هدایت شده از mesaghمیثاق
☑️ خبرگزاری اینترفاکس اوکراین از کشته شدن ۲ سرباز اوکراینی و مجروحیت ۱۲ تن دیگر و ۸۴ بار نقض آتش بس توسط جدایی طلبان طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد
ـــــــــــــــــــــــ
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌تحلیل
♦️سوم اسفند ماه سالروز صدور نامه تاریخی حضرت امام (ره) به حوزههای علمیّه و تعیین خط و مشی حوزه در ادامه و استمرار #نظام_جمهوری_اسلامی
#حکمرانی_دینی
#منشور_روحانیت
#حوزه_علمیه
➡️https://t.me/hokmrani_dini
➡️https://twitter.com/hokmrani_dini
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
هدایت شده از mesaghمیثاق
💠 امام خامنهای (مدظله العالی):
🔹 امروز میهن عزیزمان، تشنهی خدمت و آمادهی حرکت جهشی در همهی عرصهها، و نیازمند مدیریّتی باکفایت و جهادی و دانا و شجاع است که بتواند توانمندیهای آشکار و نهفتهی ملّت، بویژه جوانان را که بسیار فراتر از مشکلات است، بسیج کرده و به میدان کار و تلاش سازنده آورَد.
🔹 موانع را از سر راه تولید بردارد؛ سیاست تقویت پول ملّی را بِجِد دنبال کند، و قشرهای متوسّط و پایین جامعه را که سنگینیِ مشکلات اقتصادی بر دوش آنها است، توانمند سازد.
🔹 مدیریّتی که با مشی فرهنگی خردمندانه، مسیر اعتلای مادّی و معنوی ملّت ایران را هموار کرده، حرکت کشور به سمت جایگاه شایستهاش را شتاب بخشد.
✍️ بیانات در مراسم تنفیذ حکم سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران
1400/05/12
#حکمرانی_دینی
▶️https://t.me/hokmrani_dini
▶️https://twitter.com/hokmrani_dini
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
هدایت شده از mesaghمیثاق
#گفتگوی_اختصاصی/ بخش اول
🔰 مساله جمعیت یک موضوع فرهنگی است
🎙حجتالاسلام و المسلمین احمد ابوترابی، رئیس مرکز دایرةالمعارف علوم عقلی اسلامی موسسه امام خمینی(ره)
👇👇
هدایت شده از mesaghمیثاق
#گفتگوی_اختصاصی/ بخش اول
🔰 مساله جمعیت یک موضوع فرهنگی است
🎙حجتالاسلام و المسلمین احمد ابوترابی رئیس مرکز دایرةالمعارف علوم عقلی اسلامی موسسه امام خمینی(ره)
🔹 بحث چالش جمعیت در ایران از زمان طاغوت مطرح بود. در همان زمان هم شعار فرزند کمتر زندگی بهتر مطرح بود و تبلیغات مشابه انجام میدادند.
🔹 بهتر بودن زندگی را ما باید با فرهنگ تعریف کنیم؛ یعنی با مبانی اعتقادی و ارزشی میشود مشخص کرد که کدام زندگی بهتر است و کدام زندگی بدتر است و کدام زندگی مطلوبتر است و کدام زندگی نامطلوبتر.
🔹 خود همین شعار و اینکه معنای بهتر بودن و بدتر بودن در فرهنگهای مختلف، در اعتقادات مختلف با مبانی مختلف متفاوت است نشان میدهد که مساله جمعیت کاملاً یک موضوع فرهنگی است که گاهی به صورت اقتصادی و گاهی به صورت امنیتی و گاهی به صورت رفاه و آسایش مطرح میشود.
🔹 یعنی بحث سعادت بشر است. سعادت بشر به چیست؟ زندگی راحتتر در دنیا؟ زندگی لذت بخشتر در دنیا؟ یا زندگی مطلوبتر، بهتر و لذتبخشتر با توجه به مبانی اعتقادی؟ خود همین کافی است برای اینکه ما بگوییم این مسئله، یک مقوله فرهنگی است.
🔹 از دو نگاه میشود به فرهنگی یا اقتصادی بودن مسئله جمعیت پرداخت؛ یک نگاه اجتماعی و یک نگاه خانوادگی. در سطح اجتماع و جامعه که معمولاً حکومتها، دولتها و نظامهای سیاسی به موضوع جمعیت میپردازند، آنها نیز مبانی اعتقادی و مبانی ارزشی دارند و قاعدتا با همان مبانی به مسئله جمعیت نگاه میکنند.
#حکمرانی_دینی
#حکمرانی_جمعیت
▶️https://t.me/hokmrani_dini
▶️https://twitter.com/hokmrani_dini
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
هدایت شده از mesaghمیثاق
14.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️آغاز اجرای قانون ماليات بر خانههای خالی
#حکمرانی_دینی
➡️https://t.me/hokmrani_dini
➡️https://twitter.com/hokmrani_dini
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
#گفتگوی_اختصاصی/ بخش هفتم
🔰 مشکل جدی دولتمردان؛ عدم فهم صحیح رسانه
🎙 حجتالاسلام و المسلمین لیالی عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی
🔺 مشکل جدی دولتمردان و نهادهای مردمی در کشور فهم صحیح رسانه است؛ فهم صحیح و دقیق از رسانه، رصد رسانه و مدیریت صحیح رسانه.
🔺 باید گفت دولتها هیچ تسلطی بر رسانهها چه مکتوب و چه مجازی ندارند؛ وزیر سابق ارتباطات اعتقادی به رصد و ایجاد شبکههای بومی داخلی نداشت و هیچ تلاشی برای ایجاد شبکه ملی اطلاعات و موتورهای جستجوگر بومی انجام نداد.
🔺 عنصر رسانه و نقش رسانه در زندگی مردم و در عرصههای مختلف فردی و اجتماعی را باید جدی بگیریم و آنها بتوانند از خدماتی تحت عنوان دولت الکترونیک استفاده کنند.
🔺 هیچ چیز در کشور از اختیار دولتها خارج نیست؛ دولت بودجه را تأمین میکند و نمایندهای در هیأت نظارت دارد، دولت باید بودجه صدا و سیما را تأمین کند و ... .
🔺 برای رسیدن به دولت کریمه اسلامی همه بخشها نقش دارند و باید نقش خود را مشخص کنند اول اینکه چقدر بودجه گرفتند و چه برنامههایی داشتند و در اجرای برنامهها چقدر موفق بودند.
🔺 به طور کلی نهادها و دستگاهها خودشان را نقد کنند البته که صدا و سیما نقدهای فراوانی را دارد و تبلیغ مصرفگرایی که در صدا و سیما جاری است که جای بحث زیادی دارد.
#حکمرانی_دینی
#نهادهای_فرهنگی
▶️https://t.me/hokmrani_dini
▶️https://twitter.com/hokmrani_dini
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
#گفتگوی_اختصاصی/ بخش چهارم
🔰 تشریح اقدامات دفتر امور سیاسی اجتماعی حوزه پیرامون مساله جمعیت
🎙حجتالاسلام والمسلمین وحدتی، مدیر کل خدمات اجتماعی، پیشگیری و درمان آسیبهای اجتماعی حوزههای علمیه
🔺موضوع جمعیت موضوعی نیست که ما بخواهیم در آن تأمل کنیم زیرا در این زمینه دچار بحران هستیم و حتی به نظر من باید کوچه به کوچه و خانه به خانه رفت و تبیین کرد و مردم را نسبت به این موضوع آگاه نمود تا به اهمیت موضوع جمعیت پی ببرند.
🔺حوزه علمیه می تواند در چند زمینه ورود داشته باشد. الان ما در دفتر اجتماعی سیاسی با توجه به عنایت حجت الاسلام والمسلمین دکتر زمانی در خود قم در شهرک پردیسان، شهرک مهدیه و مدارس علمیه در زمینه جمعیت دوره هایی گذشته ایم. در این دوره ها تربیت مربی و مشاور داریم. اینها جزء کارهایی است که در حوزه انجام میشود.
🔺در خصوص شهر تهران با توجه به دغدغه مقام معظم رهبری مد ظله العالی که می فرمایند اگر در کشور می خواهید سه روز وقت بگذارید یک روز آن را در تهران وقت بگذارید، ما تهران را پایلوت قرار داده ایم. حداقل در موضوع روحانیت ورود پیدا کرده ایم و آنها را به این سمت کشاندیم که در موضوع جمعیت و تمام آسیب ها وارد عمل شوند.
🔺همچین دوره هایی در خصوص حمایت از هزینه های دوران بارداری در ستاد راهبری دیده شده، استاد و مشاوره پیرامون راهبری برنامه داریم؛ اعزام استاد به استانها و مراکز بهداشتی داریم.
🔺همچنین برای طلبه های خود نیز دوره داریم و پیشنهاد داده ایم یک سری نوشته ها و عکس ها با توجه به آیات و روایات در موضوع جمعیت کار شود.
🔺و همچنین از آقایان روحانی مبلّغ خواهش کردیم که جدای از منبرها و مسائلی که در زمینه مسائل روزمره بیان میکنند موضوع جمعیت را نیز مطرح کنند تا مردم آشنا شوند. زیرا مردم ما نیاز به روشنگری و آگاهی در این زمینهها دارند.
🔺نقش صدا و سیما در موضوع جمعیت بسیار مهم می باشد و به اندازه کافی ورود پیدا نکرده است.
#حکمرانی_دینی
#مساله_جمعیت
➡️https://t.me/hokmrani_dini
➡️https://twitter.com/hokmrani_dini
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
#گفتگوی_اختصاصی/بخش نهم
🔻ضرورت ایجاد آمادگی برای طرح حمایت از کاربران فضای مجازی به وسیله صدا و سیما
🔻حجتالاسلام والمسلمین محمدجواد نوروزی، عضو هیات علمی موسسه امام خمینی(ره)
🔹طرح حمایت از کاربران فضای مجازی دو بُعد دارد؛ یکی که خود طرح است و یکی مسائل جانبی طرح؛
🔹مسائل جانبی طرح، بسیار حائز اهمیت است؛ به لحاظ نداشتن پیوست فرهنگی، عدم برنامهریزی و حتی نامگذاری؛
🔹به نظر همه اینها باید یک جور دیگر سامان داده میشد ولی محتوا همین بود؛ در این صورت خیلی از این فضاهایی که شکل گرفت از بین میرفت.
🔹در این فضا مثلاً گفته میشد که بخشی از مردم به خصوص در این فضای کرونا به فضای مجازی وابستهاند و مسوولین میخواهند آن را فیلتر کنند و ببندند؛
🔹در حالی که واقعیت مطلب این نیست و هدف این است که فضای مجازی سامانمند شود و هیچ عاقلی با سامانمندی مخالف نیست؛ بلکه با بیدر و پیکر بودن مخالف است.
🔹با کمک رسانههای مختلف و صدا و سیما به عنوان یکی از مهمترین بسترهای کسب اطلاعات و اخبار مردم، بایستی واقعاً آمادگی فکری را در جامعه ایجاد کرد
🔹و دقیقاً آسیبهای وضع موجود و مزایای وضع مطلوب را برشمرد و محدودیتها را در جلسات مختلف با دقت تحلیل کرد.
🔹البته با بحث علمی، نه آن سیاستبازیای که تنفس دولت قبل در آن فضاها بود؛ بعد هم متناسب با هر طیف، گروه و شهری باید دقیقا کارهای زمینهای را انجام داد؛
🔹همچنین ضرورت دارد این طرح را پختهتر و دقیقتر کرد و بسترهای عینی آن را مهیا کرد.
#حکمرانی_دینی
#طرح_حمایت_از_کاربران_فضای_مجازی
➡️https://t.me/hokmrani_dini
➡️https://twitter.com/hokmrani_dini
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
هدایت شده از mesaghمیثاق
کشاکش ۶۰ ساله
از خلیج خوک ها تا اوکراین -۱
🔹بحران میان روسیه و آمریکا شدت گرفت. پوتین دیشب، استقلال و جدایی مناطق "دونتسک" و "لوهانسک" در شرق اوکراین را با عنوان جمهوری خلق وابسته روسیه به رسمیت شناخت و گفت "اوکراین بخشی جدایی ناپذیر از تاریخ ماست".
🔹او همچنین گفت "پهپادهای آمریکا بر فراز اوکراین پرواز، و از روسیه جاسوسی می کنند. چند بار وعده دادند که ناتو را به شرق گسترش نمی دهند، اما اتفاقی که افتاد برعکس است. ناتو به دنبال الحاق اوکراین و گرجستان است. آمریکا در تلاش برای ایجاد پایگاه های نظامی است. سامانه های موشکی که در اوکراین مستقر شده اند، می توانند به مناطق روسیه تا ولگوگراد حمله کنند. ما خواستار عدم گسترش ناتو و بازگشت به مرزهای ۱۹۹۷ بودیم، اما آنها نادیده گرفتند".
🔹بنابر اعلام کاخ سفید، جو بایدن دستوری اجرایی را برای تحریم مبادلات تجاری یا مالی و سرمایهگذاری با دونتسک و لوهانسک صادر می کند. آمریکا در نشست شورای امنیت، اقدام روسیه را نقض قوانین بین المللی خواند و مسکو را به "رو به رو شدن با پیامدهای سریع و شدید" تهدید کرد. همزمان، قیمت جهانی نفت مجددا به بالای ۹۶ دلار صعود کرد.
🔹ارزیابی بحران بر مبنای قواعد بین المللی، یک بحث است؛ و مبتنی بر قواعد حاکم میان طرفین، موضوعی دیگر. قواعد بین المللی، مرز و حاکمیت کشورها را محترم می شمارد؛ اما نه آمریکا (به واسطه دخالت، کودتای رنگی و استقرار پهپاد ها و موشک های تهاجمی در اوکراین)، قواعد را مراعات کرده و نه روسیه که نسبت به استقرار ناتو در مرزهای خود احساس خطر می کند.
🔹این بحران از برخی ابعاد، به بحران موشکی کوبا در اکتبر ۱۹۶۲ شباهت دارد که در پی استقرار موشکهای بالستیک شوروی در خاک کوبا آغاز شد و طرفین تا مرز آماده باش برای جنگ هستهای پیش رفتند.
🔹پس از شکست عملیات آمریکایی خلیج خوکها، شوروی موشکهایی را به بهانهٔ محافظت از کوبا در خاک این کشور مستقر کرد. از نظر شوروی، این کار همان قدر قابل توجیه بود که استقرار کلاهکهای هستهای آمریکا در ایتالیا، یونان و ترکیه.
💢ادامه دارد💢
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
هدایت شده از mesaghمیثاق
مصاف ۶۰ ساله
از خلیج خوک ها تا اوکراین -۲
🔹شوروی با ساخت این سکوها، قادر به پرتاب موشکهایی با برد ۱۶۰۰ کیلومتر می شد. کندی رئیسجمهور آمریکا، آمادهباش نیروها را اعلام و حرکت کشتیهای شوروی به کوبا را ممنوع اعلام کرد.
🔹 اما پس از چند روز مذاکره، توافقی بین کندی و خروشچف رهبر شوروی امضا شد که مطابق آن، شوروی موشک های خود را از کوبا خارج می کرد، و در مقابل آمریکا متعهد می شد به کوبا حمله نکند و موشکهای اتمی خود را از ترکیه خارج نماید.
🔹آمریکا چهار دهه بعد، با زیر پا گذاشتن قواعد بین المللی، نه به همسایه خود، بلکه به افغانستان و عراق در غرب آسیا حمله کردند و به مدت ۲۰ سال به اشغالگری ادامه داد. بنابراین ادعای امروز او درباره لزوم احترام به قوانین مسموع نیست.
🔹بحران اوکراین نشان می دهد روسیه سه دهه پس از فروپاشی شوروی، از لاک انفعال خارج شده و در صدد عقب راندن آمریکا از مرزهای خود است. در عین حال محتمل است که اتفاق مشابهی از سوی چین در برابر مداخله جویی آمریکا در همسایگی اش رقم بخورد.
🔹این ماجرا ضمنا تایید دیگری بر روند تحولات قدرت جهانی است؛ که نیکولا سارکوزی رئیس جمهور اسبق فرانسه درباره اش گفت: "محور جهان در حال عبور از غرب، به شرق است. ما در گذشته بر جهان تسلط داشتیم، اما حالا به هیچ وجه مسلط نیستیم. روی کارآمدن فردی مانند ترامپ که باور کردنی نبود، نشانه وخامت شرایط غرب بود، نه علت آن".
🔹جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم چند سال قبل تصریح کرد: تحلیلگران از مدتها پیش درباره پایان نظم تحت رهبری آمریکا و ظهور قرن آسیایی سخن گفتهاند. این اتفاق، پیش چشم ما در حال وقوع است".
🔹آمریکا پس از فروپاشی شوروی در سال ۱۹۹۱ میلادی، به مدت ۱۵ سال به قداره کشی و یاغیگری پرداخت و بی آن که از تجربه گرفتار شدن شوروی در باتلاق افغانستان عبرت بگیرد، همان تجربه را تکرار کرد. بنابراین سزاوار سرشکستگی های بی سابقه در ۱۵ سال دوم (اخیر) شد.
🔹آمریکا از اواخر دولت یاغی بوش تا به امروز، با افول مداوم قدرت و نفوذ راهبردی خود دست و پنجه نرم کرده، بلکه به مرز زوال راهبرد رسیده است. اکنون در حالی که آمریکا می خواهد خود را از باتلاق غرب آسیا بیرون بکشد و به روسیه و چین بپردازد، سیلی کم سابقه ای را در اوکراین خورده است. ناتوانی در پاسخ به این بحران، موضع آمریکا را در برابر ایران و چین را باز هم ضعیف تر خواهد کرد و باعث سرخوردگی و واگرایی بیشتر در میان رژیم های اقماری خواهد شد.
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
هدایت شده از mesaghمیثاق
📰 #تیتر_یک
▪️ مرور صفحات اول روزنامه های آفتاب، اعتماد، ایران، خراسان، شرق، قدس، کیهان و وطن امروز
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴