هدایت شده از mesaghمیثاق
"رئیس جمهور"؛ یک تصویر متفاوت
🔹سخنان دیروز دانشجویان در حضور آقای رئیسی، نوعا مطالبه گرانه و انتقادی بود. از جوان پر نشاط دانشجو هم جز این انتظاری نیست که مطالبه گر باشد و در متن همین پویش تجربه بیاندوزد. این طبیعت دوران جوانی و دانشجویی است
♦️اما برخی مخالفان سیاسی آقای رئیسی که از هیچ سوژه و بهانه ای برای حمله دریغ نمی کنند، ضمن انتشار این سخنان انتقادی به شکلی ذوق زده، تحلیل های قالبی خود را هم روی آن گذاشتند. اما حرف دل زلال جوان دانشجو کجا، و کینه توزی و عقده گشایی سیاست بازان کجا؟
🔹حق هم دارند؛ لابد چشیدن نوبرانه، ذوق و هیجان هم دارد. سال ها بود چنین نشست صریح و صمیمانه ای میان یک دولتمرد ارشد و دانشجویان دیده نشده بود.
♦️خداوند پدر رئیسی را بیامرزد که تصویر "ایزوله" و "تاکسیدرمی" شده مدیریت از اتاق ریاست -و به شکل ویدئو کنفرانسی- را شکست و به جای یکطرفه حرف زدن، نقد های جوانان دانشجو را شنید. وقتی هم خواست پاسخ بدهد، نه مانند دولتمرد سابق، زبان به دشنام و هتاکی گشود، و نه طعنه زد و تحقیر و تمسخر کرد.
🔹دیروز - و هر روز قبل از آن- کسی از رئیسی نشنید که توهین و تهمت هایی مثل "بی سواد، حسود، بی دین، افراطی، کاسب تحریم، بی شناسنامه، مزدور، جیب بر، بیکار، متوهم، دین نشناس، بزدل، مستضعف فکری، به جهنم که می لرزید، مفسد، عقب مانده، مخلوقات ترسو، لرزان، تازه به دوران رسیده، عصر حجری، کودک صفت و..." را مثل نقل و نبات، نصیب منتقد خود کند.
♦️هر کس حق دارد درباره عملکرد صد روزه آقای رئیسی یا یکایک اعضای دولت وی، قضاوت کند؛ حتی سیاست بازانی که در پایان هشت سال مدیریت آقای روحانی، هنوز هم می گفتند "تقصیر دولت قبل است"، و حالا می گویند چرا رئیسی ظرف سه ماه، نابسامانی (به ارث رسیده) اقتصادی را جمع نکرد!
🔹اما رئیسی هیچ کاری نکرده باشد، همین که نشاط نقد جدی و بحث آزاد اندیشانه در حضور دولتمردان -بدون ترس از توهین و تحقیر و تمسخر و پیگرد- را به فضای عمومی کشور باز گردانده باشد، خدمت بزرگی کرده است.
♦️همین که قرار نیست صاحب نظران و منتقدان از ترس انواع تهدید ها و تخریب ها سکوت کنند و ناگهان چشم باز کنیم و ببینیم چهار یا هشت سال فرصت خدمت تبدیل به تهدیدی ویرانگر شده، رویداد مبارکی است؛ و البته که شرط پاسداشت آن، رعایت عقلانیت و انصاف و اخلاق است.
🔴 حمیدرضا گودرزی، بلندگو بدستِ تاج زاده در کوی دانشگاه هم از دست سردار احمد وحیدی سِمَت گرفت و دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی کرونا شد!
🔹گودرزی در دولت روحانی، معاون امنیتی سیاسی استانداری تهران بود حالا در دولت رئیسی هم دبیر قرارگاه ستاد کرونا شد!
به احتمال زیاد هم معرفی نمایندگان یا ... باشه!
15.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای قالیباف اصلا مگه شما اونجا بودی؟!!!
صحبتهای سرباز مظلومی که از نماینده مجلس سیلی خورد👆👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمله به بانوی #ناهی_از_منکر در مترو تهران
بنا براین گزارش آنگونه که در فیلم زیر می بینید یک بانوی چادری نسبت به حجاب کسی در مترو تهران تذکر داده است و زنی بی حجاب اقدام به ضرب و شتم و بیرون کردن بانوی آمر به معروف به بیرون مترو کرده است و نفر دوم هم با فیلم گرفتن و ارسال آن به رسانه های معاند تهدید کرده که کسی جرات مقابله با ما را ندارد.
این اتفاق در حالی رخ داده که تاکنون حوادث اینچنینی زیادی برای آمران به معروف رخ داده اما عدم برخورد با این وحوش هرزه باعث مظلومیت روزافزون آمران به معروف شده است.
از طرفی ائمه جمعه، سپاه و انتظامی، نقش اصلی را برای جلوگیری از تکرار این تنش ها دارند مع الاسف، در اکثر مواقع بجای انجام وظیفه با ترک فعل، نه خود احکام اسلام را اجرا می کنند و نه از آمران به معروف حمایت می کنند.
🔻دریافت کنندگان واکسن کشته شده(برکت، سینوفارم و بهارات) در دوزهای اول و دوم، بهتر است برای دوز سوم هم یکی از این سه واکسن را استفاده کنند
🔸دکتر سیدمحسن زهرایی رئیس اداره مبارزه با بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن و قرنطینه وزارت بهداشت نیز اعلام کرد: تمامی افراد بالای 40 سال که در نوبت اول و دوم از واکسنهای غیرفعال شده مانند سینوفارم، برکت و یا بهارات استفاده کردند، اگر سهماه و بیشتر از نوبت دومشان گذشته باشد، مشمول دریافت نوبت سوم واکسن هستند و میتوانند واکسنی ترجیحا مشابه واکسن نوبت اول و دومشان دریافت کنند.
🔸همچنین افرادی که در نوبت اول و دوم از واکسنهای آدنوویروسی مانند اسپوتنیکوی یا آسترازنکا استفاده کردهاند اگر در سنین بالای 60 سال باشند و شش ماه از نوبت دومشان گذشته باشد، مشمول دریافت نوبت سومشان هستند که برای این گروه، واکسن آسترازنکا و یا پاستوکووکپلاس را پیشنهاد میکنیم.
⭕️طی هفته گذشته رخ داد؛ مرگ ۲۰ نفر از اعضای منافقین به خاطر کرونا
🔹اطلاعات به دست آمده از داخل اردوگاه منافقین در آلبانی نشان میدهد بالغ بر ۲۰ نفر از اعضای گروهک تروریستی منافقین در یک ماه گذشته به دلیل کرونا فوت شدهاند.
یک منبع آگاه در گفتوگو با پایگاه خبری اشرف نیوز:
🔹 سرکرده های گروهک تروریستی در آلبانی مانع از آن می شوند که تروریستهای مستقر دراین اردوگاه از واکسنهای مورد تایید بین المللی برای مقابله با ویروس کرونا برخوردار شوند.
🔹وی که نخواسته است نامش فاش شود همچنین میگوید: «شمار زیادی از اعضای این گروهک تروریستی افراد سالخورده هستند که در سایه عدم اجرای پروتکل های بهداشتی ارائه شده از سوی سازمان بهداشت جهانی در فاصله گذاری اجتماعی، با خطر ابتلا به ویروس کرونا مواجه می شوند».
🔹نکته قابل توجه این است که تاکنون سرکردههای گروهک تروریستی منافقین، تعداد موارد ابتلا و فوتی های ناشی از ویروس کرونا را به خاطر اوضاع نامساعد بهداشتی در این اردوگاه، از رسانهها پنهان میکنند، اما اخبار موثقی از از افزایش شمار مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا در این اردوگاه به دست آمده است.
🔹اطلاعات به دست آمده نشان میدهد بالغ بر ۲۰ نفر از اعضای گروهک تروریستی منافقین در یک ماه گذشته به دلیل کرونا فوت شدهاند.
🔴درحالیکه رسانه های امریکایی به ناتوانی در همراه کردن چین و روسیه برای مقابله با ایران در مذاکرات معترفند؛ اما سایت #انتخاب تمام قد در شکاف اندازی بین روابط خوب این روزهای چین و روسیه با ایران نقش آفرینی میکند!!!
🔹 بی بی سی خودتی انتخاب ! سعودی اینترنشنال اداتو در میاره...
✍️ سید هانی هاشمی
🔴 شاگرد فکری مسعود نیلی اقتصاد دادن لیبرال، معاون کل وزارت اقتصاد میشود!!
🔹بر اساس شنیدههای «نود اقتصادی»، احسان خاندوزی قصد دارد علی ملکی را به عنوان معاون کل وزارت اقتصاد منصوب کند.
🔹علی ملکی از شاگردان فکری مکتب نیاوران به لیدری مسعود نیلی محسوب میشود.
🔹ملکی جزوه حلقه صادق الحسینی از اقتصاددانان حامی دولت روحانی است. گفته میشود صادق الحسینی که در دولت قبل با اسحاق جهانگیری روابط نزدیکی داشت، هماکنون به واسطه علی ملکی و علی مروی، در حال اثرگذاری بر تصمیمات و انتصابات وزیر اقتصاد است.
🔹علی مدنیزاده، دیگر شاگرد فکری مسعود نیلی نیز این روزها رفت و آمد بسیاری به وزارت اقتصاد دارد و گفته میشود وی به طور غیررسمی در حال مشاوره دادن به سبحانیان معاون اقتصادی خاندوزی است.
🔹طیف مدنیزاده و ملکی و لیدر آنها مسعود نیلی حامی سیاستهای آزادسازی اقتصادی هستند که نتیجه این سیاستها در سه دهه اخیر تحمیل تورم شدید بر کشور بوده است.