⭕️ عملکردهای ضعیف، اقتصاد کشور را به این روز انداخته است
🖊 دیدگاه #رهبر_انقلاب درباره مهمترین مسائلِ اقتصاد، و راهِ برونرفت از آن: (مدت زمان مطالعه: حدود ۲ دقیقه)
🔹 #فقر_و_غنا در مادّیات و معنویّات بشر، اثر میگذارد. اقتصاد البتّه هدف جامعهی اسلامی نیست، امّا وسیلهای است که بدون آن نمیتوان به هدفها رسید.
🔸 تأکید بر تقویت اقتصاد مستقلّ کشور که مبتنی بر #تولید انبوه و با کیفیّت، و توزیع #عدالتمحور، و مصرف به اندازه و بی اسراف، و مناسبات مدیریّتی خردمندانه است و در سالهای اخیر از سوی اینجانب بارها تکرار و بر آن تأکید شده، به خاطر همین تأثیر شگرفی است که اقتصاد میتواند بر زندگی امروز و فردای جامعه بگذارد.
🔹 انقلاب اسلامی راه نجات از اقتصاد ضعیف و وابسته و فاسد دوران طاغوت را به ما نشان داد، ولی عملکردهای ضعیف، اقتصاد کشور را از بیرون و درون دچار چالش ساخته است. چالش بیرونی، تحریم و وسوسههای دشمن است که در صورت اصلاح مشکل درونی، کماثر و حتّی بیاثر خواهد شد. چالش درونی عبارت از عیوب #ساختاری و ضعفهای #مدیریتی است.
🔸 مهمترین عیوب،
- وابستگی اقتصاد به نفت،
- دولتی بودن بخشهایی از اقتصاد که در حیطهی وظایف دولت نیست،
- نگاه به خارج و نه به توان و ظرفیّت داخلی،
- استفادهی اندک از ظرفیّت نیروی انسانی کشور،
- بودجهبندی معیوب و نامتوازن،
- و سرانجام عدم ثبات سیاستهای اجرائی اقتصاد و عدم رعایت اولویّتها و وجود هزینههای زائد و حتّی مسرفانه در بخشهایی از دستگاههای حکومتی است.
نتیجهی اینها مشکلات زندگی مردم از قبیل: بیکاری جوانها، فقر درآمدی در طبقهی ضعیف و امثال آن است.
🔹 راهحلّ این مشکلات، سیاستهای #اقتصاد_مقاومتی است که باید برنامههای اجرائی برای همهی بخشهای آن تهیّه و با قدرت و نشاط کاری و احساس مسئولیّت، در دولتها پیگیری و اقدام شود.
- #درونزایی اقتصاد کشور،
- مولّد شدن و دانشبنیان شدن آن،
- #مردمی_کردن اقتصاد و تصدّیگری نکردن دولت،
- برونگرایی با استفاده از ظرفیّتهایی که قبلاً به آن اشاره شد،
بخشهای مهمّ این راهحلها است.
🔸 بیگمان یک مجموعهی جوان و دانا و مؤمن و مسلّط بر دانستههای اقتصادی در درون دولت خواهند توانست به این مقاصد برسند. دوران پیشِ رو باید میدان فعّالیّت چنین مجموعهای باشد.
🔹 جوانان عزیز در سراسر کشور بدانند که همهی راهحلها در داخل کشور است. اینکه کسی گمان کند که «مشکلات اقتصادی صرفاً ناشی از تحریم است و علّت تحریم هم مقاومت ضدّ استکباری و تسلیم نشدن در برابر دشمن است؛ پس راهحل، زانو زدن در برابر دشمن و بوسهزدن بر پنجهی گرگ است» #خطایی_نابخشودنی است.
🔺 این تحلیل سراپا غلط، هرچند گاه از زبان و قلم برخی #غفلتزدگان داخلی صادر میشود، امّا منشأ آن، کانونهای فکر و توطئهی خارجی است که با صد زبان به تصمیمسازان و تصمیمگیران و افکار عمومی داخلی القاء میشود.
#گام_دوم انقلاب
🔹 این فاصله بین کف و سقف دریافتی، مهمترین مانع در #اعتماد_مردم به سیاستهای نظام است. نظام اسلامی باید بدون تعارف این وضعیت را اصلاح کند.
🔹 اگر بخواهیم #خنثیسازی_تحریم را به یک امر اجتماعی تبدیل کنیم، باید تبعیض را از بین ببریم. جراحی در اینجا معنا میدهد و مردم حامی این جراحی هستند.
🖊 #مسعود_براتی
.
خائن در اندرونی خانه!
♦️سر برخی سیاسیون چگونه کلاه رفت؟ کسانی آنها را دوره کرده و مشورت می دادند که اسم ایرانی داشتند، اما آمریکایی تر از هر آمریکایی فکر می کردند.
🔹یکی اش علی واعظ، عضو گروه آمریکایی "بحران" (با هیئت امنایی جرج سوروس) که اواخر آذر ۱۳۹۲ به تهران سفر، و با مرحوم هاشمی گفت و گو کرد. گروه بحران، چند ماه قبل از توافق، متنی تقریبا مشابه متن دیکته شده برجام را منتشر کرده!
♦️واعظ قبلا با ارگان سیا (رادیو اروپای آزاد/رادیو آزادی)، بیبیسی و رویتر همکاری داشت. او اکنون در حالی که آمریکا، برجام را زیر پا گذاشته (نقض دو چندان حقوق ایران)، وقیح تر از خود آمریکایی ها مدعی شده:
🔹"اگر صاحبخانه [!] زد زیر قرارداد و شما را بیرون کرد، تقضیر بر گردن اوست. اما اگر شما در عین تخلیه منزل، زدید شیشه ها را شکستید، یخچال و گاز را درب و داغان کردید، و در کوچه ایستادید و گفتید تا یک قرارداد رهن به شما تحویل داده نشود، تکان نمی خورید، دیگر فقط صاحبخانه مقصر نیست"!
♦️از مامور و مزدور نشاندار دشمن توقعی نیست، اما چه کسانی این ماموران را تا اندرونی برخی سیاستمداران ما (امثال هاشمی و روحانی و خاتمی و ظریف و...) بردند؟!
چرایی و چگونگی
عملیات گازانبری غرب - ۱
اینکه معلمان، بازنشستگان، کارگران، کشاورزان و گروههای اجتماعی مشابه، با مشکلات اقتصادی دست به گریبانند، بر کسی پوشیده نیست. عیبی هم ندارد، بلکه بجا و مبتنی بر حق هم هست که دغدغهها و مشکلات خود را به گوش مسئولان برسانند و انتظار تدبیر و چاره جویی در حد مقدورات را داشته باشند. اصلا شان نزول مدیریت و مسئولیت، رسیدگی به مشکلات مردم بهویژه طبقات متوسط و پایین بهعنوان ولینعمت مسئولان است.
در عین حال چند سؤال و ابهام در این میان وجود دارد. نخست اینکه آیا نسبت به مشکلات باید رویکرد جزیرهای و صرفا صنفی داشت، یا اینکه در کنار طرح مطالبات صنفی، نباید از منافع و مصالح کلان ملی غفلت کرد؟ به عبارت دیگر باید مراقب بود با دمیدن در مشکلات صنفی و مطالبه اختصاص بودجه و منابع - که نوعا کمیاب و محدود هم هستند- نقض غرض نشود و برآیند مسیر چارهجویی، موجب مشکلات جدید (مثل تولید نقدینگی و تورم جدید و...) که دود آن در چشم همه می رود، نشود.
دوم؛ آیا تنها راه طرح مطالبات و مشکلات، تجمعات بیدر و پیکر خیابانی است که هیچکس مسئولیت راهاندازی و اتفاقات متن و حاشیه آن را بهعهده نمیگیرد، یا روشهای مدنیتر، مفیدتر و کمهزینهتر هم وجود دارد؟ مسئولیت انحراف این تجمعات و موجسواری دشمنان کلیت ملت ایران با کیست؟ آیا هزینههای هنگفت این موج سواری، جز از جیب ملت ایران پرداخت میشود؟
سوم؛ مشکلات اقتصادی، یکشبه نازل نشدهاند. بلکه خروجی مدیریت «ائتلاف اشرافی غربگرا» در طول هشت سال گذشته، در بسیاری از حوزهها، همین ناکارآمدی و انباشت و افزایش چالشها بوده است. با این وجود، آیا عجیب نیست که ناگهان در همین سه ماه ابتدایی تشکیل دولت جدید، حجم گسترهای از تجمعات به بهانههای مختلف، ساماندهی و تحریک و تشویق میشود و سپس با "مطالبه دزدی" توسط غربگرایان و ضد انقلاب، تبدیل به اغتشاش و ناامنی میشود یا خرج تکرار این گزاره القایی میشود که «هیچ چارهای نیست، باید مقابل آمریکا کوتاه آمد»؟!
در واقع وسط این هیاهو، آنچه گم می شود، سوء مدیریت فاحش اشرافیت غربگرا و حواله دادن علت مشکلات به منطق عقلایی «مقاومت ایران بر سر حقوق خود در برابر زیادهخواهی غرب» است. و حال آنکه هدر دادن انبوه منابع و فرصتهای موجود در کنار اصرار بر خود تحریمی، اصالتا به همین مدیریت قاصر و مقصر بر میگردد که با کارکرد خود، به حربه کُند شده تحریم، ضریب چند برابر داده است.
شاید یک تحلیل درباره موج تجمعات، این باشد که حجم مشکلات صنفی به حد انباشت رسیده و سرریز شده است، چنانکه مدیر معدوم کانال آمدنیوز فاش کرده بود انگیزه حمایت طیف متبوعش از انتخاب روحانی، تشدید ناکارآمدی و رساندن کشور به نقطه جوش بوده است(!)
اما تحلیل دیگری هم که تناقضی با تحلیل قبلی ندارد، این است که اردوگاه سیاسی بانی وضعیت موجود، هنوز ماموریتش را تمام و کمال انجام نداده و بنابراین مامور و مجبور است فاز دوم را پس از شکست در رساندن ایران به نقطه بیثباتی در دولت قبل، به اجرا بگذارد. کارشناسان و اهل فن میدانند که برجام، یک توافق صرف نبود، بلکه آغاز روند برجامیزاسیون برای به تحلیل بردن توانمندی های ایران بود. این روند هر چند خسارت های اقتصادی و دیپلماتیک و فرهنگی و امنیتی بسیاری به کشور ما زد، اما با تدابیر رهبر انقلاب، غیرت و همت برخی مدیران دلسوز، استقامت ملت، نتوانست برنامه «مهار ایران قوی» را در مقابل آمریکا به اجرا بگذارد.
💢ادامه دارد💢
چرایی و چگونگی
عملیات گازانبری غرب - ۲
به شهادت کارشناسان غربی، ایران امروز در برابر آمریکا، به مراتب قویتر از ایران 8 سال قبل است و اغلب معادلات منطقه ای نه با نظر آمریکا، بلکه معطوف به اراده ایران پیش میرود.
ایران همچنین در همین چند ماه اخیر توانست با عبور از حصارهای تحریمی، در پیمان های منطقهای نقشآفرینی کند، قراردادهای اقتصادی متعدد منعقد یا تدارک کند، صادرات نفتی و غیرنفتی را به شکل چشمگیر افزایش دهد و بخشی از طلبهای ارزی خود از کشورها را وصول کند. در این روند بخشی از کسری های خزانه به شکل رو به رشدی در حال جبران شدن است. همچنین، ایران از یک سال قبل، با ابتکار عمل مجلس و تایید شورای عالی امنیت ملی، برخی محدودیتهای یکطرفه برجامی را متوقف، و به توسعه برنامه هستهای شتاب بخشیده است.
روی کار آمدن دولت جدید و انسجام قوای سهگانه، طبیعتاً میتواند موجب جهش در توانمندی و کارآمدی حاکمیتی شود. روند مثبت رویدادهای داخلی و خارجی، همچنان که کابوسی برای غرب است، اسباب سرشکستگی غربگرایان و ابطال گزارههای دروغین آنهاست.
این طیف با خود فکر میکنند اگر ملت و دولت ایران، بتوانند رشتههای دست و پاگیر «تحریف» و «خودتحریمی» را پاره کنند و از گردنه دشوار برخی چالشها در چند ماه پیش رو عبور کنند، موفقیتهای بزرگتری در سال جدید پیش روی شان خواهد بود. و در این صورت، هیچ پشمی به کلاه غرب و غربگرایان نمیماند.
بنابراین، ترفندی که تدارک کردهاند، عملیاتی کردن برخی مینهای کار گذاشته در زمین اقتصاد، پیش از جابهجایی دولت است. این نقشه با کمک رسانههای زنجیرهای در شایعه پردازی و تولید ترس و التهاب و بیاعتمادی و ناامیدی عملیاتی میشود.
آمریکاییها بارها تأکید کردهاند برجام (و برجامیزاسیون، شرطیسازی، تحریف و تحمیق مبتنی بر آن) دستاوردی طلایی در مهار ایران بود؛ و خروج طلبکارانه از آن - به امید به زانو درآمدن ملت و حاکمیت ایران در برابر «فشار حداکثری»- جز به رفتار تهاجمی و پیشرو حریف ختم نشد.
آنها اکنون پای میز مذاکره، دست پایین را دارند. آمریکا به اعتبار خیانت و عهدشکنی خود، پشت میز مذاکرات تحقیر میشود و همه دنیا هم حق را به ایران میدهند که بدون گرفتن تضمین معتبر، انتفاع واقعی و پایدار از وعده لغو تحریمها، و راستیآزمایی وعدههای جدید، اجازه بازگشت آمریکا و دسترسی به مکانیسم ماشه برجام را ندهد.
در مقابل نقشه غرب و پادوهای آنها این است: اول، فضاسازی در رسانههای غربی علیه تیم مذاکرهکننده ایران مبنی بر اینکه دنبال توافق و حل مسئله نیست. دوم، سوار شدن روی موج مشکلات صنفی و معیشتی و تولید فشار خیابانی از داخل، برای مجبور کردن ایران به تسلیم در مذاکرات، در ازای وعدههای هیچ و پوچ که نتیجه آن میتواند تشدید فشارهای اقتصادی در آینده باشد. این دو خط، به مثابه دو لبه یک قیچی در عملیات گازانبری دشمن عمل میکنند و متأسفانه، طیف اشرافیت آلوده و غربگرا در هر دو حوزه، در خدمت دشمن عمل میکند، بلکه حتی گرانیگاه این قیچی است. هدف اصلی از تحریک تجمعات و اعتراضات - در پوشش مطالبات غالباً به حق صنوف مختلف- ضربهزدن به خود ملت ایران است.
🔺️گاه کسی حق دیگری را ضایع و به او تعدی و تجاوز میکند و بعد عدهای میآیند به مظلوم که میخواهد حقش را طلب کند میگویند «آقا از شما بعید است، این برخوردها شایسته شما نیست. حالا این نفهمی کرده شما چرا این طور تند برخورد میکنید.» با همین دو کلمه حق مظلوم را پایمال میکنند و تمام.
🔺️اینکه برخی از افراد با یک موضع ظاهراً اخلاقی مانع احقاق حق میشوند از آن مصیبتهای روزگار است. مثلاً درباب نهی از منکر هم موضع اخلاقی و عواممالی میگیرند. حال آنکه نهی از منکر که تعارفبردار نیست. ما هرگز اجازه نداریم بهخاطر مسائل بهظاهر اخلاقی بگذاریم حق پایمال شود.
🔺️تازه این مسائل درواقع اخلاقی هم نیست، بلکه فریبهای شیطانی است. کجا اخلاق حقیقی اجازه میدهد ظلم شود یا حق قطعی و مسلم پایمال شود یا معصیت صورت گیرد. پس بدانید آن کسی که با دستاوریز قرار دادن مسائل اخلاقی میخواهد جلوی احقاق حق و نهی از منکر گرفته شود در واقع اهل اخلاق هم نیست بلکه یا فریبخورده است یا فریبدهنده. ص صدوچهلوهشت تا صدوپنجاه
🔺️آداب اسلامی و اخلافی آنگاه پسندیده است که حقوق اسلامی رعایت شود یعنی حق شرعی دیگران ادا شود نه اینکه حق کسی به ظلم گرفته شود بعد مظلوم را با توصیههای اخلاقی و انسانی از پیگیری طلب حق مشروعش بازدارند. مثل این است که کسی واجباتش را ترک کند، نمازهای یومیه را نخواند بعد شب بلند شود بگوید یا قدوس ارجم این یعنی تضییع کردن احکام الزامی زیر پوشش احکام غیر الزامی و این همان عواممالی است. ص صدوشصتویک
👈بحثی کوتاه پیرامون خطبه فدک، مرحوم ایتالله مجتبی طهرانی
🚫البته این مجوز بیاخلاقی نیست! نفی مقدسبازی است.
#نهی_از_منکر
#عدالتخواهی
#فریاد_مستضعفین
🔰سخنی بحث برانگیز و شاید درست
آصفری نماينده مجلس:
🔹 آقای خاندوزی شما وقتی نماینده مجلس بودید [و روحانی رئیس جمهور] توئیت میزدید و از رفع مشکل بورس حرف میزدید؛ بسمالله همان توئیتهایی که قبلا میزدید را الان عملی کنید. رئیسی وعده داد که اولین اقدام من حل مشکل بورس خواهد بود.
🔹چرا دروغ می گویید که اوراق نفروخته اید، از مهر تاکنون ۸ هزار میلیارد تومان أوراق فروخته اید!
#بورس
#سهامداران_خُرد
#فریاد_مستضعفین
🌀اظهارنظر عجیبی که از نماینده همدان نقل شده!
#فریاد_مستضعفین
16.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ مدتی پیش خبر فروش باد معده توسط زنی به نام استفانی ماتو در فضای مجازی پیچید
https://b2n.ir/j88364
و حالا این شخص میگه که تاکنون بیش از ۹۰ هزار دلار از این راه پول درآورده!
🔹او همچنین گفته پلتفرم خودش به نام unfiltrd رو راه انداخته که افراد در اون از راههای متفاوتی پول درمیارن، مثل فروش آب حمام یا تفشون تو شیشه.
🔹او در ادامه گفت که به صورت مکرر پیامهایی دریافت میکنه که مردان از او میخواهند ویدئوهایی از فرایند ساخت این شیشهها بسازه یا لباس خاصی بپوشه یا در حمام ویدئو بگیره و ...
❌ او هر کدام از این شیشهها را ۱۰۰۰ دلار قیمت گذاری کرده و فعلا آن را با ۵۰ درصد تخفیف میفروشد و درباره این قیمت گذاری گفته: مردم فکر میکنند این احمقانست، اما مردم حاضر بودند این قیمت را بپردازند پس فکر نمیکنم آنقدر احمقانه باشد.
⚠️این است تمدن غرب، تمدنی که محصول آن مریضهای جنسی است که برای باد معده و تف یک زن ۱۰۰۰ دلار میپردازند درحالیکه دهها هزار بیخانمان در اطرافشان وجود دارد.
https://b2n.ir/s45855
#جاهلیت_مدرن
#چشم_و_دل_سیرهای_هرزه
#تمدن_نکبت
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 این تنها یک نورافکن بود بر تاریکخانه وزارت نفت!
🔹 حاجی بابایی میگوید: سال ۹۵ دولت ادعا میکرد از ناحیه گران کردن حاملها، ۳۱ هزار میلیارد تومان بدست میآورد. در کمیسیون تلفیق پس از بررسی متوجه شدم، چیزی معادل ۸۷ هزار میلیارد است!
🔹️ دیوان محاسبات و مجمع تشخیص حرف ما را قبول نکرد اما بالاخره روشن شد که ۸۷ هزارتای ما درست است.
🔹️ اینکه چرا سازمان برنامه و بودجه در دولت و دیوان محاسبات در مجلس و مجمع تشخیص، ۸۷ هزار تا را اشتباه میدانسته و اینکه مابهتفاوت این ارقام کجا میرفته، سؤال مهمی است؛ اما مهمتر، کلام آخر حاجی بابایی است که میگوید این فقط یک نورافکن بود بر وزارت نفت!
🔹️ واقعا اگر بر کلِ تاریکخانه وزارت نفت و شرکتهای دولتی، نورافکن بیفتد چه واقعیتهایی روشن میشود؟
#فریاد_مستضعفین