👈اعتراض نجیبانه در اصفهان!
دیروز صبح زایندهرود میزبان کشاورزان و خانوادههای آنان بود که از خشکی رود شهرشان رنج دیده بودند. این تجمع اعتراضی چند هزارنفری از ساعت ۹:۳۰ صبح با پخش آیات قرآن و سرود ملی کشورمان آغاز شد. کشاورزان خودشان میداندار بودند و برای برنامه انتظامات معلوم کرده بودند تا کسی نتواند از مطالبات بهحق آنها سوءاستفاده کند. اجرای کامل قانون و مصوبات در مورد تحقق بارگذاریهای جدید در رودخانه زایندهرود، تأمین منابع آب لازم برای جبران تخصیصهای اضافه در حوضه زایندهرود، نظارت و حفاظت از ساماندهی رودخانه و توزیع عادلانه آب، جبران خسارات وارده، تصفیه تکمیلی پساب و تفکیک آب شرب و غیرشرب توسط شرکتهای آب ازجمله مطالبات کشاورزان در بیانیه این مراسم بود. معاون اول رئیسجمهور و وزیر نیرو در همان ساعات اولیه به تجمع دیروز واکنش نشان دادند. وزیر نیرو در گفتگو با شبکه خبر گفت: «قرار شد، وزارتخانه جهاد کشاورزی و وزارت صمت بهصورت فعال در کنار وزارت نیرو وارد شوند تا شرایط مدیریت شود و آسیبی که متأسفانه کشاورزان منطقه دیدند به حداقل برسد. امیدواریم به فضل الهی در ماههای آینده بتوانیم این کمبودها را جبران کنیم». معاون اول رئیسجمهور نیز در گفتگو با شبکه خبر با اشاره به وضعیت نامناسب کشاورزان شرق اصفهان، تصریح کرد: «من شخصاً در جمع این عزیزان در شرق اصفهان حضور داشتهام و میدانم که وضعیت سختی داشتهاند و بهدنبال آن هستیم که به هر وسیلهای که هست و میشود، مشکل را برطرف کنیم».
#اعتراض_نجیبانه
#دولت_مردم
📍باسمه تعالی
🌲🌲نظام ولایت فقیه یا حکومت اسلامی مبتنی بر اندیشه امام خمینی
📖قسمت دهم ✍️احمد جهان بزرگی
💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦
❇️ حدود اختیارات حاکم اسلامی (ولایت مطلقه فقیه)
✅ فقیه حاکم بر جامعه هشت محدودیت دارد
محدودیت سوم: قوانین موضوعه
💢به قوانینی گفته می شود که درپرتو قانون الهی و قانون اساسی تصویب می گردند. پس از تصویب نهائی، فقیه حاکم مانند سایر مردم تحت حاکمیت این قانون قرار می گیرد و با آنها در برابر این قانون مساوی است.
📖در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایرا ن در اصل 107 آمده : «....رهبر منتخب خبرگان، ولایت امر و همه مسئولیت های ناشی از آن را بر عهده خواهد داشت. رهبر در برابر قوانین با سایر افراد کشور مساوی است».
✅حضرت علی ع خود را همواره با مردم عادی دربرابرقانون مساوی می دانست و این مسئله را به گونه ای نمادین در قضیه ای به نام "قضیه زره " به خوبی نشان دادند. امام خمینی در این مورد می گویند:
📕حکومت كه ولىِّ امرش- كه حالا به سلطان يا رئيس جمهور تعبيرش مىكنند- در مقابل قانون با پايين ترين فردى كه در آنجا زندگى مىكنند على السواء باشد. در حكومت صدر اسلام اين معنى بوده است، حتى قضيهاى از حضرت امير در تاريخ است؛ در وقتى كه حضرت امير- سلام اللَّه عليه- حاكم وقت و حكومتش از حجاز تا مصر و تا ايران و جاهاى بسيارى ديگر بسط داشت. قضات هم از طرف خودش تعيين مىشد. در يك قضيهاى كه ادّعايى بود بين حضرت امير و يك نفر يمنى كه آن هم از اتباع همان مملكت بود. قاضى حضرت امير را خواست. در صورتى كه قاضى دست نشانده خود او بود. و حضرت امير بر قاضى وارد شد و قاضى خواست به او احترام بگذارد. امام فرمود كه در قضا به يك فرد احترام نكنيد، بايد من و او على السواء باشيم. و بعد هم كه قاضى بر ضد حضرت امير حكم كرد، با روى گشاده قبول كرد. اين حكومتى است كه در مقابل قانون، همگى على السواء حاضرند، براى اينكه قانون اسلام، قانون الهى است. و همه در مقابل خداى تبارك و تعالى حاضرند- چه حاكم، و چه محكوم، چه پيغمبر و چه امام و چه ساير مردم.
🔵 اقدام عاقلانه ترامپ❗️
🔰 در ناآرامیهای مربوط به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، رسانهها و شبکههای اجتماعی معروف آمریکایی، صفحات دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق این کشور را مسدود کردند؛ او در همان ایام گفته بود که در نظر دارد تا پلتفرمی متعلق به خودش راهاندازی کند.
🔰 اخیراً ترامپ از برنامههای خود برای راهاندازی پلتفرم جدید رسانههای اجتماعی به نام «TRUTH Social» در سال 2022 خبر داد. براساس گزارش هیل، او همچنین اعلام کرد که قصد دارد یک سرویس ویدیویی مبتنی بر اشتراک به نام TMTG+ راهاندازی کند. همچنین ترامپ در پیامی اعلام کرده است: «من TRUTH Social و TMTG را ایجاد کردم تا در برابر ظلم بزرگ فناوری بایستم»
🔰جنگ ترامپ با غولهای فناوری آمریکا بر سر مسائل اخلاقی یا فرهنگی نیست، اما او در این سالها تجربه کرده است که پلتفرمها میتوانند جلوی اثرگذاری او را بر جامعه هدف بگیرند و او را به حاشیه برانند. ترامپ در اینجا به درستی در صدد برطرف کردن آن چیزی است که بارها در بزنگاهها از آن ناحیه، ضربه خورده است؛ یعنی: وابستگی.
💢 در کشور ما عدهای هنوز ضرورت بومیسازی ابزارهای نوین ارتباطی را درک نکردهاند. باید توجه کرد که در دنیای پلتفرمهایی نظیر شبکه اجتماعی و پیامرسانها، تسلط و مدیریت ابزار با تعداد زیاد کاربران یا تعداد زیاد پیامها و محتوا به دست نمیآید، بلکه تسلط، مختص طراح و مدیریت آن پلتفرم است و کنشها و واکنشها در حقیقت با مدیریت و مهندسی صاحب ابزار صورت میگیرد.
متن کامل 👇
🔗 jahannews.com/report/7
#⃣ #جهاد_تبیین
گروهی که به اسرائیل ضربه میزنن اسم خودشونو گذاشتن عصای موسی
اصلاحطلبها هم که کاری جز ضربه زدن به ایران ندارن، بهتره اسم خودشونو بذارن گوساله سامری تا رقابت هیجان انگیزتر بشه!
"میم.استاد"
@twiita
این معرکهگیریها منفعلتان نکند‼️
✍احمد بنافی
🔴🔵معاونان سیاسی وزرای خارجه تروئیکای اروپایی (انگلیس، فرانسه و آلمان)، نمایندگانی از کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران روز پنجشنبه گذشته پس از پایان نشست چندجانبه خود در ریاض با صدور بیانیهای مشترک، ایران را به انجام فعالیتهای بیثباتکننده در منطقه متهم کرده و مدعی شدند که اعضای شورای همکاری خلیج فارس در راستای تنشزدایی و ترویج دیپلماسی در منطقه گام برداشتهاند! در این خصوص گفتنیهایی وجود دارد:
1⃣این عادت غرب است که برای منفعت طلبی در حوزه مسائل بینالمللی و ارتقا توان چانهزنی و همچنین پشتیبانی از دیپلماسی، اجماع متحدان خود را ایجاد کرده و آنان را به میدان میآورند. لذا این بیانیه به همین منظور بوده و صرفاً اقدامی برای ارتقا توان چانهزنی آنان در مذاکرات ۴+۱ با جمهوری اسلامی در ۸ آذر ماه است.
2⃣ نکته در خور تأمل این است که در این بیانیه بر ضرورت تشدید تلاشهای دیپلماتیک منطقهای برای تقویت روابط صلح آمیز در منطقه تاکید کردهاند و همچنین در آن تصریح شده است که بازگشت به برجام میتواند زمینه را برای تلاشهای دیپلماتیک فراگیر مهیا کند. این بخش از بیانیه ناخودآگاه بخش نامرئی اهداف آمریکائیها را که در پس تلاشهای دیپلماتیک با متحدان منطقهای و برخی از کشورهای شورای همکاری خلیج فارس دنبال میکنند را آشکار میسازد. جای تردید نمیگذارد که آمریکائیها در ازای جلب رضایت آنان، تعریف خود از احیای مجدد برجام را توسعه داده و منوط به مذاکرات تکمیلی بویژه در حوزه منطقهای کردهاند.
3⃣ این بیانیه در کنار درخواست فرانسه در روز پنجشنبه از شورای حکام سازمان بین المللی انرژی اتمی که خواسته شده در نشست هفته آینده خود ( ۲۴نوامبر/ چهارم آذر ماه) پیام نیرومندی را برای ایران بفرستد و همچنین تحریم های جدید آمریکا بر علیه ۶ فرد و یک نهاد ایرانی به بهانه واهی مداخله در انتخابات۲۰۲۰ آمریکا، نمیتواند اتفاقی بوده و هر کدام بخشی از پازل طراحی شده طرف مقابل برای ایجاد فشار روانی علیه ایران و همزمان ارسال پیام تهدید و انعکاس تصویری از وضعیتی است که میتواند در صورت شکست مذاکرات و عدم پذیرش درخواست طرفهای بدعهد، بر ایران مترتب گردد، بوده باشد.
🔚 تقریبا یک موضوع واضح شده است؛ اینکه آمریکائیها احیا برجام را مقدمه گامهای بعدی خود میدانند. برای آنها احیا برجام یک مرحله مقدماتی برای کشاندن ایران به یک محیط بزرگتری است که در آن همه حوزههای اساسی در رقابت راهبردی میان طرفین را در بر گیرد. راه علاج قرار نگرفتن در این بازی این است که، تیم دیپلماتیک جمهوری اسلامی مطابق دستور مذاکره عمل کرده و این معرکهگیریها آنان را منفعل نکند؛ چراکه این احتمال وجود دارد که روند فشارها به خصوص از حیث سیاسی در آستانه مذاکرات در روزهای آتی بر ایران افزایش یابد.
وعده یحیی سریع محقق شد؛
💢 پاسخ به بمباران سعودی در فرودگاه ملک خالد
🔰 یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد عملیاتی با عنوان "موازنه بازدارندگی هشتم" در پاسخ به افزایش حملات و تداوم جنایات و محاصره ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی انجام گرفته است.
🔹 سخنگوی نیروهای مسلح یمن تصریح کرد: در جریان این عملیات، پایگاه ملک خالد در ریاض با چهار پهپاد "صماد-۳" هدف قرار گرفت.
🔹 وی تأکید کرد: در این عملیات، اهداف نظامی نیز در فروگاه ملک عبدالله در جده و پالایشگاه آرامکو در این شهر، با چهار پهپاد "صماد-۲" بمباران شد.
🔹 سریع ادامه داد: همچنین اهداف نظامی در ابها، نجران و جازان با ۶ پهپاد مورد هدف قرار گرفت.
👈 سرتیپ یحیی سریع چند روز پیش اعلام کرده بود که این تجاوزها عواقبی جدی برای نیروهای متجاوز خواهد داشت.
6پاوه سرخ.pdf
377.1K
📚مجموعه 15جلدی قصه های فرماندهان دلاور و والا مقام دفاع مقدس.
🌹این قسمت(6) بنام "پاوه سرخ" خاطرات شهید دکتر مصطفی چمران رو روایت میکند.🥀
🌺خواندن این خاطرات زیبا و نورانی توصیه میشود مخصوصا مخصوصا برای جوانان
🔴 منابع یمنی از هلاکت ۱۴ فرمانده و ۱۸۰ تن از نیروهای مشترک سعودی و اماراتی در حملات موشکی دیروز انصارالله در تعز و الحديدة خبر دادند
ادامه
✅ در سیره امام علی ع نیز همین بوده است. ایشان پس از اعزام مالک اشتر به عنوان والى مصر، نامهاى به اهالى این شهر مىنویسند و ضمن معرفى مالک، آنان را به همراهى و اطاعت از او فرا خوانده و مىفرمایند: «فاسمعوا له و أطیعوا أمْرَه فی ما طابق الحق [نهجالبلاغه، نامه 38.] به سخنش گوش فرا دهید و دستورش را در مواردى که مطابق با حق است، پیروى کنید». حضرت، اطاعت مردمِ مصر را از مالک اشتر، مشروط به منطبق بودن دستورهاى او بر حق مىداند. امام در جای دیگری می فرمایند: «اطاعت مخلوق در معصيت خالق روا نيست»، (لاَ طَاعَةَ لِمَخْلُوق فِي مَعْصِيَةِ الْخَالِقِ)(حکمت 165)
🔺به همين دليل فقهاى ما مى گويند اطاعت والدين و اطاعت زن از شوهر و مانند آن تنها در صورتى مجاز يا لازم است كه بر خلاف فرمان خدا نباشد و ازاين رو براى انجام حج واجب، نهى آنها هيچ اثرى ندارد و همچنين در انجام دادن واجبات ديگر و ترك محرمات، و آن كس كه اطاعت مخلوق را بر اطاعت خالق مقدم سازد در واقع مشرك است، يعنى گرفتار شرك عملى شده است، از اين رو قرآن مجيد در مورد والدين مى فرمايد «(وَإِنْ جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِى مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلاَ تُطِعْهُمَا)، و اگر آن دو (مشرك باشند و) تلاش كنند كه براى من همتايى قائل شوى كه از آن آگاهى ندارى، از آنها پيروى مكن».
💢ماجراى معروف دیگرى که از صدر اسلام، مورد استناد قرار گرفته، این است که پیامبر، گروهى را به فرماندهى یکى از مسلمانان، به جنگى اعزام کردند. در میانه راه، میان فرمانده و مسلمانان تحت امر او، اختلافاتى بروز کرد. فرمانده، با استناد به مأموریت خود از سوى پیامبر، «که مگر نشنیدید پیامبر، شما را به اطاعت از من امر فرمود»(گفتند: بله)، آتشى بر افروخت و به سربازان تحت امر خود، دستور داد تا داخل آتش شوند. این دستور، سبب اختلاف در میان سربازان شد و عدّهاى، اطاعت از او را لازم شمرده، ولى عدّهاى به شدّت، مخالفت کردند. بالاخره، توافق کردند که خدمت پیامبر رسیده و از ایشان کسب تکلیف کنند. ایشان فرمودند: «اگر داخل آتش مىشدید، تا روز قیامت، در آتش مىماندید».
سپس جملهاى معروفی فرمودند: «لاطاعة فی معصیة الله إنَّما الطاعة فی المعروف».[علاءالدین على بن حسام الدین هندى، کنز العمال (بیروت: مؤسسة الرسالة، 1413هـ.ق) ج5، ص 791].
🔴تضعیف نظام حرام عینی است⚠️
🔶اين نظام،
نه به آسانی به دست آمده و نه به آسانی برمیگردد، اگر معاذالله كوچک ترين آسيبی ببيند تمام لعنتهای گذشته دامنگير ما میشود، اين #امانت_الهی است، بر #همه ما #واجب_عينی است كه اين نظام را حفظ كنيم، كاری كه باعث تضعيف اين نظام است، باعث تفرقه است، باعث نفاقافكنی میشود، باعث طمع بيگانه است، اين كار حرام عينی است، اين چنين نيست كه اگر كسی دارای رهبر خوب بود بگويد كشور حفظ میشود، رهبر اگر علی بن ابیطالب «عليه السلام» هم باشد مادامی كه مردم عاقل نباشند كشور به مشكل برمیخورد، داشتن رهبر خوب نيمی از قضيه است، پس مبادا بگوييم ما يك رهبر خوب داريم و همين كفايت میكند.
💠آيتاللهالعظمی جوادی آملی"حفظه الله تعالی"