♦️تصویری از هدیه اشغالگران اماراتی به ارتش #یمن.... 😁
این همه تویوتا صفر با عقبنشینی مزدوران وابسته به امارات در الحدیده به غنیمت ارتش و کمیتههای مردمی یمن درآمد.
🔹از یک دوست یمنی شنیدم که این تویوتاها سفارشی بوده و قدرت بسیار خوبی دارند و سیستم تعلیق بسیار بهبودیافتهای دارند... خلاصه هر چه هست این همه تویوتا آن هم نو و پر از بنزین یک جا غنیمت بگیری، واقعاً عالی هست. آن هم برای یمنی که به شدت محاصره است و هیچ توانی برای وارد کردن چنین تجهیزات ساده و معمولی هم ندارد.../اخبار سوریه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸این اظهار نظر آقای امیرعبداللهیان را دقت کنید که در نشست خبری مشترک با همتای ترک خود آقای اردوغان را عالی جناب توصیف می کند.
خب این تعبیر به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست، آن هم از جانب مقام ارشد وزارت امورخارجه که طبیعتا رییس دستگاه دیپلماسی کشور است.
آقای امیرعبداللهیان باید نسبت به ادبیات خود دقت کنند، جایگاه آقای اردوغان در جمهوری اسلامی این نیست که شما او را عالی جناب خطاب کنید.
عالی جناب برای ما سید حسن نصرالله و عبدالملک بدرالدین الحوثي است که سال ها برعلیه امپریالیسم مبارزه می کنند نه یک رجل سیاسی که هیچ ارزشی بالاتر از منفعت تجاری و اقتصادی را برای خود تعریف نکرده و سرسفره رژیم صهیونیستی و آمریکا ارتزاق می کند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸آغاز درگیری های باکو و ارمنستان در استان سیونیک
🔸این تصویر متعلق به ملاقات دولت باحچلی رییس حزب حرکت ملی؟(گرگ های خاکستری) است
به قول دوستان عالی جناب اردوغان از نقشه ترکستان جعلی و موهوم خود رونمایی کرده و مجدادا رویاهای تعبیر ناشدنی خود را به تصویر کشیده است.
در تصویر مشخص است که بخشی از ایران نیز جزء ترکستان بزرگ مورد نظر حضرت عالی جناب قرار داده شده است.
آقای اردوغان از اظهار این برنامه ابایی ندارد و به راحتی برنامه ی ترکستان بزرگ را اعلام می کند.
سزاوار است که مقامات کشور که همواره به ادعای مالکیت امارات بر جزایر سه گانه پاسخ می دهند به این توهین و تعدی عالی جناب اردوغان به تمامیت ارضی کشور نیز پاسخ در خور شان دهند.
دولت و دستگاه دیپلماسی کشور در همه جا مو را از ماست بگیرد.
🔴 بخش هایی از سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب که در رسانه ها بازتاب مناسبی نیافت!
🔻 بخش اول
🔹 رهبر انقلاب: یک بخش مهمّ جنگ نرم استعمارگران، هم امروز و هم همیشه -امروز هم هست، در گذشته هم بیشتر بوده- عبارت است از اینکه ملّت ما را یا هر ملّتی را که دارای استعدادی است، از استعدادِ خودش غافل کنند، او را بیاعتنا کنند به آن استعداد یا حتّی به وضعی برسانند که خود او منکر این استعداد بشود؛ این قدر بگویند نمیتوانی، نمیتوانی، نمیتوانی که باورش بشود نمیتوانم و خودش بگوید نمیتوانم؛ این یکی از کارهایی بوده که رایج بوده. از اوّلی که استعمار وارد کشورها شد، یکی از کارها همین بوده.
🔹 در آفریقا تمدّنهای بزرگی وجود داشته -در بخشی از آفریقا، در غرب آفریقا، در نقاط دیگر- که اینها بکلّی نابود شده، از بین رفته. نِهرو در این خاطراتش، در کتاب نگاهی به تاریخ جهان، میگوید که قبل از اینکه انگلیسها وارد هند بشوند، هند از لحاظِ صنایعِ داخلیِ خودش-صنایع آن روز، اوایل قرن نوزدهم- یک کشور خودکفا بود؛ انگلیسها که وارد شدند، اوّل کمپانی هند شرقی، بعد هم دولت انگلیس، وضع را به جایی رساندند که هندیها احساس میکردند که جز با مصنوعات انگلیسی و خارجی امکان زندگی وجود ندارد.
🔹 ما تقریباً بیش از دویست سال به این بلیّه مبتلا بودیم، تا قبل از انقلاب اسلامی. شنیدهاید که وقتی بحث ملّی شدن نفت مطرح شد که ایرانیها نفت دارند و خودشان نفت را اداره کنند و مانند اینها، نخستوزیرِ دورهی طاغوت در مقام انتقاد از این فکر میگفت که ایرانیها بروند لولهنگ بسازند! لولهنگ را شماها ندیدهاید؛ لولهنگ یعنی آفتابهای که حتّی با حلبی ساخته نمیشود، با گِل ساخته میشود. آن قدیمها، زمان نوجوانی و بچّگی ما، هنوز لولهنگ بود؛ آفتابهای که با گِل درست میشود. میگفت ایرانیها بروند لولهنگ درست کنند! یعنی یک ملّت را به اینجا میرسانند.
🔹 گاهی لازم است که جوان نخبه با سختیها هم بسازد؛ این یکی از آن نکات اخلاقی بسیار مهم است که باید مورد توجّه باشد. این برداشت که همه چیز باید آماده باشد و در جای خود باشد تا نخبه بتواند کار بکند، برداشت درستی نیست؛ گاهی بایستی با موانع مبارزه کنید.
🔴 بخش هایی از سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب که در رسانه ها بازتاب مناسبی نیافت!
🔻 بخش دوم
🔹 رهبر انقلاب: بحث آفرینش علمی است؛ این مهم است. امروز کارهای علمی زیادی در کشور میشود، امّا این کارها غالباً متفرّعات بر آفرینش علمی دیگران است؛ فرض بفرمایید که نیروی انرژی هستهای را مثلاً کسی کشف کرده، ما امروز داریم روی این کار میکنیم. آنچه نیاز هست و بایستی انجام بگیرد آفرینش علم است؛ باید خلّاق باشید، باید تولید کنید علم را که غالباً از کشف یک نیرویی در طبیعت به وجود میآید؛ یعنی نوآوری در علم ناشی از این است که یک ناموسی را، یک قانونی را که در طبیعت وجود دارد و تا امروز کشف نشده، شما کشف میکنید، بر اساس آن تولیدِ علم میشود، بر اساس آن فنّاوریهای متعدّدی به وجود میآید. باید دنبال این باشیم؛ یعنی جوان نخبهی ما باید دنبال این باشد: خلّاقّیت در دانش.
🔹 فرض بفرمایید که مثلاً نیروی جاذبه وجود داشت -حالا مثالهای قدیمیاش اینها است دیگر؛ از قدیم این مثالها را میزدیم- یکی این را کشف کرد و بر اساس آن دانشهایی به وجود آمد. نیروی الکتریسیته در طبیعت عالم وجود داشت، کسی آن را نمیشناخت، یک کسی کشف کرد، بر اساس آن، این عرصهی عظیم علم و فنّاوری به وجود آمد. یا در بخشهای بعدی و در مسائل جدید، نانو از این قبیل است، مسئلهی سلّولهای بنیادی از این قبیل است، مسئلهی انرژی هستهای از این قبیل است. کشف یک حقیقتی در طبیعت، کشف یک سنّتی، یک ناموسی، یک عنصری در طبیعت الهی و صنع الهی موجب میشود که شما به یک نکتهی علمی پی ببرید، آن نکته علم خواهد بود، تدوین میشود، گسترش پیدا میکند، منتهی میشود به فنّاوری و مانند اینها.
🔴 بخش هایی از سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب که در رسانه ها بازتاب مناسبی نیافت!
🔻 بخش سوم
🔹 رهبر انقلاب: نخبگان باید مسئلهمحور کار کنند؛ مسئلهمحوری مهم است. کشور مسائل اساسیای دارد؛ باید به اینها توجّه کرد.اینها بایستی از طرق علمی و با روش علمی حل بشوند؛ راه حل دارد.
🔹 از موضوعات مبتلابهِ امروزِ ما فرض بفرمایید مسئلهی آب در کشور است؛ یک مسئله است دیگر. مسئلهی کشور، مسئلهی آب است و مسئلهی آب در آیندهی خیلی نزدیکی به مسئلهِی مهمتری هم در سطح دنیا تبدیل خواهد شد. خب برای این یک فکر علمی باید بشود. یا مسئلهی محیطزیست و حتّی مسئلهی ترافیک؛ مسئلهِی ترافیک، یک مشکلی در زندگی است. شما از یک گوشهی تهران حرکت میکنید تا یک قسمت دیگر، باید یک ساعت، یک ساعت و ربع سوار ماشین باشید با این گرفتاریها؛ خب این راه حل دارد؛ باید از طریق علم راه حلّ این را پیدا کرد.
🔹 آسیبهای اجتماعی، مسئلهِی اعتیاد، مسئلهی طلاق، مسئلهی حاشیهنشینی، مسئلهی هجرت از روستاها و تخریب روستاها، اینها همه راه حل دارد. یک وقت هست که مدیری دلسوزی ندارد، اصلاً نمیخواهد به این مسائل نگاه کند، آن محلّ بحث نیست؛ امّا وقتی فرض بر این است که مدیران میخواهند مسئله را حل بکنند، خب برای این باید راه حلّ علمی پیدا کرد و قطعاً راه حل دارد. یا مسائل ادارهِی کشور، مشکلات نظام پولی، نظام مالی، مشکل نظام مالیاتی، مشکل بانکها، موانع رشد تولید که ما امسال گفتیم «برداشتن موانع»، راه حلّ علمی دارد؛ اینها بایستی از طریق علم روشن بشود و دهها مسئلهی دیگر؛ یعنی روی مسئله فکر کنید.
🔹 در بعضی از کشورهای پیشرفتهی دنیا دانشگاهها غالباً غیر دولتی است، دانشگاهها خصوصی است، ولی همین دانشگاههای غیر دولتی بودجهی فراوانی از دولتها میگیرند؛ چه جور؟ نه اینکه بیایند همین طور فلّهای پول بدهند برای دانشگاه؛ نه، مسئله تعریف میکنند برای دانشگاه و از آن دانشگاه جواب مسئله را میخواهند، هر مقداری که آن دانشگاه توانست این مسئله را برای آنها حل کند، درآمد مالی از ناحیهی دولت و حاکمیّت خواهد داشت. خب این خیلی خوب است؛ یعنی مسئلهمحوری در زمینهی کارهای علمی و کارهای نخبگان، چیز مهم و لازمی است.
🔹 در ذیل این مسئلهمحوری که عرض کردیم، اتّفاقاً بحث هوش مصنوعی را نوشتهام که امروز یکی از دوستان دربارهی آن صحبت کردند؛ من پیشنهاد میکنم یکی از مسائلی که مورد تکیه و توجّه و تعمیق واقع میشود، مسئلهی هوش مصنوعی باشد که در ادارهی آیندهی دنیا نقش خواهد داشت.
🔴 بخش هایی از سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب که در رسانه ها بازتاب مناسبی نیافت!
🔻 بخش چهارم
🔹 رهبر انقلاب: جوان ما که میتواند فرضاً یک شرکت دانشبنیان به وجود بیاورد و یک بخش مهمّی از کارها را انجام بدهد، هم خودش درآمد پیدا کند، هم به کشور فایده برساند، به جای اینکه بیاید دنبال کار و تلاش و زحمت و این حرفها، میرود سراغ سرگرمیهای زائد؛ خیلیها سرگرم به رایانه و مانند اینها میشوند؛ غالباً الان شب تا صبح یا صبح تا شب، تا هر چه بتوانند در اینترنت بیخودی، بیفایده، بیهدف میگردند؛ بدون اینکه هیچ سودی عاید بشود. راحتطلبی، نداشتن همّت، نداشتن خطرپذیری؛ اینها چیزهایی است که مانع های اساسی تولید است.
🔹 یک شرط لازم برای رشد و تقویت شرکتهای دانشبنیان، این است که ما بتوانیم محصولات آنها را در داخل کشور رایج کنیم و در داخل خود کشور مصرف بشود؛ راهش هم این است که تولیدی که او میکند، دیگر واردات نداشته باشد.
🔹 باز یک عدّهای مثل قضیّهی لوازم خانگی، جنجال نکنند که چرا شما گفتید که مثلاً فرض کنید لوازم خانگیِ فلان کشور را نیاورند؛ نه، لازمهی رشد شرکتهای داخلی و تقویت آنها، که بتوانند روی پای خودشان بِایستند، این است که ما برای اینها بازار در داخل درست کنیم. بازار داخل، بازار کوچکی نیست؛ این بازار را در اختیار تولید داخلی باید گذاشت.
🔹 البتّه وقتی که ما میگوییم جلوی واردات گرفته بشود، در واقع برای کمک به کارخانهی داخلی و بنگاه داخلی داریم حرف میزنیم؛ آن بنگاه داخلی هم وظایفی دارد، آنها هم باز قیمتها را گران نکنند، کیفیّت را پایین نیاورند تا بکلّی آن توصیهای که شده بیفایده بشود.
🔹 مسأله صادرات هم مهم است، بعضی از کشورها هستند که از ایران خاطرههای خوبی دارند امّا اگر بگویند دو محصول ایرانی را اسم بیاورید نمیتوانند اسم بیاورند. صدا و سیما در بخش خارجی، این محصولات را تبلیغ کند و گفته بشود.
🔴هادی مهرانی بی شرف به ترکیه فرار کرد!
🔹 این فرد رذل هتاک که بارها به اهل بیت، شهدا و مدافعان حرم جسارت کرده است، ماهیانه حقوق جانبازی از بنیاد شهید به مبلغ هفت میلیون تومان به علاوه مزایای دیگر می گرفته است!
🔹 شمر هم جانباز صفین بود.
🔴ادعای جنجالی علیه لاریجانی
🔻علی خضریان، سخنگوی کمیسیون اصل ٩٠ مجلس :
🔹 معاونت اقتصادی مرکز پژوهشهای مجلس در ظاهر شعارهای انقلابیگری میدهد، اما عملکرد برخی افراد کلیدی این معاونت در گذشته نشان داده است که مطابق میل حامیان وضع موجود و علیه جریان انقلاب عمل کرده است که نمونهای از گزارشات سفارشی این معاونت علیه کاندیدای جریان انقلاب را از زبان آقای رئیسی در کتاب «روایت انتخاب دوازدهم» برایتان میخوانم.
🔹حجتالاسلام رئیسی به تخلفات مجلس و رئیس این قوه پرداخته و اظهار میکند آقای علی لاریجانی مرکز پژوهشهای مجلس را مامور کرده بود تا جزواتی علیه من و قالیباف یعنی کاندیداهای انقلابی آماده کند و پخش میکردند. این ورود مجلس به انتخابات بیسابقه بوده است.
🔹موضعگیری شخص آقای علی لاریجانی و موضعگیری ایشان در بسیج کردن مرکز پژوهشهای مجلس برای این جزوات که داده آوردند که چند جزوه به دست خود من هم رسید که گویا اینها خودشان را موظف میدانند که در رابطه با هر موضعی که ما میگیریم یک جزوه منتشر کنند./مهر
🔴 ۸۲ کشور بیشتر از ایران برق مصرف میکنند/ ایران ۴۰ درصد کمتر از آلمان
🔹برخلاف ادعایی که میگوید ایرانیها جزء پرمصرفترین مردم جهان در حوزه انرژی الکتریکی هستند، بررسی فرهیختگان نشان میدهد، سرانه مصرف برق در ایران همتراز میانگین جهانی است. همانطور که در جدول آمده، با در نظر گرفتن مصرف سرانه 3759 کیلووات ساعت در سال 1399، ایران در رتبه 83 و پس از کرهجنوبی قرار خواهد گرفت.در حوزه مصرف بخش خانگی نیز سه کشور ایران، ترکیه و آلمان به لحاظ جمعیتی حدودا مشابه هم هستند. براساس گزارش سالانه آژانس بینالمللی انرژی مصرف برق خانگی ایران 40 درصد کمتر از آلمان و 36 درصد بیشتر از ترکیه است. براساس آمار جهانی میتوان نتیجه گرفت مصرف خانگی برق در ایران متناسب با میانگین جهانی بوده و مردم ایران جزء پرمصرفهای برق جهان محسوب نمیشوند.
❌ سی سال پیش آقا به حزب الله و نخبگان و دلسوزان فرمان دادند که برای تحقق #تحول_دستگاه_امامت_جمعه فکر کنید و با شجاعت اقدام کنید و به این میدان وارد بشوید- اما تقریبا همه خواب بودیم و بی تفاوت از کنار فرامین آقا رد شدیم و قدرت طلبان اصولگرا نیز با سوء استفاده از کند فهمی بخشی از جریان انقلاب تاکنون مانع تحقق کامل دولت اسلامی مد نظر آقا شده اند...
امیدوارم امروز بیدار شده باشیم...
🌕 امام خامنه ای:
من از همه ی آقایان ، بخصوص کسانی که صاحب فکر نو و ابتکاری و جرأت اقدام در گشودن راه های ناگشوده هستند ، خواهش می کنم که سعیمان بر این باشد که به طور دائم و روز به روز ، این مجموعه ی سراسری کشور را تکامل ببخشیم.
اگر ما قانع باشیم که همانطوری که ده سال پیش نمازهای ما برگزار میشد، حالا هم برگزار بشود، غبن است؛ «من استوی یوماه فهو مغبون» قاعدهی هر کار مستمر، بخصوص وقتی وظیفهی بزرگی برعهده دارد، این است که به طور دایم در حال تحول و پیشرفت باشد.
این مجموعه (دستگاه امامت جمعه) با این مسئولیت ، باید در حال پیشرفت و تحول باشد؛ راهش را پیدا کنید. چگونه تحول ایجاد خواهد شد؟ ابزارش چیست؟ ما باید چه کار کنیم؟ شما باید چه کار بکنید؟ باید این ها را فکر کنید.
۲۵ شهریور ۱۳۷۰ در دیدار ائمهی جمعهی سراسر کشور
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=2488
⭕️ مسئلهگویی که اهتمام به امور مسلمین نیست!
◀️ #نماز_جمعه و #مساجد در صدر اول اسلام، یک وضعی داشت و بعد به تدریج، آن محتوای خودش را از دست داد. در بین مسلمین، یک طایفهشان اصلاً اقامهی جمعه نمیکردند و یک دستهای هم که اقامهی جمعه میکردند، تقریبا #بیمحتوا بود؛ مسائل منحصر میشد به یک چند جمله نصیحت و ختم میشد.
🔹 در صدر اسلام، مسجد و نماز جمعه یک ابزاری بود در دست کسانی که میخواستند فعالیت در امور کشوری بکنند. از مسجد، همهی این مسائل بیرون میرفت؛ شکل میگرفت و نماز جمعهها اینطور نبود.
🔹 شما خطبههایی [را] که در نماز جمعههای آن وقت خوانده شده است، ملاحظه میفرمائید که چه وضعی بوده است آن نماز جمعهها و چه محتوایی داشته است. و معالأسف، دستهای خائنی از اول تقریباً به تدریج این را از بین بردند؛ به طوری که نماز جمعه اصلاً هیچ محتوا دیگر نداشت.
🔹 #پیغمبر سفارش کرده است که باید اهتمام [به] امور مسلمین [داشته باشید] اهتمام به امور مسلمین فقط همین است که ما بگوییم نماز چند رکعت است و شک بین کذا چی است؟! این اهتمام به امور مسلمین است؟!
🔹 مسئلهگویی که اهتمام به امور مسلمین نیست. امور مسلمین عبارت از امور #سیاسی مسلمین است، امور #اجتماعی مسلمین است، #گرفتاریهای_مسلمین است و کسی که اهتمام به این نکند، به حسب آن روایت، فَلَیْسَ بِمُسْلِمْ. و ما امیدواریم که لااقل از این دنیا نرویم و مشمول این نشویم که [بگویند:] شما مسلم نبودید؛ برای اینکه در امور مسلمین اهتمام نداشتید. ما باید دنبال این مسئله باشیم که با اهتمام تمام، بر امور مسلمین نظارت تام و تمام بر امور داشته باشیم.
🔹 اینطور نباشد که توی مسجد اگر یک امام جماعتی، جمعهای بخواهد یک کلمهای بگوید که مربوط به اجتماع مسلمین است، مورد طعن واقع بشود: «این چرا این طور کرده است؟!» بیایند و او را طعنش بدهند.
🔹 طعن به آن [کسی] وارد بشود که در امور مسلمین دخالت نمیکند، کنارهگیری میکند، عزلت میکند.
🔺 شما ببینید قضیه عزلت در اسلام اصلاً نبوده؛ اساس نداشته این عزلت... این در یک طوایفی بوده است غیرمسلمین؛ اما آمده است در مسلمین؛ یک وقت رسیده به آنجایی که «آقا خیلی آدم خوبی است، اصلاً توجه ندارد به اینکه فلان چیز چه جور میشود!»
💬 روح الله الموسوی الخمینی؛ در جمع ائمه جمعه سراسر کشور (۲۲مهر ۱۳۶۱)
🔻فقط کافی است لقمهای نوش جان کنی..
هزاران دلیل عقلی و حجت شرعی وجود دارد که تو را به خوردن تشویق کند.
حتی هزاران دلیل عاطفی داری.. مادرت!
اگر خاتمه دهی این مرگ تدریجی را، مادرت آرام میگیرد..
🔺اگر خاتمه دهی این مرگ تدریجی را، این درد کشنده که بند بند اعضایت را فراگرفته، کاهش مییابد (هرچند که هیچگاه از بین نمیرود، با ۴۰ روز اعتصاب غذا، کبد و کلیه و دیگر اعضای حیاتی بدن، تقریبا از کار میافتد)
اگر پایان دهی، همه میگویند: «حق داشت؛ سعی خودش را کرد..» حتی تقدیر میکنند که: «تا همینجا هم به #وظیفه خود عمل نمودی و به دشمن ضربه زدی»
آری برادر؛ تو به هزاران دلیل دنیاپسند، میتوانی خاتمه دهی این مرگ تدریجی را...
🔺اما برادر! نمیدانی چه غروری سرتاپای وجودمان را فرا گرفته، با #مقاومت تو،
هر روز صبح قبل از هر کاری، با ترس و امید اخبارت را دنبال میکنم، نگرانی برای خودت، که مبادا #گرسنگی جانت را بلعیده باشد..
و امید و افتخار که چگونه با سلاح «شکم گرسنه» و گونههای گودافتاده و استخوانهای بیرون زده، به جنگ حیثیت #اسراییل کثیف رفتهای..
🔺نمیدانی برادر، چقدر این مقاومتت را دوست داریم.
📆 #مقداد_القواسمي جوان ۲۴ ساله #فلسطینی، ۱۰۶ روز است در اعتراض به بازداشت غیرقانونیاش توسط رژیم صهیونیستی، دست به #اعتصاب_غذا زده...
تصویر اول: مقداد در ۸۰امین روز مقاومت
تصویر دوم: مقداد در روز گذشته
تصویر سوم: مقداد قبل از اعتصاب غذا
⭕ در مذمت تبریکگفتن انتصابات
🔸با هر تغییر و تحولی در هر قوه و ارگان و نهاد و سازمانی، طبیعتاً عدهای میروند و عدهای دیگر میآیند.
وَ تِلْكَ الْأَيَّامُ نُدَاوِلُهَا بَيْنَ النَّاسِ وَ لِيَعْلَمَاللهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَ يَتَّخِذَ مِنْكُمْ شُهَدَاءَ.
خدا در آیه ۱۴۰ سوره آلعمران، درباره تغییر و تحولات و دست به دست شدن قدرت و گردش روزگار بین گروهها و جریانات مختلف، علت اصلی را دو مورد اعلام فرموده: نخست اینکه افرادی که حقیقتاً ایمان آوردهاند را شناسایی کند و دوم اینکه در صورت سربلند بیرون آمدن از آزمون نخست، آنها را با شهادت نزد خود ببرد.
🔸بدینترتیب میتوان گفت تداول دولتها، از دیدگاه الهی صرفاً آزمایش و امتحانی است برای سنجیدن ایمان فرد و به شهادت رسیدن او و اصلاً معنای واژه #دولت در زبان عربی هم همین گردش قدرت و چرخش روزگار است و باقی مسائل از جمله خدمت به خلق خدا و پیشبرد امور، طفیلی این دو موضوع است؛ بنابراین میتوان بصورت کلی ادعا کرد که مسؤولی که پس از انتصاب به پست و سمت، ایمان خود را از دست دهد یا ایمانش تضعیف شود و یا به درجه شهادت نرسد یک جای کارش میلنگد چنانچه در طول تاریخ انقلاب هم دیدهایم که هر مسؤولی که خالصانه کار کرده و ایمانش در طول دوران خدمتش خدشهدار نشده، با شهادت از دنیا رفته است مگر آنکه خدا برای بندهای، سرنوشت خاصی را رقم بزند که حساب و کتابش با این قاعده کلیه قرآنیه، متفاوت است.
🔸از آنجا که مسؤولیتهای سیاسی و اجتماعی، به جهت دربرگیری مسائلی چون ضرورت مراعات بیتالمال و حقالله و حقالناس و حقالنفس، از وزن بسیارسنگینی برخوردار است، در اختیار گرفتن یک #منصب، تبعات بسیار سخت و دشوار و آخرتسوزی برای فرد خواهد داشت و این جایگاه، هرچه بالاتر باشد مسؤولیت آن سنگینتر است.
🔸در فیلمی که از جلسه مجلس خبرگان رهبری در خردادماه سال ۱۳۶۸ بیرون آمد، آیتالله خامنهای به محض اعلام انتصاب بهعنوان ولی فقیه، سرشان را پایین انداختند و عینک را بالا زدند و چشم و پیشانی بر دست گذاشتند و دقایقی به سنگینی و عظمت بار این مسؤولیت بزرگ اندیشیدند و به خدا پناه بردند و به امام عصر علیهالسلام توسل جستند و قبل از آن هم، عبارت معروف "باید خون گریست..." را به زبان آوردند که منظور از آن، نه ناشایستگی خودشان بلکه عدم تناسب طاقت بشری با چنین منصبی بود.
🔸این روزها با تغییرات در دولت، قوه قضائیه، شهرداری ها و سازمان ها و نهادهای مختلف، شاهد سیل ارسال پیام های #تبریک به شخص منصوب شده هستیم که سنت زشت و ناپسندی است که باید با آن مبارزه کرد. اگر منظور از #تبریک_گفتن، توجه به معنای لغوی آن یعنی طلب برکت بیشتر برای مردم از طریق بهبود عملکرد آن مسئول در آن جایگاه باشد تا حدودی قابل توجیه است اما حقیقت آن است که هیچ مسئولیتی حتی در حد پذیرش سرپرستی یک انسان در جهان نیست که بشود برای آن تبریک گفت و اگر به عمق موضوع بنگریم جز #تسلیت گفتن و آرزوی عاقبت بخیری برای شخص، هیچ حرف دیگری نمی ماند. می توان به جای تبریک گفتن، آرزوی توفیق الهی و افزایش خدمت به مردم را بیان و برای عاقبت بخیری او دعا کرد.
#حسین_شیخ_پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 دیگه بسه متکی به وسیله بودن...
🔺بخدا قسم میخورم آمریکا هر روز یک مار تو آستین بهتون میندازه..
#احمد_متوسلیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حجت الاسلام قنبریان، استاد حوزه و دانشگاه خطاب به رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: طبق آمارهای رسمی قبل از کرونا ۱۰ درصد مردم در نماز جمعه؛ ۲۰ درصد مردم در نمازهای جماعت و ۷۵ درصد مردم در روضهها و مراسمهای مذهبی شرکت میکردند. باید ببینید علت این عدم استقبال از نماز چیست؟ چه چیزهایی باید گفته شود که نمیشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️چرا به خودی گل میزنی؟
🔸من سهم خودمُ گفتم، بقیه هم
شهامت داشته باشن سهمشونُ بگن...
شاید این واقعیترین قسمت زندگی روزانه دلسوزان انقلاب باشد.
با تغییرات و تحولات جدید کشور
کاش بادیگارد های مسئولین بر محافظین از شخصیت نظام و خون شهدا غلبه نکنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حجت الاسلام قنبریان، استاد حوزه و دانشگاه خطاب به رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: در دهه اول انقلاب رهبرانقلاب و مرحوم هاشمی نزدیک به صد خطبه با موضوع عدالت اجتماعی داشتند، اما حالا در شهرهای بزرگ مانند تهران ائمه جمعه و خود حاجآقای علیاکبری چند خطبه با موضوع عدالت اجتماعی داشته اند؟! اينکه بگویند ما صحبت از عدالت را منع نکردیم که نشد جواب!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻هدف اصلی انقلاب
🔰 اگر #عدالت_اجتماعی در جامعه نباشد هدف اعلای دین یعنی تکامل انسانی در سطح عموم جامعه به هیچ وجه به دست نخواهد آمد.
🔸پ.ن: چقدر دلمون برای این خطبه ها تنگ شده؛ اصلا عدالتخواهی مصداقی نخواستیم، همون عدالتخواهی گفتمانی ام بکنید ما راضی هستیم، مردم خودشان مصادیق را پیدا خواهند کرد.
🔸آقای #حاج_علی_اکبری خواهشا در توصیه هایی که برای خطبه های این هفته نماز جمعه برای ائمه جمعه سراسر کشور ارسال می کنید، این مهم رو یادآور بشید.
🔸ضد عدالت ترین عنصر سیاسی یعنی هاشمی رفسنجانی در دهه شصت دهها خطبه عدالت اجتماعی ایراد کرد اما بزرگان و اعاظم مدعی ولایتمداری و اصولگرایی و.. بیان بگن تو این چند سالی که خطیب نماز های جمعه بودن چند خطبه با موضوع عدالت ایراد کردن!!
#علی_ریاحی_پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨حجت الاسلام جواد سلیمانی امام جمعه لاهیجان:
🔺در نماز جمعه ای که درد مردم گفته نشود، در نماز جمعه ای که به مشکلات مردم ورود نشود، نماز جمعه ای که مسئول بی خیال را به استیضاح نکشاند؛ این نماز جمعه نیست،نمایش است. تو این نمایش مردم شرکت نکنید. نماز جمعه اهرم نیرومند برای حل مشکلات مردم است. نماز جمعه تقویم شمار تاریخ نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱- محمدصادق را دیدم...
۲-نشست روی سینهاش...
۳-حالت جنون گرفت...
۴-علی غیوری خانواده فقیری داشت...
۵- فرمانده گردان لشکر امیرالمومنین پول نداشت...
۶-آمده بود جسد پسرش را ببرد...
۷- گفت پول ندارم...
۸-کمتر بخورید، کمتر خیانت کنید...
🔹این خیانت، دستهبندی چپ و راست و اصلاحطلب و اصولگرا و امامجمعه ندارد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جریان اشرافیت در حوزههای علیمه
🔺شان فقیه شیعه، شان شاه صفوی نیست که این حوزه ها را میسازند
🔺جریان اشرافیت عمدتا از حاکمیتی ها و آقازادگان است نه خط اصیل مرجعیت!
🔺 حسن روحانی می آید مدرسه سابق خود را با استخر جکوزی بازسازی می کند. در حالیکه شورای عالی حوزههای علیمه برای قم و شهرستانها قانون دیگری دارد!
#حجت_الاسلام_قنبریان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 نگاه نکنید که در دیدار با رهبری دعوا بین ایستادن در صف اول و دومه؛
خط خالیه..