رئیسجمهور در مورد مشکلات اقتصادی و معیشتی و گرانیهای اخیر، خواستار تغییر رویه مدیری
▼ حرف روز
نوبت واگذاری کدام سرمایه راهبردی است؟!
این موضوع ظاهراً به یک قاعده ثابت در عرصه سیاست داخلی تبدیل شده است؛ تا اینکه برخی از شاخصهای اقتصادی در وضعیت نامساعد قرار میگیرد و ارز سیر صعودی پیدا میکند، موضوع مذاکره با آمریکا از سوی برخی چهرهها و رسانهها مطرح میشود. نکته اصلی که این دسته از گروههای سیاسی و رسانههای وابسته به آنها بر آن تکیه میکنند نیز این است که نظام تا کجا میخواهد با مذاکره نکردن و اصرار بر ایستادگی، موجب افزایش فشار اقتصادی بر مردم شود!
نکات تحلیلی:
1- اولاً بهتر است این افراد و رسانهها پاسخ دهند؛ برای حل مسائل اقتصادی تا کی و تا کجا حاضرند با غرب مذاکره کنند و امتیاز دهند و نتیجهای عاید کشور نشود؟ این اروپا و آمریکا بودند که با بدعهدی و نقضهای مکرر برجام زیر میز مذاکره زدند و برجام را به ورطه نابودی کشاندهاند و نه ایران. جالب اینجاست که همین جماعت پیشتر میگفتند که چون ترامپ در رفتار، قدرتمند و پیشبینیناپذیر است، راهی جز مذاکره پیش رو نداریم و اکنون میگویند ترامپ به دلایل اقتصادی و سیاسی در موضع ضعف قرار دارد، لذا بهترین فرصت برای مذاکره همین حالاست! بالاخره به دلیل اینکه ترامپ قوی است باید مذاکره کرد و یا چون در شرایط ضعف قرار دارد؟! این یعنی این افراد رویکردشان به مذاکره، احساسی و هیجانی است و نه عقلائی.
2 - جدای از اینها، دولت آقای روحانی در ابتدای شروع کار خود در سال 92، مذاکره با آمریکا را برای حل مسئله هستهای خواستار شد و با این خواسته نیز موافقت صورت گرفت. تیم سیاست خارجی دولت برای رسیدن به توافق و برداشتن تحریمها، بیسابقهترین محدودیتها را در صنعت هستهای و گستردهترین و سختگیرانهترین نظام بازرسیها را پذیرفتند. طرفداران مذاکره هرگز نمیخواهند باور کنند که مابهازای کنار گذاشتن تحریمها در برجام - اتفاقی که هیچگاه نیفتاد- توقف، عقبنشینی و یا نابودی بخشهای مختلف صنعت هستهای بوده است و نه صرف مذاکره و توان سیاسی تیم مذاکرهکننده.
نکته راهبردی:
پرسشی که این گروه سیاسی حاضر نیستند بدان پاسخ دهند آن است که برای مذاکره مجدد با آمریکا اینبار جمهوری اسلامی باید از کدامین سرمایه راهبردی و حیاتی خود صرفنظر کند؟ جدای از این، تاریخ هنوز پیش روی ماست و جسم بیجان برجامی که اروپا و آمریکا نابودش کردهاند در جلوی دیدگان قرار دارد؛ ایران با کدام تضمین باید مجدداً به اروپا و آمریکا اعتماد کند و پای در مذاکرات جدید بگذارد؟ موضع ایران دراینباره کاملاً منطقی و مشخص است؛ مسیر اعتمادسازی پس از بازگشت به برجام و عمل کردن همه دولتها به تعهدات خودشان امکانپذیر است.
@mersad598
▼ گزارش روز
جنگ نیمهسخت علیه سوریه
دولت آمریکا بعد از حمایتهای مختلف از تروریستهای بینالمللی در سوریه، وقتی نتوانست در جنگ سخت و نظامی، دولت قانونی سوریه را شکست دهد، تصمیم به مقابله نیمهسخت و نرم با دولت و مردم سوریه گرفته است. در این میان قانون سزار یا قیصر در دستور کار دولت آمریکا قرار دارد.
گزاره خبری:
قانون سزار شامل چند بند مهم است:
الف) تحریمهای جدید آمریکا علیه سوریه از خلال قانون قیصر به دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، اختیارات گستردهای برای توقیف دارایی همه کسانی که با سوریه دادوستد میکنند، میدهد.
ب) هر فردی با هر ملیتی با دولت سوریه دادوستد کند، در معرض تحریمهای آمریکا قرار خواهد گرفت.
ج) تحریمهایی که در قالب قانون قیصر اعمال میشوند، بخشهای گوناگون اقتصاد سوریه را، از ساختوساز تا انرژی شامل میشود.
د) بر اساس قانون قیصر، کسانی که با شرکتهای ایرانی و روسی در سوریه دادوستد کنند، هدف تحریم قرار خواهند گرفت.
ه) بانک مرکزی سوریه نیز در لیست تحریم قرار میگیرد؛ امری که منجر به کاهش ارزش پول ملی سوریه در برابر دلار میشود.
گزارههای راهبردی:
1- دولت آمریکا بعد از مشاهده پیروزیهای میدانی و سیاسی در سوریه و برای زمینگیرکردن دولت سوریه تصمیم به اتخاذ چنین تحریمهایی گرفته است.
2- آمریکا در قانون سزار بیش از همه به دنبال عدم بازیگری ایران و روسیه در مسائل اقتصادی سوریه است؛ امری که واشنگتن آن را بهمنزله شکست خود در عرصه اقتصادی، همچون نظامی و سیاسی قلمداد میکند.
3- اکنون سوریه باید برای مرحله بازسازی آماده شود. با توجه به مصاحبههای مقامات این کشور در جهت همکاری کشورهای دوست در بازسازی این کشور، آمریکا تمام توان خود را برای جلوگیری از چنین رخدادی به کار بسته است.
4- آمریکا از قانون قیصر به دنبال بهرهبرداری امنیتی و سیاسی است؛ درزمینه امنیتی به دنبال ایجاد مشکلات متعدد اقتصادی و در مرحله بعد تظاهرات و اعتراضهای مردمی است تا در مرحله سیاسی بر انتخابات آینده ریاستجمهوری بتواند تأثیر بگذارد.
5- دولت سوریه برای برونرفت از این تحریمها باید یک راهکار اقتصادی و یک راهکار نظامی مدنظر قرار دهد؛ در بعد اقتصادی باید به سمت ایجاد ائتلافهای منطقهای و چندجانبه اقتصادی حرکت کند و در این مبادلات با کنار گذاشتن دلار، از پول ملی استفاده شود و درزمینه نظامی هم به گسترش روابط خود با کشورهای دوست ادامه دهد.
@mersad598
داستانی عبرت آموز
روزی از چرچیل پرسیدند:
"چگونه ایران را اشغال کردی و مردم مقاومت نکردند؟"
گفت:
"تاریخ ایران را خوانده بودم ، سفیر انگلستان در ایران را خواستم و از او پرسیدم:
ایران چگونه مردمی دارد؟"
گفت:
"صبر کنید آشپز احمد شاه در انگلستان اقامت دارد ، از او بپرسیم."
آشپز احمد شاه را احضار کردیم و پرسیدیم:
"راه رفتن به ایران چگونه سهل میشود؟"
او گفت:
"ظهر عاشورا که نهار میدادید ، اگر ۱۰۰۰ نفر میرفتند سفارت انگلستان ، سفارت برای ۴۰۰۰ نفر غذا میپخت ، ایرانی ها یک پرس میخوردند ۳ پرس میبردند.
ایران مردمی دارد ، که اگر برای نهار دعوتشان کنند ، نمیپرسند صاحبخانه کیست؟
اگر به آنان وعده شکمی بدهید ، طالب چیز دیگری نیستند!"
چرچیل میگوید:
"وقتی میخواستیم ایران را اشغال کنیم ، به بی بی سی دستور دادیم هر روز در رادیو اعلام کنید ، متفقین برای شما میخواهند کیسه های آرد بیاورند.
وقتی تانکهای ما وارد ایران شدند ، مردم همه در صف بودند ، برای گرفتن آرد."
آری؛
حسن روحانی ، نانجیبانه 5 سال مردم را شرطی کرد ، که با برجام ، دلار به 1000 تومان میرسد و همه مشکلات ، حتی آب آشامیدنی حل میشود و امروز مردم شرطی شدند ، که دولت حسن روحانی دروغگو است و موج گرانی و تورم ، تا پایان دولت بحران آفرین و فتنهگرش ، ادامه خواهد داشت!
@mersad598
بلاخره دولت به یکی از وعده های بزرگ خود وفا کرد و طرح یکسان سازی توسط دولت تدبیر و امید بوقوع پیوست:
کوید ۱۹
دلار۱۹
مرغ ۱۹
شیخ حسن مچکریم😅🤣
@mersad598
🔴 این بار یزیدیانند که نابود میشوند؟
🔹 تحلیلی درباره نامه سرگشاده موسوی خوئینیها به رهبر انقلاب.
🔸 وی در این نامه مهم خطاب به رهبری تحلیل مختصر خود از وضعیت کنونی جامعه را ارائه کرده و به مخاطب القا میکند که مردم از نظام رویگردان و به ولایت فقیه بی اعتماد شده اند و تلویحا مقصر همه ناکامیها و ضعفهایی که طیف سیاسی خود او در بیشتر ادوار گذشته در مناصب مختلف به ویژه مناصب اجرایی برای این کشور ایجاد کرده را به گردن نظام و رهبر میاندازد.
✅ دوستان بصیر و انقلابی توجه داشته باشند باید منتظر اقدامات بعدی فتنه گران باشیم. به نظر میرسد این نامه پراکنی های مشکوک و سرگشاده و توئیت زدنهای امثال تاجزاده با تحرکات اخیر منافقین در قاچاق محموله های متعدد اسلحه که بعضا توسط سربازان گمنام امام زمان کشف شده، آتش سوزیهای زنجیره ای و گرانی صددرصد یکباره برخی اجناس مورد نیاز ضروری مردم بی ارتباط نباشد.
🔹 به سروران ارجمند پیشنهاد میکنم کتاب " سراب سیاست" نوشته آقای محمدرضا امینی که در نقد افکار التقاطی آقای محمد موسوی خوئینی نوشته شده را مطالعه بفرمایند.
🔸 در این کتاب به طور مستند بیان شده که محمد موسوی خوئینی دارای گرایش های مارکسیستی در تفسیر قران بوده که مورد اعتراض شهید مطهری و درخواست از امام برای تعطیلی آن شد و درسهای به اصطلاح تفسیر ایشان بعدها یکی از منابع فکری سازمان مجاهدین خلق و گروه فرقان گردید که امثال استاد مطهری را ترور کردند.
✅ او در فضای سیاسی ایران به مرد خاکستری اصلاحات بلکه جریان فتنه، شهرت دارد که معمولا از پشت صحنه هدایت میکند و معمولا خود را آفتابی نمیکند، اما اینکه در این شرایط دست به نامه سرگشاده زده، باید خبرهای مهمی در راه باشد. چشم ها باز، گوشها آماده لبهای نایب امام زمان(ع) باشد.
💢 به فرموده رهبر عزیز انقلاب، همه بدانند این بار صلح امام حسن (ع) رخ نخواهد داد بلکه کربلایی رخ خواهد داد و در آن حسین(ع) به شهادت نخواهد رسید بلکه این بار یزیدیانند که نابود میشوند. همه باید مواظب باشیم.
@mersad598
▼ حرف روز
دانای ناداننما!
دیروز موسویخوئینیها از اعضای شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز و دادستان اوایل انقلاب نامهای به رهبر معظم انقلاب نوشته و از بیاعتمادی مردم به نظام ابراز نگرانی کرده و بهگونهای مسئولیت این وضعیت(!!!) را متوجه مسئولان عالی دانسته است. البته نوشتن نامه به مسئولان نظام اسلامی نهتنها مذموم نیست، بلکه از باب «نصیحهالائمهالمسلمین» توصیه نیز شده است؛ اما چگونگی این توصیه اینکه آیا مبتنی بر مشاهده و زدودن دردی است یا بر اساس عقدهگشایی سیاسی صورت میگیرد، بسیار مهم است.
نکات تحلیلی:
1- شاید شخصیت موسویخوئینیها برای نسل چهارم انقلاب شناخته شده نباشد؛ وی از انقلابیون دوآتشه با تفکر چپ و از بانیان اصلی تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان خط امام بود که امروز بسیاری از رفقای حزبی و سیاسیاش بهشدت به این امر- که البته هنوز هم مورد تائید انقلابیون است- اعتراض دارند و ریشه اصلی بدبختیهای کشور را در آن میبینند. لذا برای کسانی که هم رهبری معظم انقلاب را میشناسند و هم موسویخوئینیها، و تغییر شیفت و گردش سیاسیاش از چپ به راست لیبرالسرمایهداری را، و هم کموبیش با سیر تحولات اجتماعی و سیاسی ایران در طی چهار دهه گذشته آشنا هستند، خیلی نامهنگاری آقای موسویخوئینیها و آدرس غلط دادن وی در ارتباط با ریشهیابی مشکلات امروز برایشان شگفتآور نیست.
2- موسوی خوئینیها در مدت بیش از سه دهه حاکمیت تفکر اصلاحات و اعتدال، در تاروپود اقتصاد و فرهنگ و سیاست این کشور مسئولیت داشته است. باید گفت؛ آقای خوئینیها! وضعیت امروز محصول و معلول نگاه سیاسی شما و دوستانتان است که اگر نبود مدیریت امامگونه رهبری، امروز خبری از اینهمه دستاورد در حوزههایی چون نفوذ منطقهای، توانمندیهای موشکی، هستهای و صدها رهاورد نگاه ناب انقلابی دیگر نبود. البته به فضل الهی و همت انقلابیون متخصص و دلسوز کشور، با واقعیتهای امیدبخشی که پیشرو هست، از آزمون سخت وضعیت کنونی نیز سربلند بیرون میآید و بهزودی امور را برمدار مدیریت انقلابی و خدمت بیمنت به مردم درمیآورد.
نکته راهبردی:
به نظر میرسد جریان اصلاحات به سبب شکستهای متعدد در مناصب تقنینی و اجرایی گذشته، درصدد پاک کردن صورتمسئله پاسخگویی به رویکردها و عملکردهای گذشته است. آنها مبتنی بر تجدیدنظری اساسی و بر اساس تقسیمکاری سیاسی، درصدد فرافکنی مسئولیتها و انداختن مشکلات به دوش بخش انتصابی نظام و تبرئه و تطهیر خود از مسئولیتها هستند. این رویه همیشگی آنهاست؛ اصلاحات هیچگاه مسئولیت کارهایش را بر عهده نگرفته است.
@mersad598
▼ گزارش روز
خوشخدمتی به آمریکا
پیدایش داعش و حمله آن به کشور عراق و سوریه، ابزار تروریستی بود که توسط آمریکا و عربستان سعودی علیه آبادانی، توسعه، اتحاد و نظم منطقه فرستاده شد. گرچه هدف اصلی کشورهای مورداشاره تضعیف مقاومت در برابر رژیم منحوس صهیونیستی بود، اما باتدبیر مردان مقاومت همچون حاج قاسم، سردار همدانی و ...، منطقه با پیدایش نیروهای مردمی همانند حشدالشعبی نهتنها تضعیف نشد، بلکه هرروز قدرتمندتر نیز گشت؛ اما در چند روز گذشته دستهایی در عراق درصدد تضعیف این نیروی مردمی برآمدند.
گزاره خبری:
مدیر دفتر شبکه الاتجاه وابسته به کتائب حزبالله عراق اعلام کرد: «نیروهای مبارزه با تروریسم عراق به تیپ ۴۵ «الحشدالشعبی» که نیروهای کتائب حزبالله عراق در آن حضور دارند، یورش بردند و تعدادی از مجاهدان حشد را دستگیر کردند.» وی در ادامه میگوید: «نیروهای مقاومت عراق بر این باورند که دستور مستقیم الکاظمی درباره دستگیری مجاهدان حشدالشعبی، در راستای خوشخدمتی به آمریکاییها بود و میخواست تأیید همهجانبه آنها را داشته باشد تا شاید بهجای دولتی موقت که باید انتخابات زودهنگام را برگزار کند، زمان بیشتری در قدرت بماند؛ اما باید بداند این کار حمایت مردمی را از او به پایان میرساند.»
گزاره تحلیلی:
از لحاظ سیاسی شکست داعش در عراق توسط نیروهای مردمی حشدالشعبی، ضربه حیثیتی به آمریکا و حامیان منطقهای او بود. صرف هزینههای میلیارد دلاری عربستان، در کنار سلاحهای پیشرفته آمریکا برای داعش نشان از برنامهریزی دشمن برای از بین بردن عراق و تضعیف جبهه مقاومت در منطقه حکایت دارد. ازاینرو تضعیف مقاومت توسط خود مسئولین عراقی پیامدهای ناگواری برای ملت عراق و امنیت این کشور در پی خواهد داشت که نباید تکرار شود. باید توجه کرد که خوشخدمتی به آمریکا سیاستی تکراری است که سالها قبل صدام در عراق و حسنی مبارک در مصر و... در پیش گرفتند که عاقبتی جز ویرانی و عقبماندگی نداشت.
@mersad598
چند روز پس از آنکه هیأت دولت جمهوری اسلامی پیشنویس برنامه ۲۵ ساله همکاریهای ایران و چین را تصویب کرد، محمود احمدینژاد بدون نام بردن از این سند، نسبت به قراردادی که مخفیانه با طرفهای خارجی منعقد شود و «برخلاف منافع کشور و ملت باشد» هشدار داد.
به نوشته وبسایت «دولت بهار» که خبرهای رئیسجمهوری سابق ایران و نزدیکان او را پوشش میدهد، محمود احمدینژاد روز شنبه هفتم تیر در یک سخنرانی در گیلان گفت: «شنیدهام که در حال مذاکره هستند و میخواهند یک قرارداد جدید ۲۵ ساله با یک کشور خارجی منعقد کنند و هیچکس هم خبر ندارد».
او بدون نام بردن از فردی خاص گفت: «مگر شما مالک کشور هستید که بدون اطلاع ملت و از کیسه ملت به دیگران میبخشید؟ ... انقلاب کردیم تا هیچ مسألهای از ملت پنهان نباشد و کسانی خود را مالک ملت ندانند».
شماری از کاربران شبکههای اجتماعی ضمن ابراز نگرانی از مفاد قرارداد ۲۵ ساله با چین، به فسادهای دوره محمود احمدینژاد اشاره کرده و او را فرد شایستهای برای هشدار در این زمینه ندانستهاند.
هیأت دولت جمهوری اسلامی ایران روز دوم تیرماه پیشنویس «برنامه ۲۵ ساله همکاریهای جامع ایران و چین» را تایید کرد و حسن روحانی وزیر خارجه دولتش، محمدجواد ظریف، را مأمور کرد که با انجام مذاکرات نهایی با طرف چینی، این برنامه را به امضای طرفین برساند.
دو روز پس از آن، محمدجواد ظریف در توئیتی به زبان چینی خبر داد که در تماسی ویدئویی با همتای چینیاش، درباره «مشارکت جامع استراتژیک دو کشور» و «پیشبرد برنامه ۲۵ ساله همکاریهای دوجانبه» گفتوگو کرده است.
درباره سند همکاری ۲۵ ساله بین ایران و چین هیچ اطلاعات رسمی منتشر نشده و حتی روشن نیست که آیا این توافقنامه به صورت سند همکاری تنظیم میشود یا معاهدهای بین دو کشور است که در آن صورت نیازمند تصویب مجلس خواهد بود.
وبسایت «تابناک» وابسته به محسن رضایی، با اشاره به اینکه این نخستین سند همکاری بلندمدت «با یک قدرت بزرگ در چهل سال گذشته» است، نوشته است: نهایی شدن این سند «میتواند به معنای چرخش کامل به سمت شرق تلقی شود. در واقع، ممکن است به معنای انتخاب نهایی باشد. ترجیح نهایی شرق به غرب».
برخی دیگر از رسانهها نیز به نقل از نشریهای اقتصادی گمانهزنی کردهاند محور اصلی این سند «سرمایهگذاری ۲۸۰ میلیارد دلاری چینیها در صنعت نفت و گاز و پتروشیمی ایران است».
شماری دیگر از رسانهها نیز گزارش دادهاند موضوع سند جدید همان توافقی است که سال ۲۰۱۶ با عنوان «مشارکت جامع استراتژیک چین و ایران» و به ارزش ۴۰۰ میلیارد دلار بین دو کشور امضا شد اما در مذاکرات جدید «بندهای غیرعلنی به آن افزوده شده است».
شماری از نشریات عربی همسو با ایران، از جمله نشریه «الاخبار» نزدیک به حزبالله لبنان، از این قرارداد بهشدت استقبال کردهاند.
هنوز هیچ مقام دولت حسن روحانی درباره این گزارشها و هشدارها واکنشی نشان نداده است.
RadioFarda_
... نشریه پترولیوم اکونومیست چاپ بریتانیا در مطلبی در سوم سپتامبر ۲۰۱۹ مدعی شد که در سفر جواد ظریف به چین، قراردادی بین دو طرف امضا شده که مفاد آن از عموم پنهان نگه داشته شده است. در مطلب پترولیوم اکونومیست ادعا شده بود که بر اساس این قرارداد، چین در طول چند سال و به طور عمده در پنج سال اول ۲۸۰ میلیارد دلار در بخش انرژی، نفت و گاز ایران سرمایهگذاری میکند و ۱۲۰ میلیارد دلار هم در بخش زیرساختهای حمل و نقل و جادهها سرمایهگذاری خواهد کرد.
این شامل حضور ۵ هزار متخصص و کارگر چینی در ایران است و همچنین نفت و گاز ایران به طور توافقی از قبل به چین فروخته میشود ضمن آنکه چین میتواند پول محصولات خریداری شده را با دو سال تاخیر پرداخت کند.
اما محمدجواد ظریف، در مصاحبه با ایرنا، این ادعاها را تکذیب کرد و گفت "توافقی در کار نیست که بندهایی داشته باشد."
آقای ظریف پارسال گفته بود که یک پیشنهاد برای برنامهای ۲۵ ساله مطرح شده که "تازه باید بنشینیم و شروع به نوشتن توافق کنیم."
@mersad598
واکنش تند آیت الله کعبی به نامه موسوی خوئینی ها
آیتالله عباس کعبی عضو هیاترئیسه مجلس خبرگان رهبری به نامه حجتالاسلام سیدمحمد موسوی خوئینیها خطاب به رهبر معظم انقلاب اسلامی واکنش نشان داد.
متن نامه عضو هیئترئیسه مجلس خبرگان بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
قال الله تعالی فی محکم کتابه:
وإذا قیل لهم لا تفسدوا فی الأرض قالوا إنما نحن مصلحون / ألا إنهم هم المفسدون ولکن لا یشعرون (سوره بقره ایه ۱۱_ ۱۲ )
پرسش های روشن از آقای موسوی خوئینی ها درباره نامه ۷/ ۴/ ۱۳۹۹ ایشان خطاب به رهبر معظم انقلاب اسلامی.
بدون مقدمه و در محضر ملت بزرگ ایران آقای موسوی خوئینیها به عنوان یکی از سران داعیه دار اصلاح طلبی به پرسش های زیر پاسخ دهد؟
۱_ نقش مدعیان اصلاحات در این ۴۱ سال مدیریت کشور چه بوده است؟
۲_ فرایند رای مردم به چه میزان در پیشرفت یا پسرفت اوضاع کشور موثر بوده است؟
۳_ عبور از خط امام توسط مدعیان خط امام و عقب نشینی از آرمانهای امام را چگونه باید تحلیل کرد؟
۴_ راه حل جریان مدعی اصلاح طلبی برای مشکلات مردم و اقتصاد چیست؟ تا کنون چه کرده اند؟
۵_چرا جریانی که باید پاسخگوی معضلات کشور باشد با فرار رو به جلو امروز پرسشگر شده است؟
۶_ چرا در این نامه مشروعیت و مقبولیت نظام زیر سوال رفته است؟ چرا اقتدار، پیشرفت و رشد و تعالی نیروهای مومن و انقلابی و این نسل پویا و حرکت آفرین بر اساس گفتمان انقلاب اسلامی و افقهای تحولات بر پایه نقشه راه و سیاستهای کلان راهبردی نظام نادیده گرفته شده است؟
۷_ آیا در این تحلیل نباید جنگ سختِ امنیتی، جنگ نرم، تروریست دولتی و اقتصادی، جنگ روانی و فرهنگی و هالیوودی و طراحیهای اتاقهای مکر و فریب دشمن به ویژه آمریکا ورژیم صهیونیستی را دید؟
۸_ فتنه ۷۸ و ۸۸ و۹۸ نشان می دهد هر ده سال فتنهای توسط دشمنان شکل گرفته است. چرا در فتنهها به جای رعایت امنیت و اقتدار و وحدت وانسجام ملی و موضع گیری بر علیه دشمنان، بدون مرزبندی روشن و در همسویی با آنان در جهت تزلزل مشروعیت و مقبولیت نظام موضع گرفتهاید؟ آیا قصد شورش بر علیه ملت و کشور و جمهوری اسلامی با بهانههای واهی دارید؟
۹_ آیا امام راحل (قدس سره) گستاخی برعلیه نظام و تزریق یاس و ناامیدی به مردم مومن و انقلابی و صبور و مقاوم را تحمل می کرد؟
۱۰_ چرا کارنامه درخشان ۴۱ سال اقتدار و عزت و پیشرفت و بزرگی و عظمت ملت ایران و حرکت رو به جلو و رشد فزاینده را نمی بینید؟
۱۱_ آیا یادتان رفته امام راحل به مدعیان خردورزی در حکمرانی موسوم به عقلای قوم! چه نهیبی زدند؟ و چگونه آنان را بر حذر کرد تا به دامن آمریکا نیفتند؟
۱۲_ آیا با پشتوانههای معرفتی التقاطی و تند و افراطی دهه شصت خود و دوستان فرسوده و پشیمان نسبت به گذشته میخواهید درباره ۴۱ سال انقلاب و آینده مسیر نورانی ملت و کشور و انقلاب قضاوت کنید؟ این تذهبون؟
از پاسخ منصفانه به این سوالات روشن میگردد چگونه ایشان و طیف فکری وابستهشان به کشور و ملت و انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران لطمات جبران ناپذیری زدهاند و نیز روشن میگردد که در این ۴۱ سال هرجا که پیشرفت حاصل شده است در سایه مکتب انسان ساز اسلام و هدایتهای ولی فقیه بوده است؛ و هر جا پسرفت وارتجاع و مشکلات مزمن اقتصادی و آسیبهای فرهنگی و اجتماعی دیدهایم حاصل بیتدبیری جریان مدعی اصلاحات و القای تردید و بیاعتمادی ونگاه لیبرالی آنان بوده است.
مکروا و مکر الله و الله خیر الماکرین.
قرارگاه سایبری حضرت ابوالفضل العباس(ع) استان خوزستان
@mersad598
▼ حرف روز
سیاستگذاری صحیح بهجای مسکن 25 متری
اواخر آذر سال گذشته بود که معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران از طرح ساخت خانههای ۲۵ تا ۴۰ متری خبر داد و گفت که احداث این نوع واحدها نه یک انتخاب، بلکه ضرورت است. اخیراً این طرح که سروصدای زیادی به پا کرد و موافقان و مخالفانی داشت، طبق یک تفاهمنامه به تأیید شهرداری تهران و وزارت کشور رسیده که بر اساس آن در پایتخت واحدهای کوچک تولید خواهد شد.
نکات تحلیلی:
1- رئیسجمهور روحانی در سال 96 گفته بود «اینکه یک قوطی به نام مسکن مهر درست کنیم، مسکن نیست و فقط یک سرپناه موقت است»؛ فارغ از اینکه این نوع ادبیات نوعی تحقیر اقشار ضعیف بهویژه ساکنین مسکن مهر تلقی میشد، امروز این سؤال مطرح است که اگر آقای روحانی مسکن مهری را که غالباً با متراژ بالای 70 متر ساخته شده است، قوطی یا یک سرپناه موقت میداند چگونه حاضر میشود مسکن 25 متری در دولت او ساخته شود؟!
2- فارغ از مباحث شهرسازی که ساخت مسکن 25 متری موجب تراکم در مناطقی که چنین مسکنهایی ساخته میشود، ارائه امکانات اولیه شهری را با مشکلات زیادی همراه میکند؛ این سؤال مطرح است که این نوع مسکن چه تناسبی با فرهنگ دینی مردم یا سیاستهای جمعیتی کشور دارد؟ آیا این نوع مسکن تنها سبک جدیدی از زندگی غربی با خانوادههایی کمجمعیت را ترویج نمیدهد؟ و آیا نباید نهادهایی غیر از شهرداری و وزارت کشور در تصویب این نوع موضوعات نیز دخیل باشند؟
3- در شرایطی که تورم و گرانی معیشت مردم را بهشدت تحت تأثیر قرار داده است، خبرهایی مبنی بر اخذ مالیات از خانههای خالی و تعیین سقف افزایش اجارهبهای مسکن توانست این امید را در دل مردم ایجاد کند که مشکلات آنها دیده میشود و مسئولین به فکر آنها هستند. در این شرایط نباید اجازه داد، تصمیماتی که احتمالاً به مرحله اجرا نخواهد رسید، کام مردم را در این شرایط سخت تلختر کند.
نکته راهبردی:
در بسیاری از کشورهای توسعهیافته مسکن از ماهیت یک کالای تجاری خارج شده است؛ بهگونهای که فعالین اقتصادی به مسکن بهعنوان یک کالای تجاری پرسود نگاه نمیکنند. در کشور ما نیز دولت میتواند با سیاستگذاری بلندمدت، ضمن کاهش معنادار قیمت زمین و مدیریت تولید مسکن، هزینه نهایی مسکن را بسیار پایینتر از قیمت فعلی کند. در حال حاضر در بعضی از مناطق تهران تا 90 درصد قیمت آپارتمان، مربوط به زمین است و نه ساختمان؛ بنابراین دولت و مجلس میتوانند با تغییر این الگو نقش مؤثری در کنترل بازار مسکن ایفا کنند.
@mersad598
▼ گزارش روز
عالیجناب خاکستری کیست؟
در تاریخ ایران فقط به یک سیاستمدار «مرد خاکستری» لقب دادهاند، زیرا نه میخواهد در منطقه سیاه بازی کند و به اپوزیسیون نظام بدل شود- و به خاطر همین به اندازه سالهای انقلاب مسئولیتهای دولتی و انقلابی داشته است- و نه میخواهد طرفدار اصیل انقلاب باشد و از عملکرد خود و یارانش که در این ۴۲ سال گذاشته در کشور داشتهاند، دفاع کند. او در همین منطقه هم نیروهای بسیاری در دامنش پرورش داده است که هم در رسانههای ضدانقلاب قلم میزنند و هم در درون حاکمیت حضور دارند. این تصویری کوتاه از موسویخوئینیهاست که هم در بین دوستان و منتقدانش معروف به مرد خاکستری است.
گزارههای خبری:
1- او پدرخوانده جناح چپ است و میتوانست از اصغرزاده تا خاتمی و عارف را دور یک میز بنشاند، اما اکنون که عارف استعفا داده و همه علیه خاتمی به خاطر تاکتیک تَکرار انتقاد میکنند، او پیکان حمله را به سمت رهبری نشانه میرود و مینویسد: «مردم نسبت به کشور و نظام بیاعتماد شدهاند.»
2- مرد خاکستری در دهه ۵۰ در مسجدی تفسیر قرآن میگفت که محبوب گروهک فرقان بود. پای منبر ایشان كسانی نظیر اكبر گودرزی، رئیس گروه فرقان و محمد كشانی، عامل ترور شهید مفتح مینشستند. در آن روزها مطرح بود كه اگر انقلاب پیروز شود، اكبر گودرزی و محمد كشانی، آقایان بهشتی، مفتح، مطهری و باهنر را خواهند كشت. فتنه ۷۸ با محوریت روزنامه سلام تحت مدیریت وی شکل گرفت. فتنه گران ۸۸ نیز او را پدر معنویات میدانستند و به تئوریهای وی برای براندازی گوش میدادند که نتیجه آن تحمیل تهدید امنیتی ۹ ماهه بر کشور بود.
3- خوئینیها به نزدیکترین دوستان خود هم رحم نمیکند و هاشمی رفسنجانی را شخصیت رادیکال دهه 60 معرفی میکند. صفارهرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در مورد یکی دیگر از ویژگیهای مرد خاکستری میگوید: «او حتی در دوران حیات امام راحل نیز مسئله ولایت مطلقه فقیه را قبول نداشته است.»
گزاره تحلیلی:
سال ۹۶ که فتنه اقتصادی دیماه شکل گرفت، خوئینیها در نامهاش به آیتالله جنتی مبنی بر اینکه «برخی مقولات مشکلات اقتصادی را دردناک کرده است»! خود و دوستانش را از مسئولیت در امر مشکلات اقتصادی مبرا نمود و اکنون برای یک آشوب دیگر درصدد نشان دادن هدف آشوب و کنار کشیدن خودش است.
@mersad598
آیا با فرماندهی لیبرالها ، پیروز میشویم؟
برای پاسخ به سئوال فوق ، باید تاریخ انقلاب اسلامی را ورق زد ، تا از رمز و راز پیروزی آگاه شد ، زیرا در دفاع مقدس زمانی پیروز شدیم ، که حضرت امام خمینی (ره) ، فرماندهی را از عنصر لیبرال و ستون پنجم دشمن ، یعنی بنی صدر ، بازستاند.
با عزل بنی صدر رئیس جمهور وقت از فرماندهی جنگ ، بلافاصله رزمندگان ارتش ، بسیج و سپاه از لاک پدافندی خارج و وارد عملیات آفندی شدند و لذا پیروزیهای پی در پی نصیب و در کمتر از یک سال ، خرمشهر آزاد شد.
رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای سوم خرداد سال ۹۵ فرمودند:
«بدانید در آینده ، خرمشهرها در پیش است ؛ البته نه در میدان جنگ نظامی ، بلکه در میدانی که ویرانیهای جنگ نظامی را ندارد و برعکس آبادانی نیز بهدنبال دارد ، اما از جنگ نظامی سختتر است.»
امام خامنه ای وقتی بی توجهی لیبرالهای خزیده در قوای مجریه و مقننه را مشاهده کردند ، در سال ۹۷ به یکی از مصادیق خرمشهرها اشاره و فرمودند:
«(امروز) اتاق جنگ اقتصادی با نظام جمهوری اسلامی ، وزارت خزانه داری آمریکا است.»
و سپس معظم له خطاب به فرماندهان اقتصاد مقاومتی و جنگ اقتصادی فرمودند:
«من معتقد به قطع ارتباط با دنیا نیستم ، اما تکیه به بیرون مرزها نیز غلط اندر غلط است.»
قریب ۷ سال لیبرالها ، با نگاه به بیرون و برای رضایت آمریکا ، نانجیبانه مواضع و موقعیت استحکامات جنگ اقتصادی ، سیاسی ، امنیتی و فرهنگی کشور را به دشمن دادند و حتی رزمندگان جنگ اقتصادی را با توصیه دشمن ، خلع سلاح کردند! یعنی به ذخیره مهمات رزمندگان جنگ اقتصادی ، به نیابت از شیطان بزرگ ، شبیخون زده و بیش از ۶۰ تن طلا و ۱۸ میلیارد دلار را در اختیار رفقای غارتگر خود قرار دادند!
آری؛
اگر در جنگ نظامی ، بنی صدر را کنار زدیم و پیروز شدیم ، امروز هم برای پیروزی در جنگ اقتصادی ، باید بنی صدرها را از فرماندهی کنار زد ، زیرا جماعت لیبرال در 240 سال گذشته ، همواره پیاده نظام و ستون پنجم دشمن بوده و هستند!
لذا دو کار باید انجام شود:
۱- نمایندگان مجلس یازدهم باید آستین بالا برنند و از توئیتبازی و نامههای بی حاصل دست بردارند و سئوال و استیضاح رئیس جمهور (تزویر کلید) را کلید بزنند.
۲- در این موقعیت خطیر ، باید بصیر باشیم ، تا جریان تزویر ؛ وحدت ابوموسی اشعری را بجای عدالت علی علیه السلام به مردم قالب نکنند.
@mersad598
▼ حرف روز
اصلاحطلبي در محاق
محمدرضا عارف در ابتداي هفته از جايگاه خود بهعنوان رئيس شوراي سياستگذاري اصلاحطلبان استعفا داد. اين اتفاق، رخداد مهمي در اردوگاه اصلاحطلبان بهحساب ميآيد که بايد منتظر پسلرزههای آن باشيم. عارف از زمان آغاز به کار اين شورا در سال 1394 و پيش از انتخابات مجلس دهم، رياست اين شورا را در سه دوره متوالي بر عهده داشت. پیشازاین نيز شاهد استعفاي موسوي لاري، قائممقام عارف در شوراي عالي اصلاحطلبان بوديم. وي در بخشي از نامه استعفاي خود ضمن اشاره تلويحي به شکست اصلاحطلبان در انتخابات مجلس يازدهم، از لزوم بازنگري در ساختارها و سازوکارهاي اجماعي اصلاحطلبان بهمنظور ايفاي نقش بهتر و مناسبتر و روزآمد کردن چگونگي حضور اصلاحطلبان در انتخابات ۱۴۰۰ سخن گفته بود.
نکات تحلیلی:
در مواجهه با اين خبر، بخشي از اصلاحطلبان از کنارهگیری عارف استقبال کردند و آن را فرصتي براي پوستاندازی در ساختار فرسوده شورای عالی اصلاحطلبان و سپردن امور به تازهنفسها دانستند. برخي اين استعفا را آغاز دور جديد فعالیتهای سياسي عارف، معطوف به انتخابات رياست جمهوري 1400 ارزيابي کردهاند و برخي ديگر از بازنشستگي عارف و کنارهگیری وي از سياست سخن گفتهاند. فارغ ازآنچه براي شخص آقاي عارف رقم خواهد خورد، با شرايط پیشآمده ميتوان از پايان عمر شوراي عالي سیاستگذاری سخن گفت. اولويت فوري اصلاحطلبان براي تداوم حيات خود، راهاندازی تشکيلاتي جديد براي ساماندهي به تفرقهاي ایجادشده و اضلاع متکثر اصلاحطلبي است، کاري دشوار که معلوم نيست بزرگان اين اردوگاه به اين سادگي توان تحقق آن را داشته باشند. هماینک الگوهاي ديگري چون پارلمان اصلاحات توسط طيفي از اين اردوگاه مطرح گرديده که ساختاري کاملاً متفاوت با شورای عالی سیاستگذاری دارد؛ اما پذيرفتن آن براي همه طیفهای فعال کار آساني نيست. از سويي ديگر زمان چنداني براي آمادهسازی اردوگاه اصلاحطلبان براي نقشآفرینی فعال در انتخابات سال آتي وجود ندارد. اين وضعيت ممکن است اصلاحطلبان را به تصميماتي اقتضايي سوق دهد که تنها براي عبور از انتخابات طرحریزی شده باشد، اما بدون شک اين تصميمات نيز با انتقادات جدي روبرو خواهد بود.
نکته راهبردی :
درهرصورت اصلاحطلبان در چندماهه مانده تا انتخابات 1400 روزهاي سختي را پيش رو دارند که اگر بخواهند بر اين وضعيت بحراني فائق آيند، بايد بتوانند براي انسجام سازماني خود راهکاري بينديشند. چراکه پايان کار شورای عالی سیاستگذاری بدون شک فصلي نو را پيش روي اصلاحطلبان رقم زده است که اين فصل ميتواند فرصتي براي تحول و يا تهديدي براي واگرايي و انشعاب باشد.
@mersad598
▼ حرف روز
اصلاحطلبي در محاق
محمدرضا عارف در ابتداي هفته از جايگاه خود بهعنوان رئيس شوراي سياستگذاري اصلاحطلبان استعفا داد. اين اتفاق، رخداد مهمي در اردوگاه اصلاحطلبان بهحساب ميآيد که بايد منتظر پسلرزههای آن باشيم. عارف از زمان آغاز به کار اين شورا در سال 1394 و پيش از انتخابات مجلس دهم، رياست اين شورا را در سه دوره متوالي بر عهده داشت. پیشازاین نيز شاهد استعفاي موسوي لاري، قائممقام عارف در شوراي عالي اصلاحطلبان بوديم. وي در بخشي از نامه استعفاي خود ضمن اشاره تلويحي به شکست اصلاحطلبان در انتخابات مجلس يازدهم، از لزوم بازنگري در ساختارها و سازوکارهاي اجماعي اصلاحطلبان بهمنظور ايفاي نقش بهتر و مناسبتر و روزآمد کردن چگونگي حضور اصلاحطلبان در انتخابات ۱۴۰۰ سخن گفته بود.
نکات تحلیلی:
در مواجهه با اين خبر، بخشي از اصلاحطلبان از کنارهگیری عارف استقبال کردند و آن را فرصتي براي پوستاندازی در ساختار فرسوده شورای عالی اصلاحطلبان و سپردن امور به تازهنفسها دانستند. برخي اين استعفا را آغاز دور جديد فعالیتهای سياسي عارف، معطوف به انتخابات رياست جمهوري 1400 ارزيابي کردهاند و برخي ديگر از بازنشستگي عارف و کنارهگیری وي از سياست سخن گفتهاند. فارغ ازآنچه براي شخص آقاي عارف رقم خواهد خورد، با شرايط پیشآمده ميتوان از پايان عمر شوراي عالي سیاستگذاری سخن گفت. اولويت فوري اصلاحطلبان براي تداوم حيات خود، راهاندازی تشکيلاتي جديد براي ساماندهي به تفرقهاي ایجادشده و اضلاع متکثر اصلاحطلبي است، کاري دشوار که معلوم نيست بزرگان اين اردوگاه به اين سادگي توان تحقق آن را داشته باشند. هماینک الگوهاي ديگري چون پارلمان اصلاحات توسط طيفي از اين اردوگاه مطرح گرديده که ساختاري کاملاً متفاوت با شورای عالی سیاستگذاری دارد؛ اما پذيرفتن آن براي همه طیفهای فعال کار آساني نيست. از سويي ديگر زمان چنداني براي آمادهسازی اردوگاه اصلاحطلبان براي نقشآفرینی فعال در انتخابات سال آتي وجود ندارد. اين وضعيت ممکن است اصلاحطلبان را به تصميماتي اقتضايي سوق دهد که تنها براي عبور از انتخابات طرحریزی شده باشد، اما بدون شک اين تصميمات نيز با انتقادات جدي روبرو خواهد بود.
نکته راهبردی :
درهرصورت اصلاحطلبان در چندماهه مانده تا انتخابات 1400 روزهاي سختي را پيش رو دارند که اگر بخواهند بر اين وضعيت بحراني فائق آيند، بايد بتوانند براي انسجام سازماني خود راهکاري بينديشند. چراکه پايان کار شورای عالی سیاستگذاری بدون شک فصلي نو را پيش روي اصلاحطلبان رقم زده است که اين فصل ميتواند فرصتي براي تحول و يا تهديدي براي واگرايي و انشعاب باشد.
@mersad598
یک سئوال و پاسخ آن
1- دستگاه قضایی انقلابی کشورمان ، در رابطه با ترور حاج قاسم سلیمانی ، حکم جلب ترامپ و ۳۶ تروریست جنایتکار دیگر را صادر و از پلیس بین الملل دستگیری و تحویل آنها به ایران را خواسته است.
2- دولت لبیرال ، سرافکنده و فتنهگر حسن روحانی ، بعد از خروج آمریکا از برجام و حتی بعد از ترور شهید سلیمانی ، همچنان پالس مذاکره با قاتلان تروریست آمریکایی مخابره میکند!
سئوال؛
باتوجه به خبرهای فوق ، آیا حکم جلب ترامپ و ۳۶ تروریست دیگر قابل اجرا است؟
پاسخ؛
به چند دلیل ، حکم صادره در دولت روحانی قابل اجرا نیست:
1- هدف و ماموریت دلباختگان غرب در دولت و وزارت خارجه ایران ، مذاکره با آمریکا و سه کشور اروپایی ، تحت هر شرایطی است!
2- وزیر خارجه ، معاونین و سفرای ایران ، اعتقادی به تروریست بودن آمریکاییها ندارند!
3- وقتی امضا و قول جان کری وزیر سابق خارجه آمریکا ، برای وزیر خارجه ایران تضمین بوده ، آیا در تفکر جواد ظریف ، موجودی به نام دشمن و تروریست وجود دارد؟!
4- بخشی از دولت و وزارت خارجه ایران ، اقدامات شهید حاج قاسم سلیمانی در خارج از کشور را مخالف روابط پنهان خود با غرب میدانستند!
5- آقای ظریف و برخی افراد مؤثر در دولت و وزارت خارجه ایران ، تربیت یافتگان در آمریکا و انگلیس هستند!
نتیجه؛
قوه قضاییه کشورمان در اجرای حکم جلب ترامپ و ۳۶ تروریست دیگر ، نه تنها از حمایت دولت و وزارت خارجه ایران برخوردار نیست ، بلکه با کارشکنی مدام آنها روبرو خواهد شد ، زیرا در تاریخ ۲۴۰ ساله گذشته ایران ، لیبرالها همواره در خدمت اهداف دشمنان غربی بوده و هستند!
@mersad598
فتنه اقتصادی را باور کنیم.
تحلیل گران سیاسی اجتماعی کشور معتقدند ، که گرانیهای افسار گسیخته ، یک پروژهی ضدامنیتی ، با هدف طغیان و شورشهای اجتماعی ، برای بر افروختن "فتنه اقتصادی" است!
سوابق اکثر وزراء ، معاونین ، استانداران ، مدیران ، فرمانداران ، بخشداران دولت اعتدال و حتی شخص رئیس جمهور ، نشان میدهد که بنیان دولت حسن روحانی بر اساس پاکدستی ، صداقت ، تعهد و تخصص بنا نشده ، بلکه از اصول مهم در تعیین و گزینش مدیران دولت ، همراهی و حضور در فتنهها ، تعهد به مکتب لیبرالیسم ، همسویی با اشرافیت و هم افزایی با جریان زر و زور و تزویر بوده است!
لذا ، هدف اصلی آنها از عدم نظارت بر قیمتها ، "فتنه اقتصادی" است!
وقتی حسن روحانی ، محمود واعظی ، اسحاق جهانگیری و رحمانی فضلی ، کنترل ویروس کرونا و نظارت بر قیمتها را رها کرده ، ضدانقلاب به آتشافروزی پرداخته ، وزرات خارجه ، جریان فتنه و انحراف ، مذاکره با آمریکا را کلید زده ، اشعثها و خوارج فاسد حوزه ، امام خامنه ای را مقصر و به نامهپراکنی مشغول شده ، قطعا فتنهای بزرگتر از فتنه ۸۸ و فتنه بنزینی حسن روحانی در سر دارند!
باید نمایندگان مجلس یازدهم ، قوه قضائیه ، نیروهای امنیتی و رسانههای انقلابی ، عمارگونه وارد میدان شوند و با روشنگری و بصیرت افزایی ، چشم فتنه را کور و اجازه ندهند ، که دولت حسن روحانی به نیابت از شیطان بزرگ و اپوزیسیون ضدانقلاب ، آتش فتنه اقتصادی را برافروزد.
@mersad598
"طائب" اسم رمز طراحی عملیاتهایی است که سند شش دانگ آن در اختیار احمدی نژاد است. ضدانقلاب و حتا اصلاح طلبان نیز به این شکل روی یک نفر تمرکز نکردند. این اسم رمز مهمترین نشانه برای جای پای احمدی نژاد است. احمدی نژاد اطلاعات سپاه را مهمترین عامل دستگیری و محاکمه نزدیکانش (بقایی و مشایی) میداند. آخرین جلسهای که از طرف فارس با احمدی نژاد در ساختمان ولنجک داشتیم، بیش از ۲۰ درصد یک جلسه سه ساعته را درباره همین اسم رمز حرف میزد.
احمدی نژاد در سه ماه پایانی سال ۹۷ مصاحبه با رسانهها را کلید زد تا بتواند مجدد به عرصه سیاسی برگردد. طبیعی بود که این تصمیم همانطور که او میخواست نعل به نعل پیش نرود. اتفاقاً همزمان با احمدی نژاد سرافراز بعد از چند سال سکوت، با یک روزنامه اصلاح طلب مصاحبه میکند و اولین اتهامات را علیه نهادامنیتی سپاه مطرح میکند.
سبک نقدهای اخیر سرافراز از جنس همان حرفهای احمدی نژاد و با همان تهور و ادبیات است. احمدی نژاد وقتی متوجه شد که نمیتواند حرفهایش را از طریق رسانهها منتقل کند سراغ یک "نزاع نیابتی" رفت. سرافراز بازیگر همین بازی سازی است. انتشار گفت وگوی یکی از نزدیکان احمدی نژاد با سرافراز، آخرین حلقه رسانهای همین پروژه بود که کلید خورد.
پیش بینی سرافراز از جنگ نیز، مرتبط با تهدید میرقلی خان برای انتشار برخی اسناد است که پیشتر در پیش بینی احمدی نژاد از آشوب و فروپاشی مطرح شده است. روشن است که جلسات هماهنگ و مستمر برای "هم تحلیلی" و طراحی صحنه وجود داشته و دارد.
حیات سیاسی احمدی نژاد در "تشویش و بهم ریختگی سیاسی" است. وی برای ماندن در کانون توجهات، تخریب دو جا را هدف گیری و با اتهام زدن به این دو نهاد تلاش کرد همچنان قهرمان بماند. یکی عدلیه و دوم اطلاعات سپاه. گزینه اول با آمدن رئیسی حذف شد و ماند گزینه اطلاعات سپاه که با تروریست خواندن و محبوبیت سپاه در سیل، این گزینه هم درحال حذف شدن بود. بعد از تروریست خواندن سپاه که از نهضت آزادی تا برخی اپوزیسیون خارج از کشور و آحاد ملت و مسئولین را در مقابل آمریکا متحد کرد، لازم بود مجدد سپاه مورد تخریب قرار گیرد تا بستر تشویش و حیات احمدی نژاد از بین نرود. جالب اینکه همزمان با سرافراز، حلقههایی از عدالتخواهی انحرافی نیز به شکل معناداری موضوع تخریب اطلاعات سپاه را در دستور قرار دادند و گمانه پیوند و همدستی "عدالتخواهی فانتزی" با افشاگریهای به سبک "بگم بگم های احمدی نژاد" را تقویت کردند؛ درین باره هم باید نوشت.
@mersad598
🔴 سرانجام تلاش آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی چه خواهد شد؟‼️
🔻 نشست مجازی شورای امنیت سازمان ملل برای استماع گزارش شش ماه قطعنامه ۲۲۳۱ با تکرار اتهامات همیشگی آمریکاییها علیه ایران همراه بود که با مخالفت چین و روسیه مواجه شد. شورای امنیت روز سهشنبه در نشستی که بهصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد روند اجرای برجام را بررسی کرد.
🔹 بر اساس مکانیسم تعریفشده در قطعنامه ۲۲۳۱، دبیر کل سازمان ملل میباید هر شش ماه گزارشی از نحوه اجرای قطعنامه را به شورای امنیت ارائه دهد. این جلسه با اتفاقاتی دیگر همزمانشده بود که از آن جمله میتوان به توزیع پیشنویس قطعنامه پیشنهادی جدید آمریکا علیه ایران بین اعضای شورای امنیت اشاره کرد.
🔹 روحانی در جلسه هیئت دولت در اولین واکنش به نشست مجازی شورای امنیت گفت: ممکن است آمریکاییها در محاسبات خود تصور کنند در بخش اقتصادی موفقیتی به دست آورده باشند و ملت ایران را تحتفشار مضاعف قرار داده باشند، اما قطعاً ازنظر سیاسی، حقوقی و اخلاقی در طول سهونیم گذشته بارها با شکست مواجه شدند و روز گذشته نیز بازهم شکست جدیدی برای آمریکاییها بود. تاکنون ضربه آمریکاییها به برجام اقتصادی بوده و ما هم بخشی از تعهدات خود را کنار گذاشتیم و تحمل کردیم؛ اما اگر آمریکاییها بخواهند ضربه سیاسی به برجام بزنند جمهوری اسلامی تحمل نخواهد و اقدام قاطع خود را نشان میدهد.
✅ اشاره رئیسجمهور به پایان تحریم تسلیحاتی ایران در ماه اکتبر (اواخر مهرماه) است که ایالاتمتحده بهشدت در پی تمدید این تحریمهاست. در حال حاضر گمانهزنی درباره اینکه در مهرماه چه اتفاقی رخ خواهد داد سخت است. اگرچه کشورهایی اروپایی که از ابتدای خروج آمریکا از برجام با وعده تلاش داشتند ایران را به ماندن در توافق و انجام یکجانبه تعهداتش ترغیب کنند مدافع آمریکاییها در تمدید دوباره تحریمهای تسلیحاتی ایران میباشند اما احتمالاً دو کشور چین و روسیه از مخالفان تداوم تحریمها باشند.
@mersad598
🔴 اندیشکده ضدایرانی «میدل ایست» در مقاله ای به پیروزی احتمالی #پرویزفتاح در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ پرداخته و نوشته است:
🔸 «پرویز فتاح»، عضو سپاه پاسداران و رئیس فعلی بنیاد مستضعفان ، با ویژگی "جوان و حزب اللهی" تطابق دارد.
🔹 نظرسنجی های اخیر در بین اصولگرایان، «فتاح» را در بین چهار کاندیدای مشهور نشان داده و جبهه پایداری نیز در آستانه تایید وی است.
🔸 در واقع، «فتاح» به عنوان "تنها ستاره اصولگرایان" برای انتخابات ۲۰۲۱ توصیف شده است.
🔹 نام او در هر دو لیست تحریمهای آمریکا و اتحادیه اروپا قرار دارد.
🔸 اگر چه برخی، ویژگیهای اخلاقی و شخصیتی «فتاح» را مشابه «احمدی نژاد» توصیف میکنند اما در حقیقت او بیشتر شبیه دوست نزدیک خود ، [سردار شهید] «قاسم سلیمانی» است.
🔹 سیاست داخلی «فتاح» بر مبنای افزایش حمایت دولت از اقشار فقیر، مستضعفین و پیشبرد اسلامی سازی ایران تعریف خواهد شد.
🔸 ماهیت سیاست داخلی «فتاح» مبتنی بر اصول انقلابی و حزب اللهی است و با توجه به سوابق وی ، [آیت الله]«خامنهای» وی را یک گزینه مطمئن به عنوان رئیس جمهور، برای اجرای گام دوم انقلاب اسلامی میبیند.
🔹 در حوزه سیاست خارجی، «فتاح» یک شبکه قدرتمند را در سراسر منطقه ایجاد کرده است که شامل روابط نزدیک با رئیس جمهور سوریه، دبیرکل حزب الله، و اعضای ارشد حشد الشعبی عراق میباشد.
🔸 با توجه به اینکه فعالیتهای منطقهای کمیته امداد امام خمینی (ره) اغلب به عنوان ابزاری برای "قدرت نرم نیروی قدس سپاه" انجام میشود ، «فتاح» در دوره تصدی مسئولیت خود با فرماندهان سپاه قدس همکاری نزدیکی داشته است که میتواند محور مقاومت را در گام دوم انقلاب اسلامی تقویت کند.
@mersad598
🔴 *ظریف انقلابی* ‼️ ظریف کیست؟؟
*محمدجواد ظریف طی مصاحبهای تلویحاً منتقدین برجام و سیاست خارجی دولت را "انقلابیونی که در اتاقشان زیر کولر نشستهاند" خطاب کرده، به آنها توصیه میکند که "از انقلابیون واقعی یاد بگیرید".*
*باید به جناب ظریف یادآور شد که برچسب انقلابی بودن، با یک خروار سریش هم به جنابعالی نمیچسبد!*
*🔘 جناب آقای ظریف! آیا پدربزرگ شما، میرزا علینقی کاشانی، از ارادتمندان عباس افندی یا همان عبدالبهاء ـ از سرکردگان فرقه ضاله بهائیت ـ نبود؟!*
*🔘 آقای ظریف! آیا پدر_جنابعالی، محمد علی کازرونی، از طرفداران محمدرضای پهلوی و از ارادتمندان به خاندان سلطنتی نبود؟!*
*آیا برخی از دوستان صمیمی پدرشما، مرتبط با ساواک نبودند؟!*
*آیا پدر جنابعالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، جزو مخالفین نظام جمهوری اسلامی نبود؟!*
*🔘 آقای ظریف! آیا جنابعالی در طی دوران تحصیل در دبیرستان_علوی، جزو هواداران شیخ محمودحلبی ـ سرکرده فرقه انحرافی انجمن حجتیه ـ نبودید؟!*
*و آیا در جلسات سخنرانی که در منزل شیخ محمودحلبی تشکیل میشد، شرکت نمیکردید؟!*
*🔘 آقای ظریف! آیا برخی دوستان_پدرتان که با ساواک مرتبط بودند، پاسپورت و ویزای آمریکا را برای شما آماده نکردند؟!*
*🔘 آقای ظریف! آیا در طی سالهای 56 و 57 که هزاران تن از مردان و زنان مسلمان ایران توسط رژیم جلادشاه قتل عام میشدند، جنابعالی حتی یک روز هم در کنار مردم بودید؟! یا اینکه در آمریکا در زیر باد خنک کولر مشغول فراگیری علم و دانش بودید؟!*
*🔘 آقای ظریف! جنابعالی چگونه در مهر سال 58 از سفارت آمریکا در دانمارک، یکروزه برای همسر خود ویزای_آمریکا را گرفتید؟*
*آن هم در شرایطی که طبق اسناد بدست آمده از سفارت آمریکا در تهران، مسئولین آمریکایی اعلام کرده بودند که در سال 58 فقط به آن دسته از ایرانیان ویزا خواهند داد که با آنان همکاری اطلاعاتی داشته باشند!*
*🔘 آقای ظریف! چطور بعد از ماجرای تصرف سفارت آمریکا در تهران توسط دانشجویان خط امام، دولت آمریکا همه کارکنان کنسولگری ایران در سانفرانسیسکو ـ حتی آنان که پاسپورت سیاسی داشتند ـ را اخراج کرد ، اما از اخراج جنابعالی خودداری کردند؟!*
*🔘 آقای ظریف! جنابعالی چطور حدود ۷ سال در دفتر نمایندگی ایران در نیویورک، به عنوان کارمند محلی و با ویزای دانشجویی کار میکردید و هیچگاه توسط سازمانهای اطلاعاتی آمریکا اخراج نشدید؟!*
*🔘آقای ظریف! جنابعالی در طی ۸ سال جنگ تحمیلی، حتی یک روز ـ تأکید میشود حتی یک روز ـ از فاصله 50 کیلومتری جبهههای نبرد حق علیه باطل عبور کردهاید؟!*
*البته شاید پزشک به شما توصیه کرده بود که تیر و ترکش برای بدن شما ضرر دارد و بایستی برای حفظ سلامت بدن خود، در آمریکا در زیر باد خنک کولر، همچنان مشغول فراگیری دانش باشید؟!*
*🔘 آقای ظریف! آیا طبق مطالب کتاب خاطرات شما، مقامات سرویس اطلاعاتی شوروی در اسفند سال 66، در یک ملاقات رسمی با مقامات اطلاعاتی ایران، اعلام نکردند که گزارش 7 اسفند 66 جنابعالی که برای وزارتخارجه ارسال کرده بودید، دروغ بوده و در واقع با این کار، صحنه سیاسی جنگ را به نفع صدام و آمریکا، تغییر داده بودید؟*
*❌ جناب آقای ظریف! ادعای انقلابیگری، اصلاً با سوابق و عملکردهای جنابعالی جور در نمیآید!*
*🔘 آقای ظریف! وجود شماره تلفن مقامات_اطلاعاتی و امنیتی_آمریکا در دفتر تلفن جنابعالی، چه معنایی داشته است؟!*
*آیا کسی که ادعای انقلابیگری میکند، میتواند بارها و بارها با جورج_سوروس ـ میلیاردر صهیونیست آمریکایی و مرتبط با سازمان سیا ـ ملاقاتهای آشکار و پنهان داشته باشد؟!*
*⁉️ به راستی بزرگترین دستاورد ۶ ساله جنابعالی در پست وزارتخارجه، جز توافق_استعماری و ضدملی برجام، چیز دیگری هم بوده است؟*
*🔘آیا حاضرید در یک مناظره زنده تلویزیونی با اینجانب، در مورد برجام و سایر دستاوردهای درخشانتان مانند بازگرداندن عزت به پاسپورت ایرانی، رفع همه تحریمها در اثر مذاکرات ۶ ساله و ... شرکت نمائید؟*
دفاع همچنان باقیست
@mersad598
ایران در لبه پرتگاه یا ....؟
امروز یکشنبه 15 تیر 99 نمایندگان مجلس ، طرح سئوال از حسن روحانی را با بیش از 100 امضاء تقدیم هیئت رئیسه مجلس کردند ، تا رئیس جمهوری که در بزنگاههای حساس ، خود را بخواب میزند! به سئوالات نمایندگان مردم در رها سازی قیمتها و تورم ، پاسخگو نماید.
قبل از اقدام نمایندگان مجلس ، موسوی خوئینیها و فعال در فتنهها از سایه برون آمد و با نوشتن نامه به رهبر معظم انقلاب ، کشور را در لبه پرتگاه قلمداد کرد!
در 42 سال گذشته ، سهم اصلی برپایی فتنهها و بحرانها ، به لیبرالها و اصلاح طلبان منافق درون قدرت اختصاص دارد! ولذا نامه اخیر موسوی خوئینیها مبنی بر قرار داشتن ایران در لبه پرتگاه ، دو هدف مهم را دنبال میکند:
اولاً میخواهد مشکلات اقتصادی و ناکارآمدی دولت لیبرال روحانی را به گردن نظام اسلامی بیندازد!
ثانیاً طرح سئوال و استیضاح رئیس جمهور را از نمایندگان مجلس سلب نماید ، تا خیانتهای گسترده نفوذیهای درون قوه مجریه و عوامل داخلی و خارجی آنان ، مستور بماند.
باید گفت؛
کشور در لبه پرتگاه نیست ، بلکه حسن روحانی و جریان زر و زور و تزویر در لبه پرتگاه قرار گرفتهاند ولذا نانجیبانه ، وظایف قانونی خود را وانهاده و کشور را در لبه پرتگاه ، نشان میدهند!
@mersad598